Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

umarim hersey gonlunuzce olur ve guzel haberler alirsiniz .bende sabah 10 gibi ordaydim deca vuruldum .beni de listeye eklermisiniz .yas 41 / amh dusuklugu ve cikolata kisti sorunu / adet gormeyi bekliyorum histo icin .
Hayırlı olsun sona çok yaklaşmışsınız bende historoskopii bekliyorum cyclo prognova kullanıyorum yarında decapeptly Depot 3.75 iğnem var onu vurulcam ancak çamur gibi akıntım var çok sinir bozucu doktora sordum bişey olmaz aynen ilaca devam demiş genede Tereddüt içinde kaldım

Sizinde az kalmis hayirlisi olur insallah guzel haberler okuruz burdan .Benimde 2 nci opudan sonra gecmeyen kahverengi lekelenmem ve ara ara agrim vardi .Bugun Tahlil yapildi sonucu bekliyorum .Duphaston ile adet olmayi bekleyecegim ,Bence ara kanamalar vb olusumlar normal cunku o kadar cok ilac ve igne kullaniyoruz ki hormonlarin dengesi bozuldu .Yinede doktora danismakta fayda var .

Canım herşeyin hayirlisi . Üzülmemek elde değil biliyorum ama vakti saati gelmemiş demek rabbim sana da hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip edecektir
Esmacım nasıl gidiyor bebişlerinle ikiside erkekti yanlis hatirlamiyorsam hersey yolundadir umarım

10.gün 70 ti canım :)

Çok şükür şimdilik bi Sıkıntımız yok agopacım. 14.haftamızın içindeyiz. Ama her gece kabuslar. Inşallah sağsalim zamanında alırız kucağımıza. Umarım sen ve prensin de iyisinizdir.
Iyi olduğuna sevindim canım bende bir gece rüyamda hemşirelerin bebeğimi karıştırdığını gördüm cok korkmustum prensimde bende iyiyiz şükür inşallah sağsağlim kucaklarız yavrularımızı :)

sagol canim insallah valla cok gerginim insallah guzel olur hersey
canım inşallah herşey yolundadır. iğneyle ilgili hiçbirşeye canını sıkma. kanama morarma kızarma kaşıntı herşey olabilir. birde listede beni güncelleyebilirmisin bir kız bir erkek bebeklerim inşallah son anda değişiklik olmazsa

iyi akşamlar..güzel dilekleriniz için teşekkürler, yaş kısmım da tamamlanabilir tablo da 3o olarak :) iğnelere devam ediyorum son sürat... ve fazla fırsat da bulamıyorum girmek için nete. Rabbim bu süreçte hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…