Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

inşallah allah tedavini, tedavilerimizi hayırlı eyler, sonucunu güzel eyler, sonucunda hayırlı evlatlar sahibi olabilmeyi nasip eder bu gün eşimin istanbulda bizim gibi tüp bebek tedavisi yaptıran kuzeninin ikizleri olacağını öğrendik o kadar mutlu oluyorumki böyle güzel sonuçlar alanları duydukça daha da umutlanıyorum bir taraftan da iyice sabırsızlanıyorum bir an önce aynı sonuca ulaşmak için... allah en kısa zamanda bizlere de nasip etsin inşallah

Amin canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..

A

Amin canım. İnşallah... En kısa zamanda bizde bebişlerimize kavuşalım..

Canim merhaba.listede benim de durumumu degistirirmisin.tedaviye basladim.insallah adimin karsisinda pembeyi gorecegim

Hayirli olsun öncelikle tedavin arkadasim femara disinda tanidik gelmedi ilaçlarin saizen ile ginopeptul igne mi? Dileklerine kocaman AMIN diyorum.

evet canım iğne.

canim benim memnuniyetle degistiririm
tabii:) yarin ilk isim olucak :)

amin

A

heyecan ve şaşkınlık içindeyim.

Amin canım. İnşallah... En kısa zamanda bizde bebişlerimize kavuşalım..

herkese günaydınlar;
son halimiz aşağıda, pembeleri yeşil yaptım, prenseslerde pembe olsun prenslerde mavi diye:)
Eki Görüntüle 1593441

iğne aşamasında 5 kişiyiz.inşallah Rabbimin izni ile beşimizinde isminin karşısında HAMİLE yazacak.Bugün benim iğnede 1. günüm diğer arkadaşların kaçıncı günleri

iğne aşamasında 5 kişiyiz.inşallah Rabbimin izni ile beşimizinde isminin karşısında HAMİLE yazacak.Bugün benim iğnede 1. günüm diğer arkadaşların kaçıncı günleri
inşallah canım inşallahh.. ben cumartesi başladım gonapeptyl'e 3 günlük bitti, diğerlerine pazar başladım, 4. günüm olacak kısmetse. pzt.kontrolüm var.
B Blackeyes35 canım naptın sen bugün müydü dr. kontrolün, dün müydü karıştırdım

Kizlar bu gün 2. gebelik testimi de ysptirdim.ilki 64 tü 2.si 299 güzel artmis dedi hemsire. 4 gün sonra tekrar yaptirmam gerekiyor.kan degerlerine göre belli olmuyor su an belki ama Ben Merak ediyorum acaba tek gebelik Mi ikiz gebelik midir diye..kese görmeye gidecegim güne kadar catlamam insallah

Dört gün sonraki değerin bu diil mi, Bence tek gebelik, genelde ikiz gebeliklerin ilk değerleri baya bi yüksek oluyo. Ama süpriz de olabilir

hayırlı olsun .ALLAH bizede göstersin o günleri inşallah

Dört gün sonraki değerin bu diil mi, Bence tek gebelik, genelde ikiz gebeliklerin ilk değerleri baya bi yüksek oluyo. Ama süpriz de olabilir
Ya Benim Icin tekte ayni ciftte ayni .ama kam degerlerini hic anlamadigim Icin Sorayim dedim . Belki fikri olan vardir. Evet cnm 4 gün sonraki degerim bu.
hayırlı olsun .ALLAH bizede göstersin o günleri inşallah
ins cnm sanada nasip etsin rabbim:)

Evet bendede olmuştu geçiyo ama sonra

canım hiç belli olmuyor" benim 9. gün 77 13.gün 461.2 17.gün 3361 idi. son testimde nerdeyse 8 katı artmıştı. o zaman ikiz olma ihtimali artmıştı. ve nitekim ikiz. bakalım bundan sonraki artışın nasıl olacak.ama çok yükselipte tek gebelik olan arkadaşlarda var. veya çok düşük başlayıp ikiz gebe olanlar. kese görmeye gittiğinde herşey ortaya çıkar.

Canım değerin çok güzel yükselmiş maşallah ben de sabirsizlaniyorum senin gibi, nasipse cuma günü keseyi görmeye gidecegim kaan beye. Benim 10. gün degerim 147 idi 14. gün 1046, 18. gün 6690 çıktı. Herkes ikiz diyor en başta da eşim ama benim içime hep tek doğuyor. Bakalım artik tek çift hayırlı sağlıklı olsunlar da sağ salim alalım kucağımıza inş

Oy masallah degerlere bakin ikizler geliyor bence D dstn24 cnm degerleriniz cok guzel artmis masallah kizlar benim 9.gun 34 ile baslayip duzenli olarak hep iki kat artti. Tek gebelik diye dusundum oyle oldu. Ama 3 kat 4 kat artti mi ikiz oluyor genelde. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…