Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Inşallah canim hayırlısı olsun :) ikiz gebelik biraz gözümü korkutmuyor değil ama düşününce de çok güzel geliyor hele biri kız biri de oğlan olursa şaka bir yana sağlıklı, hayırlı, ömürlü olsun diye dua ettim hep Allah ima, inş duam kabul olur yoksa kız erkek fark etmez tabi

Benim içime de kendim için hep tek doğuyordu ) nasip kısmet Allah kucağımıza almayı nasip etsin.

arkadaşlar merhaba sabahtan beri hastanedeyim dün iğne sayımız 3 e çıkmıştı bu sabah famara hapı unutmamak için saat 9 a telefonumu kurmuştum saat 8 gibi uyandım bari ilacımı içeyim dedim eşim de yoktu evde tuvalete gittim tuvaletten kalkınca mide bulantısı ve baş dönmesi hissettim sonrasını hatırlamıyorum kendime geldiğimde baya bi olduğum yeri falan algılayamadım nitekim ki tuvalette bayılmışım orda ne kadar süre kaldığımı hiç hatırlamıyorum eşim gelince söyledim doktora gitmek için hastaneyi aradığımızda danışmadaki kişi acilen bir sağlık kuruluşuna gitmemizi söyledi özel bir hastanenin acilıine gittik sadece bir tansiyon ölçtüler tekrarlarsa nörolojiye gitmemizi söylediler eşim ordaki muayneden tatmin olmayınca başka bi hastaneye gittik serum falan bağladılar tahlil falan yapıldı bişey yok kan şekerin düşmüş olabilir dediler ben bu süreçte ilaç film falan olsun istemediğim için tekrardan bir yere gitmedim sonuçta bu süreçte oluşan yumurtalar toplanacak etkilensin istemiyorum irenbeyi aradık iğnelerin yan etkisi olabilir mi diye kesinlikle olmaz dediler kullanılan ilaç yada çekilecek filmin olumsuz etkisi olmaz dediler ama ben ordaki hemşirelerin söylediklerine çok da güvenemiyorum hala kendimi çok iyi hissetmiyorum ama başka doktora da gitmek istemiyorum ilaç kullanma süresinde buna benzer birşey yaşayan oldu mu????

Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

canım çok şükür bende şimdilik öyle bir etkisi olmadı ama belki de yorgunluk-stresten tansiyonun düşmüştür. illa iğneden ilaçtan diye kendini tedirgin etme bence. ben çok yorulduğum bir günün ertesi sabahında bayılmıştım bir kere, dr. stres kaynaklı demişti. hiç korkma kendini de korkutma bence.

Çook uzun zaman oldu buraya uğramayalı. İlk 5 ayımız çok ağır geçti
Sürekli kustuk 2 aydır artık rahatız şükür. Allah bizlere de nasip etsin kucağımızda görmeyi. Senin prensesi de melekler korusun inşallah. Çok sevindim yazını görünce. Zaman nasıl da geçmiş. Daha dün gibi çikolata kisti ile ilgili yardımlarına başvurduğum günler.
@dstn24 tebrikler Rabbim saglicakla kucağına almayi nasip etsin benim 9. Gün 65 ti değerim şimdi minik kızım kucağımda :)

Çok gecmiş olsun arkadasim bende de hiç böyle birsey olmadi.

canım çok sevindim:) kaç yumurtan varmış? benim sayım da çok değil yaa boyutları kaç olmalı ben o konuda cahilim azıcık oohh hadi bakalım az kaldı valla pzt. toplama olur sanırım senin, yarısını atlattın sayılır:) ay inşallah kaliteli kaliteli olsun yumurtalarımız canım can sıkmadan yüksek moralle devam:)

Canim gecmis olsun.. strestendir bence... kan sekerin de dusmustur.. fazla stresli geciyor gunlerimiz.. daha sakin olmaya bak... tekrar allah acil sifalar versin..

Canim hayirlisi olsun.. degerin cok guzel katlanmis... allah saglikli bihamilelik gecirtsin. Kucagina aldigin gunleri de gorelim insallahhh..

iğne aşamasında 5 kişiyiz.inşallah Rabbimin izni ile beşimizinde isminin karşısında HAMİLE yazacak.Bugün benim iğnede 1. günüm diğer arkadaşların kaçıncı günleri
Cuma gunu gonopty ye basladim, pazar gunu de diger ignelere.. cumadan sayarsak bu gun 6. Gunum. Pazartesi kontrolum var..

Valla arkadasim önemli olan kalitesi gerçekten,sayi soylemedi ama cok dedi. O ne demek arkadasim sora sora burda birbirimizden ögrenicez ben 16-18 arasi oldugunda topluyolar diye biliyorum. Pozitif düsunuyorum bu sefer olucak diyorum hep kendime hayirlisi olsun. Senin nasil gidiyo iğneler kontrole az kaldi demi?

Çok sagol canım seninde yarısı geçmiş a kalmis inşallah saglicakla kucagina alirsin :)

sağol canım yorgunluktan olabilir bu aralar baya bir yolculuk yapmak zorunda kaldım tabi sıcağın da etkisi var biraz iğnelerden sonra olunca ben onlardan kaynaklımı diye düşünmüştüm

Canim gecmis olsun.. strestendir bence... kan sekerin de dusmustur.. fazla stresli geciyor gunlerimiz.. daha sakin olmaya bak... tekrar allah acil sifalar versin..
sağol canım aslında gayet iyiydim ama ne oldu anlamadım panik oldum böyle birşey olunca bu tedavi sürecinin olumsuz etkilenmesini istemiyorum hatta 1 gün önce de eşime bu süreçte dikkat etmeliyim ilaç kullanmak zorunda falan kalmayayım diye söyledim 1 gün sonra da böyle oldu sakınan göze çöp batar misali... bu sefer iğneler fazla baya ben acaba vücut tepki mi gösterdi diye düşünmüştüm ama alakası yok demekki... hayırlısıyla yola devam

Çok geçmiş olsun canım bana da herhangi bir rahatsızlığı olmadı batmalar dışında Büyük ihtimal havanın bunaltılıcığı ya da yorgunluktan olmuştur

Bencede senin iki olma ihtimali çok yüksek.benim de 12.gun1100 du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…