- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.021
Erkek olursa hemen seyrime olurmus. Erkek cabuk canlanirmis kizlar gec ne kadar dogru bilmiyorumBende biseyler oluyor ama bence sadece gaz o.daha çok erken
Canim gozunaydin, insallah annelerine de tutunurlar. Ben o igneyi hep devlet hastanesinde yaptirdim hemsirelere icinde nasik yapilacagi anlatiliyor. Ordan bakip vurdular. Ama en son kendim yaptim evde internetten videosunu buldum hazirlanisini kendim denedim bi sorunda olmadi donma falan yasamadim. Ama sen gene hastanede goster onlar vururlar.Merhabalar arkadaşlarım, şimdi aradılar çok şükür 8 tane embriyom 3 günü tamamlamış 4 ü 1.kaliteymiş.
Şimdi yarın decapeptyl menapoz iğne mi vurunacağım. Eşim de yanımda yok nasıl altından kalkacagım bilmiyorum. Sizce kendi başıma becerebilir miyim. Donar falan dediler. .. Eşim de yanımda olmayacak. .. Kaan Bey hastanede vurdur dedi ama Balıkesir deki doktorlar tüp bebek ve onun ilaçlarından anlamıyor ki..
Yani onlar için de yeni birşey aynı şeye denk geliyor.Bu igneyi vuranlar tecrübelerini paylaşabilirler mi?
Süper canim hayırlısı olsun inşallah.korkma o iğneden o kadar. Bende yanlizdim evde onu yaparken bide ignesini en son takiyosun bir baktım iğne ucu diğerlerinden büyük Allah dedim bu kalcadanmi yapiliyodu ben yanlış anladım hazırladığım ilacı dolaba koydum hastaneyi aradım hemsireyi baglamalarini bekledim hemsireye sordum oda hayır göbekten dedi hemen yap ilaç donar dedi.ben suratına kapattım hemsirenin sonra yaptım iğneyi hiç bisey olmadı. Sonra korktum ya donmussa ben anamadiysam diye eczaneyi aradım ona sordum oda dedi donsaydi yapamazdı gitmezdi zaten. O yüzden korkma hiç .ama tavsiyem su ilaci açmadan iyice oku anla hatta googledan arat videosu cikyo.onu izle sonra yap:)Merhabalar arkadaşlarım, şimdi aradılar çok şükür 8 tane embriyom 3 günü tamamlamış 4 ü 1.kaliteymiş.
Şimdi yarın decapeptyl menapoz iğne mi vurunacağım. Eşim de yanımda yok nasıl altından kalkacagım bilmiyorum. Sizce kendi başıma becerebilir miyim. Donar falan dediler. .. Eşim de yanımda olmayacak. .. Kaan Bey hastanede vurdur dedi ama Balıkesir deki doktorlar tüp bebek ve onun ilaçlarından anlamıyor ki..
Yani onlar için de yeni birşey aynı şeye denk geliyor.Bu igneyi vuranlar tecrübelerini paylaşabilirler mi?
Hadi ya acaba benim olan şey seyirmemiydi:) zaten herkes bana iki oğlan gelcek diyo. Kısmet bakalım sağlıkla gelsinlerde inşallah. Ya bu arada ben iki gündür maşallah bir iyiyim anlatamam ne ağrım kaldı ne sizim bu iyimi kötü mu bilemedim, kafam karıştı çokErkek olursa hemen seyrime olurmus. Erkek cabuk canlanirmis kizlar gec ne kadar dogru bilmiyorum
inşallah canım amiinnListe icin ellerine sağlık canım cok guzel olmus. Herkesin o guzel kelimeyle sonucunu yazmakta nasip olur umarım.
Ben de varım canım. Yaş 38 . İlk denemem kimyasalla sonuçlandı. Dinlenmedeyim. Sorun hareketli sperm azlığı
kızlar selam, tablo ofis pc'mde yarın ekliyim olur mu:)bende varım 25 yaşındayım transfere hazırlanıyorum sebepsiz infertilite
Sonunda gelmişsin transfere canım hadi gözünaydın. Çok güzel olacak herşey 11 gün sonra burdan güzel haberi vereceksin inşallah. Allah yardımcın olsun inşallah bebişlerin seninle devam edecekler.Kızlar yarın 1 buçukta transferim var nasipse. Heyecan, mutluluk, endişe, umut hepsi birbirine karıştı.. Bu yolda emek veren herkesin emeğinin karşılığını verir inş Allah im.
