- 19 Temmuz 2015
- 211
- 222
- 18
- 39
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.861
hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz bol bol kaliteli yumişler olsun inşlhteşekkürler hepimiz inşallah..
ekledim sizi de. yarın güncel halimizi eklerim.
tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah..
Hayırlı olsun sona çok yaklaşmışsınız bende historoskopii bekliyorum cyclo prognova kullanıyorum yarında decapeptly Depot 3.75 iğnem var onu vurulcam ancak çamur gibi akıntım var çok sinir bozucu doktora sordum bişey olmaz aynen ilaca devam demiş genede Tereddüt içinde kaldımumarim hersey gonlunuzce olur ve guzel haberler alirsiniz .bende sabah 10 gibi ordaydim deca vuruldum .beni de listeye eklermisiniz .yas 41 / amh dusuklugu ve cikolata kisti sorunu / adet gormeyi bekliyorum histo icin .
Sizinde az kalmis hayirlisi olur insallah guzel haberler okuruz burdan .Benimde 2 nci opudan sonra gecmeyen kahverengi lekelenmem ve ara ara agrim vardi .Bugun Tahlil yapildi sonucu bekliyorum .Duphaston ile adet olmayi bekleyecegim ,Bence ara kanamalar vb olusumlar normal cunku o kadar cok ilac ve igne kullaniyoruz ki hormonlarin dengesi bozuldu .Yinede doktora danismakta fayda var .Hayırlı olsun sona çok yaklaşmışsınız bende historoskopii bekliyorum cyclo prognova kullanıyorum yarında decapeptly Depot 3.75 iğnem var onu vurulcam ancak çamur gibi akıntım var çok sinir bozucu doktora sordum bişey olmaz aynen ilaca devam demiş genede Tereddüt içinde kaldım
cok tesekkur ederim .herkesin iyi haber almasi dilegimle ...teşekkürler hepimiz inşallah..
ekledim sizi de. yarın güncel halimizi eklerim.
tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah..
sagol canim insallah valla cok gerginim insallah guzel olur herseyH
hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz bol bol kaliteli yumişler olsun inşlh
insallah bol kaliteli yumurtalar cikarKizlar bana dua edin yarin opum var
allah yardımcın olsun ve gönlündekini versin inaşallah!!!Kizlar bana dua edin yarin opum var
Esmacım nasıl gidiyor bebişlerinle ikiside erkekti yanlis hatirlamiyorsam hersey yolundadir umarımCanım herşeyin hayirlisi . Üzülmemek elde değil biliyorum ama vakti saati gelmemiş demek rabbim sana da hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip edecektir
Gözünaydın çok çok güzel bir haber bu insallah sagsaglim kucagina alırsınHAMILEYIMMMMMM....:)))))))))))
Senin nasıl gidiyor cnm kaç haftalik oldun ?
10.gün 70 ti canım :)Herkese Cok tesekkür ediyorum arkadaslar:)) Rabbim herkese yasatsin bu güzel duyguyu.. Ilk duydugumda hemen gözlerimden yas geldi tutamadim kendimi. 5. denememde ( 5. irembe de yaptigim) Sonuc alabildim nihayet. Sonucum 64 cikmis bu hamile oldugumu gösteriyor fakat sali günü katlanmasi lazim. Yani testi daha 2 3 kez tekrarlamak gerekiyor.. Anlayacaginiz pozitifi görmekle bitmiyormus gercektende..Allah bizlere Sabir versin her asamasi ayri sabir istiyor.. Simdi tek düsüncem herseyin yolunda gitmesi. Yalniz hamile arkadaslar sormak istiyorum sizin ilk gebelik degerleriniz kacti? Yazarsaniz sevinirim:)
Progestanı 10.haftada kesmiştik ekoprini benim doktorum hala kullandırıyor canımHamile arkadaslar progestan ve ecopirini kacinci haftaya kadar kullandiniz?
Çok şükür şimdilik bi Sıkıntımız yok agopacım. 14.haftamızın içindeyiz. Ama her gece kabuslar. Inşallah sağsalim zamanında alırız kucağımıza. Umarım sen ve prensin de iyisinizdir.Senin nasıl gidiyor cnm kaç haftalik oldun ?
Iyi olduğuna sevindim canım bende bir gece rüyamda hemşirelerin bebeğimi karıştırdığını gördüm cok korkmustum prensimde bende iyiyiz şükür inşallah sağsağlim kucaklarız yavrularımızı :)Çok şükür şimdilik bi Sıkıntımız yok agopacım. 14.haftamızın içindeyiz. Ama her gece kabuslar. Inşallah sağsalim zamanında alırız kucağımıza. Umarım sen ve prensin de iyisinizdir.
canım inşallah herşey yolundadır. iğneyle ilgili hiçbirşeye canını sıkma. kanama morarma kızarma kaşıntı herşey olabilir. birde listede beni güncelleyebilirmisinsagol canim insallah valla cok gerginim insallah guzel olur hersey
Saol cnm Amin ins:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?