Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim uzulme hic ben 9.gun idrar testi yaptim silik cizgi bile yoktu. Benimde olmadi diye agladim cok ama ayni gun kan verdim pozitifti. Sen idrar testine cok guvenme. Olumlu dusun insallah hayirlisi olur hakkinda.
Gerçektenmi inan içim içimi yiyiyor umarım inşallah hayirlisi olur.içime su serptin sagol.

canım hayırlısı olur inşallah. ama gebelik testleri çok yanıltıcı olabiliyor. ben 7. gün erken gebelik testi alıp yaptım güya kesin sonuç veriyormuş. ama ne yazıkki negatif çıktı. ben dayanamayıp kan verdim. ve sonuç 9.88 çıktı çok aradaydım. ve acaba kimyasal olabilir mi düşündürtmüştü. . ve 9. gün kan verdiğimde sonuç çok şükür pozitifti. kan vermen daha iyi olur eğer için rahat etsin istiyorsan. zaten bugün 9. günün inşallah güzel bir değerle karşımıza gelirsin.

Amin canım :)

Ayy canım benimmm' güzel dileklerin için tşk ederim.rabbim seninde yüzünü hep güldürsün kucaklarimizi doldursun bebişlerimizle
Daha önceden testlerin anlamı ile ilgili bir çok forum sayfası okuyan biri olarak diyorum ki bence hamilesin . Çünkü 1 gün gecikmeli de olsa çift çıktıysa bu iyiye işaret. Daha öncesinden böyle örnekler okumuştum ve hamileydiler canım. Sen 1 gün daha bekleyeyim diyorsun ama bence bugün yaptır ve için rahat olsun, mutlu haberi resmileştir bir an önce

soğuk zincirmi? Ama ben saraçoğlundan aldım.soğuk zincir falan demyor.Güneş görmeyen yerde saklayın diyor.
Kesinlikle soğuk zincire özen gösteriliyor. Bundan eminim. Çünkü zaten ürünün içinde yer aldığı paket bile izolasyonlu eczacı 10 dakikalık yere gittiğimi bilmesine rağmen yanına buz koydu. Zaten pakette de yazıyordu buzdolabında saklayın diye. Seninkinin içinde arısütü var mıydı? Hızlı bozulan madde arısütü çünkü...

Ah canım benim inşallah dogrudur.aslinda gidip yaptirsam olacak ama bel ve karın agrisindan ayaga kalkamiyorum noldu bana ya belim kopuyo resmen

evet canım var.

Eczanelerden bulunabiliyor yani. Bir arkadaşım da bir marka önerdi. Araştırma yapıp kısa süre içinde başlamaya çalışacağım. 3 ay içinde yumişler canlansın iyice :)

Canim benim test günümü 12güne vermişti kaan bey ve benim ilk beta hcg degerim 1400 civarı çıktı ona rağmen eve gelirken eşime test aldırdım çok ozendigim için ve tek çizgi çıktı hiçte iki çizgi olmadı ertesi gün bile:) o yüzden hiç takılma o teste hem sen çift czgiyi gormussun sonuçta inşallah hamilesindir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…