Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Izmirin guzel anneleri ve adaylari nasilsiniz?
Canım İzmirli olmasam da üstüme alınıyorum :)
Bugün kontrolüm var ve çok heyecanlıyım... Bakalım yumoşlar büyümüş mü. İnşallah bu sefer adam akıllı cevap vermiştir de en az 3 tane 1. kalite embriyom olur.
Sormayın dün başıma gelenleri. Bu kez ben fostimon, merional ve saizen kullanıyorum. Biliyorsunuz ki saizen 1 kere hazırlanıyor ve sonrasında yapılıyor ve dolapta saklanmak zorunda... Ben çarşamba akşam vuruldıktan sonra nasıl yaptım bilmiyorum ama çöpe atmışım ilacı...Çöpü de dün sabah konteynıra atmıştım bir güzel... Dün iğne vurulma zamanı geldi...dolapta arıyorum arıyorum yok... Sonra aklıma dank etti konteynıra indim kimse üstüne çöp atmamış, elimle koymuş gibi buldum ama tabi tüm gün sıcakta kalmış oldu ilaç. Normalde 16 ml kullanıyordum hemşire en son gün fazla çıksa da hepsini vur dedi toplamda 25 ml çıktı, hiç yoktan iyidir diye vurduk. Belki sıcakta kaldığı için etkisi baya azalmıştır ama en azından miktar fazla olduğu için belki dengeler. Umarım bu hatam kötü şeylere mal olmaz. Allah'tan diğer ilaçlarda sorun olmadı...

Canım inşallah çok kaliteli embryoların olur sonrada bebişlerin olur. Dikkat edersin bidaha çöpe atmazsın iğneyi ama yapmadan bi sorsamıydın acaba Kaan hocaya ?

Canım benim de kalan gonalf i hemşire çöpe atmıştı cöpten almak istedi ama ben cesaret edemedim hastane cöpü sonucta mikrop kapmış olabilir diye, gidip yenisini almıştım.

Canım benim de kalan gonalf i hemşire çöpe atmıştı cöpten almak istedi ama ben cesaret edemedim hastane cöpü sonucta mikrop kapmış olabilir diye, gidip yenisini almıştım.
Canım tek kullanımlık iğnelerden olsa ben de öyle yapardım da. Artık son güne gelmiştim tek kullanımlık vardı. O saatte eczaneler kapalıydı açık olsa da yaşadığım şehirde eczanelerde ha deyince bulunmuyor bu ilaç. Depodan falan getiriyorlar. Yine saat itibariyle hemşirelere falan da soramazdım. O yüzden riske alıp yaptım...

bunu okuyunca kendi yaşadığım bi macera geldi aklıma en fazla ilacın etkisi sıfıra inmiştir daha kötüü var ama sen şuan gayet sağlıklı olduğun için onu düşünmüyorum ilaç bozulmuş yan etki yapabilirdi ama Rabbimin izni iel bişey olmamış inşallah bu iğne macerası ile yumilerinde atağa geçmiştir aksiyon olmuş onlarada :)

arkadaşlar bu duphaston ilacı bitince mi adet oluyoruz bitmeden de adet oluyormuyuz bu gün ilacın 6. günü bazen kasıklarımda ağrı falan oluyor ama yok birşey ben 2 aydır menepoz sürecindeydim takip de yapamıyorum hemşire 1 hafta içinde olursun demişti ama ilacı içerkenki hafta mı yoksa ilaç bittikten sonarki bir haftayı mı kastetti acaba bir de doktor tekrardan tahlil istemişti prolaktin hormunu yüksekmiş inşallah ikinci yumurta toplama işlemini etkilemez!!!

İlaç bittikten sonra 1 hafta içinde canım.

arkadaşlar decapeptly depot kullanan varmı aranızda..sadece göbekgten mi oluyo kalçadan da vuruluyomu
canım içinde kalça içinde iğne var ama kaan bey özellikle deri altı istiyor kalçadan yada en kötü ihtimalle koldan yaptırabilirsin en ideali göbek. iğnesi gözünü korkutmasın diğer iğnelerden bi farkı yok acı açısından sadece iğne bi kaç gün hassasiyet yapabiliyor ama oda çok sıkıntı değil.

teşekkür ederim canım..ya irenbeye gidemedim sağlık ocağında yaptırdım kendim yapmaya cesaret edemedim.onlarda cesaret edemedi göbekten yapmaya..kalçadan vurduk gittiii inşallah sorun olmaz

Alin cannim benim. Insallah. Istedigin gibi sonuclanir. 1. Kalite cokkkkk embiriyon olur...

Canim bittikten 5 gun sonra regly oluyorsun.

teşekkür ederim canım..ya irenbeye gidemedim sağlık ocağında yaptırdım kendim yapmaya cesaret edemedim.onlarda cesaret edemedi göbekten yapmaya..kalçadan vurduk gittiii inşallah sorun olmaz
Bana irenbede kalçadan yapılan büyük ucu takıp göbekten yapmışlardı şok olmuştum iyi yapmışsın kalçaya yaptırmakla.

canım sağol her ağrıda adet olucam sanıyordum bi panik halindeyim hep demekki yaklaşık 1 haftam falan var çok merak ediyorum nasıl olacak kaç yumurta olacak diye hayırlısı bakalım
Aynen canım bende heyecanlıyım bakalım ben salı çarşamba regly olacagım. Daha kaan hocayla konusmadım tekrar toplama için:)) reglyde konusacagım. Hakkımızda hayırlısını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…