- 27 Temmuz 2014
- 521
- 479
- 23
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.061
Canim geçmiş olsun en kisa surede atlatirsin umarım.dediğin şeyi daha önce duydum ama hep çok sayıda yumurta toplananlarda duydum.tuhaf olmus kaan beyin aramamasidaHerkese merhabalar. Benim 26 haziranda opu oldum 4 yumurta toplandi bi tane dollendi.gelisim olmadı hersey iptal oldu.28 nisanda karnim şişti nefes alamadim aşırı yumurtalik uyarilmasi dediler hastanede kaldim iki gun cumartesi aksam daha kötü oldum tekrar yatirdilar dün de sıvı çektiler içerden. Bu süreçte kaan bey hic aramadi doktorum arayip sordu ne yapayım diye onlara cvp verdi cok tuhaf geldi bu durum bana bu kadar ilgisizlik normal degil bence.ayrica asiri uyarilma yüksek dozdan kaynaklanmis hem az yumurta hem bu sonuç. Bana akil verin ne yapayım ben simdi yasayan var mi boyle şeyler. Cok Üzgünüm ben...
Hersey saka gibi geliyor bana bunlar nasil seyler içinden çıkamadım ben.hersey bitti oma mi yanayim sagligimi kaybettim ona mi yanayım ilgisizlige mi yanayim sastim kaldimCanim geçmiş olsun en kisa surede atlatirsin umarım.dediğin şeyi daha önce duydum ama hep çok sayıda yumurta toplananlarda duydum.tuhaf olmus kaan beyin aramamasidayaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar belki süre nasil oluyor.ama bence kaan beye sitemini herseykilde ilet.
Cnm Cok üzücü bir durum gercekten.. Ins bi an önce sagligina kavusursun .. Sen yüksek doz kullandigin halde 4 yum olusmus sayi olarak Az ama kalite önemli tabiki .. Bende de ohss olmustu mesela önceki tedavimde. Ama 18 yum toplanmisti en azindan ve hic ohss oldugumu hissetmedim hic sikinti yasamadim Sadece brz karnim sis gibi geliodu.. Neyse saglik olsun Cnm vardir bi hayir bundada.. Kaan bey konusundada ; tedavin iptal edildigi icin ve Kaan beyin sonradan yasadiklarindan haberi olmadigi icin diye düsünüyorum.. Haberi olsada ne yapar arar sorar Mi sanmiyorum ama Eger kendisiyle görüsmek istiyorsan bir Randevu al görüs izmirdeysen .. Rabbim yardimcin olsun gönlünü ferah tut Sen cnmHerkese merhabalar. Benim 26 haziranda opu oldum 4 yumurta toplandi bi tane dollendi.gelisim olmadı hersey iptal oldu.28 nisanda karnim şişti nefes alamadim aşırı yumurtalik uyarilmasi dediler hastanede kaldim iki gun cumartesi aksam daha kötü oldum tekrar yatirdilar dün de sıvı çektiler içerden. Bu süreçte kaan bey hic aramadi doktorum arayip sordu ne yapayım diye onlara cvp verdi cok tuhaf geldi bu durum bana bu kadar ilgisizlik normal degil bence.ayrica asiri uyarilma yüksek dozdan kaynaklanmis hem az yumurta hem bu sonuç. Bana akil verin ne yapayım ben simdi yasayan var mi boyle şeyler. Cok Üzgünüm ben...
