- 4 Ocak 2015
- 453
- 826
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.561
Gözün aydın canım. Çok sevindim. Darısı bizlerin başına inşallahHAMILEYIMMMMMM....:)))))))))))
Tebrik ederim canim. Senden guzel haber bekliyorduk. Allah tamamina erdirsin insallahHAMILEYIMMMMMM....:)))))))))))
çok güzel bir haber çoksevindim.Allah sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmeyi nasip etsin.Hayırlı uğurlu olsun.
Ay ne guzel bir haber bu hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina al insallah :)
Tebrik ederimmmm cok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlısıyla
Maşallah ne güzel bir haber. Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun canim cok sevindim
Hamile sayımız artıyor gün geçtikçe maşallah bize
Darısı bekleyenlerin başına inş
gözün aydın, gözümüz aydın allah kucağına almayı da nasip etsin darısı bizlere olsun böyle güzel haberler aldıkça biz de motive oluyoruz valla
Kizlar Saolun hepimizin bebisleri ins saglicakla gelir bizlere.. Rabbim isteyen herkese de nasip etsin ins. Veeee pembeler cogalirrrrr:)))))Gözün aydın canım. Çok sevindim. Darısı bizlerin başına inşallah
Bugunler en guzel gunlerin canim tadini cikar. Tek gebelik olabilir o yuzden degerin oyle cikmistir. Benimde 9. Gun 34 du hep ikiye katlayarak devam etti. Seninde insallah oyle olur.Herkese Cok tesekkür ediyorum arkadaslar:)) Rabbim herkese yasatsin bu güzel duyguyu.. Ilk duydugumda hemen gözlerimden yas geldi tutamadim kendimi. 5. denememde ( 5. irembe de yaptigim) Sonuc alabildim nihayet. Sonucum 64 cikmis bu hamile oldugumu gösteriyor fakat sali günü katlanmasi lazim. Yani testi daha 2 3 kez tekrarlamak gerekiyor.. Anlayacaginiz pozitifi görmekle bitmiyormus gercektende..Allah bizlere Sabir versin her asamasi ayri sabir istiyor.. Simdi tek düsüncem herseyin yolunda gitmesi. Yalniz hamile arkadaslar sormak istiyorum sizin ilk gebelik degerleriniz kacti? Yazarsaniz sevinirim:)
Yaaa cok güzel bi habber rabbim herkese yaşatsin.sag sağlim kucaģimiza alalim.HAMILEYIMMMMMM....:)))))))))))
Ins Cnm amineYaaa cok güzel bi habber rabbim herkese yaşatsin.sag sağlim kucaģimiza alalim.
Ayy hayırlı olsun ne güzel Rabbim bizlere de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallahHAMILEYIMMMMMM....:)))))))))))
Canim 3hafta 5günlük hamilesin:)ben sana demiştim içime doguyor tutacak senin diye:)Kizlar Ben simdi kac haftalik hamile oluyorum.ben sevinmekten aglamaktan bsyde sormadim unuttum daha dogrusu.:)))) ayin 14 ünde 3. gün embriyolari transver edilmisti
aaaaaayyyyy cok cokkk sevindim caniimm!!! Allahim saglikla kucagina almak nasip etsin butun gun bekledim guzel haberi valal cok mutlu oldum:))HAMILEYIMMMMMM....:)))))))))))
ay canim insallah basliyim hersey yolunda gitsin de:) haber veririm tabi canim merak etmeHadi bakalim sende yarin tahminen ignelere baslarsin. Donunce yazmayi unutma canim olurmu merakla bekliyorum.
yarin ilk isim tabloyu pembeye boyamak olcak canimKizlar Saolun hepimizin bebisleri ins saglicakla gelir bizlere.. Rabbim isteyen herkese de nasip etsin ins. Veeee pembeler cogalirrrrr:)))))krc05
Ins Cnm saol:)Bugunler en guzel gunlerin canim tadini cikar. Tek gebelik olabilir o yuzden degerin oyle cikmistir. Benimde 9. Gun 34 du hep ikiye katlayarak devam etti. Seninde insallah oyle olur.
EvetYaaa cok güzel bi habber rabbim herkese yaşatsin.sag sağlim kucaģimiza alalim.
Tebrik ederim canim. Senden guzel haber bekliyorduk. Allah tamamina erdirsin insallah
Saolun kizlar:) Allah razi olsun sizlerdende.. G greeneyes34 Ins sende güzel haberini paylasirsin transferden sonra cnm rabbim nasip etsin ins:)Ayy hayırlı olsun ne güzel Rabbim bizlere de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah
Ayyy ne güzel burada hamile haberleri geldikçe umutlarım artıyor. Hayırlı olsun çok sevindim.HAMILEYIMMMMMM....:)))))))))))
Hayirli olsun....... cnm yaaAy ne guzel bir haber bu hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina al insallah :)
Canim bende regly olmadim. Ama randevum vardi.. bakti.. e2 testi yapti.. basladik ilaclara.. regly olmasan da git.. ben hala olmadim..canım ne yaptın bu gün senin randevun vardı heralde gittinmi ne dedi doktor ben ne yazıkki adet olamadım en yakın pazartesiye kaldı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?