Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Selam güzel anneler ve anne adayları :)
4 gün bloğa girmedim epey şey birikmiş. 1 saattir okuyorum nerdeyse :)
Hamile haberlerini aldıkça seviniyorum, umudum artıyor. Hele ikiz hamilelere özeniyorum ama onların endişelerine empati kurup kesin ben de öyle olurdum diyorum:)
kalbiminozu sen Kaan Bey ile devam ediyor musun yoksa artık Egepol ile mi devam edeceksin ve doğumu oradaki doktorla mı gerçekleştireceksin?
Sanırım hamile arkadaşlardan Kaan Bey ile devam eden ve doğumu Kaan Bey 'e yaptıracak olan az.

Cuma günü kontrolüm vardı. Toplama için ara verdik. Sanırım Ekim gibi düşünüyoruz. Eylül'de tekrar geleceğim. Cuma günü Kaan Bey'in morali çok bozuktu onu hiç öyle görmemiştim. İnşallah düzelmiştir.

Doktorun davranışları, enerjisi bizler için çok önemliymiş. Bunu Cuma günü bir kez daha anladım.

Bizim başarımız moralle doğru orantılı. Enerjiniz hiç düşmesin arkadaşlar, moraliniz hep yüksek olsun..

A arslan33 canim ne yaptin dr isini.. merak ettim..
canım muayne yaptı kist gözükmüyor dedi herşey normal gözüküyor dedi sonra e2 istedi bi de onu görelim dedi sonra o na da baktı gayet iyi dedi ilaçlara başladık bu sefer iğne sayımız baya fazla salı gününe kontrol var ama birşeye canım sıkıldı canım senın ilacın ne zaman bıttı dedi ben de söyledim 1 hafta olmuş niye ilaç bitince gelmedin dedi ben görecem demiştim seni dedi ben de merkezi aradım adet olunca geleceksin dediler dedim ona sinirlendi ama bişey demedi ben yüz ifadesinden anladım halbuki biz cuma gitmek için hazırlanmıştık eşim işini falan ayarlamıştı ordakiler öyle söyleyince adet olmayı bekledik merkezdekiler baya bi rahat bizim için her aşama her sorulan soru ne kadar önemli halbuki ama onlar bi umursamaz tavır içerisndeler kafama takmayayım diyorum ama canım sıkılıyor ben herşeyde doktoru rahatsız etmeyeyim diyorum ama bundan sonra rahatsız edecem valla soracaklarımı doktora soracam

Alttan muayene eetti yine ama sadece rahim boyuna ve plesentaya bakti.plasentam malesef hala aşağıda ama tamamen kapalı değil korkma dedi sadece ucu ağzında kanamanın olabilir yine cok yoğun olursa da hiç korkma hemen bana haber ver hatstaneye geç ben gelirim dedi çok sevindim böyle demesine:)2haftada bir mutlaka goruce rahimi dedi doğuma kadarda öyle olacakmış Allah izin verirse.walla bbebekler için ben alttakimi oliyo o falan dedim oda dediki ohoo onlar sürekli yer dgistircek öyle takip edemezsin sen onları dedi anlamadim nasil oliyor:) erkek deyince eşim pekbi sevindi kaan beyde dedi dua et öteki kız olsun ilerde çok ararsın o kız çocuğunu:) walla benimde gönlümden kız geçiyor ama hayırlısı ne diyim:) denize girebilirsin dedi çok yatak döşek yatma dedi ama yürüyüş ve yorulma yasak hala.

Denize girebilirsiniz dedikçe çok mutlu oluyorum :))) sen extra dikkat edeceksin durumuna. Inşallah korktuğun hiçbirşey gelmez başına seninde bizimde tüm hamilelerin de. Benimkiler pek yer değiştirmedi altlı üstlüler bayadır :) ben gelirim hemen demesi güven verici olmuş insan kendi doktorunu Arıyor zor zamanında. Özledim bende Kaan Hoca'yı

Kizlar IĞNELERDE SONA YAKLASAN arkadaslar durumlariniz nasil paylasirmisiniz :)
Siiznle benim igne gunlerim ve surecimiz ayni...arkadasim.bu gun konteolum var..yumurtalarim dunku kontrolde iyi gelismedigi icin.fakli Igne vuruldum.ve bugun 4 de kontrolum var..tum sureci bugun degerlendirecek doktorum..bakalm ne zaman catlama ignesi yapilacak ve ya daha kac gun kullanilacak igne ogreneceigz...cok zor bir surec...beslenmeme dikkat ediyorum...morelime dikkat etmeye calisiyorum.igneler yizinden hormonlar degostiii..,ama hersey cok guzelll gidiyor...cok sukur....hersey rabbime kaldiii...

