Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bende biraktim cnm. Cok bulantim var zaten tatli geliyor o bana. Hep tuzlu ekSi ariyorum. Senin bulantin var mi nasil gidiyor??
bulantı geçen haftaya kadar son sürat devam ediyordu. uykumdan bile uyanıyordum bulantım oluyordu sanki. ama yiyebiliyorum da ters bir ilişkisi var. ama bu hafta biraz daha iyi. arada az bulanıyor. çok şükür 3 ayıda geride bıraktım 800 gr almışım bende tuzlu yiyemiyorum tansiyon çıkıyor diye. ama sürekli tuzlu şeyler canım çekiyor. birde tiroid çıktı. yani anlayacağın bir türlü keyfine varamadım

Benimde ayni sekilde bulatim devamli oluyor ama bende yiyebiliyorum zorda olsa. Ben daha kilo almadim. Ayni kilomdayim. Tiroid bende vardi zaten devamli takip ediyoruz. 2.5 altinda olmasi gerekiyormus tsh. Su gunleride atlatsakda tadini cikarsak gercekten. Zevk alamiyorum hicbirseyden bulantim hat safhaya cikti. Insallah gecer bir an once

bende iki bebiş olduğu için sNırım erken kilo almak herhalde normal birde sürekli yatıyorum. canım sende hipotiroid mi var. bende hipertiroid çıktı. 10 gündür ilaç kullanıyorum. daha önceden hiç böyle bir sorunum yoktu. herşey gebelikle birlikte ortaya çıktı. ilerde şeker filan çıkmaz inşallah

Evet cnm hipotirodim var. Hamilelikte trioid sorunlari cikiyor zaten. Sekerden bende korkuyorum o yuzden simdiden dikkat ediyorum. Allah baska dertler vermesin insallah. Gene de her zaman sukrediyorum allahim nasip etti bu gunleride bunlari konusabiliyoruz.

Canım gökalp beye gittim. Daha 1 kere. Çok ilgili ve sevecendi. Çok yoğun olduğu için belki de o şekilde olabilir. Ama şimdilik bir sıkıntı yok inşallah pişman olmam
Inşallah canim hiç birimiz pişman olmayalım insallah.gökalp brye ben gittim uzun süre bde çok memnun kaldım dediğin gibi biraz fazla yoğun sadcee.ama bemm kuzenim doğumunu onda yaptii .yedinci ayinda plesentanin yaşlanması olmis gökalp bey farkememisis üç kontroldede sonra ayrıntılı ultrasona girdi doktor farketti ve çok kızdı.çünkü bebegin hayatı riski oluyormuş .Allah korudu bebegimiz sağ salim doğdu.gökalp beye soyleyincede ben farkettim ama onemsemedim dedi.ama öteki doktor dan sonra rapor verdi beslenme listedsi verdi son iki ay hep yattı kuzen.ama yinede şans isi bu ona öyle oldu diye herkese olacka diye Biseyde yok.hatta çok meşhur bir ömer sudekan varyasyonlar

Canım gökalp beye gittim. Daha 1 kere. Çok ilgili ve sevecendi. Çok yoğun olduğu için belki de o şekilde olabilir. Ama şimdilik bir sıkıntı yok inşallah pişman olmam
Inşallah canim hiç birimiz pişman olmayalım insallah.gökalp brye ben gittim uzun süre bde çok memnun kaldım dediğin gibi biraz fazla yoğun sadcee.ama bemm kuzenim doğumunu onda yaptii .yedinci ayinda plesentanin yaşlanması olmis gökalp bey farkememisis üç kontroldede sonra ayrıntılı ultrasona girdi doktor farketti ve çok kızdı.çünkü bebegin hayatı riski oluyormuş .Allah korudu bebegimiz sağ salim doğdu.gökalp beye soyleyincede ben farkettim ama onemsemedim dedi.ama öteki doktor dan sonra rapor verdi beslenme listedsi verdi son iki ay hep yattı kuzen.ama yinede şans isi bu ona öyle oldu diye herkese olacka diye Biseyde yok.hatta çok meşhur bir ömer sudekan varya o bile hasta yonlendiriyomus ona.

