- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.901
Benimde ikinci gelistirmede 2 tane cikti dusun o kadar yuksek dozda igne oldum ve ilac kullandim .Hic canini sikma yavasta olsa yumurta biriktirirsin .Benim 3 tane 2 nci kalitem var ve bunlarla denemek istiyorum .Hersey kismet .Zamani geldiginde hersey olacaktir .Sen moralini yuksek tut kafani mesgul edecek seyler bul .Moral cok onemli biliyorsun .Valla yumurta durumu da çok içime sinmedi 5 yumurta gözüküyor onların da hepsi olgunlaşacak mı, hepsi kaliteli olacak mı kaliteli olsa hepsi döllenecek mı, döllense de sağlıklı embriyo olacak mı yani el de ne kalacak bilmiyorum kafamda sorular sorular sorular.... Doktor biraz fazla ilaç yukleyelim de daha fazla yumurta elde etmeye çalışalım demişti ama olmadı galiba...
Rica edersen yazarlar. Tup bebek oldugunu soyle doktoruna denk gelirsen yaziyor. Bant ve estrofemide yazdirabilirsin baska ne kullaniyorsun bilmiyorum ama sen kutularini goster doktor odeyip odemedigini soyler.Hamile arkadaslar devam ettiginiz tüm ilaclari ssk dan mi aliyorsunuz? Ben ignelerimi ve progestani aldim ssk dan. Digerlerinin recetesini de kaybetmisim sanirim . Ssk da doktora söylesem yazar mi acaba onlari da.dün aldiklarimi 1 aylik olarak aldim.eczaneye bir daha ne zmn ilac yazdirabilirim dedim 15 20 gün sonra dedi.yani simdi recetesi kaybolan ilaclarimi yazdirmak icin 15 20 gün beklemem mi gerekio? Bide doktor recetesiz ilac yazmiyor degil Mi?
Canim Allah yardımcınız olsun çok zor bir süreçten geçiyorsun ama hetseyin başı sabır ve umudunu kaybetmemek.hepiz yaşadık yaşadıklarını.normal yolla çocuk sahibi olanlar bunların hiç birini anlamıyor ve bu süreci dahada çekilmez hale getiriyorlar.Hepimiz birbirimize dua edlim bol bol.Bu sayfadaki ve buraya ulaşamayan bebek isteyen herkes Allahın izniyle sağlıkla kavussun bebeklerine Inşallah. Ben incir kurunu hiç yapmadim çünkü çok yapınca yumurtalarda kistlesme yapiyomus diye duymuştum.ama çörek otu bal tarçın hergün yedim.sonra keçi boynuzunuda tavsiye etmişti kaan bey .eşime yapıyoruz demistim ben bana sende iç çok faydalı demiştiBu süreçte de yemediğim içmediğim kadar süt yumurta meyve yoğurt balık sebze yedim,beslenmeme çok dikkat ettim.İncir kürünü Yaptım.Arı sütü bal polen ve çörek otu bal tarçın kürlerini uyguladım.Bence faydası oldu ama Allah istemeyince olmuyor işte.Bölünme kaliteli gerçekleşmedi.Hatta orda bana ait bir Parça yok oldu diye düşünüp arkasından dua ettim.Başkası olsa deli olduğumu düşünür fakat sizler beni çok iyi anlıyorsunuz o Yüzden rahat yazıyorum:)
Incir kürünü Haziran gibi tamamlamıştım acaba tekrar başlasam olurmu bilmiyorum.Kısa süre arayla uygulayan varmı aranızda?
Birde dstn24 sende çok tebrik ederim,Allah kucağına almayı nasip etsin hepimizede yaşatsın inşallah.
Bunları düşünmek strese girmekten başka hiçbir işe yaramıyor ayrıca hormonlarında etkileyip Tedaviyi olumsuz etkiliyor.Seni çok iyi Anlıyorum ama bir gün Sonrasını düşünmeden devam etmemiz Gerekiyor.Buda çok zor ve sabır istiyor.Bende yüksek dozda ilaçlar ve iğneler kullandım,son kontrolde 4 yumurta göründü ama 2 si kaliteli çıktı fakat döllenmede kalite olmadı.Olcağı varsa 1 yumurtadan oluyor diye düşünüp hormonlarımızı rahatlatmamız Lazım.Bir yazıda okudum Çin de yapılan araştırmada odaklanıp iyi yumurta olacağını,sonra tutulacağını ve bebeğimizi kucağımıza aldığımız anı düşündüğümüzde vücut hormonlara olumlu destek veriyormuş.Elimizden başka birey gelmediği için bunlarla güç veriyorum kendimeValla yumurta durumu da çok içime sinmedi 5 yumurta gözüküyor onların da hepsi olgunlaşacak mı, hepsi kaliteli olacak mı kaliteli olsa hepsi döllenecek mı, döllense de sağlıklı embriyo olacak mı yani el de ne kalacak bilmiyorum kafamda sorular sorular sorular.... Doktor biraz fazla ilaç yukleyelim de daha fazla yumurta elde etmeye çalışalım demişti ama olmadı galiba...
