- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.501
bana alıntı yapmışsın yanlışlıkla canımCanim hiç üzülme bundada bir hayır vardir.ne desek sen yine uzuleceksin ama demekki henüz zamanı degilmis. sen ne zaman tekrarlamak istersen o zqman başla kafanda rahat olsun.
Bundan iki sene önce yolda bir dede görmüştüm yanımda yeğenim vardı dede onu sevdi bana senin değil dimi bu dedi. Yok dedim benim değil. Dede bana dedi ki. Kari koca evlenirken Allah onların bebislerini sıraya sokarmis sıra o bebeğe gelmeden ne yaparsan yap bebisleri gelmezmis. dede bana bunu söylediğinde biz tedaviyi yeni yeni düşünmeye başlamıştık. ben şaşkınlık oconde dinledim ve sonradan anladım ki gerçekten Allahım ol demeden olmuyor. Sadece paylaşmak istedim sizinle:)
rica ederim canım ne demek:))CİNARADA DESTEGİN İÇİN TŞK CANMM
Aayy canim pardon yabana alıntı yapmışsın yanlışlıkla canım
Bizde ilk zaman sorun yoktu hersey yolundaydı sonra bir sene olmayınca ben bir strese girdim esimide soktum strese esimde hareketli sperm sayısı düştü bendede hasimato çıktı. ama çok şükür ikinci denememde Allahım nasip etti. O uuzden nolur stres yapnayin olumsuzluktan başka hiç bir ise yaramiyor. kaan beyde ilk tedavimde olumlu sonuc aldık buda önce Allahtan sonrada Kaan beyin bendeki bütün stresi almasından kaynaklandı. Onceki doktorum hep ihtimalli konuşup zola cevap veriyordu heraeye.Kaan bey her dakika yaşım 33 olmasına ve yumurta rezervimiz çok çok iyi olmamasına ragmen bana anne genç yumurta sayımız iyi diye diye beni motive etti ve olacağına inandirdi.Güzel bir rastlantı olmuş :) Sizde sorun neydi peki? Kaçıncı denemede oldu?
önemli diil canım elephantt'a görmez belki diye söledim:)Aayy canim pardon ya
kızlar listemizin son halini ekliyorum..
yeni katılanlar var aramıza hoşgeldiniz diyorum öncelikle :)
inşallah, E Elephanttt arkadaşımın da hemencik olmak üzere hepimizin pembelere boyansın sonuç kısmı:)
Eki Görüntüle 1588590
Canım herşeyin hayirlisi . Üzülmemek elde değil biliyorum ama vakti saati gelmemiş demek rabbim sana da hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip edecektirMaalesef sonuc olumsuz hayırlısı diyelim biraz mola sonrasında tekrar devam ederiz sizlerden gzl haberler bekliyorum
Endiselenme canim igne 3 ay etki gosteriyor. Ben 3 ay adet olmuyordum igneden sonra. Ama sen gene hemsireye sorabilirsin. Aklinda soru isareti kalmasinKızlar küçücük bir sorum olacaktı ben bu ay normalde histo olcaktım ama bazı sebeplerden ötürü izin alamadım izmire de gidemedim önümüzdeki ay için hemşireyle görüştüm bana tekrar cyclo prognova verdi ama geçen ay yaptığım decapeptly Depot vermedi bu iğnenin 2 ay etkisi varmı acaba sonuçta yumurta baskılıyo önümüzdeki ay da bi sıkıntı çıksın istemıyorum Yada doktoru arayıp tekrar sorsammı bilemedim stres yaptım da birazcık...
Senin yumurtalarinin durumuna gore oyle vermistir doktor. Herkese farkli doz uyguluyor. Igneleri yaklasik 1 hafta ile 10 gun falan kullaniyorsun. Senin yumurtalarinin ilaca verdigi tepkiyle alakali cabuk buyurse daha kisa suruyor. Bazen gec tepki verip uzuyor.BU GUN 4 İĞGNEMİ OLDUM ... YALNIZ KIZLAR BANA İLK GÜN 300 DOZ DİGER GÜNLER 150 DOZ VERDİ...KAFAM KARIŞTII..BİRDE CUMARTESİ ULTRASONA CAGIRDI...BU İGNLER KAC GÜN VURULAÇAK...TÜP BEBEK YAPANLAR ACIKLAMA ŞANSI VARMI ARKADAŞLAR
Teşekkür ederim cvp için bana iğneyi yyumurtlamayı baskılaması için verdi ben pko hastasıyım cyclo prognavayıda adet olayım diye veriyor bakalım önümüzdeki ay adet olunca histo için gene randevu alacam hayırlısı artıkınEndiselenme canim igne 3 ay etki gosteriyor. Ben 3 ay adet olmuyordum igneden sonra. Ama sen gene hemsireye sorabilirsin. Aklinda soru isareti kalmasin
İğneleri her akşam aynı saat de mi yapıyorsunuz 5-10 dak önce ya da sonra yapsak olur muHayirli olsun tedavin canim benden 2gun ondesin :)
Canim bu soruna cevap vermemisim tekrar bakinca gordum kusura bakmainşallah canım hep dileğimiz o kaliteli yumurtalar:)) hadi bakalım hayırlısı senin yumurta durumun nasıldı ay çok soru sordum benim çok fazla değildi sayısı çünkü.. inşallah büyüsün yumurtalar güzel güzel:)) ay evet bi adet olsam da gideceğim tarih belli olsa diyorum kontrole:)
Evet ayni saatte birini sağa birini sola vuruyom.sanmiyorum 5_10 dk farketmez heralde ama hemşire ayni saatte yapmaya dikkat et dedi.İğneleri her akşam aynı saat de mi yapıyorsunuz 5-10 dak önce ya da sonra yapsak olur mu
Teşekkür ederim iğneleri hazırlarken bazen 5 -10 dak fark edebiliyorEvet ayni saatte birini sağa birini sola vuruyom.sanmiyorum 5_10 dk farketmez heralde ama hemşire ayni saatte yapmaya dikkat et dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?