Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kızlar gene bi sorum olacak..
geçen hafta perşembe akşamı adetim başladı hafif lekelenme şeklinde. cumartesi başladı iğnelerim. normalde 7 gün sürer, perşembe günü bitmesi lazımdı yani. ama kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor şu an.. hormon ilaçlarından dedi hemşireler, aslında mantıklı da, hormonlar değişiyo iğnelerden ama emin de olamadım, sizde böyle bişi yaşayan oldu mu hiç normaldir inşallah...

korkma canım normal ilaçlar yapıyo.benim normalde 5 gün sürerdi 10 gün devam ettiği oldu.iki üç ay üst üste hep uzun sürdü

canım çok panik oldum hafta sonuna denk geliyordu ya almak gerekirse bulabilirmiyiz falan diye bi de o iğnenin karışımını hemşire yapmıştı siz yapamazsınız karışımını demiişti bi de izmirde değiliz biz ya burda bulamazsak diye o kadar stres yaptım ki sonra hemşire gerek yok tek tüp kullanmak yeterli daha fazla kullanmanız gerekseydi doktor ona göre yazardı dedi ama ben yinede kaan beye mesaj attım o da gerek yok almayın deyince rahatladım yani ama o arada almamız gerekirse falan diye eczaneleri falan araıyoruz nasıl bir panik çok basit şeyleri bile nasıl büyütüp stres yapıyoruz yaaa.....bu tedavinin iğnseinden ilacından acısından geçtim stresi yıprattı beni valla!!!

Evet canim ama benim pazartesi 11 de:)
bizim süreç beraber gidiyordu ama hemşireler yüzünden benimki gecikti biraz benim kontrolde salı 11:30 da bu kontrolde yumurta toplama günü belli olur heralde... hadi bakalım güzel haberlerle dönelim kontrollerden :)))

stres kısmında kesinlikle çok haklısın canım... dün yapamadım iğnemi diye öyle çok üzüldüm ki aha dedim tedaviyi bozdum parası pulu acısı bi kenara, oldu mu olacak mı nasıl olacak endişesi çok fena valla... Allah yardımcımız olsun canım hepimizin...

Kizlar saclarimi boyamam gerekio ama hamileyim biliosunuz Sac boyasi zararli hamileyken bebek Icin. Kinada ayni Sekilde zararli mi acaba hamilelikte.siyah Hint kinasi düsünüyorum aslinda bildigim kadariyla kina besleyici saclar icin.ama hamileyken olurmu acaba? Cuma günü randevum var doktora da sormayi düsünüOrum bu konuyu:)

Merhaba herkese, genelde dışardan takip ediyordum forumu, kayıt oldum ve bugün itibari ile ben de iğnelere başladım öncesinde 1 aylık bir vitamin takviyem olmuştu ve devam da ediyor.

Sorunumuz sperm azlığı ve hareket sorunu. Eşim de vitamin takviyelerini sürdürüyor. Kaan Bey, kontrol ve takiplerinde yumurta rezervimin gayet iyi olduğunu ve hamileliğe engel bir durumumun olmadığını hatta duruma eşim ve ben açısından baktığında umutlu olduğunu söyledi.

İlaçlarım: Femera tablet, Gonopeptyl-Gonal F-Menopur- Cetroide(çatlama önleyici) iğneler... tamamı 9 ağustosta bitecek ve 10'unda kontrolüm olacak. Kaan Bey akabinde yumurta toplamaya başlarız dedi bugün.

Beni de tabloya ekleyebilirsiniz, hepimiz hakkında hayırlısı diyelim.

Kızlar ya çok sinirlerim bozuk benim en çok korktugim şeylerden birisi bocektir.demin salonda tv izliyoruz uzandım koltuğa içeri su kolan böcekler varya ondan girmiş eşimde çıksın diye çat diye ışığı kaptti oda doğruca benim bacaklara doğru geldiben o panikle biraz fazla tepindim sonrada başladım ağlamaya eşimden beni teselli edeceğine öyle yapılırmi sen hamilesin ya bişey olduysasa deyip duruyorne kanama var ne bi agri bişey olmamıştır dimi

Canım günaydın. Benim de en hassas Olduğum şey hamamböceği. Ondan kaçmak için balkondan atlarım desem yeridir. Olduğun yerde bi iki kere çırpınmışsın Allah'ın izniyle birşey olmaz. Ama bundan sonrası için sineklik takın bence camlarınıza. Bu sıcak havalarda heryerde varlar.ve birdaha olursa sen direk odadan çık. Gecmiş olsun Sıkma Can'ını.

Sağol canimevet bundan sonra direk kacariM zaten. Allaha emanet kuzularimiz.ama iste eşim öyle bir konuştu ki ağla ağla sistim

Cnm gecmis olsun. Insallah o kadardan birsey olmaz. Bebeklerimiz buyudu artik. O kadar tepinmeden etkilenmez heralde. Oyle olsa kanaman falan olurdu. Uzme sen kendini. Butun erkekler oyledir heralde. Benim esimde en ufak seyde aman bebegimize iyi bak ona birsey olmasin heo boyle. Bizi dusunen yok artik malesef ikinci plana atildik. Canim sana birsey sorcam. Sen premesisi ve unisomu biraktin mi devam ediyormusun? Benim bulantilarim azalcagina daha da kotu olmaya basladim. Sen ne durumdasin?

Tedaviniz hayirli olsun. Insallah en kisa sure de olumlu sonuclanir. Kaan beye guvenebilirsiniz o umutlu konustuysa olur ALlahin izniyle. Moralinizi hep yuksek tutun. Hakkinizda hayirlisi olsun..

Hayırlısı olsun canım inşlh güzel sonuçlar alırsın kaan hoca çok bilgili ve işinde uzman ben kendisine çok güveniyorum.

Canım mrb na aptın transfer tarihin belli oldumu canım merak ettim

Kizlar selam,
ya ben gene bisi sorucam. bugun cetrotidenin son gunuydu vurdum, ama bu sefer igneyi cekince bi baktim kaniyo yani aslinda rahat rahat yapiyorum ignemi sıkıntım olmadi bugune kadar ama endiselendim bisi olur mu sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…