Canım sende hamileymişsin şimdi öğrendim.Cok tebrik ederim,Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Hamilelerin duaları çok önemliymiş bizim içinde dua edin ben hepiniz için ediyorum.Başkasının bir Başkasına ettiği dua çok Kıymetli ve kabul olurmuş.Sağol önerin içinde yapmayayım tekrar o zaman.Canim Allah yardımcınız olsun çok zor bir süreçten geçiyorsun ama hetseyin başı sabır ve umudunu kaybetmemek.hepiz yaşadık yaşadıklarını.normal yolla çocuk sahibi olanlar bunların hiç birini anlamıyor ve bu süreci dahada çekilmez hale getiriyorlar.Hepimiz birbirimize dua edlim bol bol.Bu sayfadaki ve buraya ulaşamayan bebek isteyen herkes Allahın izniyle sağlıkla kavussun bebeklerine Inşallah. Ben incir kurunu hiç yapmadim çünkü çok yapınca yumurtalarda kistlesme yapiyomus diye duymuştum.ama çörek otu bal tarçın hergün yedim.sonra keçi boynuzunuda tavsiye etmişti kaan bey .eşime yapıyoruz demistim ben bana sende iç çok faydalı demişti
merhaba, tekrar hoşgeldin. öncelikle çok teşekkür ederim. yazını okuyunca birden yaşadıklarım gözümün önünden bir bir geçti. gerçi 1 sene içine sığdırdığım her anı unutmuş değilim. allah yardımcın olsun. gerçekten rezerv azlığında tedavi çok zor ilerliyor. istedipin gibi sonuçlar elde edemiyorsun. bende her kürü denedim. yeniden tedavi olacaksın anladığım kadarıyla. o zaman incir kürüne başlayabilirsin. yada ben geceden zeytinyağına inciri yatırıyordum sabah aç karnına yiyorduk eşimle. bitkisel mutlaka etki ediyordur. ben bir gün mutlu sona ulaşacağıma hep inandim. asla yılmadım. hep dua ettim. kaan beyde çok destek oldu, sözleriyle güç verdi. ve sonunda tünelin sonundaki o ışık tamamen dünyamı aydınlattı. çok şükür. rabbim çabalayan tüm anne adaylarının yüzünü güldürsün.karanlığın içinde daha derine daha derine değilde sabırla inançla umutla yol alsın tüm arkadaşlarım. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. O ol deyince olmayacak birşey yok.Güzel anne Adayları herkese sim
Beni bazılarınız hatırlar 3ay önce yazmıştım sonrasında eşim etkileniyorum diye Yasakladı:)
Takip ediyordum sürekli ama tekrar üyeliğimi aktifleştirdim.
Missçağlayan,GMat,Kallbımınozu ve diğer hamile kalan tüm arkadaşlarımı çok tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Bende rezerv azlığı ve çikolata kisti var yaşım 34.
Nisan gibi vitaminlerle başladık,sonra iğneler ve sen cmt opum oldu.2 yumurta toplandı fakat 3.gün Bölünme gerçekleşmedi.
Çok üzüldüm tahmin edersinizki ama Hayırlısı değilmiş diyorum tevekkel oluyorum.Herşey Allah tan.
Kaan Bey hemen Dağılma üzülme tekrar yumurtlama ilaçlarına başlıycaz dedi Sağolsun güç verdi.
Sizlerimde duasına ihtiyacım var anlayacağınız.Allah hepimizi çok aratmasın sağlıklı sıhhatli evlat sahibi yapsın.
Sevgiler hepinize.
