Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım biraz çevirerek vida gibi takılıp açılıyor o... Bişey olmaz merak etme, nasıl olsa yarın bir dozun daha olması lazım... Gerek görürse kontrolden sonra yine verir Kaan Bey...

Canım biraz çevirerek vida gibi takılıp açılıyor o... Bişey olmaz merak etme, nasıl olsa yarın bir dozun daha olması lazım... Gerek görürse kontrolden sonra yine verir Kaan Bey...
ya canım hırs yaptım az önce denedim nasıl takılıp çıkarıldığını bidaha, aynen vida gibiymiş yaa şimdi farkettim ben de ittirip duruyorum salak gibi of denedim şimdi oturdu sızma da olmadı, 2 dozum daha var, onları inşallah düzgün yapıcam anladım şimdi nasıl olduğunu ama geç oldu bi de toz hemen çözünmüyo ben de salladım da salladım köpürtmemek gerektiğini unuttum, hani tüyünü de diktim üstüne anlayacağın neyse inşallah düzgün yaparım sonrakileri de yolunda gider herşey...

C
canım sen heyecan yapmışsın sakince yapmaya çalış mesela bende Heyecanlı biriyim kendime iğne vuramam hep eşime yaptırdım çok şükür sıkıntı yaşamadık ama Dediğin iğneyi Hatırladığım kadarıyla döndürülüyordu Dediğiniz gibi. az kaldı inşlh bu iğnelerde bitecek rahat ol sen canım

Canım endişe etme bende de bir kere aynısı oldu ilacin çok azini yapabildim. Zaten cetrotide yumurta çatlamasın diye alınan bir önlem. Yarın tekrar varmış endişe etme. Bir de ilaçları bir daha calkalama. Hemen çözülüyor

ya işyerinde wc'de yapmam gerekti cnm, bi de bi işim vardı bırakmak zorunda kaldım geciktim de iğneye, ondan panikledim cnm ya evet. valla hep kendim yapıyorum çok şükür bi sıkıntı yaşamadım bugüne kadar aslında, ama birden işte panikleyince saçmalıyor insan inşallah canm inşallah...

yaa sende de oldu mu öyle? ay valla birden panikten ağlicaktım zor tuttum kendimi. yarınkileri düzgün yapıcam ama inşallah canım. bu çözünmedi bi türlü ben de çözünmeyince çalkaladım da çalkaladım neyse ders oldu bana dikkat edicem bundan sonra:)

çok sağolun kızlar... içimi rahatlattınız:))

Canım seni endişelendirmek istemem ama kaç defa vurmama rağmen son toplamada aynısı benim başıma geldi. suyu aktı. içim rahat etmedi. vuramadım. merkeze gittim iğneyle. hemşireye gösterdim. suyu epey azalmış olmaz deyince hemen eczaneden aldım. Hemşireye vurdurdum.
Suyu bilmiyorum benimki kadar aktı mı ama yarısı azalmıştı benimkisinin. Senin yarısından fazla suyu varsa sanırım bir şey olmaz.

canım valla şöyle söyliyim bugünkü pek bi işe yaramaz, o derece toplam 3 doz vermişti bana Kaan Bey, 2 dozum daha var ondan bir umut yaparım da yoluna girer diye düşünüyorum. bakalım inşallah yolunda gider valla. senin kaç dozdu toplam canım peki?
bi de bişey sorucam, eğer yolunda gitmezse belli olur mu pzt. günkü kontrolümde? ya da ne zaman belli olur acaba?

2 doz daha varsa korkma. Ben panik olmuştum bir tane vurulacaktım ondan koşa koşa gittim merkeze bir de evdeyim artık boş zamanım çok:)
Sen endişelenme diğerlerin tam vurursun bir şey olmaz.

2 doz daha varsa korkma. Ben panik olmuştum bir tane vurulacaktım ondan koşa koşa gittim merkeze bir de evdeyim artık boş zamanım çok:)
Sen endişelenme diğerlerin tam vurursun bir şey olmaz.
evet evet tek güvendiğim o 2 doz zaten canım:) ya evet ben bi de izmir dışındayım tekrar alayım yapayım şansım yoktu pek hemşireler de diğerlerini düzgün vurun sorun olmaz dediler, az bişey daha rahatladım.
senin tek dozdu canım öyle mi? bakalım inşallah sıkıntı olmaz valla..
sağol canım:)

Kontrole kadar tek dozdu. sonra tabii arkası gelmişti :)
Yumurta kendiliğinden çatlamasın diye yapılan bir iğne o. Sormuştum hemşireye :)

