Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Maalesef sonuc olumsuz hayırlısı diyelim biraz mola sonrasında tekrar devam ederiz sizlerden gzl haberler bekliyorum
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Hic moralini bozma insallah bir daha sefere olumlu olur. Dondurulmuslarin varsa 1 ay sonra baslayabilirsin tedaviye. Surec cok cabuk ilerliyor. Inan nasil oldu bitti anlamazsin bile. Cok cabuk toparlanmam dilegiyle..

inşallah canım hep dileğimiz o kaliteli yumurtalar:)) hadi bakalım hayırlısı senin yumurta durumun nasıldı ay çok soru sordum benim çok fazla değildi sayısı çünkü.. inşallah büyüsün yumurtalar güzel güzel:)) ay evet bi adet olsam da gideceğim tarih belli olsa diyorum kontrole:)

Maalesef sonuc olumsuz hayırlısı diyelim biraz mola sonrasında tekrar devam ederiz sizlerden gzl haberler bekliyorum
canım hayırlı değilmiş hakkında demek ki dond. varsa bidahaki aya hemen başlarsın kısmetse o zaman nasip olur inşallah..

Yok malesf dondurulmus ztn 2 taneydi kaan hocayla gorusemedim bugun izinliymiş ben ama yazın gecmesini istiyorum tekrar denemek için hayırlsı bakalım biraz kafamız bosalsın dinlenelim diyoruz bu kafayla yeniden baslamak iyi olmayacak gibi

canım hakkında hayırlısı olsun rabbim mutlaka sana en güzelini en doğru zamanda verecektir O verir imtihanımız olur vermez imtihanımız olur önemli olan bu süreçte sabır gösterebilmek, güçlü kalabilmek umarım en kısa zamanda kendini toparlayıp yoluna devam edebilirsin bir gün bizim de hüzün gözyaşlarımızın yerini mutluluk gözyaşları alacaktır buna inan !!!

Inşallah ikinci tedavinde tek seferde 2 güzel Bebeğin olur canım. Bencede yaz bitmeden Kafanı boşalt uzak dur biraz sonra sağlam kafayla yepyeni bir sayfa aç. Dilerim ki çok geçmeden meleklerine kavuşursun.

Arkadasim hayirlisi diyelim dedigin gibi kafani bosalt pozitif dusunmeye basladiginda kendini rahat hissettiginde basla tedaviye moral cok onemli.

Hayırlısı böyleymiş canım, üzülme zamanı varmış. Kaan hoca ile İkinci tedavide hamile kalanlar çoğunlukta bende dahil olmak üzere, inşallah ikinci tedavinde bebeğine kavuşursun canım.

selam kızlar kaan bey bana tüp bebek için bir ay öncesinden gelmen gerekiyor demişti eylül de mens olunca gidicez inşallah transfer her şey yolunda giderse ne zaman olur yani kaç ay sonra mutlu haber alırım inşallah

Süper bilgilendirme teşekkürler. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı ve mutlu bir bebek olsun. Resimdeki güzel bebek sizin tüp bebek yaramazı mı? :)
teşekkür ederim :) darısı başınıza inşallah yok benim pamuk kızım değil :) inşallah biraz daha büyüsün sizlerle paylaşırım kızımın resmini :)

canım hayırlı değilmiş hakkında demek ki dond. varsa bidahaki aya hemen başlarsın kısmetse o zaman nasip olur inşallah..
Canim hiç üzülme bundada bir hayır vardir.ne desek sen yine uzuleceksin ama demekki henüz zamanı degilmis. sen ne zaman tekrarlamak istersen o zqman başla kafanda rahat olsun.

Bundan iki sene önce yolda bir dede görmüştüm yanımda yeğenim vardı dede onu sevdi bana senin değil dimi bu dedi. Yok dedim benim değil. Dede bana dedi ki. Kari koca evlenirken Allah onların bebislerini sıraya sokarmis sıra o bebeğe gelmeden ne yaparsan yap bebisleri gelmezmis. dede bana bunu söylediğinde biz tedaviyi yeni yeni düşünmeye başlamıştık. ben şaşkınlık oconde dinledim ve sonradan anladım ki gerçekten Allahım ol demeden olmuyor. Sadece paylaşmak istedim sizinle:)

Güzel bir rastlantı olmuş :) Sizde sorun neydi peki? Kaçıncı denemede oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…