- 26 Şubat 2015
- 438
- 640
- 113
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.421
Tesadüf MÜ bilmiyorum bende Öyleyim. Bacaklarım ağrıyor karnım ağrıyor ve batmalarım oluyor. Akıntım beyazdan sarıya döndü bu sabah. Korkuyla yatıyorum kalkmadanKızlar bugün benim fena kasik bel ve bacak agrim var, gece iki saat ya uyudum ya uyumadim agridannormalmi bu yoksa korkmam gerekiyomu?
. Canım çok saol benide listeye eklemişsin yanlız benim YAŞ 29 bide ben cuma histo olacaktım birtakım sebeplerden ötürü izin alamadım önümüzdeki aya kaldı inşlh nasip bakalım ne olacak ben biran önce sonuca gitmek istiyom ama engeller çıkıyo malesef...rica ederim canım inşallah pembiş pembiş hamile yazıların da olur:)
Allah allah bu haftalardami böyle oluyor acabaTesadüf MÜ bilmiyorum bende Öyleyim. Bacaklarım ağrıyor karnım ağrıyor ve batmalarım oluyor. Akıntım beyazdan sarıya döndü bu sabah. Korkuyla yatıyorum kalkmadan
Beyazmelek benimde sebebsiz infertilite senin tedavinde nasıl bir yol izlendi, neler yapıldı, transfere kadar ne kadar süre geçti. Bu vitaminler ne kadar süre kullanılıyorTebrikler çok sevindim allah tamamına erdirsin inşllah
Gözünaydın canım insallah rahat bir hamilelik gecirir ve saglikla kucaklarsin :)Gerçektenmi inşallah ikizdir.bnde cok istiyorum yaç 36 yolu yariladik
rica ederim canım inşallah güzel sonuçlarımızı da yazalım buraya:)C
. Canım çok saol benide listeye eklemişsin yanlız benim YAŞ 29 bide ben cuma histo olacaktım birtakım sebeplerden ötürü izin alamadım önümüzdeki aya kaldı inşlh nasip bakalım ne olacak ben biran önce sonuca gitmek istiyom ama engeller çıkıyo malesef...
Merhaba arkadaşım çok sıkıntılı bir sürec yaşıyorum insan sağlıklı karar veremiyor.Evet iki sene yada daha fazla da olabilir.Şimdi aklımda medikalpark var Ahmet Zeki Isık irenbe den medikalparka geçmiş bi onunla görüşmek istiyorum birde Kaan beyle .İnşallh Rabbim doğru karar verdidir.Ben istanbul fulya bahçeciye de gittim oradada olmadı.5 denenemden hiç biri tutmadı.ve hiç tutmayacakmış gibi geliyor insana.Senin tedavi nasıl geçti ne yapılması gerekiyorsa doktor yönlendiriyor mu hayırlısı bakalım inşallah bebegini kucağına alırsın sağsağlim darısı başıma:)Canim Allah yardımcınız olsun inşallah son denemen olur bu ve bu kez istediğin sona ulaşırsın. Kac sene önce gittin irenbeye bilmiyorum ama iki sene önce falan cok kotuymus orası bakimsizmis.şimdi çok guzel bir merkez hemşireler çalışanlar çok ilgili.kaan beyde bence başarı oranı oldukça yüksek bir doktor ve herkese standart tedavi uygulamıyor. Bence bir kez daha gidip gorusebilirsin.
merhaba canım hoşgeldin aramıza:) ekledim canm hemen seni de:)krc05 benide listeye ekler misiniz Sebepsiz inferlite yaş 31 iğnelere başladım Şimdiden teşekkürler
İnşallah en yakın zamanda gidip görüşmeyi düşünüyorum .Zaten mayıs ayında aldım son olumsuz sonucumu .Hakkımızda hayırlısı inşallah .Canim Allah yardımcınız olsun inşallah son denemen olur bu ve bu kez istediğin sona ulaşırsın. Kac sene önce gittin irenbeye bilmiyorum ama iki sene önce falan cok kotuymus orası bakimsizmis.şimdi çok guzel bir merkez hemşireler çalışanlar çok ilgili.kaan beyde bence başarı oranı oldukça yüksek bir doktor ve herkese standart tedavi uygulamıyor. Bence bir kez daha gidip gorusebilirsin.
