- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.841
tedavin hayirli olsun canim. yarin eklicem seni de tablomuza.Merhaba herkese, genelde dışardan takip ediyordum forumu, kayıt oldum ve bugün itibari ile ben de iğnelere başladım öncesinde 1 aylık bir vitamin takviyem olmuştu ve devam da ediyor.
Sorunumuz sperm azlığı ve hareket sorunu. Eşim de vitamin takviyelerini sürdürüyor. Kaan Bey, kontrol ve takiplerinde yumurta rezervimin gayet iyi olduğunu ve hamileliğe engel bir durumumun olmadığını hatta duruma eşim ve ben açısından baktığında umutlu olduğunu söyledi.
İlaçlarım: Femera tablet, Gonopeptyl-Gonal F-Menopur- Cetroide(çatlama önleyici) iğneler... tamamı 9 ağustosta bitecek ve 10'unda kontrolüm olacak. Kaan Bey akabinde yumurta toplamaya başlarız dedi bugün.
Beni de tabloya ekleyebilirsiniz, hepimiz hakkında hayırlısı diyelim.
cok gecmis olsun canim. kanama yoksa korkma bence. esin de paniklemis ama sen de bilerek yapmiyosun sonucta. bende de bocek fobisi var anliyorum seni o yuzden. uzulme strese sokma kendini ve bebisini, kontrole gidersin olmadi pazartesi hastaneye falan.Kızlar ya çok sinirlerim bozukbenim en çok korktugim şeylerden birisi bocektir.demin salonda tv izliyoruz uzandım koltuğa içeri su kolan böcekler varya ondan girmiş eşimde çıksın diye çat diye ışığı kaptti oda doğruca benim bacaklara doğru geldiben o panikle biraz fazla tepindim sonrada başladım ağlamaya eşimden beni teselli edeceğine öyle yapılırmi sen hamilesin ya bişey olduysasa deyip duruyor ne kanama var ne bi agri bişey olmamıştır dimi
Canım yanlış yazmışım 6 tanesi döllenmiş Dondurulmuş olanlar için arıcaklarmışBence çok iyi bir Sayı hayırlısı olsun kaliteleri hakkında bilgi verdilermi canım
Sağol canim. Ama onlarda paniklerse bu kadar biz napicazcok gecmis olsun canim. kanama yoksa korkma bence. esin de paniklemis ama sen de bilerek yapmiyosun sonucta. bende de bocek fobisi var anliyorum seni o yuzden. uzulme strese sokma kendini ve bebisini, kontrole gidersin olmadi pazartesi hastaneye falan.
kiyamam canim ya haklisin vallaSağol canim. Ama onlarda paniklerse bu kadar biz napicazwalla panik atak olmadan sağlıkla gelsin bebislerimiz insallah.
O kadar içten yazmışsınız ki gerçekten her aşaması zor her aşaması stres. Allah herkesin yüzünü güldürsün.Kizlar merhabalar .Sanirim yas olarak en buyugunuz benim en azindan burda katilimci olan arkadaslar icinde .41 yasindayim. Amh dusuklugum ve sevgili cikolata kistim var .Subat ayinda vitaminlere basladik .Acelemiz yok yavas yavas ilerleyelim dedik .İlk yumurta gelistirmemiz de buyume saglanmadigi icin ara verdik .Daha sonra ilk Opu da 3 yumurta alindi sadece 1 i 2 nci kalite olarak donduruldu .İkinci OPU da ise 2 yumurtam alindi ikiside 2 nci kalite olarak donduruldu .Simdi ise adet olmayi bekleyecegim .Histo olacagim ve kismetse dondurulmus arkadaslar transfer olacak .Sunu soylemek isterim ki bu isin icinde girmeden zorluklari kimse tahmin edemez ve bizi anlatyamaz.İgnelerin ve ilaclarin yan etkileri maalesef cok.Bitkisel yaptigimiz seyleri hic soylemiyorum .Yemedigimiz seyleri yiyoruz .Her asamasi cok zor ve dusundurucu geciyor .Acaba yumurtalar buyudumu acaba bos mu dolunu cikti , dollendimi , kaliteli mi vb . O yuzden inanin cok icten soyluyorum tedavi goren herkesi allah en kisa zamanda cok ugrastirmadan anne yapmayi nasip etsin .
canım iyi ki varsınızkrc05 canım hiç endişelenme benimde son iğneler kanamıştı. Az kaldı hadi inşallah mutlu sona.
Ayy çok güzel olur, ayrıcalık yapalım kendimizeKizlar bir forumdan tanıdığm kızlardan 5-6tanesinin ayniz zamanlarda bebekler olmistu.bebisleri üç yaşına falan geldiler bunlar her ay bir kez bulusuyolar bebekleri dogdugundan beri.bakarsınız bizde öyle yaparız
Canım mrb na aptın transfer tarihin belli oldumu canım merak ettim
Hadi bakalım hayirlisi olsun inşallahherkese günaydınlar kızlar...
geçen perşembeden beri, k.rengi akıntıları bitmeyen adetim, son 2-3 iğnemde yaşadığım sıkıntılar ve karnımın her yerinin çok acımasına rağmen bugün umut dolu başlıyorum güne:) kontrolüm var bugün, inşallah yolunda gider herşey...
yeni eklenen arkadaşlarla son durumumuz ekte. gözümden kaçan, güncellenmemiş durumlarınız varsa iletin hemen düzelteyim kızlar...
Eki Görüntüle 1597172
umarim hersey gonlunuzce olur ve guzel haberler alirsiniz .bende sabah 10 gibi ordaydim deca vuruldum .beni de listeye eklermisiniz .yas 41 / amh dusuklugu ve cikolata kisti sorunu / adet gormeyi bekliyorum histo icin .herkese günaydınlar kızlar...
geçen perşembeden beri, k.rengi akıntıları bitmeyen adetim, son 2-3 iğnemde yaşadığım sıkıntılar ve karnımın her yerinin çok acımasına rağmen bugün umut dolu başlıyorum güne:) kontrolüm var bugün, inşallah yolunda gider herşey...
yeni eklenen arkadaşlarla son durumumuz ekte. gözümden kaçan, güncellenmemiş durumlarınız varsa iletin hemen düzelteyim kızlar...
Eki Görüntüle 1597172
teşekkürler hepimiz inşallah..umarim hersey gonlunuzce olur ve guzel haberler alirsiniz .bende sabah 10 gibi ordaydim deca vuruldum .beni de listeye eklermisiniz .yas 41 / amh dusuklugu ve cikolata kisti sorunu / adet gormeyi bekliyorum histo icin .
ay hadi hayırlısı bende heyecan yaptım şimdi mutlu sona az kalmışEvet tatlış... Cuma günü trasfer :))) Heyecanlandım ben yine... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?