Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim sen haberi aldiginda bende ordaydim. Ignelerimi anlatiyordu..... zaten orda da sevincimi gosterdim. Tekrardan hayirli ugurlu olsun.. allah kucagina da almayi nasip etsin.. bizlere de dua et..

Canim bende regly olmadim. Ama randevum vardi.. bakti.. e2 testi yapti.. basladik ilaclara.. regly olmasan da git.. ben hala olmadim..
canım ben merkezi aradım regl olunca geleceksin dediler bazen hemşireler sorulan soruları geçiştiriyrlarmış gibi geliyor bilemiyorum ama... akşam regl oldum ben artık pazartesiye kaldı randevu eşim cumartesi nöbetçi o yüzden ancak pazartesi gidebliriz neyse sağlık olsun 1-2 gün geç olacak artık hayırlısı olsunda başka bi aksilik çıkmaz umarım

bi de kaç yumurta gözüküyormuş birşey söyledimi???

Ds

Ayyy ne güzel burada hamile haberleri geldikçe umutlarım artıyor. Hayırlı olsun çok sevindim.
Canim sen haberi aldiginda bende ordaydim. Ignelerimi anlatiyordu..... zaten orda da sevincimi gosterdim. Tekrardan hayirli ugurlu olsun.. allah kucagina da almayi nasip etsin.. bizlere de dua et..
D dstn24 tebrikler Rabbim saglicakla kucağına almayi nasip etsin benim 9. Gün 65 ti değerim şimdi minik kızım kucağımda :)
Cok saolun arkadslar:) rabbim isteyen herkese yasatsin ins bu haberi almayi ..:) Cok tesekkür ediyorum sevincimi paylasan arkadaslarimin hepsine .. Iyiki varsiniz kizlar daisyp ins rabbim nasip etsin Cnm benim saolasin:)

Hadi bakalim sende yarin tahminen ignelere baslarsin. Donunce yazmayi unutma canim olurmu merakla bekliyorum.
canim hemen bildiriyorum son durumumu:)
gonapeptyl verdi bana 3 gun kullanicakmisim, 1 hafta boyunca merionol ve fostimon karisimi, son 3 gun de cetrotide verdiler. bi de femara diye bi hap, 5 gun kullanicakmisim. haftaya pzt kontrolum var. bakalim insallah hersey yolunda gider yaa.. cok sevindim ignelere basladigima:) sen nasilsin nasil gidiyor igneler?

Kizlar bu kan sulandirici igneyi kaca aliyorsunuz? Clexane ismi.ben 80 e aliyorum . Bilyorsunuz 10 günlük igneler. Ya sigortada yazmiorlarmi doktorlar 10 gün de bir almak icin Cok pahali. Bi cözümü yok Mu acaba? Ben baya kullanicam galiba. Ayda 240 tl yapio. Tabiki önemli olan herseyin yolunda gitmesi diyede düsünüyorum ama sigorta hastanesinde yazdiran vardir belki diye sormak istedim.

Demistim ben ignelere baslarsin diye butun ilaclarimiz ayni sadece bana bastan yumurta gelistirici folikasit vermisti bide sen ayni ilaci son 3gun kullanicaksin ben 2gun fark bu. Hadi hayirli olsun tedavin cok cok yumoslarin olsun insallah :)

Canim oncelikle hayirli olsun cik sevindim senin adina saglikla devam eder insallah. Clexane igneyi bir kadin dogumcuya rapor cikarttirip alabilirsin ben oyle yapmistim transfer sirasinda ve 5tlye gelmisti bir kutu igne tabi bnm negatif olunca rapor durumu ve igneye de gerwk kalmadi devam etseydi bu sekilde raporla yazdiracaktim. Fakat bunun disinda aile hekimi dahi yaziyor bu igneyi haberin olsun

Saol Cnm Allah Sana da nasip etsin ins:) devlet hastanesindeki kadin dogumcular yazarmi cnm acaba? Bide rapor cikarinca diger ilaclari da ayni sekilde alabiliyormuyuz? Henuz tam konusmadim ama sanirim diger kullandigim ilaclar da 10. haftaya kadar kullaniliyor. Sali 2. Test icin devlet hastanesine gidicem eger oluosa rapor yazdirayim Cnm ..

Transfer sonrasi kullanilan ilaclari sgk oduyor canim. Saglik ocaklarinda da yazdirabilirsin.

Demistim ben ignelere baslarsin diye butun ilaclarimiz ayni sadece bana bastan yumurta gelistirici folikasit vermisti bide sen ayni ilaci son 3gun kullanicaksin ben 2gun fark bu. Hadi hayirli olsun tedavin cok cok yumoslarin olsun insallah :)
aa canim hakkaten en diyince baktim ayniymis:) evet demistin basladim cok sukur:))bana onceden saizen verdi kullandim canm. bu aksam yaptim gonapeptyl'i biraz yakti ve karnimin o
kismi aciyo azicik senn de oldu mu oyle acaba yoksa ben mi yaptim boyle? senin kontrolun ne zaman canim peki? hadi bakalim insallah hepimizin canimm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…