Kontrole kadar tek dozdu. sonra tabii arkası gelmişti :)
Yumurta kendiliğinden çatlamasın diye yapılan bir iğne o. Sormuştum hemşireye :)
anladım canım benim, benim maaşallah 3 doz toplam:) şimdiye kadar hep 2 duymuştum benimki baya var:) ay evet hemşire söyledi bize de ben o an anlamamışım eşim söylemişti bana

Canim bende adını unuttum ama hani su 450lik olup hemsirelerin onun içinden 600luk doz çıkıyor dedigi ilaç varya onun son günüydü ogune kadar yaptiklarimdan hep 600 cc çıkmıştı hakkaten tabi sonuncida öyle olmadığını ben ne bileyim.600luk var elimde dedim 150cc den 4gün gider dedim tam denk gelir dedim son gun bi çektim ne 150si 50bile çıkmadı içinden.yedegide yok saatte olmuş sekiz eczaneler kapanmış hastaneyi aradım bir tane hemşire cikmamis ogün bi isi varmış hemen bana dedi ben kaan beye ulaşıp size doucem siz benden haber bekleyin.o ilaçlardan saatli vuruluyordu bekledim on on beş dk aradı sağolsun dediki olanı yapacakmissiniz hiç birşey olmazmış geri kalan dozuda yarın sabahtan eczaneden alıp yapın.ama tesadüf ben eşime söylemiştim oda bulvar eczanesine gitmis hastanenin ordaki oradada adam ilaç bekliyomus şans bu ya.eşim ilacı almış gelmiş bende hemenkalan dozuda yaptım.çok uzattım ama catlatma iğnesi dışındakiler çok farketmiyor anladigim kadarıyla çok büyük bir hata yapmadığını surece.ama yinede dikkat et bundan sonra:)

Arkadaşlar birşey soracam doktor saizen 8 mg iğne vermişti 8 gün boyunca 16 ünite kullanacakti bu gün iğnenin 5. Günü ama yarın kullanacak kadar iğne var elimizde yani toplamda 8 gün değil 6 gün kullanmis olacağız kaan beyin hemşiresini aradım tekrardan almanıza gerek yok toplamda 1 tüp kullanmış olmak yeterli bazen böyle olabiliyor dedi sizler de böyle birşey yaşayan oldu mu??? Daha fazla kullanan oldumu?

canım çok teşekkür edrim cevabın için bir ara baya kötü oldum şükür şimdi hafifledi.ağrı olunca korkuyorum olmayıncada korkuyorum belirti arıyorum ne yapacağımı bilemedim valla
canım hiç belirti arama herşeyin hayirlisi bol bol dua et güzel haberlerini alacagiz ins

canım çok teşekkür edrim cevabın için bir ara baya kötü oldum şükür şimdi hafifledi.ağrı olunca korkuyorum olmayıncada korkuyorum belirti arıyorum ne yapacağımı bilemedim valla
canım hiç belirti arama herşeyin hayirlisi bol bol dua et güzel haberlerini alacagiz ins

canım yaa valla bazen çok karışıyor gibi geliyor bana:) şansın yaver gitmiş neyse ki insanın başından aşağı kaynar sular dökülüyor nolcak korkusuyla ben dün Kaan Bey' mesaj attım sağolsun cevapladı, akşamüstüydü, 1 tane daha al yap fazlasının zararı yok diğerlerini de aynı saatinde, 12'de devam et dedi. ben de aldırdım bitane daha eşime, bugün ve yarın aynen devam edicem. inşallah kontrolden sonra da çok uzamaz artık hiç acı yoktu ama göbeğim hassaslaştı bugün iyice, dokunduğum yerler acıyor aynen dediğin gibi canım çok farketmiyor gibi bence de. ama diğelerini dikkatli yapıcam artık:))

canım ben de kullandım Saizen, bana hemşireler 8. doza çok kalmayabilir kalanı vurun dediler, benim 7.dozda azıcıkk bişey kaldı, 8. doza hiç kalmadı yani şoka girdim.. hemen aradım hemşireleri önemli değil olabiliyor öyle bazen dediler, sonra kontrolde Kaan Bey'e de sordum sıkıntı değil dedi zaten kontrolde de yolunda gördü herşeyi. o yüzden sıkıntı yapmca canım milimetrik hesaplar şaşabiliyor bazen, tüpün bitmesi önemli dedikleri gibi sıkıntı etme

Herkese günaydın bişey sormak istiyorumda ben histo için hazırlanıyorum doktorum cyclo progyniva ilaç verdi bugün beyaz haplar bitti ancak sabah bi baktım koyu kahve akıntım var ara kanama sanırsam hemşire hanımla görüştüm ilaca devam et bitiminde gene adet olcan dedi ama ben tereddütte kaldım sizde böyle bişey yaşayan oldumu ilaç bitiminde adetim uzayacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…