- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.781
canım biz de kendimizce böyle bir karar verdik kaan bey anladığım kadarıyla bu durumda pek karışmıyor sadece muaynede görüşelim demiş belki muaynede farklı bi durum olacak bilemiyorum ama bi aksilik olmazsa toplatcaz inşallah ama testlerde prolaktin hormonu biraz yüksek çıkmış umarım yumurta toplamayı etkilemez süreç daha da uzamaz umarım bu beklemeler insanı sabrını zorluyor iyice ama bizimde imtihanımız böyle anlaşılan sonuç güzel olacaksa beklemeye değer şu an 4 gözle adet olmayaı bekliyorummmAynen canım bende heyecanlıyım bakalım ben salı çarşamba regly olacagım. Daha kaan hocayla konusmadım tekrar toplama için:)) reglyde konusacagım. Hakkımızda hayırlısını versin..
Bak ama böyle düşünürsen olmazki. Bütün anneler fedâkârdır ama biz +1 fedakarız. Yaşadığımız süreç çok zor Haklısın ama biz güçlü olursak pozitif olursak süreç daha kolay ilerliyor inanki. Erkeklerin de geneli senin eşin gibidir en iyisi bile bir kadını zor anlar heleki Vücuduna aylardır hormon yükleyen bir kadını anlamalarını hiç bekleme sadece sakin ol ve seni incittiğinde sende sakince Konuş onunla eminim daha rahat hissedeceksin. Stresten de olamazsın adet,biraz rahatla bak herşey ne güzel ilerleyecek. Inşallah kısa zamanda bebeklerinle olursun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Offffff off arkadaslar ilk tahlilleri bir türlü yaptiramadim cok şabsiz biriyim her zaman aksilik cikiyor . Bu nedir ya hep aksilik adet olamiyorum olsamda leke leke bir türlü olmuyor umursamaz bir koca ama ben cok yoruldum .bir kizlar bana büyü yapmislar cocugum olmasin diye.
Çok şükür canım sevindim. Bende Kaan hocaya sizinle devam etcem demiştim ama çok yoğunlar 250 TL veriyorsun 3-5 dk Sürüyor. Usg sonrası bi odaya çağırılıp beslenme Önerileri vs gibi hiçbirşey konuşulmuyor. Kent hastanesinde devam edicem 10.hafta dolunca. Yani bi kontrole daha gitcem Kaan hocaya sonra bırakıcam büyük ihtimal. Allah Razı olsun çok iyi işinde ama gebelik takibi tatmin edici olmuyor sanki.
Zuzucum nasıl gidiyor hamilelik bebeğinin cinsiyetini öğrendin mi?Olmaz canım bana da kalçadan demişti Kaan hoca bende öyle yaptırmıştım.
Allah kolaylık versin inşallah zamanında ve sağlıklı bir doğum gerçekleştirip bebeğine kavuşursun. Gerçekten çok meşakkatli bi süreç heleki benim ikiz gebelik riskler daha fazla bu sebepten bende senin gibi düşünüp olası bi durumda hem evime daha yakın hemde tam teşekküllü bi hastanede olmaya karar verdim. Hayırlısı bakalım inşallah hepimizi Allah tamamına erdirsin.Kesinlikle katiliyorum bu dusunceye. Kaan beyle cok basarili bir tup bebek tedavi sureci gecirdik lakin hamilelik baya zorlu geçiyor. Idrar yollari enfeksiyonu bebek bobrege baski yapmasi nedeniyle bobrek buyumesi gebelik sekeri ve son olarak 31. Hafta icinde erken dogum tehlikem var. Ne yazikkki bu sureclerde kaan beyle whats uptan zar zor yazisip cevap alabildim yogunluktan. Kaldi ki irembe bi klinik hastanede yatmam gerekti . Ama Kaan beyin basinizda gelip ilgenebilecegi bi hastaneye yatma durumunuzda yok. Bi sıkıntıyla karsilastiginizda tek basiniza doktorsuz kaliyorsunuz. Medical parkta vedat beyle devam ediyorum 29.haftadan beri. Hastanede olmasa bile ebeleriyle görüşüp hemen yatirip tedaviye baslayabiliyor gerekirse. Aman olmasin ama gebelikte sorun cikarsa kaan beyle devam etmek imkansizlasiyor. Nacizane tecrubelerim . Tam tesekkullu bi hastane doktoruna da takip yaptirmanizi tavsiye ederim..
