Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Aman sende yorma kendini dikkat et dinlen bol bol.doğru soyluyosun walla hiç düşünmemek gerek kötü şeyler

çok normal tabi bu heyecanları duymak... :)

Yumurtalar toplanacak olgunluğa 8 gün- 18 gün arasında ulaşıyor. Bu her seferinde değişebiliyor. Benim 1. OPu 9 gün sonra 2.OPU 17-18 gün sonra yapıldı. Sonra yumurtalar dondurulurken Anneye Duphaston verilir :) 5 gün ilacı tamamladıktan sonraki 3-5 gün içerisinde adet görülür. Adet olunca tekrar Kaan Beye uğranılır ve adet biter bitmez histeroskopi yapılır :)
Histeroskopiden itibaren rahmi bebeklere hazırlayacak ilaçlarkullanılmaya başlanır. ve yaklaşık 16-17 gün sonra da transfer...

Canım benim ilk bir hafta saizen ve cetrotide iğne kullandım sadece daha sonra diğer iğnelere başlandı 12 gün sürdü sonra çatlatma iğnesi oldu bir gün sonra yumurta toplandı, 10 gün sonra da adet oldum, adetten 8 gün sonra histereskopi oldum bir ay sonra da transfer oldu, özetle böyle oldu

anladım canım benim tabi herkesin durumuna göre değişir mutlaka. ayy al biran önce bebişlerini hayırlısıyla canım inşallah:))
çok güzel heyecanlar canım di mi:))
hıı ben bilmiyodum 8-18 gün arası olduğunu canım yani 8. gün sonunda değil belki de 18 gün sonunda olabilir opu. gene ilaçla olucaz yani canım tamam bu da soru işaretiydi bende baya süpersin:) diğerleri de tam tahmin ettiğim gibiymiş tamam canım çook sağol valla baya oturdu kafamda merak ettiklerim

senin de çok ortalama olmuş canım belki benim de o şekilde olur inşallah çok uzamaz 2. toplamaya falan da ihtiyaç olmaz. çok teşekkür ederim sana da canım:)

kızlar çok sağolun cevaplarınız için

Ben de kent e gidiyorum. Sen b12 yi kendin mi biraktin cnm? Kaan bey mi birak dedi. Ben icemiyorum onu midem bulaniyor cok.

Ben de kent e gidiyorum. Sen b12 yi kendin mi biraktin cnm? Kaan bey mi birak dedi. Ben icemiyorum onu midem bulaniyor cok.
Kentte bir doktor adı vermişlerdi bana riskli grbelikler uzmaniymis ve çok iyiymiş onami gidiyosun acaba?bide bana transfer öncesi kaan bey bir teatisinde yaptırmıştı o testte b12 çok yüksek çıktı diye daha o zaman biraktirmişti.siz hala kullaniyomusunuz

Egepolde kime gidiyorsun canim? Ben dahaa once orda gökalp beye gitmiştim çok sevimli sıcak kanlı bir doktor.ama biraz rahat davranıyor gebelikte
Canım gökalp beye gittim. Daha 1 kere. Çok ilgili ve sevecendi. Çok yoğun olduğu için belki de o şekilde olabilir. Ama şimdilik bir sıkıntı yok inşallah pişman olmam

Canım misscaglayan da bende Orçun Sezer'e gidiyoruz. Riskli gebelik uzmanı Namık demir galiba. Orçun beyde onun Öğrencisi bi durum olursa ondan yardım alıyor hatta bazı doğumlara beraber girdikleri oluyor. Bende bu sebeple Orçun Sezer'i tercih ettim. Benim sana yazma sebebim b12 ama diğer soruyu da cvpladım:) benimde b12 1300 1200 fln çıkıyor ama bana bıraktırmadı Kaan hıca hamilelikten önce 4-5 günde bir iç dedi hamile kalınca Günaşırı devam Bırakma yüksek çıksın ikiz gebelikte daha çok ihtiyacın var fazlası zarar değil dedi şaşırdım kaldım şimdi

Gökalp beye gidiyorum cnm Sen peki? Belki birgün denk geliriz. Gerçi sen ilerdesin ama
Benim dr Hakan beydi malesef geçen hafta hastaneden ayrıldı, bende baya alışmıştım . Benide Cem beye devretti, dr hakkında bilgim yok henüz ilk defa bu hafta kontrolüm onunla, bakalım . Gökalp bey çok yoğun çok hastası var kuzenimin dr çok memnundu, onu da düşündüm memnun kslmazsam değiştirebilirim.

Bende ya hakan yada gökalp bey diye düşünmüştüm hakan bey ayrılınca zir bela gökalp beye randevu alabildim. Ve ilk görüşmede memnun kaldım. İnş sende güvenebileceğin bir doktorla devam edersin

Orcun beye gidiyorum cnm. B12 yi birak demedi bana ama icemiyorum zaten. Vitb12 testidir heralde yaptigi benim daha Once yapildi. Bir daha istemedi birak da demedi. Simdiye kadar ictigim yeter heralde. Beslenmeme de dikkat ediyorum. Senin bulantilarin gecti mi cnm? Benim azalcagina artiyor. Zorla yiyorum yemegi. 2 satte bir acikiyorum yemedim mi midem bulaniyor. Sanki icimde kucuk bir kurt var kemiriyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…