- 22 Nisan 2015
- 49
- 84
- 3
- 45
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.441
Ben tedavimi tarihiyle yazayim 11 nisan vitaminlerle başladik 18 mayis yumurta gelistirici igne ve vitamine devam 26 ve 28 mayis yumurta kontrolü 1haziran yumurtalar toplandi 4 haziran 3 embriyo donduruldu .15haziran yeni vitaminler 25 haziran historoskopi 11 temmuz transfer yapildi 21 temmuz hamileyimBeyazmelek benimde sebebsiz infertilite senin tedavinde nasıl bir yol izlendi, neler yapıldı, transfere kadar ne kadar süre geçti. Bu vitaminler ne kadar süre kullanılıyor
Canım 1 haftalık bir tatile gitmiştim forumdan baya bi uzak kaldım mesajını yeni gördüm ilaç 2 gün önce bitti ben de attım adını hiç hatırlamıyorum ama dışı yeşil bi ilaçi normalde ben ilaçların içini falan okur dikkat ederdim ama bu süreçte hiç bakmıyorum yanlış hatırlamıyorsam sen de yumurta toplatma yaptiracaktin i yüzden doğum kontrol hapı kullanıyordun ben bu gün merkezi aradım adet olunca geleceksin dedi ne zaman olucam bilmiyorum ama ben bi karışim çay yapıyorum ondan 1-2 gün sonra adet oluyorum bu gün onu yapacam daha fazla uzasın istemiyorum cuma ya falan gideriz inşallah
Cnm insallahhh pozitifi görürsün:) senin arkanda da ben varim cuma günü Test günüm.. Heyecan artio gittikce:) Rabbim gönlümüze göre versin insallahhhYarın test günüm bugun saatler gecmedi bugunden test yaptırıp yaptırmamak arasında gidip geldim sürekli cok heycanlıyım cookk insallah güZel bir sonuc alırım dualarınızı bekliyorum
Arkadaşım benimde igne batmalari gibi karnimda agrilar belim sanki iki taraftan ayiriyolarmis gibi agri oldu hala devam ediyo rahat yatamiyorumArkadaslar Test günüm cuma.. Düne kadar hic bir belirtim yoktu. Fakat dün aksama dogru aralikli olarak sol kasigimda sanci oldu ama uzun sürmedi 1 2 saniye aralikli olarak devam etti.. Bu günde belimde agri var ama adet agrisi degil. Sanki ortadan ikiye ayrilacakmis gibi. Sirt üstü uzandigimda hissediyorum sadece..hamile arkadaslar bu Tür seyler yasadiniz mi?
Inşallah yarin hayirli haberlerini aliriz merakla bekliyoruzzz güzel anne adayımızCnm insallahhh pozitifi görürsün:) senin arkanda da ben varim cuma günü Test günüm.. Heyecan artio gittikce:) Rabbim gönlümüze göre versin insallahhh
çok şükür canım oldu doğum kızım bugün 12 günlük oldu bile :) senin tedavinde hayırlı olsun inşallah bu kez beklediğin mutlu başlangıca ulaşırsınCANIMMMM
telf servise verdim arayamadım seni minik kzımız iyidir doğum yaptınmı yada az kaldı galiba temmuz gibi kalmış aklımda
bende önümüzdeki ay ile başlıyorum artık inş. takviyeleri kullandım bitti. inşallah yum oluşur embriyo olur
izmire geldiğimde sana da uğrarım :)
Iste dün aksam 10 15 dk aralikli olarak sol kasigimda sancimiydi batmamiydi Öyle Bsyler oldu rahatsiz edici sekilde. Bu Günde belimin Tam ortasindan ikiye ayrilacakmisim gibi Bsy oldu ama adet agrisi degil ona eminim.hala da devam edio. Özellikle sirt üstü uzaninca kötü oluo.. Sirt üstü uzanamiyorum o yüzden rahatsiz ettigi icin .. Daha önceki tedavilerimde adet olacakmisim gibi 10 15 gün agrim olurdu bu Sefer hic olmadi.. O yüzden bekliyorum..bakalim 2 günüm kaldi...Arkadaşım benimde igne batmalari gibi karnimda agrilar belim sanki iki taraftan ayiriyolarmis gibi agri oldu hala devam ediyo rahat yatamiyorum
Benimde son Günler'de Sırt ağrım oldu canım. Hatta akşamları bacak ağrım ve erken yatmam. Inşallah sende hamile haberini alacaksın Allah'ın izniyle.Iste dün aksam 10 15 dk aralikli olarak sol kasigimda sancimiydi batmamiydi Öyle Bsyler oldu rahatsiz edici sekilde. Bu Günde belimin Tam ortasindan ikiye ayrilacakmisim gibi Bsy oldu ama adet agrisi degil ona eminim.hala da devam edio. Özellikle sirt üstü uzaninca kötü oluo.. Sirt üstü uzanamiyorum o yüzden rahatsiz ettigi icin .. Daha önceki tedavilerimde adet olacakmisim gibi 10 15 gün agrim olurdu bu Sefer hic olmadi.. O yüzden bekliyorum..bakalim 2 günüm kaldi...
