Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

tedavin hayirli olsun canim. yarin eklicem seni de tablomuza.

cok gecmis olsun canim. kanama yoksa korkma bence. esin de paniklemis ama sen de bilerek yapmiyosun sonucta. bende de bocek fobisi var anliyorum seni o yuzden. uzulme strese sokma kendini ve bebisini, kontrole gidersin olmadi pazartesi hastaneye falan.

Kizlar merhabalar .Sanirim yas olarak en buyugunuz benim en azindan burda katilimci olan arkadaslar icinde .41 yasindayim. Amh dusuklugum ve sevgili cikolata kistim var .Subat ayinda vitaminlere basladik .Acelemiz yok yavas yavas ilerleyelim dedik .İlk yumurta gelistirmemiz de buyume saglanmadigi icin ara verdik .Daha sonra ilk Opu da 3 yumurta alindi sadece 1 i 2 nci kalite olarak donduruldu .İkinci OPU da ise 2 yumurtam alindi ikiside 2 nci kalite olarak donduruldu .Simdi ise adet olmayi bekleyecegim .Histo olacagim ve kismetse dondurulmus arkadaslar transfer olacak .Sunu soylemek isterim ki bu isin icinde girmeden zorluklari kimse tahmin edemez ve bizi anlatyamaz.İgnelerin ve ilaclarin yan etkileri maalesef cok.Bitkisel yaptigimiz seyleri hic soylemiyorum .Yemedigimiz seyleri yiyoruz .Her asamasi cok zor ve dusundurucu geciyor .Acaba yumurtalar buyudumu acaba bos mu dolunu cikti , dollendimi , kaliteli mi vb . O yuzden inanin cok icten soyluyorum tedavi goren herkesi allah en kisa zamanda cok ugrastirmadan anne yapmayi nasip etsin .

Sağol canim. Ama onlarda paniklerse bu kadar biz napicaz walla panik atak olmadan sağlıkla gelsin bebislerimiz insallah.

O kadar içten yazmışsınız ki gerçekten her aşaması zor her aşaması stres. Allah herkesin yüzünü güldürsün.

D dstn24 Ben Dr'uma sormuştum boyatabilirsin ama açtırma işlemi yaptırma demişti, boyatmayı düşünmüştüm bir ara sonra vazgeçtim, sakıncalı olduğu için diil de gerek görmedim boyamaya, sen bilirsin istiyorsan boyat ama rengini açtırmadan, bir sakıncası yokmuş.

Son düzenleme:
herkese günaydınlar kızlar...
geçen perşembeden beri, k.rengi akıntıları bitmeyen adetim, son 2-3 iğnemde yaşadığım sıkıntılar ve karnımın her yerinin çok acımasına rağmen bugün umut dolu başlıyorum güne:) kontrolüm var bugün, inşallah yolunda gider herşey...
yeni eklenen arkadaşlarla son durumumuz ekte. gözümden kaçan, güncellenmemiş durumlarınız varsa iletin hemen düzelteyim kızlar...

Hadi bakalım hayirlisi olsun inşallah

umarim hersey gonlunuzce olur ve guzel haberler alirsiniz .bende sabah 10 gibi ordaydim deca vuruldum .beni de listeye eklermisiniz .yas 41 / amh dusuklugu ve cikolata kisti sorunu / adet gormeyi bekliyorum histo icin .

umarim hersey gonlunuzce olur ve guzel haberler alirsiniz .bende sabah 10 gibi ordaydim deca vuruldum .beni de listeye eklermisiniz .yas 41 / amh dusuklugu ve cikolata kisti sorunu / adet gormeyi bekliyorum histo icin .
teşekkürler hepimiz inşallah..
ekledim sizi de. yarın güncel halimizi eklerim.
tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…