- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.341
herkese günaydınlar;
son halimiz budur:
@SWALLOW09 canım birini daha bekleyelim mi napalım 26 boş çünkü:)
Eki Görüntüle 1585922
Canım çok sevindim hamile olduğuna. Ben bu sayfayı takibe başladığımda sen çok umutsuzdun. Her gecenin bir sabahı varmış bak. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsi
Sevimli de hamile artıkherkese günaydınlar;
son halimiz budur:
@SWALLOW09 canım birini daha bekleyelim mi napalım 26 boş çünkü:)
Eki Görüntüle 1585922
İnşallah şuan kan vermek için sıra bekliyorum.benim için dua edin.inşallah hayiirlisi olur.Canim benim test günümü 12güne vermişti kaan bey ve benim ilk beta hcg degerim 1400 civarı çıktı ona rağmen eve gelirken eşime test aldırdım çok ozendigim için ve tek çizgi çıktı hiçte iki çizgi olmadı ertesi gün bile:) o yüzden hiç takılma o teste hem sen çift czgiyi gormussun sonuçta inşallah hamilesindir:)
Ay Kiyamam ya hemen haber ver bizede dualarimiz seninle.İnşallah şuan kan vermek için sıra bekliyorum.benim için dua edin.inşallah hayiirlisi olur.
Cnm ins güzel haberi alirsin bizide sevindirirsin..:) benimde 3 gün sonra Test günüm hic bir degisiklik hissetmiyorum hala en ufak. Sen özeldemi devlettemi test gebelik testi yaptiriyorsun Cnm . Ben devlette yaptirmyi düsünüyorum.. Ne kadar zamanda Sonuc cikiyor acaba?İnşallah şuan kan vermek için sıra bekliyorum.benim için dua edin.inşallah hayiirlisi olur.
tamamdır ekledim seni de canım:)33 pko istirahattayim
ok canım sen de listedesin artık:)Oraya da beni ekle o zamanyas :25 sebep azosperm yani 0 sperm transferim oldu sonuc negatif 2.deneme için beklemede.
onu liste düzenlerken düzeltmemişim, hemen sonra düzelttim ama listeyi koyamamıştım:) sağol canım uyarın içinSevimli de hamile artık
Hayirli olsun tedavin:) ins tedavinin sonunda Anne olursun Cnm .. Mesakkatli bir sürec gercekten. Rabbim bol bol Sabir versin. Ilaclarini ve ignelerini düzenli kullan ve dua et Cnm gerisini önce Allaha sonra da Kaan Neye birak. Bizim elimizden baska Bsy gelmio pek. Sorununuz ne bilmiyorum ama herkesin tedavi sekli genelde farkli oluyor ztn. Allah yardimcin olsun Cnm . Moralini yüksek tutmaya calis.Merhabalar bende iğnelerime başladım Tavsiyeleriniz var mı
Devlet Hastansinde yaptiriyorum 2 saate cikar dediler.inşallah sizlerle guzel haberlerimi paylasirim allahim hakkimda hayirlisini nasip etsinCnm ins güzel haberi alirsin bizide sevindirirsin..:) benimde 3 gün sonra Test günüm hic bir degisiklik hissetmiyorum hala en ufak. Sen özeldemi devlettemi test gebelik testi yaptiriyorsun Cnm . Ben devlette yaptirmyi düsünüyorum.. Ne kadar zamanda Sonuc cikiyor acaba?
Allah razi olsun canım cok heycanliyim.Ay Kiyamam ya hemen haber ver bizede dualarimiz seninle.
Allah razi olsun canım cok heycanliyim.
Devlet Hastansinde yaptiriyorum 2 saate cikar dediler.inşallah sizlerle guzel haberlerimi paylasirim allahim hakkimda hayirlisini nasip etsin
canım inşallah güzel haberlerle geliceksinDevlet Hastansinde yaptiriyorum 2 saate cikar dediler.inşallah sizlerle guzel haberlerimi paylasirim allahim hakkimda hayirlisini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?