- 21 Temmuz 2015
- 51
- 48
- 3
- 40
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.481
Hayirli olsun tedavin canim benden 2gun ondesin :)Merhabalar bende iğnelerime yeni başladım bana 1 haftalık iğne verdi 3 günlük iğnelerim bitti Şimdi diğerlerine devam ediyorum Bir de sadece 2 gün vurulacağım iğne verdi
Maalesef sonuc olumsuz hayırlısı diyelim biraz mola sonrasında tekrar devam ederiz sizlerden gzl haberler bekliyorum
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Hic moralini bozma insallah bir daha sefere olumlu olur. Dondurulmuslarin varsa 1 ay sonra baslayabilirsin tedaviye. Surec cok cabuk ilerliyor. Inan nasil oldu bitti anlamazsin bile. Cok cabuk toparlanmam dilegiyle..Maalesef sonuc olumsuz hayırlısı diyelim biraz mola sonrasında tekrar devam ederiz sizlerden gzl haberler bekliyorum
inşallah canım hep dileğimiz o kaliteli yumurtalar:)) hadi bakalım hayırlısı senin yumurta durumun nasıldı ay çok soru sordum benim çok fazla değildi sayısı çünkü.. inşallah büyüsün yumurtalar güzel güzel:)) ay evet bi adet olsam da gideceğim tarih belli olsa diyorum kontrole:)Ay insallah tek dilegim kaliteli yumurtalar olsun. Ben ikinci gunde gittim tam birhaftalik ilac verdi üç tane göbekten igne iki tanesi hergun aksam ayni saatte,bitanesi son iki gün vurucam bir tanede sabah aksam icecegim hap verdi. Hadi bakalim sira sende :)
canım hayırlı değilmiş hakkında demek ki dond. varsa bidahaki aya hemen başlarsın kısmetse o zaman nasip olur inşallah..Maalesef sonuc olumsuz hayırlısı diyelim biraz mola sonrasında tekrar devam ederiz sizlerden gzl haberler bekliyorum
canım hakkında hayırlısı olsun rabbim mutlaka sana en güzelini en doğru zamanda verecektir O verir imtihanımız olur vermez imtihanımız olur önemli olan bu süreçte sabır gösterebilmek, güçlü kalabilmek umarım en kısa zamanda kendini toparlayıp yoluna devam edebilirsin bir gün bizim de hüzün gözyaşlarımızın yerini mutluluk gözyaşları alacaktır buna inan !!!Maalesef sonuc olumsuz hayırlısı diyelim biraz mola sonrasında tekrar devam ederiz sizlerden gzl haberler bekliyorum
Inşallah ikinci tedavinde tek seferde 2 güzel Bebeğin olur canım. Bencede yaz bitmeden Kafanı boşalt uzak dur biraz sonra sağlam kafayla yepyeni bir sayfa aç. Dilerim ki çok geçmeden meleklerine kavuşursun.Yok malesf dondurulmus ztn 2 taneydi kaan hocayla gorusemedim bugun izinliymiş ben ama yazın gecmesini istiyorum tekrar denemek için hayırlsı bakalım biraz kafamız bosalsın dinlenelim diyoruz bu kafayla yeniden baslamak iyi olmayacak gibi
Arkadasim hayirlisi diyelim dedigin gibi kafani bosalt pozitif dusunmeye basladiginda kendini rahat hissettiginde basla tedaviye moral cok onemli.Yok malesf dondurulmus ztn 2 taneydi kaan hocayla gorusemedim bugun izinliymiş ben ama yazın gecmesini istiyorum tekrar denemek için hayırlsı bakalım biraz kafamız bosalsın dinlenelim diyoruz bu kafayla yeniden baslamak iyi olmayacak gibi
Allahim size hayirli saglikli dogumlar bizede olgun yumisler versinB Blackeyes35 çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizlere de sağlıklı Doğumlar yaşatsın inşallah. Dualarımız sizlerle.
Hayırlısı böyleymiş canım, üzülme zamanı varmış. Kaan hoca ile İkinci tedavide hamile kalanlar çoğunlukta bende dahil olmak üzere, inşallah ikinci tedavinde bebeğine kavuşursun canım.Maalesef sonuc olumsuz hayırlısı diyelim biraz mola sonrasında tekrar devam ederiz sizlerden gzl haberler bekliyorum
teşekkür ederim :) darısı başınıza inşallah yok benim pamuk kızım değil :) inşallah biraz daha büyüsün sizlerle paylaşırım kızımın resmini :)Süper bilgilendirme teşekkürler. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı ve mutlu bir bebek olsun. Resimdeki güzel bebek sizin tüp bebek yaramazı mı? :)
bugün 4 hafta 3 günlük gebesin canım11 temmuzda 5.gün embriyosu transferi yapildi
Canim hiç üzülme bundada bir hayır vardir.ne desek sen yine uzuleceksin ama demekki henüz zamanı degilmis. sen ne zaman tekrarlamak istersen o zqman başla kafanda rahat olsun.canım hayırlı değilmiş hakkında demek ki dond. varsa bidahaki aya hemen başlarsın kısmetse o zaman nasip olur inşallah..
Güzel bir rastlantı olmuş :) Sizde sorun neydi peki? Kaçıncı denemede oldu?Bundan iki sene önce yolda bir dede görmüştüm yanımda yeğenim vardı dede onu sevdi bana senin değil dimi bu dedi. Yok dedim benim değil. Dede bana dedi ki. Kari koca evlenirken Allah onların bebislerini sıraya sokarmis sıra o bebeğe gelmeden ne yaparsan yap bebisleri gelmezmis. dede bana bunu söylediğinde biz tedaviyi yeni yeni düşünmeye başlamıştık. ben şaşkınlık oconde dinledim ve sonradan anladım ki gerçekten Allahım ol demeden olmuyor. Sadece paylaşmak istedim sizinle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?