- 22 Nisan 2015
- 49
- 84
- 3
- 45
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.321
Gerçektenmi inan içim içimi yiyiyor umarım inşallah hayirlisi olur.içime su serptin sagol.Canim uzulme hic ben 9.gun idrar testi yaptim silik cizgi bile yoktu. Benimde olmadi diye agladim cok ama ayni gun kan verdim pozitifti. Sen idrar testine cok guvenme. Olumlu dusun insallah hayirlisi olur hakkinda.
Fazla dusunmemeye calis cok merak ediyorsan bugun yaptir test ben 9.gunde yaptirdim.Gerçektenmi inan içim içimi yiyiyor umarım inşallah hayirlisi olur.içime su serptin sagol.
canım hayırlısı olur inşallah. ama gebelik testleri çok yanıltıcı olabiliyor. ben 7. gün erken gebelik testi alıp yaptım güya kesin sonuç veriyormuş. ama ne yazıkki negatif çıktı. ben dayanamayıp kan verdim. ve sonuç 9.88 çıktıHepinize günaydın arkadaşlarr yarın test günüm çok heycanlıyım dün dayanamayip idrar testi yaptim 8. Günümde neyazıkki negatifti.cok agladim bugün sabah teste baktiğimda çift çizgi vardi kafam karişti.yarin bakalim sonuç ne olacak benim için dua edin lütfen cok ihtiyacım var. Rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın.
Bana 10. Gün yaptir dedi hemşire hanim.1 gün daha sabredeyim bakalim. Sonu güzel olur inşallahFazla dusunmemeye calis cok merak ediyorsan bugun yaptir test ben 9.gunde yaptirdim.
Bana 10. Gün yaptir dedi hemşire hanim.1 gün daha sabredeyim bakalim. Sonu güzel olur inşallah
büyük marketlerden bulabilir miyim acep?Canım ben balparmağın arı sütü bal polen propolis karisimini kullandım ve faydası olduğunu düşünüyorum bence denemelisiniz. ..
Amin canım :)Merhaba.bende anne olacagima inaniyorum.ve vazgecmeyecegim.burdan birbirimize destek olmaya da devam edelim.ben saracoglundan arusutu bap polen propolis karisimi aldim kullanmaya basladim.etkili olur insallah.olup olmadigini henuz test edemedim.incir kuru u yapan cok kisi var fayda da gormusler.prokaktin yuksek olanlar kuru yapmamaliymis. Ben de o sebeple kuru okarak yiyorum.Tedavin insallah hayirla sonuclanir.Emeklerinin sonunda dunya guzeli meleklerin olur insallah
Hoşgeldin canım bende ekim gibi düşünüyorum bakalım Allah nasib ederse toplamisin kendini
Ayy canım benimmm' güzel dileklerin için tşk ederim.rabbim seninde yüzünü hep güldürsün kucaklarimizi doldursun bebişlerimizleİnşallah yarın güzel haberlerini alırız.Nickin gibi melek gibi bir kızın olur.Bizlere de umut olun.
Daha önceden testlerin anlamı ile ilgili bir çok forum sayfası okuyan biri olarak diyorum ki bence hamilesinAyy canım benimmm' güzel dileklerin için tşk ederim.rabbim seninde yüzünü hep güldürsün kucaklarimizi doldursun bebişlerimizle
Sanmıyorum canım çünkü özen isteyen bir ürün ve soğuk zincirin hep korunması gerekiyor. Ama yine de bak bir.büyük marketlerden bulabilir miyim acep?
büyük marketlerden bulabilir miyim acep?
Sanmıyorum canım çünkü özen isteyen bir ürün ve soğuk zincirin hep korunması gerekiyor. Ama yine de bak bir.
Kesinlikle soğuk zincire özen gösteriliyor. Bundan eminim. Çünkü zaten ürünün içinde yer aldığı paket bile izolasyonlu eczacı 10 dakikalık yere gittiğimi bilmesine rağmen yanına buz koydu. Zaten pakette de yazıyordu buzdolabında saklayın diye. Seninkinin içinde arısütü var mıydı? Hızlı bozulan madde arısütü çünkü...soğuk zincirmi? Ama ben saraçoğlundan aldım.soğuk zincir falan demyor.Güneş görmeyen yerde saklayın diyor.
Ah canım benim inşallah dogrudur.aslinda gidip yaptirsam olacak ama bel ve karın agrisindan ayaga kalkamiyorum noldu bana ya belim kopuyo resmenDaha önceden testlerin anlamı ile ilgili bir çok forum sayfası okuyan biri olarak diyorum ki bence hamilesin. Çünkü 1 gün gecikmeli de olsa çift çıktıysa bu iyiye işaret. Daha öncesinden böyle örnekler okumuştum ve hamileydiler canım. Sen 1 gün daha bekleyeyim diyorsun ama bence bugün yaptır ve için rahat olsun, mutlu haberi resmileştir bir an önce
Kesinlikle soğuk zincire özen gösteriliyor. Bundan eminim. Çünkü zaten ürünün içinde yer aldığı paket bile izolasyonlu eczacı 10 dakikalık yere gittiğimi bilmesine rağmen yanına buz koydu. Zaten pakette de yazıyordu buzdolabında saklayın diye. Seninkinin içinde arısütü var mıydı? Hızlı bozulan madde arısütü çünkü...
Eczanelerden bulunabiliyor yani. Bir arkadaşım da bir marka önerdi. Araştırma yapıp kısa süre içinde başlamaya çalışacağım. 3 ay içinde yumişler canlansın iyice :)Kesinlikle soğuk zincire özen gösteriliyor. Bundan eminim. Çünkü zaten ürünün içinde yer aldığı paket bile izolasyonlu eczacı 10 dakikalık yere gittiğimi bilmesine rağmen yanına buz koydu. Zaten pakette de yazıyordu buzdolabında saklayın diye. Seninkinin içinde arısütü var mıydı? Hızlı bozulan madde arısütü çünkü...
Canım gözün aydın. Çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallahKızlar
Canım çok sevindim hamile olduğuna. Ben bu sayfayı takibe başladığımda sen çok umutsuzdun. Her gecenin bir sabahı varmış bak. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiAmin Canım.. Hepimizinkini nasip etsin Rabbim..
33 pko istirahattayimcanım durumunu yaşını yazar mısın ekliyim tabloya
hoşgeldiniz ekledim şimdi sizi de güncel halini paylaşırım
Canim benim test günümü 12güne vermişti kaan bey ve benim ilk beta hcg degerim 1400 civarı çıktı ona rağmen eve gelirken eşime test aldırdım çok ozendigim için ve tek çizgi çıktı hiçte iki çizgi olmadı ertesi gün bile:) o yüzden hiç takılma o teste hem sen çift czgiyi gormussun sonuçta inşallah hamilesindir:)Hepinize günaydın arkadaşlarr yarın test günüm çok heycanlıyım dün dayanamayip idrar testi yaptim 8. Günümde neyazıkki negatifti.cok agladim bugün sabah teste baktiğimda çift çizgi vardi kafam karişti.yarin bakalim sonuç ne olacak benim için dua edin lütfen cok ihtiyacım var. Rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?