Çok şükür Öyle böyle devam ediyoruz canım. Bugün kontrolümüz vardı Kaan hoca beğendi bebekleri :) ikili testimizi bekliyoruz. Sen nasılsın Bebeğin nasıl kısmetse doğum ne zamandı senin?Senin nasıl geçiyor hamilelik bakalım ikiz annesi
Asi[/QUOTE]OTE="dstn24, post: 41677571, member: 663499"]Cnm Cok üzücü bir durum.. Ins bi an önce sagligina kavusursun .. Sen yüksek doz kullandigin halde 4 yum olusmus sayi olarak Az ama kalite önemli tabiki .. Bende de ohss olmustu mesela önceki tedavimde. Ama 18 yum toplanmisti en azindan ve hic ohss oldugumu hissetmedim hic sikinti yasamadim Sadece brz karnim sis gibi geliodu.. Neyse saglik olsun Cnm vardir bi hayir bundada.. Kaan bey konusundada ; tedavin iptal edildigi icin ve Kaan beyin sonradan yasadiklarindan haberi olmadigi icin diye düsünüyorum.. Haberi olsada ne yapar arar sorar Mi sanmiyorum ama Eger kendisiyle görüsmek istiyorsan bir Randevu al görüs izmirdeysen .. Rabbim yardimcin olsun gönlünü ferah tut Sen cnm
Asil problemde bu canim saniye saniye biliyordu ne oldugunu hem ben anlattim hem burdaki doktorum konustu kac defa.ben hep cok yumurtasi olanlarda boyle oldugunu duyuyordum ondan saskinim nedeni neyse cok merak ediyorum[/QUOTE]Asıl p
Asi
Histereskopi farklı canim rahim içine kamerayla bakiyolar sıkıntı varmı diye.senin dediğin hsg
evet cnm farklı bişey. ince bir kataterle rahmine bakıyo. ve rahme çizik atıyo. rahim en ufak darbede kendini yenilemek için sıvı salgılıyomuş o sıvı tutunmayı kolaylaştırıyomuş.
Canım iğnelere başladımı 6 ila 8 gün arasında çagırıyor. Ama ilk randevuda önce yumurtaların durumuna bakıyor. Sonra vitamin veriyor. Daha sonra iğnelere geçiyor. Histeroskopi de anestezili oluyor. Benim ilk başta histeroskopim oldu.. Rahim duvarım çok inceydi.. Herkeze aynı tedaviyi uygulamıyor.İğnelere başladıktan kaç gün sonra çağırıyor peki bir daha . Bir de histereskopi yaparken anestezi uyguluyor mu ?
Ben 8.günde gitmiştim tekrar igne yazdı 3 gün sonra tekrar çağırdı baktı 2 gün daha yazdı. 16 nisan persembe günü opu oldum ....histoda anestezi verdiler canım ne zaman tedaviye basliyosun?İğnelere başladıktan kaç gün sonra çağırıyor peki bir daha . Bir de histereskopi yaparken anestezi uyguluyor mu ?
başlangıcınız hayırlı olur inşallah bizim de 4. tüp bebek denememize kaan beyle başladık hep olumsuzdu hatta döllenme olmadığı için transfer aşaması iptal ediliyordu çok şükür ki şu an 3 tane embriyomuz var havuz oluşturmak için ikinci yumurta toplatacağız bize iyi geldi kaan bey umarım sana da iyi gelir herşey gönlünce olsun!!!Öncelikle burda paylaşımda bulunan herkeze çok teşekkür ederim yazılanlardan baya bilgi edindim . Bende 5 yıldır uğraşıyorum sebebi belli olmayaninfertilite diyorlar ve 2 aşılama 3 tüp bebek sonuç hep negatif . Tesadüfen kaan bey hakkındaki yazıları okumaya başladım ve okudukça çok etkilendim içimde tekrar bir umut ışığı oluştu. Ve hemen kaan beyden randevu aldım bu cumaya .şimdi sabırsızlıkla ilk muayeneyi bekliyorum inşallah herşey gönlümüzce olur.
inşallah artık sizin hayırlı zaman gelmiştir ve bu doktorumuzla birleşerek güzel bir tedavi dönemi ve muhteşem bir gebelik sizi bekliyordur :)Öncelikle burda paylaşımda bulunan herkeze çok teşekkür ederim yazılanlardan baya bilgi edindim . Bende 5 yıldır uğraşıyorum sebebi belli olmayaninfertilite diyorlar ve 2 aşılama 3 tüp bebek sonuç hep negatif . Tesadüfen kaan bey hakkındaki yazıları okumaya başladım ve okudukça çok etkilendim içimde tekrar bir umut ışığı oluştu. Ve hemen kaan beyden randevu aldım bu cumaya .şimdi sabırsızlıkla ilk muayeneyi bekliyorum inşallah herşey gönlümüzce olur.
