Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

:) ilk vurdugunda biraz aci ve yakma oluyo cok degil ama ben gonapeptyl liyi kendim vurdum digerinin ignesi daha kalin geldi onuda esim vuruyo cam şırıngadaki daha ince sanki :) kontrolüm çarsamba canim.

Hamile arkadaslar progestan ve ecopirini kacinci haftaya kadar kullandiniz?
canım ecopirini 10+0 olduğumda bıraktım. progestanı doğuma kadar kullanacağım. sadece dozu değişti. 2*1 olarak kullanıyorum. ikiz bebeklerde silah olduğunu söylemişti. senin haftan benden önde bırakmadın mı canım sen?

canım gonapeptly merak etme. bende de aynı şekilde hafif bir yanma kızarma ve sonunda tatlı bir kaşıntı olmuştu. yanlış yapmıyorsun. endişe etme. sadece bütün iğnelerini aynı saatte yapmaya özen göster. umarım bol ve kaliteli yumuşların olur.

Hamile arkadaslar progestan ve ecopirini kacinci haftaya kadar kullandiniz?
Canim ben ecopirini çok çabuk kestim kanamamdan dolayı progestan hala devam günde ikiye düştü.senin nasil? Bide bişey sorcam bu kan sulandiricu iğne veriyor kimine kaan bey neye göre vrriyor? Bize bununla ilgili test yapildimi hatirliyomusun?

misscaglayan canm ben kanamadan dolayı erken bıraktım ecopirini ama Progestan doğuma kadar sabah akşam 1 e düştü. Ben ikiz gebelik diye Kaan hoca devam ettiriyor heralde dedim ama tek gebelik yaşayanlara da doğuma kadar devam dedi.

Canim senn plasentanla ilgili bişey soyledilermi, benim kanamam ondan olmuş.çok şükür şimdi yok ama en son kontrolde plesentan aşağıda dedi . Bide sana da sorayım bize pihtilasmayla ilgili bir test yapildimi ben hatırlayamıyorum???

Bana birak falan demedi. Pazartesi arayip sorayim o zaman. Progestanin dozunu dusurdu ama ne zamana kadar kullancam sormadim.

O igneyi bende anlamadim. Ama bana oyle bir test yapilmadi. Galiba tekrarlayan dusuklerde falan yapiliyor. Progestani bende ayni sekilde kullaniyorum dozunu dustuk. Ecopirin icin birsey demedi. Siz de kanama oldugu icin hemen kesmis. Bende oyle birsey olmadigi icin demedi birsey. Pazartesi arayip sorcam bakalim.

Bende suan oyle kullaniyorum. Oyleyse bana da aynisini der o zaman. Ben gene sorayim bakalim.

Benimde salı kontrolum var bende bu testi sorucam kullananlar neye göre kullanıyor o iğneyi anlamadum ki ben...

Hayırlı olsun canım kaan bey çok sik cagirmuyor ama yumurta takibinde ve transfer aşamasında git gellerin olacak randevularini işten çıkış saatlerine denk geturebilirsin
Merhaba bende Kaan beye gitmek istiyorum itene nin embryoloji laboratuarı hakkında bilginiz var mı

:) ilk vurdugunda biraz aci ve yakma oluyo cok degil ama ben gonapeptyl liyi kendim vurdum digerinin ignesi daha kalin geldi onuda esim vuruyo cam şırıngadaki daha ince sanki :) kontrolüm çarsamba canim.
evet ilk yaniyo sonra geciyo canim benim azcik agridi o kisim ama cok onemli degil. ben daha once kullandim digerlerini canim ayni aslinda farkli gelmedi bana. hadi bakalim hayirlisi canim carsamba haber ver insallah guzel haberlerle gel:))

canimm cok sagol hata yapmiyosam sıkıntı yok:) telefonuma uyg. indirdim canim saatlerini sasirmam sanirim. ay insallah canimm aminnn:)))

Bana birak falan demedi. Pazartesi arayip sorayim o zaman. Progestanin dozunu dusurdu ama ne zamana kadar kullancam sormadim.
canım ben az önce sordum kaan beye. ecopirini ben bırakmıştım yanlışmı yaptım diye. sağolsun cevap verdi. 13-14 haftaya kadar bekliyoruz genelde zorunlu değil devam demiş bana benimde içime kurt düşmüştü rahatladım. hemen az önce bir tane içtim. 14+0 'a kadar içeceğim artık. senin geç değil ben yanlış anlayarak erken bırakmışım.

canım ben az önce kaan beye sordum ecopirini diğer ilaçlarla birlikte bırakmıştım yanlış mı yaptım diye. sağolsun hemen cevap verdi. 13-14 haftaya kadar bekliyoruz genelde zorunlu değil devam demiş bana. benimde içime kurt düşmüştü. hemen bir tane içtim. 14+0 a kadar içeceğim.senin geç kalınmış değil. ben erken bırakarak yanlış yapmışım.

Sagol canim iyi oldu sordugun. Ben doktor degistirdim simdi gittigim doktor birakabilirsin dedi hem ecopirini hemde progestani. Dusuk tehlikesi yoksa devam etmeye gerek yok dedi. Ama ben gene sorayim kaan beye dedim. Yanlis birsey yapmamak icin.

Sagol canim iyi oldu sordugun. Ben doktor degistirdim simdi gittigim doktor birakabilirsin dedi hem ecopirini hemde progestani. Dusuk tehlikesi yoksa devam etmeye gerek yok dedi. Ama ben gene sorayim kaan beye dedim. Yanlis birsey yapmamak icin.
Bende kaan beye gitmiyorum canım. Ama yanlış birşey de yapmak istemiyorum. Senin tekti galiba gebeliğin. Zaten 13 haftaliksin. Gerek görmediyse ne güzel. Bazen bıkkınlık veriyor ilaçlar. Ben proyu doğuma kadar devam edeceğim ilaç kullansak dert kullanmasak dert. İnş sağ salim alırız kucaklarimiza bebeklerimizi.

Ai
Canım aile hekimliği bile yazabiliyor ben yazdırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…