- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.801
ya kızlar çok canım sıkkın
bugün cetrotide iğnem vardı, az önce yaptım ama iğne ucunu tam takamamışım, iğne yaparlen solüsyonun yarısı dışarı aktıaradan çıktı yani zaten nasıl takacağımı anlayamadım bi türlü gerildim, öyle olunca da iyice panikledim aradım merkezi şimdi sordum bişi olmaz bidakine dikkat edin dediler ya onlarda da beceremezsem yaa hiç böyle olmamıştı bi de azıcık solüsyon kalmış şişede. ay çok canım sıkıldı yaa.
ya canım hırs yaptım az önce denedim nasıl takılıp çıkarıldığını bidaha, aynen vida gibiymiş yaaCanım biraz çevirerek vida gibi takılıp açılıyor o... Bişey olmaz merak etme, nasıl olsa yarın bir dozun daha olması lazım... Gerek görürse kontrolden sonra yine verir Kaan Bey...
amin canım inşallahInsallah guzel haberlerini alicaz :)
canım sen heyecan yapmışsın sakince yapmaya çalış mesela bende Heyecanlı biriyim kendime iğne vuramam hep eşime yaptırdım çok şükür sıkıntı yaşamadık ama Dediğin iğneyi Hatırladığım kadarıyla döndürülüyordu Dediğiniz gibi. az kaldı inşlh bu iğnelerde bitecek rahat ol sen canımya canım hırs yaptım az önce denedim nasıl takılıp çıkarıldığını bidaha, aynen vida gibiymiş yaaşimdi farkettim ben de ittirip duruyorum salak gibi of denedim şimdi oturdu sızma da olmadı, 2 dozum daha var, onları inşallah düzgün yapıcam anladım şimdi nasıl olduğunu ama geç oldu bi de toz hemen çözünmüyo ben de salladım da salladım köpürtmemek gerektiğini unuttum, hani tüyünü de diktim üstüne anlayacağın neyse inşallah düzgün yaparım sonrakileri de yolunda gider herşey...
Canım endişe etme bende de bir kere aynısı oldu ilacin çok azini yapabildim. Zaten cetrotide yumurta çatlamasın diye alınan bir önlem. Yarın tekrar varmış endişe etme. Bir de ilaçları bir daha calkalama. Hemen çözülüyorya kızlar çok canım sıkkın
bugün cetrotide iğnem vardı, az önce yaptım ama iğne ucunu tam takamamışım, iğne yaparlen solüsyonun yarısı dışarı aktıaradan çıktı yani zaten nasıl takacağımı anlayamadım bi türlü gerildim, öyle olunca da iyice panikledim aradım merkezi şimdi sordum bişi olmaz bidakine dikkat edin dediler ya onlarda da beceremezsem yaa hiç böyle olmamıştı bi de azıcık solüsyon kalmış şişede. ay çok canım sıkıldı yaa.
ya işyerinde wc'de yapmam gerekti cnm, bi de bi işim vardı bırakmak zorunda kaldım geciktim de iğneye, ondan panikledim cnm ya evet. valla hep kendim yapıyorum çok şükür bi sıkıntı yaşamadım bugüne kadar aslında, ama birden işte panikleyince saçmalıyor insanC
canım sen heyecan yapmışsın sakince yapmaya çalış mesela bende Heyecanlı biriyim kendime iğne vuramam hep eşime yaptırdım çok şükür sıkıntı yaşamadık ama Dediğin iğneyi Hatırladığım kadarıyla döndürülüyordu Dediğiniz gibi. az kaldı inşlh bu iğnelerde bitecek rahat ol sen canım
yaa sende de oldu mu öyle? ay valla birden panikten ağlicaktım zor tuttum kendimi. yarınkileri düzgün yapıcam ama inşallah canım. bu çözünmedi bi türlü ben de çözünmeyince çalkaladım da çalkaladımCanım endişe etme bende de bir kere aynısı oldu ilacin çok azini yapabildim. Zaten cetrotide yumurta çatlamasın diye alınan bir önlem. Yarın tekrar varmış endişe etme. Bir de ilaçları bir daha calkalama. Hemen çözülüyor
ya kızlar çok canım sıkkın
canım valla şöyle söyliyim bugünkü pek bi işe yaramaz, o dereceCanım seni endişelendirmek istemem ama kaç defa vurmama rağmen son toplamada aynısı benim başıma geldi. suyu aktı. içim rahat etmedi. vuramadım. merkeze gittim iğneyle. hemşireye gösterdim. suyu epey azalmış olmaz deyince hemen eczaneden aldım. Hemşireye vurdurdum.
