- 19 Temmuz 2015
- 211
- 222
- 18
- 39
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.641
Hayırlısı olsun canım ay gerçekten çok Heyecanlı tatlı tatlı bebeklerin olsun inşallharkadaşlar bugün transferim var 2 de.dualarınızı bekliyorumheyecan sardı beni iyice
Aman sende yorma kendini dikkat et dinlen bol bol.doğru soyluyosun walla hiç düşünmemek gerek kötü şeylerYok canım söylemediler benim kanamam tamamen benim kendimi yormamla ilgiliydi sanırım. Aman tekrarı Olmasın inşallah. Pıhtılaşmaya bakılmadı bence. Tekrarlayan düşük gebeliklerde bakılıyor sanırım. Aklına böyle şeyler getirme boşver sen dikkat et kendine ve bebeklerine.
kızlar aklıma takılanlar var bilen varsa cevaplayabilir mi?
1. ilk sorum iğne kullanmaya başladıktan ne kadar süre sonra yum. toplandı sizlerde? herkesin değişir ama aşağı yukarı merak ediyorum. 1 hafta iğne kullanıcam ben, daha ne kadar devam eder acaba? (en fazla ne kadar daha sürer?)
2. yum. toplandıktan ne kadar sonra adet olunuyor aşağı yukarı? gene ilaç mı veriyor Kaan Bey yoksa vücut kendi doğal sürecinde mi oluyor? sizlerin ne kadar süre sonra olmuştu?
tez canlıyım biraz, muhakkak ki hepimiz öyleyiz ama içimde patlayacak sormazsam:) herşey yolunda giderse ne zaman transferim olur merak ediyorum.. ondan sormak istedim..
Canım benim ilk bir hafta saizen ve cetrotide iğne kullandım sadece daha sonra diğer iğnelere başlandı 12 gün sürdü sonra çatlatma iğnesi oldu bir gün sonra yumurta toplandı, 10 gün sonra da adet oldum, adetten 8 gün sonra histereskopi oldum bir ay sonra da transfer oldu, özetle böyle oldukızlar aklıma takılanlar var bilen varsa cevaplayabilir mi?
1. ilk sorum iğne kullanmaya başladıktan ne kadar süre sonra yum. toplandı sizlerde? herkesin değişir ama aşağı yukarı merak ediyorum. 1 hafta iğne kullanıcam ben, daha ne kadar devam eder acaba? (en fazla ne kadar daha sürer?)
2. yum. toplandıktan ne kadar sonra adet olunuyor aşağı yukarı? gene ilaç mı veriyor Kaan Bey yoksa vücut kendi doğal sürecinde mi oluyor? sizlerin ne kadar süre sonra olmuştu?
tez canlıyım biraz, muhakkak ki hepimiz öyleyiz ama içimde patlayacak sormazsam:) herşey yolunda giderse ne zaman transferim olur merak ediyorum.. ondan sormak istedim..
Hadi inşallah sıkı sıkı tutunsunlararkadaşlar bugün transferim var 2 de.dualarınızı bekliyorumheyecan sardı beni iyice
sağol canım hayırlısı bakalımcanım inşallah hayırlısıyla al bebişlerini gel:) stres yapmamaya çalış hadi hayırlısı olsun inşallahhh:))
inşallah canım çok sağolHadi inşallah sıkı sıkı tutunsunlar
anladım canım benim tabi herkesin durumuna göre değişir mutlaka. ayy al biran önce bebişlerini hayırlısıyla canım inşallah:))Canım herkesin farklı oluyo galiba ben pko hastasıyım 17. Gün toplandı bende hatta zor yetişmişti ertesi gün uçağım vardı 2. Toplama olmadı bende onu bilemıyorum 12 yumurta toplandı 7 si doluydu 7 Side döllendi donduruldu henüz almaya gidemedim kısmet bakalım
çok güzel heyecanlar canım di mi:))çok normal tabi bu heyecanları duymak... :)
Yumurtalar toplanacak olgunluğa 8 gün- 18 gün arasında ulaşıyor. Bu her seferinde değişebiliyor. Benim 1. OPu 9 gün sonra 2.OPU 17-18 gün sonra yapıldı. Sonra yumurtalar dondurulurken Anneye Duphaston verilir :) 5 gün ilacı tamamladıktan sonraki 3-5 gün içerisinde adet görülür. Adet olunca tekrar Kaan Beye uğranılır ve adet biter bitmez histeroskopi yapılır :)
Histeroskopiden itibaren rahmi bebeklere hazırlayacak ilaçlarkullanılmaya başlanır. ve yaklaşık 16-17 gün sonra da transfer...
senin de çok ortalama olmuş canım belki benim de o şekilde olur inşallah çok uzamaz 2. toplamaya falan da ihtiyaç olmaz. çok teşekkür ederim sana da canım:)Canım benim ilk bir hafta saizen ve cetrotide iğne kullandım sadece daha sonra diğer iğnelere başlandı 12 gün sürdü sonra çatlatma iğnesi oldu bir gün sonra yumurta toplandı, 10 gün sonra da adet oldum, adetten 8 gün sonra histereskopi oldum bir ay sonra da transfer oldu, özetle böyle oldu
Hadi bakalim hayirlisi olsun annelerine sıkı sıkı tutunsunlar insallah.arkadaşlar bugün transferim var 2 de.dualarınızı bekliyorumheyecan sardı beni iyice
Ben de kent e gidiyorum. Sen b12 yi kendin mi biraktin cnm? Kaan bey mi birak dedi. Ben icemiyorum onu midem bulaniyor cok.aynen canım benimde artık midem bulanıyordu özellikle b12 plus içerken. neyse ondanda kurtuldumamin canım inşallah, evet izmirde oturuyorum. ben doktorumu yeni buldum diyebilirim. egepole gidiyorum. inşallah hakkımızda en doğru kararları veririz. sen nereye gidiyordun canım?
