Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaslar merhaba
oncelikle bebek bekleyenlere saglikli guzel bir hamilelik diliyorum insallah saglikla kucaginiza alitsiniz.
bebek isteyenlere de hayirlisiyla en kisa zamanda nasip olur insallah.
ben de tüp bebek dusunuyorum ve yeni basladim arastirmaya. Kaan beyden epey memnun olan var sanirim. Bir de erdal bey varmis bilginiz var mi acaba?
Bir de kaan beyle tup bebek fiyati hakkinda bi bilgi verebilir misiniz. Tabi kisiden kisiye degisiyordur ama ortalama bir fiyata ihtiyacim var.

çok şükür canım yolunda şimdilik. dün kontrolüm vardı büyümüş yumurtalarım, yarın tekrar kontrol ve sanırım cuma da opu olacak:) dediğin gibi hepsi normalmiş, adetin devam etmesi de normalmiş bu kadar süre. içim rahatladı birazcık.. aa valla çok sevindim canım ne güzel bir prens bi prenses:)) hayırlısıyla gelsinler inşallah:))

Mr
mrhb Hoşgeldin Erdal beyi tanımıyorum ama kaan beyden çok memnunum gayet ilgili bir doktor yoğun olmasına rağmen hastalarına karşı çok titiz ücrete gelince her hastada farklı çünkü 2-3 kere opuya giren var Buda ekstra opu ve iğne ilaç parası demek ben kendiminkini söyleyim ben ve eşim 3 ay vitamin kullandık 1000 lira iğneler 1500 bin opu ve transfer 4500 bin bide histo var 1000 liraymış daha olmadım tabi yol paralarını saymıyorum ben uzaktan geliyorum oda baya tuttu benim sizinde tedaviniz hayırlı olur inşlh

B berlin74 ve A arslan33 cok sagolun kizlar rabbim sizinde gonlunuze gore versin. Stres olmaya basliyo insan zaman azalınca

B berlin74 ve A arslan33 cok sagolun kizlar rabbim sizinde gonlunuze gore versin. Stres olmaya basliyo insan zaman azalınca
kiyamam sana .Bugun icin bol sanslar sana .Sonuc icinde kendini oyalayacak seyler bul ki surekli konuya odaklanmayasin .Ben iki OPU gecirdim ve yumurtam az cikti ve 3 tane ancak dondurulabildi .Gerci bunada sukur .Bizi haberdar et canim .Simdiden hayirlisi olsun .

Hamile arkadaslar devam ettiginiz tüm ilaclari ssk dan mi aliyorsunuz? Ben ignelerimi ve progestani aldim ssk dan. Digerlerinin recetesini de kaybetmisim sanirim . Ssk da doktora söylesem yazar mi acaba onlari da.dün aldiklarimi 1 aylik olarak aldim.eczaneye bir daha ne zmn ilac yazdirabilirim dedim 15 20 gün sonra dedi.yani simdi recetesi kaybolan ilaclarimi yazdirmak icin 15 20 gün beklemem mi gerekio? Bide doktor recetesiz ilac yazmiyor degil Mi?

Güzel anne Adayları herkese sim
Beni bazılarınız hatırlar 3ay önce yazmıştım sonrasında eşim etkileniyorum diye Yasakladı:)
Takip ediyordum sürekli ama tekrar üyeliğimi aktifleştirdim.
Missçağlayan,GMat,Kallbımınozu ve diğer hamile kalan tüm arkadaşlarımı çok tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Bende rezerv azlığı ve çikolata kisti var yaşım 34.
Nisan gibi vitaminlerle başladık,sonra iğneler ve sen cmt opum oldu.2 yumurta toplandı fakat 3.gün Bölünme gerçekleşmedi.
Çok üzüldüm tahmin edersinizki ama Hayırlısı değilmiş diyorum tevekkel oluyorum.Herşey Allah tan.
Kaan Bey hemen Dağılma üzülme tekrar yumurtlama ilaçlarına başlıycaz dedi Sağolsun güç verdi.
Sizlerimde duasına ihtiyacım var anlayacağınız.Allah hepimizi çok aratmasın sağlıklı sıhhatli evlat sahibi yapsın.
Sevgiler hepinize.

Bu süreçte de yemediğim içmediğim kadar süt yumurta meyve yoğurt balık sebze yedim,beslenmeme çok dikkat ettim.İncir kürünü Yaptım.Arı sütü bal polen ve çörek otu bal tarçın kürlerini uyguladım.Bence faydası oldu ama Allah istemeyince olmuyor işte.Bölünme kaliteli gerçekleşmedi.Hatta orda bana ait bir Parça yok oldu diye düşünüp arkasından dua ettim.Başkası olsa deli olduğumu düşünür fakat sizler beni çok iyi anlıyorsunuz o Yüzden rahat yazıyorum:)
Incir kürünü Haziran gibi tamamlamıştım acaba tekrar başlasam olurmu bilmiyorum.Kısa süre arayla uygulayan varmı aranızda?

Birde dstn24 sende çok tebrik ederim,Allah kucağına almayı nasip etsin hepimizede yaşatsın inşallah.

iyi dusun iyi sonuclar olsun canim
Cumaya tekrar kontrole çağırdı doktor öncekinde tek kontrol yeterli olmuştu ilaclarim farklıydi iğneler farklıydi daha doğrusu bu sefer biraz ağır ilerledi gibi geldi bu iğneler bana iyi gelmedi mı acaba canım sıkıldı açıkcasi biraz

Hic canini sikma 1 nci ve 2 ncide bende farkli reaksiyonlar gosterdim .Bazen erken bazen gec gelisebiliyorlar .Kac yumurta tespit edildi ?

Valla yumurta durumu da çok içime sinmedi 5 yumurta gözüküyor onların da hepsi olgunlaşacak mı, hepsi kaliteli olacak mı kaliteli olsa hepsi döllenecek mı, döllense de sağlıklı embriyo olacak mı yani el de ne kalacak bilmiyorum kafamda sorular sorular sorular.... Doktor biraz fazla ilaç yukleyelim de daha fazla yumurta elde etmeye çalışalım demişti ama olmadı galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…