Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ay hic fena olmaz :) ama namik bey yogun oluyormus duydugum kadariyla ilk onu dusundum bende sonra vazgectim. Senin cinsiyetleri hakkinda birsey dedi mi?
Ben hep tek başına Kafayı pc ye Gömmüş çalışırken gördüm Namık Hoca'yı. Hatta Ücret 320 TL diye kimse gelmiyor mu ne dedim :) bu sene bir bayana kentte suda doğum yaptırmış adam baya başarılı.
Orçun hocaya tahmin edin dedim ederim ama kendinizi kaptırmayın daha erken değişebilir dedi. Şimdilik bi kız bi erkek gibi görünüyor. Bakalım kısmet artık.

evet haklısın canım. Allahım dermansız dert vermesin. inşallah 2.trimister iyi gecer. rahatlık bu dönemdeymiş

Hadi hayirlisi allah gonlunuze gore versin. Sana gene yorum yapmis bana birsey demedi. Baya pahaliymis ucreti proF. Tabi.

ya maalesef her doktor hata yapabilir bazı şeyleri atlayabilir. tabi böyle bir lüksleri olmamalı. ve bu hatadan ders alınmıştır da. iyi tarafından bakarsak. ama dediğin gibi herkeste aynı şeyler olacak diye birşey yok. burada kaan bey için bile zaman zaman kötü konuşmalar geçti. ama çoğu kişi memnun ve mutlu sona ulaştı. ben tedbiri elden bırakmam zaten. her seferinde sormak için kendimi şartladım. rahim boyu ne kadar, plesentanın durumu nedir diye? inşallah şimdiki memnuniyetim her seferinde devam eder. çünkü zaten zor güven sağlayan biriyim. ve sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur inşallah.

Aynen canim sen kalbini ferah tut.güven doktoruna.ki dediğim gibi bence çok iyi bir doktor bu olay başımıza geldiği için biz böyle söylüyoruz ama belki başka doktora gitseydi ondada yaşayacaktı. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebislerimize inşallah

Gmat doğru tahminse süper denk gelmiş gerçi sağlıklı olduktan sonra kız erkek problem değil ama bir kız bir erkek guzel olur iki duyguyuda yaşarsın. Benim sadece biri gösteriyor oda erkek ama kesinlik için erken dedi doktor.diğeri totosunu dönüp Yatiyo her ultrasonda goremiyoz hiç:)

Son düzenleme:
O da Nazlı bir kız bebektir belki. Benim kız diye tahmin ettiği bebişte elleriyle Gözlerini kapatıyordu biz bakarken. Allah hayırlı evlat versin tabi cinsiyetin Önemi yok.

esma0917 canım aklıma birşey takıldı. sende ikiz anne adayısın. progestanı ne zamana kadar kullandın? hala kullanmaya devam ediyormusun?
Canım kaan bey doğuma kadar sakin birakma dedi diğer doktorum kullanmana gerek yok 3.aydan sonra faydasi yok dedi ama ben gene de kullanıyorum bir doktor hareket edeceksin diyor kaan bey yatacaksin diyor anlamadim gitti ama ben gene de kaan beyin dediğini yapmaya çalışıyorum canım insqllah tam zamanda sağ saglim kucagimiza aliriz bebeklerimizi hayirlisyla

O da Nazlı bir kız bebektir belki. Benim kız diye tahmin ettiği bebişte elleriyle Gözlerini kapatıyordu biz bakarken. Allah hayırlı evlat versin tabi cinsiyetin Önemi yok.
Hayorlisi canim sağlıklı olsunlarda.bu arada benim keseler altli üstlü.alttaki arkası dönük yatan o çok fasla kipirdayamiyor doktordan diyor onun yeri dar fazla alanı yok çok üzülüyorum

benimde kafam karıştı etkisi var mı yok mu ne yapacağız bilemiyorum. bir de dün birşey okudum ikiz gebeliklerde etkisi olmadığı, eğer serviks uzunluğu yeterli değilse o zaman uygulanması gerektiği, erkek bebeklerin pipileriyle ilgili bir sıkıntı söz konusu olabileceği vs birşeyler yazıyordu. benim doktorumda bıraktırmadı. ama kaçıncı haftaya kadar kullanacagım sormadım. kaan bey aynen doğuma kadar dedi. hakkımızda hayırlısı olsun canım. endişelerimiz bitmiyor bitmeyecekte inş bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız.birde bu hareket etme yatma olayını tam anlamadım. ne için bu şekilde kararlar veriliyor ki.

Canim gerçekten hamile kalmak mucize ama endişeler hamile kalincda bitmiyor hatta artıyor.Allahim hrpimizi zamanı gelince kavuştursun bebeklerimize sağlıkla inşallah.ikiz gebelikler zaten riskli gebelik sınıfına girdiği için bizim diğer gebelikler kadar rahat davranmamamiz gerekiyor.benim kanamam olana kadar kaan bey kendini yormadan kalk gez is yap diyordu ama kanamadan sonra yatak istirahati verdi. Plasentayla ilgili bir sorun yoksa yada herhangi bir dusuk riski kanama vs. Yoksa yatıştırmak vermiyorlar ama çok yorulmak yok:)

Hayorlisi canim sağlıklı olsunlarda.bu arada benim keseler altli üstlü.alttaki arkası dönük yatan o çok fasla kipirdayamiyor doktordan diyor onun yeri dar fazla alanı yok çok üzülüyorum
Kaan hoca mı başka doktor mu ikisi de aynı şeyi mi söylüyor ? Onlar Büyüdükçe kendine yer açar sen tedbirini al üzme kendini. Benimde keseler altlı üstlü benimde üstteki bebeğim daha az hareketli alttaki daha çok hareketli. Bebekten bebeğe de değişir yani. Şu da bi gerçekki korkular bitmiyor maalesef.

Canim ikiside söylemişti. Bugün kaan beyin kontrolü vardı artık karından ultrasonla bakıyor bebislere çok mutlu oldum:) çok şükür heraey yolunda bebekler yanyana gelmişler şimdi biri kesin erkek dedi diğeri goatermiyor muhtemelen kız olur ama belli değil dedi:) hayırlısı inşallah.bu arada pihtilasma olayını ve b12 yi sordum.b12 için test yaptiricam bi daha pihtilasma içinde dedi ki o bi daha ilaçları kulalanmaya baaladigimizda kendini belli ediyor bizde ona göre kan sulandirici veriyoruz. Yinede test yaptırmak istiyorum illaki diyosan cöpe atacak paran varsa (aynen böyle söyledi) yaptir testi labaratuvar kazansın dedi.

Senin adına çok sevindim bebişler yan yana demek :) nasıl oluyor öyle yahu :) riskli durumun gecmiş mi yani çok yatmana gerek yoktur artık umarım. Karından usg gerçekten çok rahat. Rahim ağzı ölçüyor yine değil mi karından da olsa? Birde kaçgünde bir çağırıyor kontrole? Çok soru sordum ilk defa :))))) testi bencede yaptırma Allah korusun pıhtılaşma ile ilgili bir problem olsaydı bu vakte gelemezdik. B12 yi yaptır sadece. Bebişin diğeri banada kız gibi doğuyor Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…