Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Slm arkadaşlar bişi merak ediyorum gebelik hftasini hesaplamak icin son adet tarhimi yoksa transfer tarihimi baz alinacak benim son adet tarihi 16 haziran transfer tarihi 11 temmuzz ben ne kadarlik hamileyimmmm
Canım kaan beyin bana söylediği kadarıyla transfer tarihinden 17 gün öncesi senin hamile kaldığını tarih ama bu herkes için böyle mi bilmiyorum sen gittiğinde bir sor

Canim bizde bayram sureci tatile ciktik.. ben evde unutmusum.. ama eczane bukup aldim ayni ilaci.. evet 2. Toplama icin bekliyorum.. cumaya kadar adet olmam gerek. Cuma gunu randevu aldim.. cuma gunu tekrar tatile cikiyorum. Ne cayi yapiyorsun?

Hepimiz yazariz Insallaaaah :) krc05 ayni gidiyoruz diye yazayim dedim bugün dr'daydim hayirlisiyla ilk iğnelerimi oldum :) @karanfil1990 sanada hayirli olsun transferin sıkı sıkı tutunsunlar annelerine :)
canım hayırlı uğurlu olsun iğnelerin güzel güzel büyüsün yumurtaların inşallah:))kaç tane iğne verdi canım sana ve kaç gün kullanıcakmışsın acaba? bi de adetin kaçıncı gününde gittin merak ettim:) ben de bikaç gün içinde gidicem bakalım haberleşelim yine gelişmelerle ilgili:))

Canim bizde bayram sureci tatile ciktik.. ben evde unutmusum.. ama eczane bukup aldim ayni ilaci.. evet 2. Toplama icin bekliyorum.. cumaya kadar adet olmam gerek. Cuma gunu randevu aldim.. cuma gunu tekrar tatile cikiyorum. Ne cayi yapiyorsun?
canım ben kiraz sapı, kekik, yeşil nane çayı yapıyorum hepsinden bir tutam koyuyorum kaynamış su ekliyorum demlenince içiyorum akşam yaptım çayı içtim inşallah cumaya olurum daha fazla beklemek istemiyorum hele böyle hamilelerin haberini de aldıkça iyice sabırsızlanıyorum

beyazmelek45 canım eğer 3. Gün embriyosuile transfer tarihinden 17 gun oncesi son adet ttarihinin ilk günü kabul edilecek eger 5. Gün ise 19 gün öncesi. Herkeste aynıdırddeğişmez 3. Gün embriyolari trabsfer tarihinde 17 günlük oluyorlar bir baska degisle transferden 11 gün sonra 4 haftalık gebe oluyorsunuz :) ayy yazarken heyecanlandim kendi günlerm geldi aklıma inşallah hepiniz meleklerinizi kucaginiza aldığınız gunleride görürsünüz :)

Süper bilgilendirme teşekkürler. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı ve mutlu bir bebek olsun. Resimdeki güzel bebek sizin tüp bebek yaramazı mı? :)

11 temmuzda 5.gün embriyosu transferi yapildi

Merhabalar bende iğnelerime yeni başladım bana 1 haftalık iğne verdi 3 günlük iğnelerim bitti Şimdi diğerlerine devam ediyorum Bir de sadece 2 gün vurulacağım iğne verdi

Ay insallah tek dilegim kaliteli yumurtalar olsun. Ben ikinci gunde gittim tam birhaftalik ilac verdi üç tane göbekten igne iki tanesi hergun aksam ayni saatte,bitanesi son iki gün vurucam bir tanede sabah aksam icecegim hap verdi. Hadi bakalim sira sende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…