Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Her fırsatta Kaan Beyi savunan biri olarak çok doğru bir seçim yaptığıni düşünüyorum.inşallah hersey gönlünüzce olur.arkadaşlarından dedigi gibi daha onceki herşeyi unutup yeni bir sayfa açın

[/QUOTE]
Amin hepimiz inşallah

Çok şükür Öyle böyle devam ediyoruz canım. Bugün kontrolümüz vardı Kaan hoca beğendi bebekleri :) ikili testimizi bekliyoruz. Sen nasılsın Bebeğin nasıl kısmetse doğum ne zamandı senin?
Selam, daha doğuma var canım. Kısmetse ekimin ilk haftası. Son aylarin yaz sicaklarina kalması biraz zorlayıcı ama Allah'a şükür o kadar zamandan sonra nasip oldu. İkizlere selam annesi

kızlar günaydın:)
S spero 'yu merak ediyorum, naaptı acaba sesi soluğu çıkmadı hiç... innşallah güzel haberlerle gelir, sanırım 1-2 güne test günü olacak..
C curlydeniz arkadaşım çok üzüldüm yaşadıklarına... nasılsın ben de merak ettim seni... inşallah yolundadır herşey..

Ben 3 yıl önce farklı bir hastanede tedavi görürken yumurtaların aşırı uyarılması yani ohss sendromuna yakalandım 5 gün hastanede yattım kabus gibiydi. çok acı çektim. ama benden 25 yumurta toplanmıştı. Sonra yollarımız Kaan beyle kesişti ve ben ona bu korkumdan bahsettim o günleri tekrar yaşamak istemiyorum dedim. Kaan beyin bana söylediği tek şey kısa ve netti. Asla ohss olmayacaksın sana bunun garantisini veriyorum dedi ve dediği gibide oldu 18 yumurta toplanmasına rağmen ohs olmadım seninki çok farklı bir durum 4 yumurtada ohss daha önce hiç duymadım ama seni çok iyi anlıyorum öyle bir acı yok. Kaan beyle bu konuyu tekrar değerlendir derim ben ama yüzyüze. Çok geçmiş olsun canım.

Sonucumu aldim ne yazikki negatif. Soylenecek soz yok sanirim. ...
canım 12. günün müydü senin? 10. gün değil mi?
erkendir belki de test için
dondurulmuşların varsa onlarla yaparsın canım benim, üzme kendini desek de üzülceksin biliyorum ama şöyle düşün, swallow09'un dediği gibi bu aşamaya gelmek de çok önemli, birdahakine olucak inşallahh...

Kaan bey bugun test yaptirmami istemisti sabahtan gittim kan verdim ama negatif sonuc oldugunu soylediler. Yani olmamasi icin hic bir sebep yok diyor kaan bey umitliydim dedi neden olmadigini bilmiyorum nasip degilmis. Zaten hayatimda hic bir seye ilk seferde sahip olmadim cok sasirmamam gerekiyor sanirim.

canım benim öyle söyleme, Allah daha büyük dert vermesin... çok haklısın üzülmekte böyle düşünmekte, çok emek sarfediyoruz, çoğunun uğraşmadan kucağına aldığı meleklere biz deliler gibi çabalayarak ulaşmaya çalışıyoruz... kendini toparla, sanırım dondurulmuşların var, bir kez daha denersin inşallah bu sefer olur...
hem sen kendi kendine de hamile kalabilmişsin önceden, bakarsın tedavi falan derken hamile kalıvermişsin, belli mi olur bu işler...:)

W09, post: 41718687, member: 438912"]Ben 3 yıl önce farklı bir hastanede tedavi görürken yumurtaların aşırı uyarılması yani ohss sendromuna yakalandım 5 gün hastanede yattım kabus gibiydi. çok acı çektim. ama benden 25 yumurta toplanmıştı. Sonra yollarımız Kaan beyle kesişti ve ben ona bu korkumdan bahsettim o günleri tekrar yaşamak istemiyorum dedim. Kaan beyin bana söylediği tek şey kısa ve netti. Asla ohss olmayacaksın sana bunun garantisini veriyorum dedi ve dediği gibide oldu 18 yumurta toplanmasına rağmen ohs olmadım seninki çok farklı bir durum 4 yumurtada ohss daha önce hiç duymadım ama seni çok iyi anlıyorum öyle bir acı yok. Kaan beyle bu konuyu tekrar değerlendir derim ben ama yüzyüze. Çok geçmiş olsun canım.[/QUOTE]
Simdi daha iyiyim canim uc gunde sekiz kilo almistim acik ameliyat yapcaz dediler kabul etmedim insallah bisey olmaz korkuyorum aslinda.torsiyon olablirmis

Sonucumu aldim ne yazikki negatif. Soylenecek soz yok sanirim. ...
Hayırlısı olsun canım. Bana da çok ilginç geliyor. O kadar yumurta toplanıyor, döllendiriyorlar sonra 3. güne kadar bekleyip en iyi bölünenlerini seçiyorlar, arada rahme çizik bile atıyorlar ve özenle koyuyorlar. Nasıl oluyor da olmuyor diyor insan ister istemez...Ben daha transfer aşamasına gelmedim ama normal olarak çok beklenti yaratacak bir süreç... Acaba tutmamasının nedeni ne oluyor, benim de merak ettiğim bir konu...
Sen kaç tane kaçıncı kalite koydurmuştun?
Peki dondurulmuşun var mı canım? Kaan Bey hemen koyabiliriz diyor mu konuştun mu hiç?

Canim nahide hemsire embriyolarin cok kaliteliymis ki neden.olmadi dedi o da. 7tane embriyo vardi 3 tane cozuldu 2 tane kondu biri 9 digeri 10 hucreli ve 1. Kalite demislerdi. Su an 4 embriyo kalmis durumda. Kaan bey adet sonrasi muayne edicem seni dedi. Onceki dusukleri dusunerek tum tedbir amacli ilaclari verdim dedi. Adet sonrasi karar vercekmisiz ne yapacagimiza ama su an aklimdan cikarmak istiyorum artik bir sene ya da en azindan bir 6 ay falan hemen istemiyorum.

Me
Merhabalar bende şimdi okuyunca çok üzüldüm ama inan şimdi yazdıklarınızı okuyunca içime birden sanki kendiliğinden olucakmış gibi doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…