- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.041
hayırlısı olsun canım. Allah.ın izniyle 10gün sonra güzel haberlerini bizimle paylaşacaksın. Bebeklerin annelerine sıkı sıkı tutunsunlar inşallahKızlar yarın 1 buçukta transferim var nasipse. Heyecan, mutluluk, endişe, umut hepsi birbirine karıştı.. Bu yolda emek veren herkesin emeğinin karşılığını verir inş Allah im.
Dualarinizi bekliyorum kızlar
Senin nasıl geçiyor hamilelik bakalım ikiz annesiSelammmm :) eskiler yazınca da daha bi güzel oluyor,özletmeyin kendinizi :))
Bayrağı devretmissin canımliste çok uzun zamandır güncellenmiyor öyle sorunları falanda yazamadım bi zamnalar buralar çok yoğundu takip etmesi oldukça zordu eğer takip etmek istersen ya sana bunu word dosyası olarak göndreyim yada sen kendine burda şuan olanları alıp tanımadıklarını ekleme uzun zamandır gelemeyenler çok var çünkü yeni bi dosya yap. sıfırdan yapman daha iyi olur bence hem kendi isteiğin gibi düzenlersin :)
Evet yaa kayboldum biraz ara verdim tedaviye özledim sizi bi bakiim dedimSelammmm :) eskiler yazınca da daha bi güzel oluyor,özletmeyin kendinizi :))
Yok canım olmadı transfer sabahi endometrium incelmis kaan bende yapmayalım transferi dedi. Biraz ara verdim dinleniyorumCanım nasılsın? Özlettin kendini. Oldu mu transferin?
Hadi hayirli haberler ver bize 10 gun sonra insallahaKızlar yarın 1 buçukta transferim var nasipse. Heyecan, mutluluk, endişe, umut hepsi birbirine karıştı.. Bu yolda emek veren herkesin emeğinin karşılığını verir inş Allah im.
Dualarinizi bekliyorum kızlar
evet canım devrettim bayrağıBayrağı devretmissin canımArkadaşlar hepinize bol şans diliyorum. Moral bozmadan yola devam edin lütfen. Burada ki hamile arkadaşlarımızın çoğunun hergün dualarindasiniz. Aynı yollardan geçtik.. Sevgilerimle :)
evet canım çok şükür azcık şenlendi eski günlede ki gibi bende hergün bakıyorum artık
Canım çok az kaldı senin de. Normal mi olacak sezeryan mı? Nazilli'de mi yapacaksın ?evet canım devrettim bayrağıinşallah yeni listemizdede bol bol hamilelier olur
Bana yardımcı olcak kimse yok muKızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.Bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.Ancak hangi işlemler oluyor sırasıyla bilmiyorum.Bilgilendirirseniz sevinirim.
Hosgeldin doktor bey kisiye göre degerlendirip farkli yol izliyor ama kabataslak degerlendirisek. ilaclarla destekleyip sonra yumurta icin göbekten igne vuruluyosun (10 günden fazla). yunurta toplama embriyon olusmussa histereskopi (rahimi degerlendiriyo kist varmi yapisiklik varmi bide rahime cizik atıyor) sonra transferin gerceklesiyo.Bana yardımcı olcak kimse yok mu
Çok teşekkür ederim ilginiz için Peki ben rahim filmi çektirmiştim histereskopi daha farklı bir şey miHosgeldin doktor bey kisiye göre degerlendirip farkli yol izliyor ama kabataslak degerlendirisek. ilaclarla destekleyip sonra yumurta icin göbekten igne vuruluyosun (10 günden fazla). yunurta toplama embriyon olusmussa histereskopi (rahimi degerlendiriyo kist varmi yapisiklik varmi bide rahime cizik atıyor) sonra transferin gerceklesiyo.
İnşallah olacak canım :) Iyi bir doktorumuz var.evet canım devrettim bayrağıinşallah yeni listemizdede bol bol hamilelier olur
Histereskopi farklı canim rahim içine kamerayla bakiyolar sıkıntı varmı diye.senin dediğin hsgÇok teşekkür ederim ilginiz için Peki ben rahim filmi çektirmiştim histereskopi daha farklı bir şey mi
evet canım şafak 4 benimCanım çok az kaldı senin de. Normal mi olacak sezeryan mı? Nazilli'de mi yapacaksın ?
evet cnm farklı bişey. ince bir kataterle rahmine bakıyo. ve rahme çizik atıyo. rahim en ufak darbede kendini yenilemek için sıvı salgılıyomuş o sıvı tutunmayı kolaylaştırıyomuş.Çok teşekkür ederim ilginiz için Peki ben rahim filmi çektirmiştim histereskopi daha farklı bir şey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?