Bu haftalarda rahim kaslari genisledigi icin agri olabiliyormus arada benimde kasigima keskin agrilar giriyor ama geciyor hemen. Uzun surerse agri tehlikeliymis. Gene de ihmal etmeyiN kizlar.Kızlar bugün benim fena kasik bel ve bacak agrim var, gece iki saat ya uyudum ya uyumadim agridannormalmi bu yoksa korkmam gerekiyomu?
ay benim de yaş 36 ve 3. embriyoyu bekliyoruz transfer için. Ben de ikiz istiyorum tabi hayırlısıysa:)Gerçektenmi inşallah ikizdir.bnde cok istiyorum yaç 36 yolu yariladik
beyazmelek45 tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :)
Çok çok teşekkür ederim hoşbuldummerhaba canım hoşgeldin aramıza:) ekledim canm hemen seni de:)
Eki Görüntüle 1587714
Ben kaan beyle tanışmadan önce fulya bahceciden erbil beyle görüşmüştüm telefonda.bana onu çok tavsiye etmişlerdi.sonra düşündüm dedimki istanbuldaki bir deneme ücreti neredeyse buradaki iki denemeye eşdeğer. Sonra senin gibi bir iki doktordan randevu aldım ilk kaan beye gittim tanışır tanismazda diğerlerini iptal ettim. Çünkü cok pozitif yaklasti ve diğer doktorlar gibi olumsuz düşünmeme hiç izin vermedi.ama herkese ayrica tedavi uyguluyor benim toplamda üç buçuk ay falan sürdü.çok şükür Allaha Kaan beyle ilk denememde oldu.Allahım sanada yasatsin inşallah bu duyguyu ve bebislerimize sağlıkla kavusalimMerhaba arkadaşım çok sıkıntılı bir sürec yaşıyorum insan sağlıklı karar veremiyor.Evet iki sene yada daha fazla da olabilir.Şimdi aklımda medikalpark var Ahmet Zeki Isık irenbe den medikalparka geçmiş bi onunla görüşmek istiyorum birde Kaan beyle .İnşallh Rabbim doğru karar verdidir.Ben istanbul fulya bahçeciye de gittim oradada olmadı.5 denenemden hiç biri tutmadı.ve hiç tutmayacakmış gibi geliyor insana.Senin tedavi nasıl geçti ne yapılması gerekiyorsa doktor yönlendiriyor mu hayırlısı bakalım inşallah bebegini kucağına alırsın sağsağlim darısı başıma:)
Bu haftalarda rahim kaslari genisledigi icin agri olabiliyormus arada benimde kasigima keskin agrilar giriyor ama geciyor hemen. Uzun surerse agri tehlikeliymis. Gene de ihmal etmeyiN kizlar.
Şimdi biraz daha iyiyim ben ama yinede var agri .yarına gecmezse arar olmadı giderim doktora.gerçi daha paArtesi gördük bin şükür gayet iyi dedi doktor Ama ihmal etmeyelim bencedeBu haftalarda rahim kaslari genisledigi icin agri olabiliyormus arada benimde kasigima keskin agrilar giriyor ama geciyor hemen. Uzun surerse agri tehlikeliymis. Gene de ihmal etmeyiN kizlar.
Canım doktorumla konuştum kanama yoksa ağrılar normal olabilir dinlen dedi. Ama akıntı öyle çok korkuttu ki beni sapsarı medicale gittim bebeklerimi gördüm döndüm. Aslında eksik tahlillerim için gitmiştim ama doktordan tahlil isteyince daha uyguna denk geliyor hemde bebekleri görürüz dedi eşim bende kırmadım onuŞimdi biraz daha iyiyim ben ama yinede var agri .yarına gecmezse arar olmadı giderim doktora.gerçi daha paArtesi gördük bin şükür gayet iyi dedi doktor Ama ihmal etmeyelim bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?