Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

ne güzel canım inşallah kaliteleri de sayıları kadar iyi olur. pozitif düşüncez tabi en önemlisi o, moralleri yüksek tutmak lazım.. iyi gidiyo canım işte pazar son iğnelerimi olucam pazartesi de kontrolüm var kısmetse, bakalım inşallah yolunda gider herşey..

sağol canım yorgunluktan olabilir bu aralar baya bir yolculuk yapmak zorunda kaldım tabi sıcağın da etkisi var biraz iğnelerden sonra olunca ben onlardan kaynaklımı diye düşünmüştüm
canım sıcaklılar insanın bütün dengesini bozuyor. hiç canını sıkma. yorgunluk ve sıcak etkisindendir.

sağol canım yorgunluktan olabilir bu aralar baya bir yolculuk yapmak zorunda kaldım tabi sıcağın da etkisi var biraz iğnelerden sonra olunca ben onlardan kaynaklımı diye düşünmüştüm
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bence sakın kafanda soru işaretleri yaratma ben ilaçlarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bence her şey insanın beyninde bitiyor. Ben 2 kez yumurta toplatmama rağmen ve her ikisinde de farklı farklı ilaçlar kullanmama rağmen ilaçların birazcık ödem yapması haricinde hiçbir yan etkisini görmedim. Mesela burada kilo aldırıyor diyen arkadaşlar vardı ben onu kafama takıntı etmedim aksine sağlıklı beslenme ve her gün yaptığım yürüyüşlerle 8 kilo bile verdim. Menopoz dönemi ile ilgili de yan etki yaşayanlar vardı. 1 aydır menopozdayım hava deli gibi sıcak olmasına rağmen normal dönemde olan arkadaşlarıma oranla ekstra bir sıcak basması falan da yaşamıyorum. Hatta ilk 1 hafta kabızlık problemi yaşadım ama su ve meyve ile onu da aştım .Menopoza girdim gireli bile 2 kilo verdim. Yani kendini tedavide gibi hissetme normalmiş gibi davran. Bayılman sıcaktan falan da olabilir . İlaçlara bağlama.

Pazartesi kacta randevun canım?

Geçmiş olsun canım.
Bana da son toplamada ilaçlar fazla gelmişti. Ama gerçekten ilaçlar fazlaydı.
Estrofen ,duphaston ,klomen, famara hepsini nerdeyse aynı anda kullandım.
fostimon 300 lük iki tane tek suda vuruydum. saizen 2 kutu vurdum. Diğer iğneler de vardı adını hatırlayamıyorum ilaç isimlerini pek aklımda tutamıyorum:) Bunların hepsinin birleşiminde hormonlar tavan yaptı. Birden beynimden aşağı ateş basıyordu, sırtım terden ıslanıyordu ki klimalı odada. Birden. Ama hiç bir şey yokken.

Eşim mesela bıraksan kışın şort giyecek vücut ısısı hep yüksektir. O anlarda klimayı en soğuğa getirirken adam üşümeye başlamıştı :)
İçime fenalık basıyordu. Çok kötü olmuştum ama toplamadan bir hafta sonra neyse ki geçti.
Bu iğneler ilaçlar inşallah kalıcı şeyler bırakmaz. Evlat sahibi olabilmek için canımızı vereceğiz nerdeyse.
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..

Insallah arkadasim insallaaah benim toplama pazartesi olursa belki karsilasiriz. Bol bol saglikli yumurtalarin haberini al insallaah :)

Insallah arkadasim insallaaah benim toplama pazartesi olursa belki karsilasiriz. Bol bol saglikli yumurtalarin haberini al insallaah :)
inşallah canımm inşallah aminn güzel güzel haberlerimiz olsun birbirimize belki karşılaşırız o gün baya gidicek var sanırım oraya:))

inşallah canımm inşallah aminn güzel güzel haberlerimiz olsun birbirimize belki karşılaşırız o gün baya gidicek var sanırım oraya:))
Dr bana kesin bisey demedigi icin bendebilmiyorum pazartesi yada sali dedi yumurtalarin durumuna gore sanirim cumartesi belli olcak. Ben orda oturdugumda bakiyorum hep acaba kizlardan biri mi diye ama sadece nisan83 niki olan biri ile taniştim o nerelerde acaba duyuyosa onada sesleneyim burdan canim basladin mi nasil gidiyo :)

anladım canım inşallah biran önce toplanır beklemek çok zor... ben de merak ediyorum ne durumda olacak acaba yumurtalar pazartesi ne dicek Kaan Bey.. ben de bakınıyorum bazen ama çok da inceleyemiyorum insanları sapık gibi ne bakıyo demesinler diye:)

Kızlar cidden bende her gittiğimde insanların yüzüne bakıyorum azıcık muhabbet edelim destek olalim birbirimize diye, bide diyorum belki burdan birileridir ama hiç kimse konuşmuyor tebessum etmiyor aksine bide ne bakıp duruyosun der gibi ters ters bakiyolarhatta bi kere bebkli bir bayan vardi azıcık bebeğe maşallah falan dedim kadına sordum kimin hastasisiniz falan diye bana kendim hamilr kaldım dedi kalkıp yanımdan başka koltuğa gecti bi moralim bozuldu anlatamam

Kıyamam ya
Olsun Allah sana da anne olmayı yaşatıyor işte. Bizi bizim durumumuz dışındakiler anlayamaz zaten..