Suyu bilmiyorum benimki kadar aktı mı ama yarısı azalmıştı benimkisinin. Senin yarısından fazla suyu varsa sanırım bir şey olmaz.
2 doz daha varsa korkma. Ben panik olmuştum bir tane vurulacaktım ondan koşa koşa gittim merkeze bir de evdeyim artık boş zamanım çok:)canım valla şöyle söyliyim bugünkü pek bi işe yaramaz, o derecetoplam 3 doz vermişti bana Kaan Bey, 2 dozum daha var ondan bir umut yaparım da yoluna girer diye düşünüyorum. bakalım inşallah yolunda gider valla. senin kaç dozdu toplam canım peki?
bi de bişey sorucam, eğer yolunda gitmezse belli olur mu pzt. günkü kontrolümde? ya da ne zaman belli olur acaba?
evet evet tek güvendiğim o 2 doz zaten canım:) ya evet ben bi de izmir dışındayım tekrar alayım yapayım şansım yoktu pek2 doz daha varsa korkma. Ben panik olmuştum bir tane vurulacaktım ondan koşa koşa gittim merkeze bir de evdeyim artık boş zamanım çok:)
Sen endişelenme diğerlerin tam vurursun bir şey olmaz.
Kontrole kadar tek dozdu. sonra tabii arkası gelmişti :)evet evet tek güvendiğim o 2 doz zaten canım:) ya evet ben bi de izmir dışındayım tekrar alayım yapayım şansım yoktu pekhemşireler de diğerlerini düzgün vurun sorun olmaz dediler, az bişey daha rahatladım.
senin tek dozdu canım öyle mi? bakalım inşallah sıkıntı olmaz valla..
sağol canım:)
anladım canım benim, benim maaşallah 3 doz toplam:) şimdiye kadar hep 2 duymuştum benimki baya var:) ay evet hemşire söyledi bize de ben o an anlamamışım eşim söylemişti banaKontrole kadar tek dozdu. sonra tabii arkası gelmişti :)
Yumurta kendiliğinden çatlamasın diye yapılan bir iğne o. Sormuştum hemşireye :)
Canim bende adını unuttum ama hani su 450lik olup hemsirelerin onun içinden 600luk doz çıkıyor dedigi ilaç varya onun son günüydü ogune kadar yaptiklarimdan hep 600 cc çıkmıştı hakkaten tabi sonuncida öyle olmadığını ben ne bileyim.600luk var elimde dedim 150cc den 4gün gider dedim tam denk gelir dedim son gun bi çektim ne 150si 50bile çıkmadı içinden.yedegide yok saatte olmuş sekiz eczaneler kapanmış hastaneyi aradım bir tane hemşire cikmamis ogün bi isi varmış hemen bana dedi ben kaan beye ulaşıp size doucem siz benden haber bekleyin.o ilaçlardan saatli vuruluyordu bekledim on on beş dk aradı sağolsun dediki olanı yapacakmissiniz hiç birşey olmazmış geri kalan dozuda yarın sabahtan eczaneden alıp yapın.ama tesadüf ben eşime söylemiştim oda bulvar eczanesine gitmis hastanenin ordaki oradada adam ilaç bekliyomus şans bu ya.eşim ilacı almış gelmiş bende hemenkalan dozuda yaptım.çok uzattım ama catlatma iğnesi dışındakiler çok farketmiyor anladigim kadarıyla çok büyük bir hata yapmadığını surece.ama yinede dikkat et bundan sonra:)ya canım hırs yaptım az önce denedim nasıl takılıp çıkarıldığını bidaha, aynen vida gibiymiş yaaşimdi farkettim ben de ittirip duruyorum salak gibi of denedim şimdi oturdu sızma da olmadı, 2 dozum daha var, onları inşallah düzgün yapıcam anladım şimdi nasıl olduğunu ama geç oldu bi de toz hemen çözünmüyo ben de salladım da salladım köpürtmemek gerektiğini unuttum, hani tüyünü de diktim üstüne anlayacağın neyse inşallah düzgün yaparım sonrakileri de yolunda gider herşey...
