- 6 Kasım 2014
- 191
- 384
- 78
- 35
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.881
dualarımız seninle canım hayırlısı olsun şimdidenKizlar bana dua edin yarin opum var
çok şükür canım yolunda şimdilik. dün kontrolüm vardı büyümüş yumurtalarım, yarın tekrar kontrol ve sanırım cuma da opu olacak:) dediğin gibi hepsi normalmiş, adetin devam etmesi de normalmiş bu kadar süre. içim rahatladı birazcık.. aa valla çok sevindim canım ne güzel bir prens bi prenses:)) hayırlısıyla gelsinler inşallah:))canım inşallah herşey yolundadır. iğneyle ilgili hiçbirşeye canını sıkma. kanama morarma kızarma kaşıntı herşey olabilir. birde listede beni güncelleyebilirmisinbir kız bir erkek bebeklerim inşallah son anda değişiklik olmazsa
mrhb Hoşgeldin Erdal beyi tanımıyorum ama kaan beyden çok memnunum gayet ilgili bir doktor yoğun olmasına rağmen hastalarına karşı çok titiz ücrete gelince her hastada farklı çünkü 2-3 kere opuya giren var Buda ekstra opu ve iğne ilaç parası demek ben kendiminkini söyleyim ben ve eşim 3 ay vitamin kullandık 1000 lira iğneler 1500 bin opu ve transfer 4500 bin bide histo var 1000 liraymış daha olmadım tabi yol paralarını saymıyorum ben uzaktan geliyorum oda baya tuttu benim sizinde tedaviniz hayırlı olur inşlhArkadaslar merhaba
oncelikle bebek bekleyenlere saglikli guzel bir hamilelik diliyorum insallah saglikla kucaginiza alitsiniz.
bebek isteyenlere de hayirlisiyla en kisa zamanda nasip olur insallah.
ben de tüp bebek dusunuyorum ve yeni basladim arastirmaya. Kaan beyden epey memnun olan var sanirim. Bir de erdal bey varmis bilginiz var mi acaba?
Bir de kaan beyle tup bebek fiyati hakkinda bi bilgi verebilir misiniz. Tabi kisiden kisiye degisiyordur ama ortalama bir fiyata ihtiyacim var.
Listemiz gittikçe çoğalıyor ne güzel yanlız benim YAŞ 29 bana yazdığın yaş güzelmiş ama gerçeklerden kaçamayız
tamam canım düzelttim kusura bakma:) gene de yaşın çok değil zatenListemiz gittikçe çoğalıyor ne güzel yanlız benim YAŞ 29 bana yazdığın yaş güzelmiş ama gerçeklerden kaçamayız
kiyamam sana .Bugun icin bol sanslar sana .Sonuc icinde kendini oyalayacak seyler bul ki surekli konuya odaklanmayasin .Ben iki OPU gecirdim ve yumurtam az cikti ve 3 tane ancak dondurulabildi .Gerci bunada sukur .Bizi haberdar et canim .Simdiden hayirlisi olsun .
iyi dusun iyi sonuclar olsun canimKızlar irenbedeyim kontrol için bekliyorum bakalım yumurtalar ne durumda inşallah güzel sayı ve kalitede olurlar :)
Cumaya tekrar kontrole çağırdı doktor öncekinde tek kontrol yeterli olmuştu ilaclarim farklıydi iğneler farklıydi daha doğrusu bu sefer biraz ağır ilerledi gibi geldi bu iğneler bana iyi gelmedi mı acaba canım sıkıldı açıkcasi biraziyi dusun iyi sonuclar olsun canim
Hic canini sikma 1 nci ve 2 ncide bende farkli reaksiyonlar gosterdim .Bazen erken bazen gec gelisebiliyorlar .Kac yumurta tespit edildi ?Cumaya tekrar kontrole çağırdı doktor öncekinde tek kontrol yeterli olmuştu ilaclarim farklıydi iğneler farklıydi daha doğrusu bu sefer biraz ağır ilerledi gibi geldi bu iğneler bana iyi gelmedi mı acaba canım sıkıldı açıkcasi biraz
Hic uzulme mutlu sona az kaldi moralinide bozma hersey guzel olacak .Arkadaşlar benim Cuma günü olacak transferim iptal oldu. Kanda progeston yüksek çıkmış.
Hic canini sikma 1 nci ve 2 ncide bende farkli reaksiyonlar gosterdim .Bazen erken bazen gec gelisebiliyorlar .Kac yumurta tespit edildi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?