Haklısın canım bu düşüncelerin bana hiçbir faydası olmadığını biliyorum ama düşünmekten de kendimi alıkoyamiyorum bu gitgellerden de çok yoruldum artık şöyle güzel bir sonuç alsak da güzel bir tatil yapsak çok iyi olacak çok ihtiyacım var artık...Bunları düşünmek strese girmekten başka hiçbir işe yaramıyor ayrıca hormonlarında etkileyip Tedaviyi olumsuz etkiliyor.Seni çok iyi Anlıyorum ama bir gün Sonrasını düşünmeden devam etmemiz Gerekiyor.Buda çok zor ve sabır istiyor.Bende yüksek dozda ilaçlar ve iğneler kullandım,son kontrolde 4 yumurta göründü ama 2 si kaliteli çıktı fakat döllenmede kalite olmadı.Olcağı varsa 1 yumurtadan oluyor diye düşünüp hormonlarımızı rahatlatmamız Lazım.Bir yazıda okudum Çin de yapılan araştırmada odaklanıp iyi yumurta olacağını,sonra tutulacağını ve bebeğimizi kucağımıza aldığımız anı düşündüğümüzde vücut hormonlara olumlu destek veriyormuş.Elimizden başka birey gelmediği için bunlarla güç veriyorum kendime
Hic uzulme mutlu sona az kaldi moralinide bozma hersey guzel olacak .
Benimde ikinci gelistirmede 2 tane cikti dusun o kadar yuksek dozda igne oldum ve ilac kullandim .Hic canini sikma yavasta olsa yumurta biriktirirsin .Benim 3 tane 2 nci kalitem var ve bunlarla denemek istiyorum .Hersey kismet .Zamani geldiginde hersey olacaktir .Sen moralini yuksek tut kafani mesgul edecek seyler bul .Moral cok onemli biliyorsun .
Ewet canim çok şükür Allah nasip etti hamileligi inşallah saglikla kucagimiza almayida nasip eder. En kisa zamandada size nasip olur inşallah. Bu arada benim sadece beş yumurtam gelismiti tedavi öncesi taslak çok iyi görünüyordu oysaki kaan beyin beklentisi yüksekti.onlardanda sadece ucu dollendi ve transfer edildi ve ikisi çok şükür tutundu bana.o yüzden yumirta sayısına takilmayin hiç bir bile olsa Allah nasip etsin yeter.dualarimz sizinle:)Canım sende hamileymişsin şimdi öğrendim.Cok tebrik ederim,Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Hamilelerin duaları çok önemliymiş bizim içinde dua edin ben hepiniz için ediyorum.Başkasının bir Başkasına ettiği dua çok Kıymetli ve kabul olurmuş.Sağol önerin içinde yapmayayım tekrar o zaman.
Gerçekten zorlu bir süreç ben kadınların çok güçlü olduğuna inanıyorum inan ve o inançla yoluna devam et sonuç çok güzel olacaktır Allah'ın izniyleBu süreçte de yemediğim içmediğim kadar süt yumurta meyve yoğurt balık sebze yedim,beslenmeme çok dikkat ettim.İncir kürünü Yaptım.Arı sütü bal polen ve çörek otu bal tarçın kürlerini uyguladım.Bence faydası oldu ama Allah istemeyince olmuyor işte.Bölünme kaliteli gerçekleşmedi.Hatta orda bana ait bir Parça yok oldu diye düşünüp arkasından dua ettim.Başkası olsa deli olduğumu düşünür fakat sizler beni çok iyi anlıyorsunuz o Yüzden rahat yazıyorum:)
Incir kürünü Haziran gibi tamamlamıştım acaba tekrar başlasam olurmu bilmiyorum.Kısa süre arayla uygulayan varmı aranızda?
Birde dstn24 sende çok tebrik ederim,Allah kucağına almayı nasip etsin hepimizede yaşatsın inşallah.
Bundada bir hayır vardır bazen plânladığımız şeyler yolunda gitmeyebiliyor ama bizim göremediğimiz şeyler var Sabırla bekle canım sonuca odaklan çok güzel şeyler olacak :)Arkadaşlar benim Cuma günü olacak transferim iptal oldu. Kanda progeston yüksek çıkmış.
