Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

D dstn24 canım benim de pers test gunum inan bende de bi şey yok hamile olan arkadaslarda bi şey hissetmemiş onları düşünüp moral buluyorum
Desene bu hafta Sonuc haftasi:)) ins sende güzel haber alirsin Cnm benim:) belirti olanda var olmayanda var evet. Rabbim ol dedikten sonra hoplasanda ziplasanda oluyor Öyle örnekler okudum ki daha önce . O yüzden sabirla beklemekten baska Bsy gelmiYor elimden.ben daha önceki denemelerimde belirti yasadigim Halde olmadi. O yüzden simdi tuttumu tutmadimi düsünmüyorum . Artik son günlerim düsünmek istemiyorum.. En iyisini Allah bilir.ins ta kalbimize göre verir rabbim

Yok canim ilk testten ücret almıyorlar bende ücretli sanmıştım ama değilmiş
Ben kan alan arkadaşa sormuştum betahcg ne kadar ye sanırım 50-60 TL demişti. Kimse ücretsiz demedi yaptırırdım yoksa daha çabuk olsun diye medicalde 50 TL ye yaptırdım canım )))

Arkadaslar herkese merhaba ben de sizin yazdiklarinizi uzun zamandir okuyorum nihayet uyeligimi bugun gercekleştirdim. Dr kaan beyin hastasi olmaya 2 ay önce karar verdim vitaminlerin sonuna yaklasiyorum kontrol hapim bitti ve yarin randevum var.hepimiz icin hayirlisini diliyorum Allah kucaklarimizi boş birakmasin.birde sizlere sorum var ilaçlarinizi nasil aldiniz klinigimiz rapor kabul etmiyor acaba sadece ilaclar icin neler yapabilirim.

Ben kan alan arkadaşa sormuştum betahcg ne kadar ye sanırım 50-60 TL demişti. Kimse ücretsiz demedi yaptırırdım yoksa daha çabuk olsun diye medicalde 50 TL ye yaptırdım canım )))
NoRmalde öyle fiyatı ama transfer sonrasi ilk teste almiyolar.beni girişten vezneye yolladılar ben tam para çıkardım kız dedi transfer sonrasi ilk teatiniz dimi bu evet dedim o ücretsiz daha sonrakiler ücretli dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…