Canim bizde karar verdik tekrar toplatmaya.. ilaclar miyom yapabiliyor. O yuzden ultrasonda bakip karar veriyor kaan bey. Prolaktin konusunda pek bisey bilmiyorum. Sadece benim ilk bebegimin kalbi durdugunfda yuksekti. Vucut kendini hamile saniyorducanım biz de kendimizce böyle bir karar verdik kaan bey anladığım kadarıyla bu durumda pek karışmıyor sadece muaynede görüşelim demiş belki muaynede farklı bi durum olacak bilemiyorum ama bi aksilik olmazsa toplatcaz inşallah ama testlerde prolaktin hormonu biraz yüksek çıkmış umarım yumurta toplamayı etkilemez süreç daha da uzamaz umarım bu beklemeler insanı sabrını zorluyor iyice ama bizimde imtihanımız böyle anlaşılan sonuç güzel olacaksa beklemeye değer şu an 4 gözle adet olmayaı bekliyorummm
Zuzucum nasıl gidiyor hamilelik bebeğinin cinsiyetini öğrendin mi?
Cok haklisin benim yumurtam az zaten umudumu yitirmek istemiorum ama biraz acele etmemiz lazim ve bunun farkina varmayan bir es gerci hersey olacagina varir kismetBak ama böyle düşünürsen olmazki. Bütün anneler fedâkârdır ama biz +1 fedakarız. Yaşadığımız süreç çok zor Haklısın ama biz güçlü olursak pozitif olursak süreç daha kolay ilerliyor inanki. Erkeklerin de geneli senin eşin gibidir en iyisi bile bir kadını zor anlar heleki Vücuduna aylardır hormon yükleyen bir kadını anlamalarını hiç bekleme sadece sakin ol ve seni incittiğinde sende sakince Konuş onunla eminim daha rahat hissedeceksin. Stresten de olamazsın adet,biraz rahatla bak herşey ne güzel ilerleyecek. Inşallah kısa zamanda bebeklerinle olursun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Cok haklisin benim yumurtam az zaten umudumu yitirmek istemiorum ama biraz acele etmemiz lazim ve bunun farkina varmayan bir es gerci hersey olacagina varir kismetBak ama böyle düşünürsen olmazki. Bütün anneler fedâkârdır ama biz +1 fedakarız. Yaşadığımız süreç çok zor Haklısın ama biz güçlü olursak pozitif olursak süreç daha kolay ilerliyor inanki. Erkeklerin de geneli senin eşin gibidir en iyisi bile bir kadını zor anlar heleki Vücuduna aylardır hormon yükleyen bir kadını anlamalarını hiç bekleme sadece sakin ol ve seni incittiğinde sende sakince Konuş onunla eminim daha rahat hissedeceksin. Stresten de olamazsın adet,biraz rahatla bak herşey ne güzel ilerleyecek. Inşallah kısa zamanda bebeklerinle olursun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canim hiç takma kafana emin ol bütün eşler aynı, onlar anlayamiyolar bu durumu. Bende çok kavgalar ettim eşimle ilk ddenememizde benimle doktora bile gelmedi doğru dürüst.herseye tek başıma kosturdum.hatta ve hatta transfer sonrasi sonuc beklerken öyle bir kavga ettik ki ben sinir krizi geçirdim resmen.eee oda zaten kısmet değilmiş olmadı. Sonra doktor değiştirip kaan beyde karar kilinca eşime dank etti biseyler galiba hersey değişti bir anda. O yüzden hiç uzulme.olan sana oluyor uzlunce kinseye değil.V
Cok haklisin benim yumurtam az zaten umudumu yitirmek istemiorum ama biraz acele etmemiz lazim ve bunun farkina varmayan bir es gerci hersey olacagina varir kismet
Gecmis olsun canımMerhaba arkadaslar..bu gün histo oldum ( cok sükür).. Brz bel agrisi ve kanamam vardi sadece.. Hersey yolunda .. Kaan bey 3.4 hap yazmis transfere hazirlik icin birde bant yazmis.. 1o unda kontrolüm var.. 1 kutu bant yetti mi size? Ben yetmez sicaklardan dolayi cikar diye 2 paket aldim .. Kullanan arkadaslar bilgi verirseniz sevinirim
