- 21 Temmuz 2015
- 51
- 48
- 3
- 40
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.521
Senin sorun neydi canim hangi ilaclari kullaniyosun.Teşekkür ederim iğneleri hazırlarken bazen 5 -10 dak fark edebiliyor
Canım benimki sebepsiz inferlite 3 gün gonopethly kullandım Şimdi de gonal ve menopura devam ediyorum 2 günde cetroide yapıcam Senin iğnelerin hangisiSenin sorun neydi canim hangi ilaclari kullaniyosun.
3gunluk olan ayni,son 2gunluk olanda aynı gonal ve menopur yok bende onlerin yerine merionel ve fostimon var.Canım benimki sebepsiz inferlite 3 gün gonopethly kullandım Şimdi de gonal ve menopura devam ediyorum 2 günde cetroide yapıcam Senin iğnelerin hangisi
Herkese farklı iğne veriyor demek ki Sizin sorun neydi3gunluk olan ayni,son 2gunluk olanda aynı gonal ve menopur yok bende onlerin yerine merionel ve fostimon var.
Herkese farklı iğne veriyor demek ki Sizin sorun neydi3gunluk olan ayni,son 2gunluk olanda aynı gonal ve menopur yok bende onlerin yerine merionel ve fostimon var.
Cok yumurtam olmasina rağmen gelişmiyoHerkese farklı iğne veriyor demek ki Sizin sorun neydi
Anladım canım bakalım bizimkisi de toplandıktan sonra çıkıcak meydana Hakkımızda hayırlısıCok yumurtam olmasina rağmen gelişmiyo
Ben inaniyorum ve kaan beye güveniyorum daha onceki tedavilerimde hic on hazirlik yapilmamisti kaan beyin tavsiyeleri bize iyi gelicek insallah.Anladım canım bakalım bizimkisi de toplandıktan sonra çıkıcak meydana Hakkımızda hayırlısı
İnşallah canımBen inaniyorum ve kaan beye güveniyorum daha onceki tedavilerimde hic on hazirlik yapilmamisti kaan beyin tavsiyeleri bize iyi gelicek insallah.
ayy canım kusura bakma karışıklık olabiliyor bazenCanım yaşta yanlislik olmuş galiba ben 25 yaşındayim :)
tamam canım senin durumunu da düzelttim. bazen oturup kontrol ediyorum değişen durumları ama kaçabiliyor gözümden :)
olsun canım önemli diil:) aa canım benim inşallah bu sefer herşey yolunda gider bak bi arkadaş burdan Balparmak arısütü bal polen propolis karışımı almış o da fayda ediyomuş yumurtalara ben de aldım yiyorum hergün 2 kere belki fayda eder aklında olsun canım:)Canim bu soruna cevap vermemisim tekrar bakinca gordum kusura bakmakrc05 benim yumurtam cok içleri olgun cikmiyo gelismiyo oyuzden tedavilerim iptal oldu.
Sagol canim benim bende kullaniyorum 2 aydir insallah faydasini görücez :)) bide bisey sorcam folikasit aliyomusun? Aliyosan hangisini kullaniyosun.olsun canım önemli diil:) aa canım benim inşallah bu sefer herşey yolunda gider bak bi arkadaş burdan Balparmak arısütü bal polen propolis karışımı almış o da fayda ediyomuş yumurtalara ben de aldım yiyorum hergün 2 kere belki fayda eder aklında olsun canım:)
ne demek canım ne güzel erkenden başlamışsın benim 1 ay bile olmadı henüz. inşallah fayda eder gene de:) yok canım ya folbiol kullanıyodum çok ağır bu neden kullanıyosun kullanma dedi bana Kaan Bey kestirdi. B12 plus kullanıyorum onda folik asitte var canım, onun haricinde folik asit içeren bişiy içmiyorum.Sagol canim benim bende kullaniyorum 2 aydir insallah faydasini görücez :)) bide bisey sorcam folikasit aliyomusun? Aliyosan hangisini kullaniyosun.
Canım ne hissettiğini iyi biliyorum ama demekki doğru zaman değilmiş Rabbim hayırlısını versin. Oluncaya kadar uğraşıcaz Allâh mutlaka emeklerimizin karşılığını verecektir.Maalesef sonuc olumsuz hayırlısı diyelim biraz mola sonrasında tekrar devam ederiz sizlerden gzl haberler bekliyorum
arkadaşlar konu çok hızlı ilerliyor sorularımız yukarda kalmışbiz yeni bu sürece başlıycaklara süreçten biraz bahsedebilirseniz çok mutlu olurum kişiden kişiye değişir tabi ama herşey yolunda giderse ilk tüp bebek için konuşmayla başlayıp transfer e kadar olan süreç nasıl.
birde gebelikte çalışan bayanlar için rapor konusunda kaan beyin tutumu nasıl.çnasıl.çok teşekkür ler eylül ayında adet olunca tüp bebek için ilk görüşmemizi yapıcaz hayırlısı ile ortalama maaliyet bize verilen kağıtta 10.500 sanırım dedeğilmi birde transfer edilecek embriyo sayısında bizim isteğimiz önemlimi kaan beymi karar veriyor .çok Teşekkürler
canım ben daha yeni yeni başladım sayılır bildiğim kadarıyla anlatayım sana.arkadaşlar konu çok hızlı ilerliyor sorularımız yukarda kalmışbiz yeni bu sürece başlıycaklara süreçten biraz bahsedebilirseniz çok mutlu olurum kişiden kişiye değişir tabi ama herşey yolunda giderse ilk tüp bebek için konuşmayla başlayıp transfer e kadar olan süreç nasıl.
birde gebelikte çalışan bayanlar için rapor konusunda kaan beyin tutumu nasıl.çnasıl.çok teşekkür ler eylül ayında adet olunca tüp bebek için ilk görüşmemizi yapıcaz hayırlısı ile ortalama maaliyet bize verilen kağıtta 10.500 sanırım dedeğilmi birde transfer edilecek embriyo sayısında bizim isteğimiz önemlimi kaan beymi karar veriyor .çok Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?