- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
- 408
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.381
Canım çok sevindimBenim için dua eden tüm arkadaşlarim dualarimiz sonuç vedi.HAMILEYİM rabbim isteyen herkese nasip etsin.
çook sevindim canım Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah sağlıkla:)Benim için dua eden tüm arkadaşlarim dualarimiz sonuç vedi.HAMILEYİM rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Benim için dua eden tüm arkadaşlarim dualarimiz sonuç vedi.HAMILEYİM rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Benim için dua eden tüm arkadaşlarim dualarimiz sonuç vedi.HAMILEYİM rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Hadi gozun aydin cnm allah tamamina erdirsin insallahBenim için dua eden tüm arkadaşlarim dualarimiz sonuç vedi.HAMILEYİM rabbim isteyen herkese nasip etsin.
çook sevindim canım Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah sağlıkla:)
listemizi güncelleyelim o zaman:)
Eki Görüntüle 1586805
Listedeçook sevindim canım Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah sağlıkla:)
listemizi güncelleyelim o zaman:)
Eki Görüntüle 1586805
canım senin cuma günü mü belli olucak? ayy hadi inşallah bir güzel haber de senden gelir de iyice pembeye boyanır tablomuz:))
Canim Allah yardımcınız olsun inşallah son denemen olur bu ve bu kez istediğin sona ulaşırsın. Kac sene önce gittin irenbeye bilmiyorum ama iki sene önce falan cok kotuymus orası bakimsizmis.şimdi çok guzel bir merkez hemşireler çalışanlar çok ilgili.kaan beyde bence başarı oranı oldukça yüksek bir doktor ve herkese standart tedavi uygulamıyor. Bence bir kez daha gidip gorusebilirsin.Arkadaşlar merhaba ben izmirde oturuyorum izmirde 4 olumsuz tüp bebek denemem (ege üni -tınaztepe -özel ege de iki tane )var bir tanede İstanbulda.gerçekten maddi manevi olarak çok yıprandık. artık başka yere gidecek gücüm kalmadı.İzmirde merkez araştırıyorm İRENBE ye bir kez gittim o zaman dr Kaan Koca ile görüşme fırsatımız olmuştu.Fakat merkez fiziksel şartlar olarak pek içime sinmedi.Laboratuarları embryologları nasıldır bilmem.Olumlu sonuç alan da bir çok insan var.Ortamı bilen arkadaşlardan beni bilgilendirir misinz ? Hangi dr a gitmeliyim .hemşireleri nasıl.yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar,
Canım benim demiştim sana , bir şekilde çift çizgiyi görmüşsen korkma diyeBenim için dua eden tüm arkadaşlarim dualarimiz sonuç vedi.HAMILEYİM rabbim isteyen herkese nasip etsin.
canım hoşgeldin aramıza dediğin gibi sevinçten görmedik sanırım kusura bakma:) tedavin hayırlı olsun ben de hemen hemen seninle aynı gidiyorum sanırım, haftaya tahminim başlarım iğnelere. ben de vit. kullanıyorum 2 aydır yaklaşık, artık sürecim hızlansın istiyorum hele hamile haberlerini gördükçe:) sendeki problem neydi canım yaş problem söylersen listemize ekliyim seni de:) bi de 2 tedavin eden iptal oldu acaba canım.. inşallah bu sefer güzel sona ulaşırsın:)Kizlar bende yeni katildim ama sevinçten gormediniz sanirim msjimi olsun ne güzel insallah bizde yasariz bu mutluluğu izmirliyim 2 tedavim iptal oldu tekrar basladim büyük bi ihtimal önümüzdeki hafta ya kadar iğnelere baslamis olurum benim gibi aynı tedavi süreci başlayan varsa burda paylasabilirmiyiz yasadiklarimizi. Hakkımızda hayirlisi olsun.
Tebrikler çok sevindim allah tamamına erdirsin inşllahBenim için dua eden tüm arkadaşlarim dualarimiz sonuç vedi.HAMILEYİM rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Evet Cnm cuma günü:) cok saol Cnm insallahhh güzel haber vermek bana da nasip olurcanım senin cuma günü mü belli olucak? ayy hadi inşallah bir güzel haber de senden gelir de iyice pembeye boyanır tablomuz:))
tamamdır canım ekledim seni de. inşallah amin:)krc05 :) 30yasindayim sorunum, yumurtam oluyo fakat iyi kalitede degil oyuzden iptal oluyo.bende 2 aydir vitamin kullaniyorum bide 2gun önce biten kontrol hapim var yarin klinige gidicem bakalim ne dicek kaan bey. Insallah hepimizin yüzü güler
Canım hayırlı olsun çok cok çok sevindim rabbim kucağına aldığın günleri gostersin ins bi de keseyi ve kalp atisini duyarsansevincin kat be kat artacak canım gözün aydınBenim için dua eden tüm arkadaşlarim dualarimiz sonuç vedi.HAMILEYİM rabbim isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?