Kıyamam ya
Olsun Allah sana da anne olmayı yaşatıyor işte. Bizi bizim durumumuz dışındakiler anlayamaz zaten..
Aynrn öyle canim. Allahım isteyen herkese nasip etsin bebeğini koklamayi inşallah.ama bu kinanacak bişey değil insanlar çok zalim bu konuda neler yaşadığımı bir ben biliyorum bu süreçte.ama sonra sonra kafaya takmamayi öğrendim.Bin şükür Allahima sabrinida veriyor dermaninida.

haklısın canım işte herşeye kuşkuyla yaklaşıyoruz bu dönemde ne yazıkki... canım valla bu kilo meselesi benim için baya sıkıntı olmaya başladı her tüp bebek tedavisinde 2-3 kilo kaldı ben de ne yazıkki veremiyorum da hep üstüne ekleniyor bu tedavi sürecinde dengemi bozmayayim diye çok bişey de yapamıyorum ama yürüyüş dışında farklı bişey yaptın mı kilo vermek için ???ben de vermek istiyorum kilo sen ne güzel vermişsin fazla kilolu olmak tüp bebek tedavisinde olumsuz etki yapabiliyor demişti istanbulda gittiğimiz doktorun birisi yumurta kalitesinin düşmesine neden oluyor demişti ne kadar az kilolu olursan o kadar iyi olur demişti!

Tabi bu durumlarda en güzeli Allah'a sığınmak, dua etmek. Ben çocuk sevmeye çekiniyorum artık. Evlenmeden önce komşunun çocuklarını falan alırdım kucağıma, şimdi yapamıyorum ne bileyim çekiniyorum. Hani nazar değirdi derler diye. Asla da kötü gözle bakmam ki her gördüğüm bebeği içimden severim maşallah derim.

Ya da bak çocuk seviyor kaç yıllık evli, çocuğu olmuyor herhalde diye düşünmesinler diye.
Of kim ne der diye kafamıza takmasak..

Çok özledim bir bebeğe sarılmayı, onu koklamayı.
İnşallah kendi evlatlarımıza sarılmak nasip olur.
Dualarım hepimiz için.

evet canım benim de 4 tane iğne var bir de hap var ilaçlarımız aynıymış heralde 2 doz fostimon 1doz menioral karıştırıp vuruyoruz biz de, ben aslında sıcağa alışık ve sıcağı seven birisiyim malum memleket mersin o yüzden bünyem sıcağa alışıktır. doktorlardan birisi tüp bebek tedavisindeyiz o yüzden ilaç kullanmak istemediğimi söyleyince o zaman birden hormonlarda değişiklik olunca onun da etkisi olabileceiğini havalar sıcak da olunca vücut uyum sağlamada zorlanmış olabilir dedi eşim de nöbetçiydi o gün ben hiç aramadım bile doktora gitmeyeyim diye sonra gelince baya bi kızdı niye haber vermiyorsun diye bende gidince rontgen-film falan çekecek olurlarsa yumurtalar etkilenir diye gitmek istemedim sonra hastanede danışmayı arayınca eşiniz şok geçirmiş acilen doktora gözükün diyince gitmek zorunda kaldım eşim tedavideyiz diye ölecekmiyiz, tedavi canından daha mı önemli diye baya kızdı herşeye sabretmeye çalışıyoruz herkes aynı durumda ben ki iğneden korkan, iğne görünce bile ağlayan birisiyken şu an kendime iğne yapabilen hale geldim bu işin her aşaması sabır istiyor sabırlı olamazsan bu tedaviyi sürdürmek mümkün değil inşallah allah hepimizin sabrının karşılığını anne olmayı nasip ederek verir!!!!

Benim de göbeğimde hiç yağ yoktu kaslarım vardı. Resmen son toplamadan sonra yağ oluştu. Hormonlardan sanırım ve gitmiyor. Pilates ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama hafta sonu annemlerin yanına gidiyoruz yazlığa orda sekteye uğruyor.
Yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum özellikle tatlı kısmına.
Of çok seviyorum tatlıyı :)

En güzeli düzenli yürüyüş yapabilmek sanırım ama bu sıcak nemli havada da epey zor oluyor.

Hele ben daha tüp bebek fikri ortada yok bir kadın doğum doktoruna görünmüştüm 5-6 ay gebelik olmayınca yumurta takibi yaparız sonra ilaçlarla uyarırız falan demişti. Ne ilacı ne hapı nasıl kullanırım ben onları diyip ağlamıştım.
Şimdi 6. toplamaya hazırlanıyorum. 250 e yakın iğne 5 narkoz, sayısız kutu dhea , vitaminler hormon hapları. 1,5 yıldır süren bir macera.
Asla yapamam dediğin şeyi öyle bir yapıyorsun ki hem de defalarca.
Bir daha da asla yapamam demiyorum :)

Hahahaaa guldurdun beni :) rabbim emek veren herkesin kucagini boş birakmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…