Öncelikle hoşgeldin hayırlı olsun. Ben iki tedavimide Kaan hoca ile yaptım, ilk tedavimde de hamile kaldım ama tüpe yerleşti embriyom dış gebelik oldu. İkinci tedavimde mucizemize kavuştuk. Kaan hoca çok güvendiğim bir dr. Umarım sende mucizene burda kavuşursun. Bol embriyoların olsun inşallah :))Öncelikle burda paylaşımda bulunan herkeze çok teşekkür ederim yazılanlardan baya bilgi edindim . Bende 5 yıldır uğraşıyorum sebebi belli olmayaninfertilite diyorlar ve 2 aşılama 3 tüp bebek sonuç hep negatif . Tesadüfen kaan bey hakkındaki yazıları okumaya başladım ve okudukça çok etkilendim içimde tekrar bir umut ışığı oluştu. Ve hemen kaan beyden randevu aldım bu cumaya .şimdi sabırsızlıkla ilk muayeneyi bekliyorum inşallah herşey gönlümüzce olur.
Tedaviniz hayırlı olsun doktor tercihinizi çok doğru yönde kullanmissiniz biz de bir arkadaşımızın tavsiyesiyle tanidik ve internette çok arastirdik içimize sinen bir doktor oldu önce rabbimin izni daha sonra kaan beyin sayesinde ben de evlatlarima kavusacagim günü sabırsızlıkla bekliyorum okuduguma göre siz de birkaç süreçten gecmissiniz size tavsiyem ne olursa olsun umudunuzu kaybetmememiz ve doktorunuza guvenmeniz yeri gelecek kafanızda acabalar olacak ama asla yilmayin rabbim önce ailesine sonra vatanina milletine hayırlı evlatlar nasip etsin :)Öncelikle burda paylaşımda bulunan herkeze çok teşekkür ederim yazılanlardan baya bilgi edindim . Bende 5 yıldır uğraşıyorum sebebi belli olmayaninfertilite diyorlar ve 2 aşılama 3 tüp bebek sonuç hep negatif . Tesadüfen kaan bey hakkındaki yazıları okumaya başladım ve okudukça çok etkilendim içimde tekrar bir umut ışığı oluştu. Ve hemen kaan beyden randevu aldım bu cumaya .şimdi sabırsızlıkla ilk muayeneyi bekliyorum inşallah herşey gönlümüzce olur.
Teşekkürlr[/QUOTE]Teşekkürler sizin sürecinizi de okudum bir haftadır deli gibi okuyorum forumu zaten yanlış hatırlamıyorsam denizlide oturuyordunuz bende denizlide oturuyorum .
islan33, post: 41707825, member: 671878"]başlangıcınız hayırlı olur inşallah bizim de 4. tüp bebek denememize kaan beyle başladık hep olumsuzdu hatta döllenme olmadığı için transfer aşaması iptal ediliyordu çok şükür ki şu an 3 tane embriyomuz var havuz oluşturmak için ikinci yumurta toplatacağız bize iyi geldi kaan bey umarım sana da iyi gelir herşey gönlünce olsun!!!
Geçmişte Yaşadığınız herşeyi unutup Kaan hocayla yeni bi sayfa açın ve inanın. Araştırmalarınız sizi doğru yere getirmiş. Kaan hoca bu işte izmirde 1 numara. Inşallah bebeklerinize kısa sürede kavuşursunuz.[/QUOTE]Öncelikle burda paylaşımda bulunan herkeze çok teşekkür ederim yazılanlardan baya bilgi edindim . Bende 5 yıldır uğraşıyorum sebebi belli olmayaninfertilite diyorlar ve 2 aşılama 3 tüp bebek sonuç hep negatif . Tesadüfen kaan bey hakkındaki yazıları okumaya başladım ve okudukça çok etkilendim içimde tekrar bir umut ışığı oluştu. Ve hemen kaan beyden randevu aldım bu cumaya .şimdi sabırsızlıkla ilk muayeneyi bekliyorum inşallah herşey gönlümüzce olur.
Ben 8.günde gitmiştim tekrar igne yazdı 3 gün sonra tekrar çağırdı baktı 2 gün daha yazdı. 16 nisan persembe günü opu oldum ....histoda anestezi verdiler canım ne zaman tedaviye basliyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?