Hepimiz yazariz Insallaaaah :) @cinarada ayni gidiyoruz diye yazayim dedim bugün dr'daydim hayirlisiyla ilk iğnelerimi oldum :)rica ederim canım inşallah pembiş pembiş hamile yazıların da olur:)
Gmat ztn hamile Cnm :) benim cuma günü belli olucak ins güzel haber alirim Cnm Cok saol:) seninde tedavin hayirli olsun
Ohh gözün aydın :) bende aradım hastaneyi çok nnormal ağrıların olması bu haftalarda özellikle rahim çok hızlı büyüyor ondan ağrılar dedi.ama bende akşam üstü bide felaket mide bulantısı başladı, gecti saniyodum ama geçmemiş daha.bugün doğru duruat hiç bişey yemedim resmenCanım doktorumla konuştum kanama yoksa ağrılar normal olabilir dinlen dedi. Ama akıntı öyle çok korkuttu ki beni sapsarı medicale gittim bebeklerimi gördüm döndüm. Aslında eksik tahlillerim için gitmiştim ama doktordan tahlil isteyince daha uyguna denk geliyor hemde bebekleri görürüz dedi eşim bende kırmadım onuNeyse ki şuan çok şükür daha iyiyim sabaha göre.
Öylemi ne güzel hayirlı olsun diyelim ozamanGmat ztn hamile Cnm :) benim cuma günü belli olucak ins güzel haber alirim Cnm Cok saol:) seninde tedavin hayirli olsun
Bekliyoruz sabırsızlıkla seni ve E Elephanttt iIste dün aksam 10 15 dk aralikli olarak sol kasigimda sancimiydi batmamiydi Öyle Bsyler oldu rahatsiz edici sekilde. Bu Günde belimin Tam ortasindan ikiye ayrilacakmisim gibi Bsy oldu ama adet agrisi degil ona eminim.hala da devam edio. Özellikle sirt üstü uzaninca kötü oluo.. Sirt üstü uzanamiyorum o yüzden rahatsiz ettigi icin .. Daha önceki tedavilerimde adet olacakmisim gibi 10 15 gün agrim olurdu bu Sefer hic olmadi.. O yüzden bekliyorum..bakalim 2 günüm kaldi...
teşekkür ederim canım inşallah.hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallahHepimiz yazariz Insallaaaah :) @cinarada ayni gidiyoruz diye yazayim dedim bugün dr'daydim hayirlisiyla ilk iğnelerimi oldum :)karanfil1990 sanada hayirli olsun transferin sıkı sıkı tutunsunlar annelerine :)
Ins Cnm ins.. Allah razi olsunÖylemi ne güzel hayirlı olsun diyelim ozamanGmat 'a insallah bizde yasariz bu duygulari. Tesekurler canim benim hayirlisiyla sendende guzel haberler bekliyoruz
O sabirsizlik bana ait :))))) ins burdan güzel haber paylasmak nasip olur Cnm saolBekliyoruz sabırsızlıkla seni ve E Elephanttt i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?