Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım bu kilolar hormanlarla alakalı olduğu için vermek biraz daha zor oluyor zaten özellikle orta bölgede oluyor benim bi arkadaşım var 7 defa tüp bebek tedavisi yaptırdılar kız o kadar zayıf ki aslında ama sanarsın 5-6 aylık hamile kocaman karnı var karnına top koymuş gibi, yine başka bir arkadaşım spor salonunda çalışmasına rağmen kızın karnı bir türlü gitmiyor bi de benim şanssızlığım maşalah iştahlı bir eşim var sürekli birşey yeme isteği içerisinde ama o kilo almıyor niyeyse ben ne kadar dikkat etmeye çalışsam da onun yanında pek mümkün olmuyor 1 haftalığına memlekete gittim 2 kiloyla döndüm maalesef bizim oralarda da hamur işleri eksik olmuyor... nasıl olsa gidince bir daha yiyemeyeceksin dediler dediler yedirdiler o da bana 2 kilo olarak geri döndü ne yazıkki...

Boşver kim ne düşünürse disunsun sen sadece tedavine odaklan artık, olumsuz hiç birşey düşünme.inşallah hersey çoook guzel olacak

Ben tedaviye başlamadan önce 52 kiloydum boyumda uzun.6ayda falan 62oldum şimdi 68:) boşver hepsi gider biz bebislerimize sağ salim kavusalimda inşallah

Erkekler zaten kilo aldılar mı kolay kilo veriyorlar. Biz uğraş dur :)
D Difrenbahya 'nın dediği gibi boşver biz hamiş kalalım da gider o kilolar çocuk peşinde koşturmaktan :)

Ben tedaviye başlamadan önce 52 kiloydum boyumda uzun.6ayda falan 62oldum şimdi 68:) boşver hepsi gider biz bebislerimize sağ salim kavusalimda inşallah
canım boyum kısa olmasına rağmen ben de 68 kiloyum artık obez grubuna giriyorum ki eskiden çok zayıf olduğum için annem döverek yemek yedirirdi bana :))) işimde kilo almaya müsait biraz bi de hamilelik olursa o zaman alacağım kilolarla beraber top gibi yuvarlanırım artık ortalarda :))))) benim halamın kızı 1.50 boyundaydı hamileyken oturduğu yerden destek almadan kalkamıyordu bacakları falan da kısa olduğu için :))) Amannnn sağlığımız yerinde , bebişlerimizin kucağımızda olsun da gerisi hallolur bir şekilde!!!!

kızlar bugün transferimin 4. günü kaç gündür iyidim ama bugün ağrılarım başladı adet olacakmmışım gibi belime vuruyo.korkuyorum ya ne zaman böyle olsa olumsuz sonuç alıyorum

kızlar bugün transferimin 4. günü kaç gündür iyidim ama bugün ağrılarım başladı adet olacakmmışım gibi belime vuruyo.korkuyorum ya ne zaman böyle olsa olumsuz sonuç alıyorum
canım senin transferin mi oldu. hayırlısı olur inşallah.korkma. benimde 4. gün arada öyle ağrılarım oldu. bel ağrım zaten 2. günden beri vardı. kasık batmaları da oluyordu. olacağına inan canım, rabbim ol derse olur biliyorsun. bol bol dua et. Allahın izniyle haftaya bize güzel haberlerini vereceksin.

Cnm burda okuyordum bende kisa bi dürr öncesine kadar .bazi arkadaslar bel agrisindan, kasik batmasindan, gögüste hassasiyetten Vs.bahsediyorlardi fakat bende hic bir belirti olmamisti 8. güne kadar.8. günden Sonra kasiklarimda nadirende olsa sancilanma batma olmaya basladi.ama Test gününe kadar baska hic belirti olmadi.bende Korktum yine tutmadi sandim ama 10. gün hamile oldugumu ögrendim.yani bence belirti Arama biliyorum insanin elinde degil aslinda.ama agrisi olup Tutan da var hic bir belirti yasamadan hamile kalan da var.sen kendini rahat birak kafani dagit. Ins Allah nasil Eder cnm ve dua et bol bol..

Hiç korkma canim herkesin farklı oluyor belitisi kimi ağrılı kimi ağrısız Bol bol dua et sen hrrseyin hayyirlisi

sende belirti olmuşmuydu canım
Canim benim iki üç gün ufaak ufak sancılar olmuştu sonra gecti hiç kalmadı.test gününe yakında geceleri bacak kasilmasiyla uyaniyordum uykudan bide iki kere titreme nöbeti geçirmiştim ama öyle böyle değil yani maysita kat kat bahtaniye ortunmustum.ama dedigim gibi bu belirtiler herkeste farklı oluyor

Kızlar günaydın bi sorum olacaktı bilenler cevaplarsa çok sevinirim histo işleminden kaç gün sonra ilk kontrole çağırıyor doktor bey benim için önemli de

Kızlar günaydın bi sorum olacaktı bilenler cevaplarsa çok sevinirim histo işleminden kaç gün sonra ilk kontrole çağırıyor doktor bey benim için önemli de

Günaydın şeker... Benim 22 Temmuz'da Histom oldu... Aynı gün ilaçlara başlattı... 1 Ağustos yani yarın da kontrole çağırdı... Sanırım yarın transfer tarihi belirginleşir :) Bu işin heyecanlı olmayan bir aşaması var mı? :)

Canım cevabın için çok saol yaklaşık 10 gün sonra yani benim için çok önemli çok uzaktan tedavi oluyorumda olmadı git gel Yaparım inşlh sende hayırlısıyla Süreci atlatırsın gerçekten de çok Heyecanlı

ya kızlar çok canım sıkkın
bugün cetrotide iğnem vardı, az önce yaptım ama iğne ucunu tam takamamışım, iğne yaparlen solüsyonun yarısı dışarı aktı aradan çıktı yani zaten nasıl takacağımı anlayamadım bi türlü gerildim, öyle olunca da iyice panikledim aradım merkezi şimdi sordum bişi olmaz bidakine dikkat edin dediler ya onlarda da beceremezsem yaa hiç böyle olmamıştı bi de azıcık solüsyon kalmış şişede. ay çok canım sıkıldı yaa.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…