Amin canim inş hepimiz güzel sonuclar alırız :) sıkıntılı süreç olarak düşünme hiç canim her iğneyle bebegine bir gün daha yaklasacaksin inş öyle düşün. Hem ilk iğneyi yaptığın günü hatirliyorsun sonra bir bakıyorsun opu gelmiş bir bakıyorsun transfer gününü sayiyorsun, günler hemen geçiyor. Inşallah senin de tedavin hayirlisiyla başlar ve bebeğini alırsın kucağınakızlar sizin yazıları gördükçe çok heyecanlanıyorum:) ben de dün adet oldum, çarşamba günü gidicem bakalım ne dicek Kaan hoca. iğnelere başlatır inş. biran evvel de o sıkıntılı süreç çabuk geçer. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.. sizin de transferler biran önce olur ve güzel sonuçlar alırsınız inşallah kızlar:))
inşallah tatlımm inşallah:)) yok sıkıntılı görme sebebim kendim yapmak istiyorum iğnemi de, nasıl yaparım derdim o:)) yoksa çok şükür rahatım baya şu anda:) ay valla inşallah o günler de gelsin de çift çizgiler, yüksek kan değerlerini görelim biz de:)Amin canim inş hepimiz güzel sonuclar alırız :) sıkıntılı süreç olarak düşünme hiç canim her iğneyle bebegine bir gün daha yaklasacaksin inş öyle düşün. Hem ilk iğneyi yaptığın günü hatirliyorsun sonra bir bakıyorsun opu gelmiş bir bakıyorsun transfer gününü sayiyorsun, günler hemen geçiyor. Inşallah senin de tedavin hayirlisiyla başlar ve bebeğini alırsın kucağına
Gecmis olsun arkadasim. Hayirlisi artik az kalmis. Bantlari iki kutu aldigin iyi olmus ben 3 gunde bir densede 2. Gun bantlar deforme oluyo ve degistiriyorum. Tedbir ici. Iki tane almak mantikli. Bugun iki bucukta bende transferimi oldum. Histodan sonra zaman cabuk geciyo. Her asama daha da heyecanlandiriyor. Insallah bebeklerimize kavusuruz hepimiz.Merhaba arkadaslar..bu gün histo oldum ( cok sükür).. Brz bel agrisi ve kanamam vardi sadece.. Hersey yolunda .. Kaan bey 3.4 hap yazmis transfere hazirlik icin birde bant yazmis.. 1o unda kontrolüm var.. 1 kutu bant yetti mi size? Ben yetmez sicaklardan dolayi cikar diye 2 paket aldim .. Kullanan arkadaslar bilgi verirseniz sevinirim
Histodan sonra cok hafif lekelenme olmustu bende de ama kanama seklinde degil. Ped doldurmazdi yani canim. Nasil oldugu onemli eger fazlaysa mutlaka arayip ogren.Arkadaslar cts histo oldum bugun kanamam oldu normal mi sizce
Canim hiç takma kafana emin ol bütün eşler aynı, onlar anlayamiyolar bu durumu. Bende çok kavgalar ettim eşimle ilk ddenememizde benimle doktora bile gelmedi doğru dürüst.herseye tek başıma kosturdum.hatta ve hatta transfer sonrasi sonuc beklerken öyle bir kavga ettik ki ben sinir krizi geçirdim resmen.eee oda zaten kısmet değilmiş olmadı. Sonra doktor değiştirip kaan beyde karar kilinca eşime dank etti biseyler galiba hersey değişti bir anda. O yüzden hiç uzulme.olan sana oluyor uzlunce kinseye değil.
Canim hiç takma kafana emin ol bütün eşler aynı, onlar anlayamiyolar bu durumu. Bende çok kavgalar ettim eşimle ilk ddenememizde benimle doktora bile gelmedi doğru dürüst.herseye tek başıma kosturdum.hatta ve hatta transfer sonrasi sonuc beklerken öyle bir kavga ettik ki ben sinir krizi geçirdim resmen.eee oda zaten kısmet değilmiş olmadı. Sonra doktor değiştirip kaan beyde karar kilinca eşime dank etti biseyler galiba hersey değişti bir anda. O yüzden hiç uzulme.olan sana oluyor uzlunce kinseye değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?