- 27 Temmuz 2014
- 521
- 479
- 23
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.401
ÇOK TŞK EDERİM DİFRANBEYRA
Hayirli olsun tedavin sen hangi asamadasin suan basladiysan anlatirmisin neler kullaniyosun hangi asamadasin.ayrica benimde son birdaha yaptiramam sanirim belkide hiç gerek kalmaz bilemeyiz yapacagimiz dr'umuzun dedigini aksatmadan yapmak ve bol bol dua etmek :)ÇOK TŞK EDERİM ARKADAŞLARR... İNŞŞ MUTLU HABERİMİİZ SİZLERLE PAYLAŞIRIZ.... BEN 39 YAŞINDA YIM...TÜP BEBEKLE İLGİLİ 3 GÜNDÜR GECE GÜNDÜZ.....ARAŞTIRMA HALİNDEYİM... ACABA BENDE İZLENEN YOL DOGRU YOLMU ...DOGRU İLAÇ SECİMİMİİ VS.... DİYEE.......İLK DENEMEM VE İNŞ HAYAL KIRIKLIGINA UGRAMAM..ÇÜNKÜ 2 ŞANSIM YOK MALESEF.
Evt arkadaşim sen demiştinnCanım benim demiştim sana , bir şekilde çift çizgiyi görmüşsen korkma diye. Çok sevindim inşallah sağlıkla geçirirsin hamileliğini . Değerin kaç ikiz mi yoksa
Insallah çok teşekkurlerbeyazmelek45 , gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin. seninle birlikte sonuç bekleyen diğer arkadaşlarımız da burada güzel haberler paylaşmaya devam ederler inşallah. B Blackeyes35 ve F f_samanyolu hoşgeldiniz. tedavileriniz hayırlı olsun. kaan beye sonuna kadar güvenin. sizin için en doğru tedaviyi uygulayacaktır.
Ay bence ikizEvt arkadaşim sen demiştinn10. Gün değerim 183 ikiz olup olmadiğini nasil anlicam peki bak şimdi merak ettim.bana 3 embriyo transfer edildi.
Gerçektenmi inşallah ikizdir.bnde cok istiyorum yaç 36 yolu yariladikAy bence ikiz) benimde değerim aynıydı senle 186 idi
Insallah cnm cuma gunu guzel haberlerini bekliyoruz
Bencede ikiz gibi benim 34 du tek gebelik. Ama belli de olmaz. Allah gonlune gore versin.Gerçektenmi inşallah ikizdir.bnde cok istiyorum yaç 36 yolu yariladik
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.saglıklı olsun yeterkiBencede ikiz gibi benim 34 du tek gebelik. Ama belli de olmaz. Allah gonlune gore versin.
Canim cokkkk sevindim allah kucagina aldirmayi nasip etsin.. bizlere de dua et..Benim için dua eden tüm arkadaşlarim dualarimiz sonuç vedi.HAMILEYİM rabbim isteyen herkese nasip etsin.
İnşallah sizlerinde güzel haberlerini burdan duyarim.Canim cokkkk sevindim allah kucagina aldirmayi nasip etsin.. bizlere de dua et..
bence de ikizEvt arkadaşim sen demiştinn10. Gün değerim 183 ikiz olup olmadiğini nasil anlicam peki bak şimdi merak ettim.bana 3 embriyo transfer edildi.
Tebrikler canım , çok sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm sonuç bekleyenlerin başına.Benim için dua eden tüm arkadaşlarim dualarimiz sonuç vedi.HAMILEYİM rabbim isteyen herkese nasip etsin.
rica ederim canım inşallah pembiş pembiş hamile yazıların da olur:)krc05 kendimi listede görünce cok heyecanlandim valla cook tesekkur ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?