Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim gozunaydin, insallah annelerine de tutunurlar. Ben o igneyi hep devlet hastanesinde yaptirdim hemsirelere icinde nasik yapilacagi anlatiliyor. Ordan bakip vurdular. Ama en son kendim yaptim evde internetten videosunu buldum hazirlanisini kendim denedim bi sorunda olmadi donma falan yasamadim. Ama sen gene hastanede goster onlar vururlar.

Süper canim hayırlısı olsun inşallah.korkma o iğneden o kadar. Bende yanlizdim evde onu yaparken bide ignesini en son takiyosun bir baktım iğne ucu diğerlerinden büyük Allah dedim bu kalcadanmi yapiliyodu ben yanlış anladım hazırladığım ilacı dolaba koydum hastaneyi aradım hemsireyi baglamalarini bekledim hemsireye sordum oda hayır göbekten dedi hemen yap ilaç donar dedi.ben suratına kapattım hemsirenin sonra yaptım iğneyi hiç bisey olmadı. Sonra korktum ya donmussa ben anamadiysam diye eczaneyi aradım ona sordum oda dedi donsaydi yapamazdı gitmezdi zaten. O yüzden korkma hiç .ama tavsiyem su ilaci açmadan iyice oku anla hatta googledan arat videosu cikyo.onu izle sonra yap:)

Erkek olursa hemen seyrime olurmus. Erkek cabuk canlanirmis kizlar gec ne kadar dogru bilmiyorum
Hadi ya acaba benim olan şey seyirmemiydi:) zaten herkes bana iki oğlan gelcek diyo. Kısmet bakalım sağlıkla gelsinlerde inşallah. Ya bu arada ben iki gündür maşallah bir iyiyim anlatamam ne ağrım kaldı ne sizim bu iyimi kötü mu bilemedim, kafam karıştı çok

Sonunda gelmişsin transfere canım hadi gözünaydın. Çok güzel olacak herşey 11 gün sonra burdan güzel haberi vereceksin inşallah. Allah yardımcın olsun inşallah bebişlerin seninle devam edecekler.

Hadi gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin istediğin kadarı Bebeğin olsun inşallah. İğne biraz teferruatlı hastanede yaptırmanda fayda olabilir ama arkadaşların dediği gibi önce videoyu izle. Ben irenbede yaptırdım. Kalçadan yapılan uçla göbekten yaptı yaparken çok acımadı sonrasında ağrıdı. Ben ilk önce biraz tırstım bekleyecek vaktimiz yok donar ilaç diye tehdit etti beni öyle yaptırdım ) ama hemen donduğunu sanmıyorum burda kızlar öyle söylemişti.

Sonunda gelmişsin transfere canım hadi gözünaydın. Çok güzel olacak herşey 11 gün sonra burdan güzel haberi vereceksin inşallah. Allah yardımcın olsun inşallah bebişlerin seninle devam edecekler.
Evet canim sonuna geldik nasipse. Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inş ben de bir gün hamileyim diyebilirim burda.

çok güzel bi sonuç canım inşşallah diğer süreçler de sorunsuz bir şekilde devam eder de enkısa zamanda bebişlerine kavuşursun!!!

Iste o kalçadan yapılan uc değil o iğnenin içinden çıkan uç biraz büyükçe bende ondan kalçadan yapılacak sandım ama o gobek ucuymus:) düşün ben o ucla kendim yaptım

Canim hayirlisi llsun insallahhhhh..

Canim hayirlisi olsunnnn.. hersey gonlunce olsun insallahhh..

Iste o kalçadan yapılan uc değil o iğnenin içinden çıkan uç biraz büyükçe bende ondan kalçadan yapılacak sandım ama o gobek ucuymus:) düşün ben o ucla kendim yaptım
Sana helal olsun canım gerçi ben normal Göbek iğnelerimi bile kendim yapamamıştım :)

Ay sorma bende iki gundur bulantim yok bende korkuyorum birsey mi oldu acaba diye olsa bi dert olmasa bi dert. Persembe gunu randevum bakalim ne durumda bizimki.

Ay sorma bende iki gundur bulantim yok bende korkuyorum birsey mi oldu acaba diye olsa bi dert olmasa bi dert. Persembe gunu randevum bakalim ne durumda bizimki.
Ewet ya herşeyden pimpirikleniyo insan bende yarın ablamin doktora gidoyorum haftaya salida kaan beye.inşallah guzel guzel haberlerle döneriz kontrollerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…