Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Benimde ikinci gelistirmede 2 tane cikti dusun o kadar yuksek dozda igne oldum ve ilac kullandim .Hic canini sikma yavasta olsa yumurta biriktirirsin .Benim 3 tane 2 nci kalitem var ve bunlarla denemek istiyorum .Hersey kismet .Zamani geldiginde hersey olacaktir .Sen moralini yuksek tut kafani mesgul edecek seyler bul .Moral cok onemli biliyorsun .

Rica edersen yazarlar. Tup bebek oldugunu soyle doktoruna denk gelirsen yaziyor. Bant ve estrofemide yazdirabilirsin baska ne kullaniyorsun bilmiyorum ama sen kutularini goster doktor odeyip odemedigini soyler.

Anladim canim cok tesekkurler.
ne kadar masrafliymiş. Insallah hepimiz en yakinda saglikli hayirli evlat sahibi oluruz.

Canim Allah yardımcınız olsun çok zor bir süreçten geçiyorsun ama hetseyin başı sabır ve umudunu kaybetmemek.hepiz yaşadık yaşadıklarını.normal yolla çocuk sahibi olanlar bunların hiç birini anlamıyor ve bu süreci dahada çekilmez hale getiriyorlar.Hepimiz birbirimize dua edlim bol bol.Bu sayfadaki ve buraya ulaşamayan bebek isteyen herkes Allahın izniyle sağlıkla kavussun bebeklerine Inşallah. Ben incir kurunu hiç yapmadim çünkü çok yapınca yumurtalarda kistlesme yapiyomus diye duymuştum.ama çörek otu bal tarçın hergün yedim.sonra keçi boynuzunuda tavsiye etmişti kaan bey .eşime yapıyoruz demistim ben bana sende iç çok faydalı demişti

Bunları düşünmek strese girmekten başka hiçbir işe yaramıyor ayrıca hormonlarında etkileyip Tedaviyi olumsuz etkiliyor.Seni çok iyi Anlıyorum ama bir gün Sonrasını düşünmeden devam etmemiz Gerekiyor.Buda çok zor ve sabır istiyor.Bende yüksek dozda ilaçlar ve iğneler kullandım,son kontrolde 4 yumurta göründü ama 2 si kaliteli çıktı fakat döllenmede kalite olmadı.Olcağı varsa 1 yumurtadan oluyor diye düşünüp hormonlarımızı rahatlatmamız Lazım.Bir yazıda okudum Çin de yapılan araştırmada odaklanıp iyi yumurta olacağını,sonra tutulacağını ve bebeğimizi kucağımıza aldığımız anı düşündüğümüzde vücut hormonlara olumlu destek veriyormuş.Elimizden başka birey gelmediği için bunlarla güç veriyorum kendime

Canım sende hamileymişsin şimdi öğrendim.Cok tebrik ederim,Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Hamilelerin duaları çok önemliymiş bizim içinde dua edin ben hepiniz için ediyorum.Başkasının bir Başkasına ettiği dua çok Kıymetli ve kabul olurmuş.Sağol önerin içinde yapmayayım tekrar o zaman.

merhaba, tekrar hoşgeldin. öncelikle çok teşekkür ederim. yazını okuyunca birden yaşadıklarım gözümün önünden bir bir geçti. gerçi 1 sene içine sığdırdığım her anı unutmuş değilim. allah yardımcın olsun. gerçekten rezerv azlığında tedavi çok zor ilerliyor. istedipin gibi sonuçlar elde edemiyorsun. bende her kürü denedim. yeniden tedavi olacaksın anladığım kadarıyla. o zaman incir kürüne başlayabilirsin. yada ben geceden zeytinyağına inciri yatırıyordum sabah aç karnına yiyorduk eşimle. bitkisel mutlaka etki ediyordur. ben bir gün mutlu sona ulaşacağıma hep inandim. asla yılmadım. hep dua ettim. kaan beyde çok destek oldu, sözleriyle güç verdi. ve sonunda tünelin sonundaki o ışık tamamen dünyamı aydınlattı. çok şükür. rabbim çabalayan tüm anne adaylarının yüzünü güldürsün.karanlığın içinde daha derine daha derine değilde sabırla inançla umutla yol alsın tüm arkadaşlarım. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. O ol deyince olmayacak birşey yok.

