Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kesinlikle doğru. Benden 10 yaş küçük kuzenim benden önce evlendi ve de şu an 3.5 yaşında kızı var. Küçükken kucağımda gezdirdiğim kuzenim için ileride böyle olacak senden önce evlenecek ve çocuğu olacak deseler inanmazdım:)
Kader. İnsanın bazen elinden hiçbir şey gelmiyor. Sadece inanmak ve dua etmek geliyor.
Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

BU GUN 4 İĞGNEMİ OLDUM ... YALNIZ KIZLAR BANA İLK GÜN 300 DOZ DİGER GÜNLER 150 DOZ VERDİ...KAFAM KARIŞTII..BİRDE CUMARTESİ ULTRASONA CAGIRDI...BU İGNLER KAC GÜN VURULAÇAK...TÜP BEBEK YAPANLAR ACIKLAMA ŞANSI VARMI ARKADAŞLAR

Güzel bir rastlantı olmuş :) Sizde sorun neydi peki? Kaçıncı denemede oldu?
Bizde ilk zaman sorun yoktu hersey yolundaydı sonra bir sene olmayınca ben bir strese girdim esimide soktum strese esimde hareketli sperm sayısı düştü bendede hasimato çıktı. ama çok şükür ikinci denememde Allahım nasip etti. O uuzden nolur stres yapnayin olumsuzluktan başka hiç bir ise yaramiyor. kaan beyde ilk tedavimde olumlu sonuc aldık buda önce Allahtan sonrada Kaan beyin bendeki bütün stresi almasından kaynaklandı. Onceki doktorum hep ihtimalli konuşup zola cevap veriyordu heraeye.Kaan bey her dakika yaşım 33 olmasına ve yumurta rezervimiz çok çok iyi olmamasına ragmen bana anne genç yumurta sayımız iyi diye diye beni motive etti ve olacağına inandirdi.

Kızlar küçücük bir sorum olacaktı ben bu ay normalde histo olcaktım ama bazı sebeplerden ötürü izin alamadım izmire de gidemedim önümüzdeki ay için hemşireyle görüştüm bana tekrar cyclo prognova verdi ama geçen ay yaptığım decapeptly Depot vermedi bu iğnenin 2 ay etkisi varmı acaba sonuçta yumurta baskılıyo önümüzdeki ay da bi sıkıntı çıksın istemıyorum Yada doktoru arayıp tekrar sorsammı bilemedim stres yaptım da birazcık...

Endiselenme canim igne 3 ay etki gosteriyor. Ben 3 ay adet olmuyordum igneden sonra. Ama sen gene hemsireye sorabilirsin. Aklinda soru isareti kalmasin

Senin yumurtalarinin durumuna gore oyle vermistir doktor. Herkese farkli doz uyguluyor. Igneleri yaklasik 1 hafta ile 10 gun falan kullaniyorsun. Senin yumurtalarinin ilaca verdigi tepkiyle alakali cabuk buyurse daha kisa suruyor. Bazen gec tepki verip uzuyor.

Endiselenme canim igne 3 ay etki gosteriyor. Ben 3 ay adet olmuyordum igneden sonra. Ama sen gene hemsireye sorabilirsin. Aklinda soru isareti kalmasin
Teşekkür ederim cvp için bana iğneyi yyumurtlamayı baskılaması için verdi ben pko hastasıyım cyclo prognavayıda adet olayım diye veriyor bakalım önümüzdeki ay adet olunca histo için gene randevu alacam hayırlısı artıkın

Canim bu soruna cevap vermemisim tekrar bakinca gordum kusura bakma krc05 benim yumurtam cok içleri olgun cikmiyo gelismiyo oyuzden tedavilerim iptal oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…