Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

ÇOK TŞK EDERİM ARKADAŞLARR... İNŞŞ MUTLU HABERİMİİZ SİZLERLE PAYLAŞIRIZ.... BEN 39 YAŞINDA YIM...TÜP BEBEKLE İLGİLİ 3 GÜNDÜR GECE GÜNDÜZ.....ARAŞTIRMA HALİNDEYİM... ACABA BENDE İZLENEN YOL DOGRU YOLMU ...DOGRU İLAÇ SECİMİMİİ VS.... DİYEE.......İLK DENEMEM VE İNŞ HAYAL KIRIKLIGINA UGRAMAM..ÇÜNKÜ 2 ŞANSIM YOK MALESEF.

Hayirli olsun tedavin sen hangi asamadasin suan basladiysan anlatirmisin neler kullaniyosun hangi asamadasin.ayrica benimde son birdaha yaptiramam sanirim belkide hiç gerek kalmaz bilemeyiz yapacagimiz dr'umuzun dedigini aksatmadan yapmak ve bol bol dua etmek :)

beyazmelek45 , gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin. seninle birlikte sonuç bekleyen diğer arkadaşlarımız da burada güzel haberler paylaşmaya devam ederler inşallah. B Blackeyes35 ve F f_samanyolu hoşgeldiniz. tedavileriniz hayırlı olsun. kaan beye sonuna kadar güvenin. sizin için en doğru tedaviyi uygulayacaktır.

Canım benim demiştim sana , bir şekilde çift çizgiyi görmüşsen korkma diye . Çok sevindim inşallah sağlıkla geçirirsin hamileliğini . Değerin kaç ikiz mi yoksa
Evt arkadaşim sen demiştinn10. Gün değerim 183 ikiz olup olmadiğini nasil anlicam peki bak şimdi merak ettim.bana 3 embriyo transfer edildi.

Evt arkadaşim sen demiştinn10. Gün değerim 183 ikiz olup olmadiğini nasil anlicam peki bak şimdi merak ettim.bana 3 embriyo transfer edildi.
bence de ikiz benimde 9.gün degerim 77 idi. sonra birden fırladıve bana da 3 embriyo transferi oldu. cuma günü tekrar herhalde. umarım Allahım gönlüne göre verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…