Haklısın canım bu düşüncelerin bana hiçbir faydası olmadığını biliyorum ama düşünmekten de kendimi alıkoyamiyorum bu gitgellerden de çok yoruldum artık şöyle güzel bir sonuç alsak da güzel bir tatil yapsak çok iyi olacak çok ihtiyacım var artık...

Hic uzulme mutlu sona az kaldi moralinide bozma hersey guzel olacak .

Teşekkür ederim arkadaşım... Bozmuyorum ben de moralimi. Ne kadar şanslıyız ki doktorumuz ve merkezimiz herşeyi değerlendirip ona göre transferi yapıyorlar. Birçok merkezde gözü kapalı transfer yapıyorlar... Sonuçta bakmadan transfer etseler, herşey çok iyiydi neden tutmadı diyecektim... Vardır bir sebebi, bu da Allahtan... Moral bozmak yok, herkes yola devam... :)

Ewet canim çok şükür Allah nasip etti hamileligi inşallah saglikla kucagimiza almayida nasip eder. En kisa zamandada size nasip olur inşallah. Bu arada benim sadece beş yumurtam gelismiti tedavi öncesi taslak çok iyi görünüyordu oysaki kaan beyin beklentisi yüksekti.onlardanda sadece ucu dollendi ve transfer edildi ve ikisi çok şükür tutundu bana.o yüzden yumirta sayısına takilmayin hiç bir bile olsa Allah nasip etsin yeter.dualarimz sizinle:)

Gerçekten zorlu bir süreç ben kadınların çok güçlü olduğuna inanıyorum inan ve o inançla yoluna devam et sonuç çok güzel olacaktır Allah'ın izniyle

İncir kurunu çok sık yapanın süt hormonunu arttırdığını duymuştum yanlış hatırlamıyorsam o yüzden normal olarak yaş ya da kurusunu tüketmek daha iyi oluyormuş ben günde iki tane falan kurusunu yiyorum artık tazesini bu

Kafanda bu soruların olması çok normal, bunlar hep o kullandığımız bir dünya ilacın suçu :)) Hiç canını sıkma 5 yumurta 5 embriyo ve 5 transfer beşiz demek zaten, onu da istemeyiz di mi? Bir veya iki tanesi okeydir. :)

Canım
canım önemli olan kalitesi tek olsun güzel olsun benim ablam 27 yumurta toplanmıştı 2 tane ikinci kalite oldu oda tutmadı bence sayıdan çok niteliği önemli takma kafana rahat olmaya çalışki hormonların etkilenmesin

Çok teşekkür ederim canım.Kaan Bey de sürekli aynı şeyi söylüyor sayılara takılma olacağı varsa olacak diyor.ikiz çok güzel bence mucize ötesi artık diyorum:)

:))) hakikaten Allah'ım nasıl ayarlıyor 5iz olsa baya zor olurdu:)
Benim kuzenim 4.denemede 3üz hamile kaldı,doktor birisinin alınması gerektiğini söyledi ama o aldırmadı ben çok Aradım dedi.Fakat doğumdan 1gece önce 1 i öldü maalesef.Sonra aradan 5yıl geçti normal yoldan doktorlar imkansız derken hamile kaldı ve üçüncü yine tamamlandı.Allah ona 3 çocuk Yazmış çünkü.Allah isteyince olacak inşallah.

evet doğru arttırıyor ama arkadaşımız ara vermiş sanırım 2 aydır yapmıyor anladığım kadarıyla. prolaktini normaldir. tabi şimdi incir mevsimi. mis gibi doğal da tüketikebilir. hakkında hayırlısı olsun canım.

bi anda 5 tane bebis dusundum yanyana gozlerim yuvalarindan cikti hi hi

Gerçekten zorlu bir süreç ben kadınların çok güçlü olduğuna inanıyorum inan ve o inançla yoluna devam et sonuç çok güzel olacaktır Allah'ın izniyle
Kesinlikle onlarda fiziki güç bizde manevi güç sabır...Allah Razı olsun çok güzel dileğin hepimizin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…