- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.361
Desene bu hafta Sonuc haftasi:)) ins sende güzel haber alirsin Cnm benim:) belirti olanda var olmayanda var evet. Rabbim ol dedikten sonra hoplasanda ziplasanda oluyor Öyle örnekler okudum ki daha önce . O yüzden sabirla beklemekten baska Bsy gelmiYor elimden.ben daha önceki denemelerimde belirti yasadigim Halde olmadi. O yüzden simdi tuttumu tutmadimi düsünmüyorum . Artik son günlerim düsünmek istemiyorum.. En iyisini Allah bilir.ins ta kalbimize göre verir rabbim
Yok canim ilk testten ücret almıyorlar bende ücretli sanmıştım ama değilmişIrenbede de ücretli değil mi ? Bende irenbeye gidene kadar aynı paraya Medicalparkta yaptırmıştım. Evime yakındı.
Ben kan alan arkadaşa sormuştum betahcg ne kadar ye sanırım 50-60 TL demişti. Kimse ücretsiz demedi yaptırırdım yoksaYok canim ilk testten ücret almıyorlar bende ücretli sanmıştım ama değilmiş
NoRmalde öyle fiyatı ama transfer sonrasi ilk teste almiyolar.beni girişten vezneye yolladılar ben tam para çıkardım kız dedi transfer sonrasi ilk teatiniz dimi bu evet dedim o ücretsiz daha sonrakiler ücretli dedi:)Ben kan alan arkadaşa sormuştum betahcg ne kadar ye sanırım 50-60 TL demişti. Kimse ücretsiz demedi yaptırırdım yoksadaha çabuk olsun diye medicalde 50 TL ye yaptırdım canım )))
Hayirlisi canim az kalmış senindeDevlette hastanesinde yapmamin sebebi yakin olmasi oturdugum yere yürüme mesafesinde hemde.bu sicakta alsancaga gitmek istemiyorum su Ära. Test günüm cuma Cnm yarin degil.
Tebrik ederim canım saglıkla kucagına al insallah bizler için de dua et bizde güzel haberleri paylasalım cook sevindim cokBenim için dua eden tüm arkadaşlarim dualarimiz sonuç vedi.HAMILEYİM rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Hayirli olsun Cnm .. Ins cuma günü bende hamileyim yazarim yarabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin insallahhhBenim için dua eden tüm arkadaşlarim dualarimiz sonuç vedi.HAMILEYİM rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Harika bir haber hadi gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin. Sayfa şenlendi vallahiBenim için dua eden tüm arkadaşlarim dualarimiz sonuç vedi.HAMILEYİM rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Hayırlısı olsun:) çoook sevindim.maşallah walla sayi gunden güne artıyor.Allahim hamile olan olmayan hepimizi bebeklerimize kavustursun insallahBenim için dua eden tüm arkadaşlarim dualarimiz sonuç vedi.HAMILEYİM rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Sagol rabbim kimseyi boş cevirmesin.kucagini boş birakmasinTebrik ederim canım saglıkla kucagına al insallah bizler için de dua et bizde güzel haberleri paylasalım cook sevindim cok
Saol Cnm ins Rabbim güzel haber vermeyi bana da nasip ederH
Hayirlisi canim az kalmış seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?