Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Aaa gmat çok sevindim ikiz geliyo desene. Benimde dündü
kontrolüm, misscaglayan sen biliyorssun benim üç kese vardı biri gelişmedi benim ondan kaynakliymis atana kadar olacakmis.ama dediklerinize çok şaşırdım biz bayan konuşuyoruz kaan beyle ama genelde tenha vakte denk geliyoruzondan heralde

Evet canım teşekkür ederim peki seninde dışarda bi kanama olmasa bile rahim içinde Durmuş bi kanama alanın var mı? Vücut nasıl atacak bunu yahu ? Kaan Hoca'yı çok seviyorum istediğimiz her an konuşabiliyoruz ama gebelik takibi için yeterli değil bence. Çevremdeki insanların ultrasonları en az yarım saat Sürüyor irenbede kimsenin ki bu kadar sürmez diye düşünüyorum takip dışında resmen beslenme takvimi çıkaran Dr lar var. Kaan hocanın böyle Şeyler için vakti yok maalesef. Birde malum ikiz gebelik her an herşey yaşanabilir diye tam teşekküllü bi hastaneden Dr olsun istedim tabi alsancağın trafiğide cabası bu durumlardan dolayı anlayacağın.

bana kanama alanın var demedi ama zaten diyorum ya çok şükür benim çok az az oluyor kanamam belli brlirsiz yani.doğru soyluyosun aslında bende aralarda belki ablamin doktoruna gidebilirim kontrol için.ablamla biz bi giriyoduk ultrasona yarım saat kaliyoduk

Canim estrofemi haftaya pazartesi birakicakmisim fitili günde dörde indirdik bant bitti.ama iğne dört günde bir bir ampulden devam kanama tamamen kesilince onuda birakcakmisim
Bana da bi dahaki gidisimde birakiriz artik ilaclari dedi heralde hepsini kescek benim cok sukur kanama sorunum olmadi o yuzden hepsini keser heralde.

ah canım benim keşke hepimizin olsa öyle, ne güzel olurdu, en büyük sürpriz...:)
hımm anladım canım.. benim kaç yumurtam olacak, dondurmak için kalacak mı bilmiyorum ama sayı az olursa belki bana da aynı şeyi yapabilirler değil m? hani Allah korusun ilkinde tutmazsa 2.sefere kalsın uğraşmayalım diye..
hakkımızda hayırlısı olsun yaa...inşallah alalım emeklerimizin karşılığını...

Canım kaan hoca bana transferi deneyelim dedi. Bu benim tercihim oldu açıkçası. .. Yani biraz da sana kalmış.

Pazartesi histo olucam allahin izniyle ins. Histodan kac gün sonra Transfer islemi yapiliyor arkadaslar? Birde histodan sonra Yani transferden önce kaan hocayla ne zmn görüszünüz kac embrio konulacak Vs konusmak icin ??????

Pazartesi histo olucam allahin izniyle ins. Histodan kac gün sonra Transfer islemi yapiliyor arkadaslar? Birde histodan sonra Yani transferden önce kaan hocayla ne zmn görüszünüz kac embrio konulacak Vs konusmak icin ??????
son günlerin en çok sorulan sorusu ödül vereceğim soruyaa :) 15-20 gün ortalama 17-18 gün içinde oluyor tabi senin rahimin durumuna göre değişebilir bazı arkadaşların 20 leri geçiyordu.kaan beyle histeroskopi sonrasıda konuaşabilirsin rahim kalınlığı için muayene gittiğindede ama ne kadar erken konuşursan o kadar rahat olursun ve kafa rahat olunca herşey yolunda gider.

.. Her Zaman siteye girmedigim icin görmemisim demekki tatlim:)) kisiden Kisiye degisebilecegini düsünerek sordum bende ztn..sende zähmet edip cvp yazmissin eksik olma cnm saol ..

Daha önce bir Cok arkdsimiz histo olmustur bu sitedeki.. Sorum su: histo sonucu ne zmn degerlendirmeye alinio? Yani bu islem sadece bir cizik atmak icin mi yoksa aYni zamanda rahim icini gözlemlemek icin mi ? Bu asamada herhangi bir problemle karsilasmak mümkün mü?

Canım ben cuma günü oldum histo. Bildiğim kadarıyla sorunu cevaplandırayım. Histo işlemi rahim içini kamerayla izleme islemi. Eğer varsa yapisiklik, küçük polip ya da miyom gibi şeylere hemen müdahale ediliyor diye biliyorum. Beni işlemden sonra odaya aldılar biraz dinlenmem için daha sonra aşağıya kaan beyin yanına indim sonuç değerlendirmesi için. Rahim içi güzel bir problem yok, üst tarafa bir çizik attım sadece dedi. Inşallah senin işlemin de problemsiz geçer hayırlısıyla canım.

difrenbahya canım pıhtılaşmanın testini nasıl yaptıklarını bilmiyorum ama pıhtılaşma hemoloji ile ilgili olduğu için sanırım kandaki pıhtılaşma ile ilgili bazı değerlere bakıyorlardır.inşallah rabbim arkadaşın gibi bizim de bebeğimize kavuşmamızı nasip eder.

Inşallah canim .

Saol cnm yardimci oldugum icin.. Ins bakalim pztsi gününü bekliyorum bende.

canım merhaba. pıhtılaşma için normalde hap kullananlar her ay yada belli aralıklarla düzenli İNR testi yaptırıyor ama benim bildiğim iğne kullanırken buna gerek yok ama yinede yanlış bilgi vermeyim doktorunla konuşursun bunu. inşallah bu kez Rabbimin izni ile kucağına alırsın meleğini yada meleklerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…