Kizlar Ben Transfer oldugu günden bu yana kan sulandirici clexane igne kullaniyorum Hergün .14gün falan oldu .8günden beri igneyi yaptigim yerde beze gibi Bsy var 8. gün igne yaptiktan sonra disari cikmam gerekiyordu.normalde igne. Yaptigim zmn uzaniyorum ve igne yaptigim yere basinc uygulayip bekliyorum 15 20 dk kadar.8. gün Öyle yapmadim iste.sonra ertesi gün fark ettim elimi degdirince .bu igneleri kullanip böyle Bsy yasayan var Mi ? Gecermi acaba?

Evet geçer merak etmeyin. Aklınıza geldikçe masaj yapın üzerine... Zamanla dağılır.

purplelife34 , canim Kaan beye devam etmiyorum. Zaten o kadar yoğun ki birde gebelik takibine bende dahil olmak istemedim. Ve evet yeni başladım egepolde tedaviye. İnşallah sonuna kadar orada devam ederim. Umarım seninde tedavin hayırlısıyla mutlu sonla sonuçlanır.

Amin canım. Evet çok yoğun Kaan Bey. İnşallah ben de senin peşinden gelirim :)

Sor canim aklinda soru isareti kalmasin.. bende giderken cok tedirgin oldum. Regly degilim diye.. o cok onemli degil, ben cagirdigum gun geleceksin demisti.. cuma ignelere baslatti.. cumartesi sabah regly oldum.. bu gun 5. Gun ignelerde.. sana ne verdi igne? Bana femera hap, 3 tane gonopty gonal-f ve menorial verdi.. pazartesi kontrol dedi..

evet canım haklısın benim çok canım sıkıldı aslında bu duruma keşke direkt gitseydik bizim de 5. günumüz olacaktı şimdi canım ilaçlr baya karışık ve çok bu sefer yine famara hap var, 3 günlük genopeptyl iğne, saizan iğne,fostimon ve merional iğne, yine kontrole gitmeden 2 gün önce kullanmak için cetrotide iğne var bir öncekinde gonal f vardı ama bu sefer vermedi bunlar var işte hayırlısı artık

Sen 2gun ondesin diye hatirliyorum benimde kontrol yarin bakalim nolcak emeklerimiz bebek olarak gelir insallah hangi igneden verdi canim sana.

Sen 2gun ondesin diye hatirliyorum benimde kontrol yarin bakalim nolcak emeklerimiz bebek olarak gelir insallah hangi igneden verdi canim sana.

Merhaba arkadaslar bende yarin tedaviye basliyorum.ilaclarimiz ayni.ve benimde adet olmama 10 gun var.ozellikle sordum adetin baslamasi gerekmiyormu diye hemsireye.hayir gerek yok dedi.dogum kontrol ilaci iciyordum bugun son kez ictim.yarin femara klomen saizen ginopeptul ile basliyirum.
Listede durumum degişsin artik.gordukce miralim bozuluyordu.insallah arka arkaya pozitif sonuclari alip.kucagimiza da alalim.Rabbim hakkimizda hayirli etsin.

Malesef bende 1 yumurta kesecigi gordu doktor...morwlim kotu arkadasim.persembe tekrar gidilecek.ama bos sanirim hersye
Canim benim uzulme sayisi az olsun ama kaliteli olsun benim birinde 13tane digerinde 14topladilar bitane bile iyi çikmadi çok olmasi benim ıcin artik bisey ifade etmiyo oyuzden negatif olma hemen belki o yumurta senin bebisin olucak sende kendine bu sefer olucak diceksin inancaksin tamam mı

Hayirli olsun öncelikle tedavin arkadasim femara disinda tanidik gelmedi ilaçlarin saizen ile ginopeptul igne mi? Dileklerine kocaman AMIN diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…