- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.301
Ne guzel bir haber buKızlar
Çok teşekkür ederim canim. Allah hepimize göstersin insNe guzel bir haber bu
Allah kucağında göstersin canım
Cnm benim de transferden sonraki 4. günüm ve Bende hic degisiklik Yok daha erken acaba ondan Mi diye düsünüyorum.cogu arkadasta belirti aramayin diyor ama insan hic bir degisiklik hiseetmeyince ister istemez aklina getirio..bel agrisi genelde tutan arkadaslarda oluo diye okuyordum burdan. Umarim bu konuda pozitif sonuc Alan arkadaslar tecrübelerini Paylasir..Arkadaslar ya bir şey kafamı kurcalıyor bnm transferim adetin 22.gününde oldu bu arada 14mayıstaen son decapeptyl vırulmustu bugun transferden sonraki 5.gün ama adet olacakmısım gibi geliyor hiç boyle bir sey yasayanınız oldu mu olduysa sonuc ne oldu
Canim o ağrılar normal yedinci gün falan geçiyor ilk dört gün özellikle kasik agrisu oluyor.ama gerçekten kendinizi dinlemeyin aklınız hep onda olmasin yaniYani ben acıkçası belirtden ziyade adet olursam nasıl olcak yanı testten baya bi once olmus olucam tutmadı mı dicem yanı o zman hafif bel agrısı bende ikinci gün falan oldu o da cok degil onun harıcınde hiçbir sey yok
Canım hiç Can'ını Sıkma adet olacakmışsın gibi belirtiler çok normal birçoğumuzda oldu. Hatta batmalar yaşayacaksın okadar çok ilaç alıyoruz ki hormonlar alt üst oluyor ve bu belirtiler çıkıyor ortaya. Şuan hamileyim Şükürler olsun hala arada adet olacakmış gibi oluyor.Yani ben acıkçası belirtden ziyade adet olursam nasıl olcak yanı testten baya bi once olmus olucam tutmadı mı dicem yanı o zman hafif bel agrısı bende ikinci gün falan oldu o da cok degil onun harıcınde hiçbir sey yok
Mrblar ben de bu ilacı yeni kullandım 4.gün adet oldum bende histo olucam randevumu aldım şuan adetin 2. Günümdeyim çok heyecanlıyım ilk tüp bebek deneyimim olucak hayırlısı olur inşlhKızlar acil bir sorum olacak sizlere.bana bu ay doktor cyclo proginova diye bir adet düzenleyici verdi ancak ilaç biteli 7 gün oldu hala adetim gelmedi.bu ilacı kullanan var mi? İlaç bittikten kaç gün sonra adetiniz geldi?YYarın randevumuz vardı rahim cizilecekti ancak ertelemek zorunda kaldık.süreç uzadıkça da strese girdim(
Hayırlı olsun canım kaan bey çok sik cagirmuyor ama yumurta takibinde ve transfer aşamasında git gellerin olacak randevularini işten çıkış saatlerine denk geturebilirsinselam kızlar bende 5 aydır kaan beyin hastasıyım pko luyum ilk görüşmemizde çok iç açıcı konuşmuştu tüp bebeğe ihtiyacınız yok demişti.kistlerim için doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullandım büyük sabırla hormon üretmeyen kistim vardı .3.ay bitince femara ya başladık ilk ay olumsuz ikinci ay bekliyoruz ama yumurtam çok büyümüş 14.günde sağda 25 mm kaan bey kiste dönüşüyor gibi dedi umut yok bu aydan dedi ve konuşmamızda tüp bebeğe yönelmekte haklı olabilirsiniz dedi ve sanki yumurtlama tedavisini bitirmek istedi ve ben her gittiğim dr da yumurtlama tedavisinin 2.ayında çok belirsiz konuşuyorlar tedaviyi bırakmak zorunda kalıyorum dr değiştirincede hep sıfırdan yeni süreç çok kolay gibi gözüken ama çok inatçı bir durumum olduğunu artık ben kabullendim.yıkılmak istemiyorum maddi manevi bu yolda emek veriyoruz ve bende belki rahat bırakınca olacak olan yavrum a kavuşmak istiyorum allah kısmet ederse 2 yılımızı dolduracağımız eylül yada ekim ayında artık tüp bebek tedavisi ne başlıycam kaan bey ile.umarım çok ümit bağladığım şansımın yüksek olduğunu söylediği tüp bebek tedavisi olumlu sonuçlanır.
bu süreç nasıl eylül ayında başlarsam transfere kadar geçen süre nasıl ne kadar.çalışanlar için izin durumu nasıl kaan bey rapor olayına nasıl bakıyor hazırlıklı olayım.çalıştığım yere tedavi olduğumu sonuç belli olana kadar paylaşmak istemiyorum çünkü.onun acısını biraz çektim ,söylemeseydim bu kadar takmıycaktım ve belki şimdiye doğurmuştum:)
birde sigara kullanımını tedaviye başladığımızda bırakmamız gerekiyor değilmi. bana yardımcı olursanız çok sevinirim. sevgiler
27 numara ben olmalıyım ugurlu rakamim
. Mrblar beni 26 ya yazabilirsiniz pko hastasıyım YAŞ 29 cuma günü histo olcam inşlh şimdiden teşekkürlerherkese günaydınlar;
son halimiz budur:
SWALLOW09 canım birini daha bekleyelim mi napalım 26 boş çünkü:)
Eki Görüntüle 1585922
Canim uzulme hic ben 9.gun idrar testi yaptim silik cizgi bile yoktu. Benimde olmadi diye agladim cok ama ayni gun kan verdim pozitifti. Sen idrar testine cok guvenme. Olumlu dusun insallah hayirlisi olur hakkinda.Hepinize günaydın arkadaşlarr yarın test günüm çok heycanlıyım dün dayanamayip idrar testi yaptim 8. Günümde neyazıkki negatifti.cok agladim bugün sabah teste baktiğimda çift çizgi vardi kafam karişti.yarin bakalim sonuç ne olacak benim için dua edin lütfen cok ihtiyacım var. Rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın.
canım durumunu yaşını yazar mısın ekliyim tabloya27 numara ben olmalıyım ugurlu rakamim
hoşgeldiniz ekledim şimdi sizi de güncel halini paylaşırımM
. Mrblar beni 26 ya yazabilirsiniz pko hastasıyım YAŞ 29 cuma günü histo olcam inşlh şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?