Kentte bir doktor adı vermişlerdi bana riskli grbelikler uzmaniymis ve çok iyiymiş onami gidiyosun acaba?bide bana transfer öncesi kaan bey bir teatisinde yaptırmıştı o testte b12 çok yüksek çıktı diye daha o zaman biraktirmişti.siz hala kullaniyomusunuzBen de kent e gidiyorum. Sen b12 yi kendin mi biraktin cnm? Kaan bey mi birak dedi. Ben icemiyorum onu midem bulaniyor cok.
Canım gökalp beye gittim. Daha 1 kere. Çok ilgili ve sevecendi. Çok yoğun olduğu için belki de o şekilde olabilir. Ama şimdilik bir sıkıntı yok inşallah pişman olmamEgepolde kime gidiyorsun canim? Ben dahaa once orda gökalp beye gitmiştim çok sevimli sıcak kanlı bir doktor.ama biraz rahat davranıyor gebelikte
Gökalp beye gidiyorum cnm Sen peki? Belki birgün denk geliriz. Gerçi sen ilerdesin amabende 12. Haftadan itibaren egepole gidiyorum, sen hangi dr'a görünüyrsun
Canım, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bu transferin de olur da bir daha emek harcamazsın inşallah. Ve umarım kısa zamanda biz de bu günlere erişiriz. Kaç embriyo transfer ettiriyorsun?inşallah canım çok sağol
CanımKentte bir doktor adı vermişlerdi bana riskli grbelikler uzmaniymis ve çok iyiymiş onami gidiyosun acaba?bide bana transfer öncesi kaan bey bir teatisinde yaptırmıştı o testte b12 çok yüksek çıktı diye daha o zaman biraktirmişti.siz hala kullaniyomusunuz
Yok şuan gittiğim doktor biraktirdi canım. Bende içemiyordum 3 günde bir zar zor içiyordum. Acayip bulandiriyordu. 1 hafta oldu içmiyorum.Ben de kent e gidiyorum. Sen b12 yi kendin mi biraktin cnm? Kaan bey mi birak dedi. Ben icemiyorum onu midem bulaniyor cok.
Benim dr Hakan beydi malesef geçen hafta hastaneden ayrıldı, bende baya alışmıştım . Benide Cem beye devretti, dr hakkında bilgim yok henüz ilk defa bu hafta kontrolüm onunla, bakalım . Gökalp bey çok yoğun çok hastası var kuzenimin dr çok memnundu, onu da düşündüm memnun kslmazsam değiştirebilirim.Gökalp beye gidiyorum cnm Sen peki? Belki birgün denk geliriz. Gerçi sen ilerdesin ama
Bende ya hakan yada gökalp bey diye düşünmüştüm hakan bey ayrılınca zir bela gökalp beye randevu alabildim. Ve ilk görüşmede memnun kaldım. İnş sende güvenebileceğin bir doktorla devam edersinBenim dr Hakan beydi malesef geçen hafta hastaneden ayrıldı, bende baya alışmıştım . Benide Cem beye devretti, dr hakkında bilgim yok henüz ilk defa bu hafta kontrolüm onunla, bakalım . Gökalp bey çok yoğun çok hastası var kuzenimin dr çok memnundu, onu da düşündüm memnun kslmazsam değiştirebilirim.
Orcun beye gidiyorum cnm. B12 yi birak demedi bana ama icemiyorum zaten. Vitb12 testidir heralde yaptigi benim daha Once yapildi. Bir daha istemedi birak da demedi. Simdiye kadar ictigim yeter heralde. Beslenmeme de dikkat ediyorum. Senin bulantilarin gecti mi cnm? Benim azalcagina artiyor. Zorla yiyorum yemegi. 2 satte bir acikiyorum yemedim mi midem bulaniyor. Sanki icimde kucuk bir kurt var kemiriyor beniKentte bir doktor adı vermişlerdi bana riskli grbelikler uzmaniymis ve çok iyiymiş onami gidiyosun acaba?bide bana transfer öncesi kaan bey bir teatisinde yaptırmıştı o testte b12 çok yüksek çıktı diye daha o zaman biraktirmişti.siz hala kullaniyomusunuz
Bende biraktim cnm. Cok bulantim var zaten tatli geliyor o bana. Hep tuzlu ekSi ariyorum. Senin bulantin var mi nasil gidiyor??Yok şuan gittiğim doktor biraktirdi canım. Bende içemiyordum 3 günde bir zar zor içiyordum. Acayip bulandiriyordu. 1 hafta oldu içmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?