Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım çok sevindim hamile olduğuna. Ben bu sayfayı takibe başladığımda sen çok umutsuzdun. Her gecenin bir sabahı varmış bak. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsi

Çok teşekkürler canım... Umutsuzluğum daha önceki gebeliğimden dolayıydı. Kalbi atmayınca aldırmak hiç kolay bisey değildi.. Yoksa onun dışında evladım olmayacak hayatım boyunca gibi hiç düşüncem olmadı.. Allah isteyen herkese nasip etsin.. Umarım Rabbim,
benim gibi hamile olanlara sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Amin

İnşallah şuan kan vermek için sıra bekliyorum.benim için dua edin.inşallah hayiirlisi olur.

İnşallah şuan kan vermek için sıra bekliyorum.benim için dua edin.inşallah hayiirlisi olur.
Cnm ins güzel haberi alirsin bizide sevindirirsin..:) benimde 3 gün sonra Test günüm hic bir degisiklik hissetmiyorum hala en ufak. Sen özeldemi devlettemi test gebelik testi yaptiriyorsun Cnm . Ben devlette yaptirmyi düsünüyorum.. Ne kadar zamanda Sonuc cikiyor acaba?

Merhabalar bende iğnelerime başladım Tavsiyeleriniz var mı
Hayirli olsun tedavin:) ins tedavinin sonunda Anne olursun Cnm .. Mesakkatli bir sürec gercekten. Rabbim bol bol Sabir versin. Ilaclarini ve ignelerini düzenli kullan ve dua et Cnm gerisini önce Allaha sonra da Kaan Neye birak. Bizim elimizden baska Bsy gelmio pek. Sorununuz ne bilmiyorum ama herkesin tedavi sekli genelde farkli oluyor ztn. Allah yardimcin olsun Cnm . Moralini yüksek tutmaya calis.

Devlet Hastansinde yaptiriyorum 2 saate cikar dediler.inşallah sizlerle guzel haberlerimi paylasirim allahim hakkimda hayirlisini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…