- 7 Eylül 2014
- 303
- 844
- 158
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.281
Herkesten cvp beklemiyorum ztn cnm:) kullanan varsa yazsin anlaminda sordum arkadslara . Ben bu igneyi 3 Günden beri kullaniyorum ztn igneden bir sikayetim yok kanama ya da yakma gibi .ben bu igneyi. Sabah gün icerisinde herhangi bir saatte yapsam Bsy olurmu aslinda bunu merak Ettim.sabah 12 de yapuyorum.sen gün icerisinde hangi saattlerde yapiyordun cnm? Kimse yazmayincada sasirdim acikcasi:)) Saol cnm dilegin Icin. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin cümlemize
Seni hatırlıyorum okuduklarımdan aynı zamanlarda transferimiz olmuştu o zamanlar ben yazmıyordum ama takipteydim siteyi. İnan Çok sevindim Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Herkese selam.. Beni çoook eskiler bilir.. Ben sessiz sedasız sizi okuyordum.. Açıkcası yazasım da yoktu :) ama senin bu haykırışına kayıtsız kalamadım.. :) benim 3. Denememde tuttu.. Nisan ayında transferim gerçekleşti şuanda da 14.hftya giricem.. Senin dediğin iğneyi ben hala kullanıyorum hatta doguma kadarda kullanacakmısım.. İlk zamanlar aksam yatmadan once göbekten yapıyordu eşim. Kan sulandırıcı oldugu icin hemen morarmaya başladı.. Bi de kanamam başladı sabah kalktıgımda bende pimpirikliğimden sabahları kolumdan olmaya başladım.. Ama sakın yanlıs anlama kanama yapan bi iğne değil benim hüsnü kuruntumdu.. Gece yapıyorum sabah kalktıgımda kanamam oluyor diye düsünmeye başladım... Çok şükür Kaan Bey'in dediği gibi 3 aydan sonra da geçti kanamam.. Yalnız iğne biraz yakıyor.. Zamanla müptelası olursun.. :) hayırlısı olsun, bebişlerin tutsun canım ..
Seni hatırlıyorum okuduklarımdan aynı zamanlarda transferimiz olmuştu o zamanlar ben yazmıyordum ama takipteydim siteyi. İnan Çok sevindim Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Canim ben 0,6 lik kullanmıştım.her akşam 6 da yapmıştım.ama bana sanırım yeterli gelmedi.kalpleri durdu benim bebeklerimin.dstn24lık kullost: 41807289 .!.:Arkadaslar cleaxane 4mg kulanan varmi transferden sonra gün icerisinde hangi saatte yaptiniz .. Benden baska kimse kullanmamismi anlamiyorum ki..
Canım hayırlı ugurlu olsun. Allah kucağına aldırmayı nasip etsin inşallahhhhh.... Çok sevindim...:)) bizleri de unutma ne olur dualarında..Çok teşekkür ederim canim. Inşallah senin de güzel haberini alırız burda. Ben elimi karnima koyup 707 kere el halik, el musavvir, el bari, el şafi, el varis esmaül hüsna larını okudum. Sana da tavsiye ederim canım
Günün hangi saatinde kullandığının pek birönemi yok sanırım ben akşamları yapmıştım gündüzleri işte olduğum için rahatlık açısından hergün sıkıntı olmasın diyeArkadaslar cleaxane 4mg kulanan varmi transferden sonra gün icerisinde hangi saatte yaptiniz .. Benden baska kimse kullanmamismi anlamiyorum ki..
canım pazartesi inşallah yeni doktorumla randevum var. o gün ölçtüreceğim inşallahEwet
canim kaan bey her seferinde ölçüyor rahim agzini, kanal boyunu...vs. sende olctur tatlım ihmal etme
canım ne güzel bir haber böyle. inşallah devamı gelir. çifte bayram oldu bu sizin için. çok sevindim. belki ikiz anneler kervanına katılabilir sin sendeKızlar
aaaaa ayyy cokk sevindim sevimlicim!!! Allahim saglikla getirsin devamini insallahhh:))))Kızlar
tamam canim bayram donusu hemen duzeltiyim senin durumunu da:) hayirli ugurlu olur insallah tedavin canmCanim 2. Tedaviye basliyorum onumuzdeki ay 1 ay dinlenelim dedik.bunun icin benim bilgilerimi guncelleyebilirsen musait bir zamanda sevinirim. Sadece benim icin duzeltme yalma baskadin yaparken degistirirsin cnm.
Hoşgeldin canım bende ekim gibi düşünüyorum bakalım Allah nasib ederse toplamisin kendiniMerhaba arkadaşlar,
Beni eskilerden bilirler yaklaşık 3 aydır giriş yapmıyordum foruma. Kısaca kendimi tekrar hatırlatayım:)
Ben Kaan Bey'in en eski hastalarındanım. 2014 Nisan'dan beri tedavideyiz. Eşimdeki sperm hareketliği, sayısı nedeniyle gittiğimiz tedavide amh 0.14 olduğunu öğrenmemizle tedavimiz böyle uzadıkça uzadı.
Yaşım 36.
Geçen günlerde 5. opumu oldum . 2 yumurtadan Allah'a şükür olsun ki 1 embriyomuz daha oldu. İlk toplamada da 1 tane dondurulmuş vardı.
2 tane olduğunda artık transfer denemek istiyorduk ama Kaan Bey amh düşük olan hastalara 3 embriyo transferinin başarıyı arttırdığını söylediği için transferden vazgeçtik.
15 ayda 5 opu ve toplamda 2 embriyo. Bu kadar emeği riske atmak istemedik. 6.'ya doğru yol aldık. Ekim'de nasipse tekrar toplamaya gideceğiz.
Tabi 3 embriyo transferi =kesin gebelik diye bir şey yok. Allah neyi nasip ederse o olacak. Ama şans şanstır dedik . Bakalım yine bekleme sürecindeyken foruma biraz bakayım dedim.
krc05 beni de listeye ekler misin:)
Arkadaşlar bu zaman zarfında daha önceden uyguladığım incir kürünü tekrarlayacağım.
Royal jelly marka arı sütünü kullanıyorum. Bildiğiniz vitaminler, tabii başımın tatlı belası 15 aydır kullandığım dhea :) Bunlara devam edeceğim.
Arı sürü olarak başka tavsiyeleriniz varsa sevinirim.
Kusura bakmayın biraz uzattım yazımı ama 3 aydır özlemişim yazmayı :)
Hepimize dua ediyorum ve anne olacağımıza inanıyorum arkadaşlar. Siz de inanın ve asla vazgeçmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?