İncir kurunu çok sık yapanın süt hormonunu arttırdığını duymuştum yanlış hatırlamıyorsam o yüzden normal olarak yaş ya da kurusunu tüketmek daha iyi oluyormuş ben günde iki tane falan kurusunu yiyorum artık tazesini bumerhaba, tekrar hoşgeldin. öncelikle çok teşekkür ederim. yazını okuyunca birden yaşadıklarım gözümün önünden bir bir geçti. gerçi 1 sene içine sığdırdığım her anı unutmuş değilim. allah yardımcın olsun. gerçekten rezerv azlığında tedavi çok zor ilerliyor. istedipin gibi sonuçlar elde edemiyorsun. bende her kürü denedim. yeniden tedavi olacaksın anladığım kadarıyla. o zaman incir kürüne başlayabilirsin. yada ben geceden zeytinyağına inciri yatırıyordum sabah aç karnına yiyorduk eşimle. bitkisel mutlaka etki ediyordur. ben bir gün mutlu sona ulaşacağıma hep inandim. asla yılmadım. hep dua ettim. kaan beyde çok destek oldu, sözleriyle güç verdi. ve sonunda tünelin sonundaki o ışık tamamen dünyamı aydınlattı. çok şükür. rabbim çabalayan tüm anne adaylarının yüzünü güldürsün.karanlığın içinde daha derine daha derine değilde sabırla inançla umutla yol alsın tüm arkadaşlarım. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. O ol deyince olmayacak birşey yok.
Valla yumurta durumu da çok içime sinmedi 5 yumurta gözüküyor onların da hepsi olgunlaşacak mı, hepsi kaliteli olacak mı kaliteli olsa hepsi döllenecek mı, döllense de sağlıklı embriyo olacak mı yani el de ne kalacak bilmiyorum kafamda sorular sorular sorular.... Doktor biraz fazla ilaç yukleyelim de daha fazla yumurta elde etmeye çalışalım demişti ama olmadı galiba...
canım önemli olan kalitesi tek olsun güzel olsun benim ablam 27 yumurta toplanmıştı 2 tane ikinci kalite oldu oda tutmadı bence sayıdan çok niteliği önemli takma kafana rahat olmaya çalışki hormonların etkilenmesinValla yumurta durumu da çok içime sinmedi 5 yumurta gözüküyor onların da hepsi olgunlaşacak mı, hepsi kaliteli olacak mı kaliteli olsa hepsi döllenecek mı, döllense de sağlıklı embriyo olacak mı yani el de ne kalacak bilmiyorum kafamda sorular sorular sorular.... Doktor biraz fazla ilaç yukleyelim de daha fazla yumurta elde etmeye çalışalım demişti ama olmadı galiba...
Çok teşekkür ederim canım.Kaan Bey de sürekli aynı şeyi söylüyor sayılara takılma olacağı varsa olacak diyor.ikiz çok güzel bence mucize ötesi artık diyorum:)Ewet canim çok şükür Allah nasip etti hamileligi inşallah saglikla kucagimiza almayida nasip eder. En kisa zamandada size nasip olur inşallah. Bu arada benim sadece beş yumurtam gelismiti tedavi öncesi taslak çok iyi görünüyordu oysaki kaan beyin beklentisi yüksekti.onlardanda sadece ucu dollendi ve transfer edildi ve ikisi çok şükür tutundu bana.o yüzden yumirta sayısına takilmayin hiç bir bile olsa Allah nasip etsin yeter.dualarimz sizinle:)
:))) hakikaten Allah'ım nasıl ayarlıyor 5iz olsa baya zor olurdu:)Kafanda bu soruların olması çok normal, bunlar hep o kullandığımız bir dünya ilacın suçu :)) Hiç canını sıkma 5 yumurta 5 embriyo ve 5 transfer beşiz demek zaten, onu da istemeyiz di mi?Bir veya iki tanesi okeydir. :)
evet doğru arttırıyor ama arkadaşımız ara vermiş sanırım 2 aydır yapmıyor anladığım kadarıyla. prolaktini normaldir. tabi şimdi incir mevsimi. mis gibi doğal da tüketikebilir. hakkında hayırlısı olsun canım.İncir kurunu çok sık yapanın süt hormonunu arttırdığını duymuştum yanlış hatırlamıyorsam o yüzden normal olarak yaş ya da kurusunu tüketmek daha iyi oluyormuş ben günde iki tane falan kurusunu yiyorum artık tazesini bu
bi anda 5 tane bebis dusundum yanyanaKafanda bu soruların olması çok normal, bunlar hep o kullandığımız bir dünya ilacın suçu :)) Hiç canını sıkma 5 yumurta 5 embriyo ve 5 transfer beşiz demek zaten, onu da istemeyiz di mi?Bir veya iki tanesi okeydir. :)
Kesinlikle onlarda fiziki güç bizde manevi güç sabır...Allah Razı olsun çok güzel dileğin hepimizin inşallah.Gerçekten zorlu bir süreç ben kadınların çok güçlü olduğuna inanıyorum inan ve o inançla yoluna devam et sonuç çok güzel olacaktır Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?