Dualarinizi bekliyorum kızlar
Hadi gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin istediğin kadarı Bebeğin olsun inşallah. İğne biraz teferruatlı hastanede yaptırmanda fayda olabilir ama arkadaşların dediği gibi önce videoyu izle. Ben irenbede yaptırdım. Kalçadan yapılan uçla göbekten yaptı yaparken çok acımadı sonrasında ağrıdı. Ben ilk önce biraz tırstım bekleyecek vaktimiz yok donar ilaç diye tehdit etti beni öyle yaptırdımMerhabalar arkadaşlarım, şimdi aradılar çok şükür 8 tane embriyom 3 günü tamamlamış 4 ü 1.kaliteymiş.
Evet canim sonuna geldik nasipse. Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inş ben de bir gün hamileyim diyebilirim burda.Sonunda gelmişsin transfere canım hadi gözünaydın. Çok güzel olacak herşey 11 gün sonra burdan güzel haberi vereceksin inşallah. Allah yardımcın olsun inşallah bebişlerin seninle devam edecekler.
Sonunda gelmişsin transfere canım hadi gözünaydın. Çok güzel olacak herşey 11 gün sonra burdan güzel haberi vereceksin inşallah. Allah yardımcın olsun inşallah bebişlerin seninle devam edecekler.
çok güzel bi sonuç canım inşşallah diğer süreçler de sorunsuz bir şekilde devam eder de enkısa zamanda bebişlerine kavuşursun!!!Merhabalar arkadaşlarım, şimdi aradılar çok şükür 8 tane embriyom 3 günü tamamlamış 4 ü 1.kaliteymiş.
Hadi hayırlısı olsun inşallah çok guzel haberler gelsin 14gün sonra:)Kızlar yarın 1 buçukta transferim var nasipse. Heyecan, mutluluk, endişe, umut hepsi birbirine karıştı.. Bu yolda emek veren herkesin emeğinin karşılığını verir inş Allah im.
Iste o kalçadan yapılan uc değil o iğnenin içinden çıkan uç biraz büyükçe bende ondan kalçadan yapılacak sandım ama o gobek ucuymus:) düşün ben o ucla kendim yaptımHadi gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin istediğin kadarı Bebeğin olsun inşallah. İğne biraz teferruatlı hastanede yaptırmanda fayda olabilir ama arkadaşların dediği gibi önce videoyu izle. Ben irenbede yaptırdım. Kalçadan yapılan uçla göbekten yaptı yaparken çok acımadı sonrasında ağrıdı. Ben ilk önce biraz tırstım bekleyecek vaktimiz yok donar ilaç diye tehdit etti beni öyle yaptırdım) ama hemen donduğunu sanmıyorum burda kızlar öyle söylemişti.
Canim hayirlisi llsun insallahhhhh..Kızlar yarın 1 buçukta transferim var nasipse. Heyecan, mutluluk, endişe, umut hepsi birbirine karıştı.. Bu yolda emek veren herkesin emeğinin karşılığını verir inş Allah im.
Canim hayirlisi olsunnnn.. hersey gonlunce olsun insallahhh..Merhabalar arkadaşlarım, şimdi aradılar çok şükür 8 tane embriyom 3 günü tamamlamış 4 ü 1.kaliteymiş.
Sana helal olsun canımIste o kalçadan yapılan uc değil o iğnenin içinden çıkan uç biraz büyükçe bende ondan kalçadan yapılacak sandım ama o gobek ucuymus:) düşün ben o ucla kendim yaptım
Ay sorma bende iki gundur bulantim yok bende korkuyorum birsey mi oldu acaba diye olsa bi dert olmasa bi dert. Persembe gunu randevum bakalim ne durumda bizimki.Hadi ya acaba benim olan şey seyirmemiydi:) zaten herkes bana iki oğlan gelcek diyo. Kısmet bakalım sağlıkla gelsinlerde inşallah. Ya bu arada ben iki gündür maşallah bir iyiyim anlatamam ne ağrım kaldı ne sizim bu iyimi kötü mu bilemedim, kafam karıştı çok
Ewet ya herşeyden pimpirikleniyo insanAy sorma bende iki gundur bulantim yok bende korkuyorum birsey mi oldu acaba diye olsa bi dert olmasa bi dert. Persembe gunu randevum bakalim ne durumda bizimki.
Ohooo ben utanmasam kalçadan bile kendim yapcam:) astım kendimi iğne konusundaSana helal olsun canımgerçi ben normal Göbek iğnelerimi bile kendim yapamamıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?