Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

çok teşekkür ederim sevimli arkadaş ım. amh ne af buyur daha önce irenbede yaptırmıştık spspermiyogram.3 4 ay sürüyor sanırım değilmi mutlu haberi her şey yolunda giderse inşallah:))
birde sen çalışıyormusun arkadaş ım rapor veriyormu kaan bey benim çalışma tempom biraz sıkıntı o nedenle riskli dönemde raporlu olmam gerekecek sanırım.

ayy çok sağolun çınar ve sevimli son demlerimdeyim yılgın bitkin sabırsız ve güçsüz ya allah Bismillah deyip eylül ayında başlamak istiyorum artık insallah...sizin sigara gibi kötü alışkanlığınız yoktur inşallah onuda bırakmam lazım eylül ayında hayatıma yeni başlangıçlar yapmak istiyorum bu süreçte sizi takip edeceğim.vitaminleri falan bıraktım yumurta takibi yapıldığında vermişti 3 4 aydır gittiğimden beri içiyodum ilaç içmekten gına geldi eylülde tekrar başlarım artık.

Amh bayanlarda yumirta rezervi hakkında bilgi veren hormon testi
Fshin daha netsonuc vrreni

canım allah sabır kolaylık versin tedavin hayırlı olur umarım ben de çalışanım uzun süreli bir rapor almadım ama merkeze gitiiğim günler için rapor aldım zaten rapor aşağıda düzenleniyor doktor sadece imza atıyor ben doktora bile söylemedim rapor işini hemşirelere söylüyordum onlar hallediyorlardı bir sıkıntı olmadı ama orası özel bir merkez olduğu için çalıştığın kurum neresi bilmiyorum kabuletmeyebiliyorlar benim önceki okul müdürü özel merkez olduğu için kabul etmedi bunu sgk ile anlaşmalı bir yerde onaylatman gerekiyor dedi öyle bir onaylamayı da kimse yapmıyor başka birisinin yaptığı tedaviyi ben niye onaylayayım diyor haklılar yani en son gittim onaylatmadan verdim ister kabul edin ister etmeyin dedim sonuçta ben keyfi birşy yapmıyorum dedim sonra bişey demedi allahtan okulum değişti bu yıl ki müdür direk ordan gelen raporu kabul etti hatta ilk gittiğimde kabul etmez diye aile hekimliğinden rapor alıp gitmiştim ben denizliden gidince daha da sıkıntı oluyor bu süreçlerde benide ençok sıkıntıya sokan durumlardandı bu rapor işi çok şükür ki bu yıl daha rahatım herkese özelini açmak zorunda kalıyorsun ona rağmen insanlar düşüncesizce davranabiliyorlar biraz da amirinin insafına kalıyorsun anlayacağın bu sorunları yaşamayan bilmiyor ne yazıkki...

Canim bizde bayram sureci tatile ciktik.. ben evde unutmusum.. ama eczane bukup aldim ayni ilaci.. evet 2. Toplama icin bekliyorum.. cumaya kadar adet olmam gerek. Cuma gunu randevu aldim.. cuma gunu tekrar tatile cikiyorum. Ne cayi yapiyorsun?
canım ne yaptın bu gün senin randevun vardı heralde gittinmi ne dedi doktor ben ne yazıkki adet olamadım en yakın pazartesiye kaldı artık

Canım amh yumurta rezervini gösteren bir test onu hiç yaptırmadiyasan mutlaka yaptir öyle git kaan bey istiyor hazır olsun yanında. Ben öğretmenim canım kontrollerde ve yumurta toplamada rapor aldim hep. Raporu aile hekiminden aldım canim durumu anlatirsan veriyorlar sıkıntı çıkmıyor. Transfer surecim de okul kapaninca oldu zaten tatildeydim. SigaraYi kesinlikle bırak canim yumurta kalitesini çok etkiliyor eşin kullanıyorsa o da bırakmalı bence. Bir de canim ben ıgnelerle birlikte ari sütü kullandım yumurta kalitesini arttırıyor diye. Embriyonun tutunmasini da sagliyormus o yüzden transfer sonrasi bekleme sürecinde de kullandım hala kullanıyorum :) eğer kullanmak istersen sana da tavsiye ederim canım faydası var zararı yok sonuçta

Hadi bakalim sende yarin tahminen ignelere baslarsin. Donunce yazmayi unutma canim olurmu merakla bekliyorum.

Hayirli olsun canim bende tedaviye yeni basladim igne oluyorum. klinik rapor kabul etmiyo krc05 arkadasimizin yazdigi fiyati dogrudur.embiroda ilk defa basliyosan tek ama ikinci ucuncu tedavi ise senin sorununa gore 2-3 oluyo diye biliyorum yanlis olmasin yinede bu bizzat yasamis olan arkadaslarimiz varsa yazarlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…