- 1 Ocak 2015
- 232
- 475
- 78
- 46
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.001
Gözün aydın canım herşey çok güzel olacak :)Merhaba arkadaşlar embriyolog aradı. Çok şükür 11 taneden 9 u dollenmis. Bundan sonra pazar günü aramalarını bekleyeceğim. Bakalım kaçı 3 güne gidecek
hoşgeldin aramıza:)Merhaba kızlar
Bende Kaan hocanın hastasıyım
10 Haziran da transferim yapıldı.
hoşgeldin aramıza:)
hamile misin peki? ekleyelim seni de istersen listeye? Probleminizi ve yaşını bildirirsen sevinirim eğer istersen.
hoşgeldinMerhaba kızlar
Bende Kaan hocanın hastasıyım
10 Haziran da transferim yapıldı.
süper canım çok sevindim:)Hoşbuldumm canımm
Evett hamileyimm
Sperm azlığı ve hareketsizliği 26 yaşındayım
İlk denememizdi
Selammmm :) eskiler yazınca da daha bi güzel oluyor,özletmeyin kendinizi :))selam kızlaaarrrr
A.S. canımselam kızlaaarrrr
Canim ben duphaston kullanmistim 7 gun boyunca kullandim. Bittikten sonra t. Gun regl oldum.Çok teşekkür ederim pski hangi ilacı kullanmıştınız
Liste icin ellerine sağlık canım cok guzel olmus. Herkesin o guzel kelimeyle sonucunu yazmakta nasip olur umarım.
Canım nasılsın? Özlettin kendini. Oldu mu transferin?selam kızlaaarrrr
Ben de varım canım. Yaş 38 . İlk denemem kimyasalla sonuçlandı. Dinlenmedeyim. Sorun hareketli sperm azlığı
bende varım 25 yaşındayım transfere hazırlanıyorum sebepsiz infertilitegünaydın herkeseee:))
güncel halimiz, Hamile sayımız nerdeyse yarı yarıya olacak, ha gayret kızlar, tamamını doldurcaz inşallah listenin HAMİLE diye
Eki Görüntüle 1573406
hoşgeldinhayırlısı olsun transferin. inşallah mutlu sondur. sonucunu yazmamışsın
süper canım çok sevindim:)
Listemizdeki Hamile sayısını artırdın:))) darısı bize inşallah:))
iyi geceler canım bende yaşadım göğüs ağrısı hatta karnımda baya şişti çok ağrım oldu..inşallah senin sadece göğüs ağrısıyla kalırMerhaba iyi geceler opu sonrasi gogus agrisi yasayan varmi.hergun birazdaha artiyor.
Bende biseyler oluyor ama bence sadece gaz o.daha çok erkenHamile arkadaslar karninizda seyrime oluyor mu bu haftalarda yada olan oldu mu? Bende hicbirsey yokbazilarinin erken donemde seyirmeleri oluyormusda merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?