Allah allah eee bana neden biraktirdi o zama? ??evet namık beydi önerdikleri doktor çok iyi dediler.hatta ayrıntılı ultrason için ona git dediler bana

C
Canm ben ilk zaman o kadar çok yedim ki biraz fasla kilo aldım.o zaman çok bulantim vardı sırf makarna ve pide yiyodum ama deli gibi:) en son kontrolde kaan beye aldığım kiloyu söyledim adam şok geçirdi hiç belli degilil ama madem o kadar aldın kesmen gerek dedi.bende azalttim yemeyi.bide bulanti ilacimi bıraktım geçen hafta gecti diye iki gün mahvoldum içim diasma çıktı yine başladım ilaca.ama bende çok sık acikiyorum dediğin gibi kemiriyolar resmen:)

Allah allah eee bana neden biraktirdi o zama? ??evet namık beydi önerdikleri doktor çok iyi dediler.hatta ayrıntılı ultrason için ona git dediler bana
Bende Şaştım kaldım canım. Sen birdahaki kontrole sor istersen Değeri yüksek çıkan bazı Arkadaşlara Günaşırı devam demişsiniz diye. Benim şuanki doktorum da Kaan bey gibi doğuma kadar devam edebilirsin gerekirse ilerleyen donemde değiştiririz dedi. Ayrıntılı ulturason kaçıncı haftada oluyor ki? Orçun beyin yan Odasında olmazsa rica edelim gelsin baksın Namık hoca bizede :)))

Bende ise yaramadi bulanti ilaci biraktim bende. Bende ekmegi fazla kacirmaya basladim artik baslarim kilo almaya.Ekmek yemedim mi icim kiyiliyo. Yiyorum biraz zaman geciyor gene acikiyorum. Surekli yeme halindeyim

Ay hic fena olmaz :) ama namik bey yogun oluyormus duydugum kadariyla ilk onu dusundum bende sonra vazgectim. Senin cinsiyetleri hakkinda birsey dedi mi?

Gercekten bu isler sans isi. Her doktorda cikiyor boyle seyler. Allaha emanetiz artik sudekan benim eski doktorumdu 1 sene oyaladi beni zaman kaybettirdi. Simdi de gitmis Kanada' ya yerlesmis.

Canım, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bu transferin de olur da bir daha emek harcamazsın inşallah. Ve umarım kısa zamanda biz de bu günlere erişiriz. Kaç embriyo transfer ettiriyorsun?
inşallah canım. iki tane transfer edildi, üç tane dondurulmuş var inşallah emeklerimiz boşa gitmez

Ayriintili ultrason 20.haftalarda oluyomus canim.benim kontrol yarın sorayım bakalım b12yi

Gercekten bu isler sans isi. Her doktorda cikiyor boyle seyler. Allaha emanetiz artik sudekan benim eski doktorumdu 1 sene oyaladi beni zaman kaybettirdi. Simdi de gitmis Kanada' ya yerlesmis.
Iste şans tamamen.dediğin gibi Allaha emanetiz hepimiz.ben kestim ekmeği şimdi sadece sabahları iki dilim buğday ekmeği yiyorum o kadar bir aydirda bir kilo falan aldım oda normal zaten.ama başta aldığım dört kiloyu saymıyorum:)bencede namık beyi bi ksndirin siz hatta bide ben geleyim benide aradan cikariverson:)

Iste şans tamamen.dediğin gibi Allaha emanetiz hepimiz.ben kestim ekmeği şimdi sadece sabahları iki dilim buğday ekmeği yiyorum o kadar bir aydirda bir kilo falan aldım oda normal zaten.ama başta aldığım dört kiloyu saymıyorum:)bencede namık beyi bi ksndirin siz hatta bide ben geleyim benide aradan cikariverson:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…