Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

öyle mi canım hakkımızda hayırlısı olsun allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguları yaşamayı çok sevindim senin adına sen ne yapacaksın transfer aşamasına mı geçeceksiniz
Canim bende kararsizim. Biz zaten hemen transfer yapmayacaktik. Bende 2 tane dusuk var. O yuzden rahim zor kalinlasiyor. Ama bende tekrar toplatma istiyorum. Bakalim. Hakkimizda hayirlisi..

merhaba güzel anneler ve anne adayları:) siteye eskisi kadar çok giremiyorum.beni hatırlayanlar bilirler.kaan beyle ilk denememiz başarılı olmuş ikiz bebeklerime hamile kalmıştım ancak 8,5 haftalıkken bebeklerimin kalbi durmuştu.şimdi bayram sonrası rahim çizilecek ve kalınlaştırmaya başlayacağız allahın izniyle.ancak ben de kan pıhtılaşması var.geçen gebeliğimde 0,6 ml clexane kan sulandırıcı iğne kullandım ancak yeterli gelmedi.kaan bey bu sefer düşük doz kortizon kullanıcaz dedi.size sorum içinizde benim durumumda olup bebeğine kavuşan var mı? tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.

Canim çok geçmiş olsun çok zor gerçekten Allahım kimseye yasatmasin.

Bu arada çok yakın bir arkadasim aynı sorunu yaşadı ama onun farketmediler kanında pihtilasma olduğunu üç kez tedavi görmeden hamile kaldı malesef ucundede bebeği yaşamadı en sonunda sorunu arastirdilar ve hamileliği boynca her ay uygun doz iğneyle bebeğine kavuştu. Şimdi kızı bir buçuk yaşında. O yüzden hiç üzülme inşallah bu sefer hiç sorun çıkmaz.

herkese selamlar kızlar,
ben haftaya adetimi bekliyorum, olunca (keşke olmasa:)) kısmetse gidicez Kaan Bey'e tekrar.
çok heyecanlıyım acaba başlatır mı iğnelere hemen... yoksa vitaminlere devam edin mi der bilmiyorum...
bişey merak ettim, yumurta toplatma işlemini tekrar yapan arkadaşlar, ilkinde toplanan yumurtaları az olduğundan mı yaptılar böyle bişey? cevap evet ise az denilen sayı nedir?
kafamda epey soru işareti var... heyecanlıyım da bi yandan..:) Allah karşılığını versin hepimize, çok emek sarfediyoruz bu yolda...

amin canım inşallah ben de görürüm o günleri.her ay test yapılarak mı iğnenin dozuna karar verildi.bu benim için çok önemli çünkü bana öyle bir şey yapılmadı.bir kaç yerde daha duydum her ay test yapılıp duruma göre iğnenin dozuna karar veriliyormuş.

Ewet canim bildiğim kadarıyla her ay test yapıldı ama tamda emin değilim yanılmış olmayim seni. o arkadaşımla konuşursam öğrenip yazicam sana burdan.onun testi nasil yapiliyor ki? Bendede hasimato var ben sürekli hatirlatiyorym kaan beye. Buhun test gunumdu mesela kan verdim sonuca göre ilacimi ayarliycaz.

Merhaba canım öncelikle benim de temennim doğal yoldan hamiş kalırsın da uğraşmazsın demek olacak :)
Yeniden yumurta toplatma kararını şundan dolayı verdim. Ben çikolata kisti hastası oluğumdan yumurta toplandıktan sonra transferden önce kistin etkisinin gitmesi için 1-2 aylık geçici menopoza sokulacağım. Bu nedenle Allah korusun transferde alacağım negatif beni en baştan yumurta toplama ve menopoz aşamalarına döndürecek halbuki ben en az 2 denemelik embriyom olsun da en başa dönmeyeyim istiyorum. Yani 1 tanesi negatif olursa beklemeden 2. transferi deneyeyim diye... 2 deneme için de en az 4 embriyo lazım. Benim 3 tane falan embriyom olsaydı 1 kerede 3 tane koydurunca şansım artacağından denerdim belki ama maalesef 2 tane 2. kalite oldu. Bu nedenle yeniden toplatmak istedim şu an iğnelerimin 4. günündeyim yaklaşık 1 hafta sonra yumurtalarımın yeniden toplanacağını umuyorum...

Merhaba cnm kontrolun nasil gecti gordun mu bebisleri? Kullandigimiz ilaclari ne zaman birakiyoruz birsey dedi mi sana doktor?

Gmat sen nasil oldun canim dinleniyormusun? Kontrolun vardi galiba nasil bebeklerin durumu?
Canım hala evde yatıyorum annem geldi bakmaya. Pazartesi kontrol vardı,kanamam Kesilmişti Çoktan ama içerideki kanama alanı yok olmamış.leke leke atabilirsin dediler Yada kahve kan şeklinde. Ama gelen birşey olmadı hiç. Diğer şok ise kesemizin biri boştu ve kanama ondan Kaynaklı Demişti Kaan hoca vücut atmaya Çalışıyor olabilir Demişti. Ama pazartesi günü ulturasonda iki tane atan kalp vardı ikinci bebeğimde tutunmuş annesine çok şükür. Iki hafta sonra yine gel ve bu sürede yat dedi. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor kontroller?kaan hocaya mı devam ediyorsun?

Sevindim cnm bebeklerinin iyi olduguna. Benimde pazartesi kontrolum vardi hersey yolunda bebesimizin kalp atisini dinledik. Simdilik bir sorun yok cok sukur. Evet kaan hocayla devam ediyorum bilmiyorum degistirirmiyim biraz yogunlar kararsizim. Sen ne yapmayi dusunuyorsun?

Çok şükür canım sevindim. Bende Kaan hocaya sizinle devam etcem demiştim ama çok yoğunlar 250 TL veriyorsun 3-5 dk Sürüyor. Usg sonrası bi odaya çağırılıp beslenme Önerileri vs gibi hiçbirşey konuşulmuyor. Kent hastanesinde devam edicem 10.hafta dolunca. Yani bi kontrole daha gitcem Kaan hocaya sonra bırakıcam büyük ihtimal. Allah Razı olsun çok iyi işinde ama gebelik takibi tatmin edici olmuyor sanki.

benim de cts günü histo yapılacak ondan 16-17 gün sonra transfer olur dedi burda okuduklarım histodan sonra bir adet daha gorup sonra transfer gibiydi sanki zaten benim her seyim farklı gidiyor gibi inşallah sonucu da güzel olur.

Aynen canim ya daha birsey sormaya kalmadan cikiyor odadan. Bende seviyorum kendisini ama cok yogunlar dogum takibine yetisemiyorlar. Biz de haliyle ilgi istiyoruz. Bende kenti dusunuyorum benim ozel saglik sigortam var orayla anlasmali dogumu orda yaparsam ucretsiz olcak. Bildigin doktor var mi peki

Özel sağlık sigortan olduğu için çok şanslısın madem öyle kesinlikle kenti düşünebilirsin. Ben araştırmalarım sonucu Orçun Sezer'e karar verdim. 220 TL ücreti. Ben Karşıyaka da Olduğum için gidip gelmem de trafik açısından daha rahat olacak.

Benimki de böyle olmuştu histo Olduğum günün akşamı rahim kalınlaştırmak için ilaçlara başladım ve 16-17.gün transferim oldu. Şimdiden bol şans canım Allah gönlüne göre versin.

Ben de biraz arastirayim aklimda o isim de kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…