Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim bu soruna cevap vermemisim tekrar bakinca gordum kusura bakma krc05 benim yumurtam cok içleri olgun cikmiyo gelismiyo oyuzden tedavilerim iptal oldu.
olsun canım önemli diil:) aa canım benim inşallah bu sefer herşey yolunda gider bak bi arkadaş burdan Balparmak arısütü bal polen propolis karışımı almış o da fayda ediyomuş yumurtalara ben de aldım yiyorum hergün 2 kere belki fayda eder aklında olsun canım:)

Sagol canim benim bende kullaniyorum 2 aydir insallah faydasini görücez :)) bide bisey sorcam folikasit aliyomusun? Aliyosan hangisini kullaniyosun.

Sagol canim benim bende kullaniyorum 2 aydir insallah faydasini görücez :)) bide bisey sorcam folikasit aliyomusun? Aliyosan hangisini kullaniyosun.
ne demek canım ne güzel erkenden başlamışsın benim 1 ay bile olmadı henüz. inşallah fayda eder gene de:) yok canım ya folbiol kullanıyodum çok ağır bu neden kullanıyosun kullanma dedi bana Kaan Bey kestirdi. B12 plus kullanıyorum onda folik asitte var canım, onun haricinde folik asit içeren bişiy içmiyorum.
adet oldum dün akşam ben de, yarın gidicem inşallah randevumu aldım, bakalım inşallah başlarım iğnelere biran önce hayırlısıyla:)

Maalesef sonuc olumsuz hayırlısı diyelim biraz mola sonrasında tekrar devam ederiz sizlerden gzl haberler bekliyorum
Canım ne hissettiğini iyi biliyorum ama demekki doğru zaman değilmiş Rabbim hayırlısını versin. Oluncaya kadar uğraşıcaz Allâh mutlaka emeklerimizin karşılığını verecektir.

arkadaşlar konu çok hızlı ilerliyor sorularımız yukarda kalmış biz yeni bu sürece başlıycaklara süreçten biraz bahsedebilirseniz çok mutlu olurum kişiden kişiye değişir tabi ama herşey yolunda giderse ilk tüp bebek için konuşmayla başlayıp transfer e kadar olan süreç nasıl.
birde gebelikte çalışan bayanlar için rapor konusunda kaan beyin tutumu nasıl.çnasıl.çok teşekkür ler eylül ayında adet olunca tüp bebek için ilk görüşmemizi yapıcaz hayırlısı ile ortalama maaliyet bize verilen kağıtta 10.500 sanırım dedeğilmi birde transfer edilecek embriyo sayısında bizim isteğimiz önemlimi kaan beymi karar veriyor .çok Teşekkürler

Canım ben kısaca süreçten bahsedeyim sana. Ilk kontrolde adetli oluyorsun, yaninda amh ve eşiminin sperm testi sonucuyla gitmen daha iyi ben öyle yapmıştım. Bu sonuçlara göre kaan bey vitaminler veriyor sana gerek görürse eşine de veriyor. Yaklaşık bir ay vitamin kullanımından sonra kontrolde her şey yolundaysa ignelere başlıyorsun. Ignemi kullanımı sırasında kontroller de var ama diğer merkezler gibi gün aşırı cagirmiyor kaan bey. Her şey yolundaysa yine 12 gün sonra yumurtalar toplanıyor. Toplama işleminden sonraki adet bitiminden 3-4 gün sonra histereskopi yapıyor kaan bey. Histereskopi sonrasi rahim kalinlastirma için ılaclara başlanıyor, bir kontrol daha oluyor rahim yeterli kalinliga ulaştıysa transfer tarihi belli oluyor canim. Inşallah her şey gönlünce olur canim şimdiden hayırlı olsun tedavin

canım ben daha yeni yeni başladım sayılır bildiğim kadarıyla anlatayım sana.
ilk görüşmeye gidiyosun, Kaan Bey muayene ediyor seni, sorununuzun ne olduğuna göre sana ve eşine vitamin takviyesi veriyor bol miktarda. aşağı yukarı 1 ay kullanıyorsun, sonra adet olduğunda tekrar gidiyorsun. benim 2. gittiğimde yumurta sayım çok olmadığından bana ek olarak Saizen diye bi iğne verdi, 2 de ilaç ekledi. tekrar adet olunca gel dedi muhtemelen (inşallah) artık iğnelerim başlayacak. Durumuna göre 8-10 gün iğne kullanıyorsun arkasından yumurta toplama işlemi gerçekleşiyor. toplanan yumurtalarını Kaan Bey donduruyor, tutunma şansını artırdığı içinmiş. bu arada bildiğim kadarıyla yaklaşık 15 gün sonra histeroskopiye alıyor seni, rahmini incelemek ve rahme çizik atmak için (rahim en küçük darbede kendini yenileyecek sıvı salgılıyormuş, bu da tutunmayı kolaylaştırıyormuş). sonra da aşağı yukarı 17 gün sonra transfer işlemi oluyor canım.
benim bildiklerim bu kadar. daha iyi bilen arkadaşlarım da yönlendirirler seni aklına takıılanlarla ilgili, rapor konusunu bilmiyorum. ama benim için de baya önemli cevaplayan olursa:)
4.500 tüp bebek tedavisi+1000 tl hist.+ vitaminler ve iğneler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…