Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Amin canim insallah. Evet cnm tek gebelik. Inan vitaminleri bile icerken midem bulaniyor artik. Bebeklerimiz icin katlaniyoruz artik. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah. Sen nerde devam ediyorsun? Izmir de mi oturuyordun?

evet ilk yaniyo sonra geciyo canim benim azcik agridi o kisim ama cok onemli degil. ben daha once kullandim digerlerini canim ayni aslinda farkli gelmedi bana. hadi bakalim hayirlisi canim carsamba haber ver insallah guzel haberlerle gel:))
Merhaba kızlar kasıklarınızda ağrı ya da batma hissediyor musunuz

kızlar yarın randevumuz var inşallah bi aksilik çıkmaz da iğnelere başlarız daha da uzasın istemiyorum ben yaz tatilinde tedavimiz biter diye düşünüyordum ama ikinci yumurta toplatma işi uzattı biraz .... bu ay doğum kontrol hapı kullandım ve adet oldum ama doğru dürüst kanamam olmadı hiç aklıma takılıyor baya, nomalde ilk 3 gün falan baya yoğun olurdum ama bu sefer hiç öyle olmadı bir sürü adet söktürücü bitkisel çay falan içtim ama aynı... kaan bey kistlerde büyüme var diye 1 ay ara verelim demişti korkuyorum bişey mi oldu diye yoksa doğum kontrol hapından mı kaynaklı ben pek kullanmamıştım bu tarz ilaçları...bi terslik olmaz inşallah dua edin nolur !!!!

Evet canım allah izin verirse prensler gelecek .senin kızın da adı çok güzel rabbim sağlıklı hayırlı sqnsli bqhtli etsin

C
canım korkma hiç inşallah sende yarın başlarsın tedaviye.. Benim de aynı.. Hatta bende düşüklerden kaynKlı yapışıklık vardı. Bir ara çok telaşlandım.. Bir dahaki kontrolde soracagım bakAlım.. Ben ilAçları 3 gündür düzenli kullanıyorum. Hakkımızda hayırlısı

Hepimizin hakkindan hayirlisi olsun arkadaşlar
Yazilarimizi okudum.ve benim gibi 7 ignesini yapan rkadaslarim var.kasik agrilari bendede oluyor..yarin kontrolm var..bakalim kac mm olmuş
Yumurtalar.ve ne zaman toplanacak.insan merak etmeden duramiyorr...biz kadınlar bisey hemen olsun bitsin isteriz...bakin erkeklere ohhh ne rahatt...ne arastirma yapiyorlar nede merak ediyorlar...valla oyle olmk lazim.:)

Yok canım söylemediler benim kanamam tamamen benim kendimi yormamla ilgiliydi sanırım. Aman tekrarı Olmasın inşallah. Pıhtılaşmaya bakılmadı bence. Tekrarlayan düşük gebeliklerde bakılıyor sanırım. Aklına böyle şeyler getirme boşver sen dikkat et kendine ve bebeklerine.

Amin canim insallah. Evet cnm tek gebelik. Inan vitaminleri bile icerken midem bulaniyor artik. Bebeklerimiz icin katlaniyoruz artik. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah. Sen nerde devam ediyorsun? Izmir de mi oturuyordun?
aynen canım benimde artık midem bulanıyordu özellikle b12 plus içerken. neyse ondanda kurtuldum amin canım inşallah, evet izmirde oturuyorum. ben doktorumu yeni buldum diyebilirim. egepole gidiyorum. inşallah hakkımızda en doğru kararları veririz. sen nereye gidiyordun canım?

kızlar aklıma takılanlar var bilen varsa cevaplayabilir mi?
1. ilk sorum iğne kullanmaya başladıktan ne kadar süre sonra yum. toplandı sizlerde? herkesin değişir ama aşağı yukarı merak ediyorum. 1 hafta iğne kullanıcam ben, daha ne kadar devam eder acaba? (en fazla ne kadar daha sürer?)
2. yum. toplandıktan ne kadar sonra adet olunuyor aşağı yukarı? gene ilaç mı veriyor Kaan Bey yoksa vücut kendi doğal sürecinde mi oluyor? sizlerin ne kadar süre sonra olmuştu?
tez canlıyım biraz, muhakkak ki hepimiz öyleyiz ama içimde patlayacak sormazsam:) herşey yolunda giderse ne zaman transferim olur merak ediyorum.. ondan sormak istedim..

Egepolde kime gidiyorsun canim? Ben dahaa once orda gökalp beye gitmiştim çok sevimli sıcak kanlı bir doktor.ama biraz rahat davranıyor gebelikte

Son düzenleme:
Canım herkesin farklı oluyo galiba ben pko hastasıyım 17. Gün toplandı bende hatta zor yetişmişti ertesi gün uçağım vardı 2. Toplama olmadı bende onu bilemıyorum 12 yumurta toplandı 7 si doluydu 7 Side döllendi donduruldu henüz almaya gidemedim kısmet bakalım

bende 12. Haftadan itibaren egepole gidiyorum, sen hangi dr'a görünüyrsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…