canım hiç belirti arama herşeyin hayirlisi bol bol dua et güzel haberlerini alacagiz inscanım çok teşekkür edrim cevabın için bir ara baya kötü oldum şükür şimdi hafifledi.ağrı olunca korkuyorum olmayıncada korkuyorum belirti arıyorum ne yapacağımı bilemedim valla
canım hiç belirti arama herşeyin hayirlisi bol bol dua et güzel haberlerini alacagiz inscanım çok teşekkür edrim cevabın için bir ara baya kötü oldum şükür şimdi hafifledi.ağrı olunca korkuyorum olmayıncada korkuyorum belirti arıyorum ne yapacağımı bilemedim valla
canım yaa valla bazen çok karışıyor gibi geliyor bana:) şansın yaver gitmiş neyse ki insanın başından aşağı kaynar sular dökülüyor nolcak korkusuylaCanim bende adını unuttum ama hani su 450lik olup hemsirelerin onun içinden 600luk doz çıkıyor dedigi ilaç varya onun son günüydü ogune kadar yaptiklarimdan hep 600 cc çıkmıştı hakkaten tabi sonuncida öyle olmadığını ben ne bileyim.600luk var elimde dedim 150cc den 4gün gider dedim tam denk gelir dedim son gun bi çektim ne 150si 50bile çıkmadı içinden.yedegide yok saatte olmuş sekiz eczaneler kapanmış hastaneyi aradım bir tane hemşire cikmamis ogün bi isi varmış hemen bana dedi ben kaan beye ulaşıp size doucem siz benden haber bekleyin.o ilaçlardan saatli vuruluyordu bekledim on on beş dk aradı sağolsun dediki olanı yapacakmissiniz hiç birşey olmazmış geri kalan dozuda yarın sabahtan eczaneden alıp yapın.ama tesadüf ben eşime söylemiştim oda bulvar eczanesine gitmis hastanenin ordaki oradada adam ilaç bekliyomus şans bu ya.eşim ilacı almış gelmiş bende hemenkalan dozuda yaptım.çok uzattım ama catlatma iğnesi dışındakiler çok farketmiyor anladigim kadarıyla çok büyük bir hata yapmadığını surece.ama yinede dikkat et bundan sonra:)
canım ben de kullandım Saizen, bana hemşireler 8. doza çok kalmayabilir kalanı vurun dediler, benim 7.dozda azıcıkk bişey kaldı, 8. doza hiç kalmadı yani şoka girdim.. hemen aradım hemşireleri önemli değil olabiliyor öyle bazen dediler, sonra kontrolde Kaan Bey'e de sordum sıkıntı değil dedi zaten kontrolde de yolunda gördü herşeyi. o yüzden sıkıntı yapmca canım milimetrik hesaplar şaşabiliyor bazen, tüpün bitmesi önemli dedikleri gibi sıkıntı etmeArkadaşlar birşey soracam doktor saizen 8 mg iğne vermişti 8 gün boyunca 16 ünite kullanacakti bu gün iğnenin 5. Günü ama yarın kullanacak kadar iğne var elimizde yani toplamda 8 gün değil 6 gün kullanmis olacağız kaan beyin hemşiresini aradım tekrardan almanıza gerek yok toplamda 1 tüp kullanmış olmak yeterli bazen böyle olabiliyor dedi sizler de böyle birşey yaşayan oldu mu??? Daha fazla kullanan oldumu?
Evet canim ama benim pazartesi 11 de:)17.40ta canım. senin de mi o gün randevun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?