Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kaan Beye sordugumda farketmez istedigin zaman yap dedi.. Bizde her sabah kalktığımızda yapıyoruz iğneyi canım.. Sende istedigin bi zaman yapabilirsin :)

Seni hatırlıyorum okuduklarımdan aynı zamanlarda transferimiz olmuştu o zamanlar ben yazmıyordum ama takipteydim siteyi. İnan Çok sevindim Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

S spero çok iyi düşünmüşsün canım 1 ay dinlen gez toz stresini boşalt ve inanarak yepyeni bir sayfa aç. Asla ümitsizliğe kapılma ikincide tutma şansı yükseliyor burda da arkadaşlarımız var ikincide tutan. Inanıyorum ki yaz bitmeden sende aramızda olacaksın Allah'ın izniyle canım.

Amin Canım.. Hepimizinkini nasip etsin Rabbim..

[QUOTEevimli_090, post: 41805268, member: 652703"]Kızlar [/QUOTE]
Canim cok sevindim.Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin. dualarinda bizi de unutma olur mu canim:)

dstn24lık kullost: 41807289 .!.:
Arkadaslar cleaxane 4mg kulanan varmi transferden sonra gün icerisinde hangi saatte yaptiniz .. Benden baska kimse kullanmamismi anlamiyorum ki..
Canim ben 0,6 lik kullanmıştım.her akşam 6 da yapmıştım.ama bana sanırım yeterli gelmedi.kalpleri durdu benim bebeklerimin.

Canım hayırlı ugurlu olsun. Allah kucağına aldırmayı nasip etsin inşallahhhhh.... Çok sevindim...:)) bizleri de unutma ne olur dualarında..

Arkadaslar cleaxane 4mg kulanan varmi transferden sonra gün icerisinde hangi saatte yaptiniz .. Benden baska kimse kullanmamismi anlamiyorum ki..
Günün hangi saatinde kullandığının pek birönemi yok sanırım ben akşamları yapmıştım gündüzleri işte olduğum için rahatlık açısından hergün sıkıntı olmasın diye

Canim 2. Tedaviye basliyorum onumuzdeki ay 1 ay dinlenelim dedik.bunun icin benim bilgilerimi guncelleyebilirsen musait bir zamanda sevinirim. Sadece benim icin duzeltme yalma baskadin yaparken degistirirsin cnm.
tamam canim bayram donusu hemen duzeltiyim senin durumunu da:) hayirli ugurlu olur insallah tedavin canm

Hoşgeldin canım bende ekim gibi düşünüyorum bakalım Allah nasib ederse toplamisin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…