Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.Bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.Ancak hangi işlemler oluyor sırasıyla bilmiyorum.Bilgilendirirseniz sevinirim.

hayırlısı olsun canım. Allah.ın izniyle 10gün sonra güzel haberlerini bizimle paylaşacaksın. Bebeklerin annelerine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah

Bayrağı devretmissin canım Arkadaşlar hepinize bol şans diliyorum. Moral bozmadan yola devam edin lütfen. Burada ki hamile arkadaşlarımızın çoğunun hergün dualarindasiniz. Aynı yollardan geçtik.. Sevgilerimle :)

evet canım devrettim bayrağı inşallah yeni listemizdede bol bol hamilelier olur

Bana yardımcı olcak kimse yok mu
Hosgeldin doktor bey kisiye göre degerlendirip farkli yol izliyor ama kabataslak degerlendirisek. ilaclarla destekleyip sonra yumurta icin göbekten igne vuruluyosun (10 günden fazla). yunurta toplama embriyon olusmussa histereskopi (rahimi degerlendiriyo kist varmi yapisiklik varmi bide rahime cizik atıyor) sonra transferin gerceklesiyo.

Çok teşekkür ederim ilginiz için Peki ben rahim filmi çektirmiştim histereskopi daha farklı bir şey mi

Çok teşekkür ederim ilginiz için Peki ben rahim filmi çektirmiştim histereskopi daha farklı bir şey mi
evet cnm farklı bişey. ince bir kataterle rahmine bakıyo. ve rahme çizik atıyo. rahim en ufak darbede kendini yenilemek için sıvı salgılıyomuş o sıvı tutunmayı kolaylaştırıyomuş.

Herkese merhabalar. Benim 26 haziranda opu oldum 4 yumurta toplandi bi tane dollendi.gelisim olmadı hersey iptal oldu.28 nisanda karnim şişti nefes alamadim aşırı yumurtalik uyarilmasi dediler hastanede kaldim iki gun cumartesi aksam daha kötü oldum tekrar yatirdilar dün de sıvı çektiler içerden. Bu süreçte kaan bey hic aramadi doktorum arayip sordu ne yapayım diye onlara cvp verdi cok tuhaf geldi bu durum bana bu kadar ilgisizlik normal degil bence.ayrica asiri uyarilma yüksek dozdan kaynaklanmis hem az yumurta hem bu sonuç. Bana akil verin ne yapayım ben simdi yasayan var mi boyle şeyler. Cok Üzgünüm ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…