- 5 Mayıs 2015
- 444
- 519
- 53
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.921
Sağolun arkadaşlar bende taze ayda kuru tüketeyim.1buçuk ay falan oldu biteli tekrarı hormonları etkileyebilir.evet doğru arttırıyor ama arkadaşımız ara vermiş sanırım 2 aydır yapmıyor anladığım kadarıyla. prolaktini normaldir. tabi şimdi incir mevsimi. mis gibi doğal da tüketikebilir. hakkında hayırlısı olsun canım.
Hahahaha çok güldüm bak şimdi:)
bi anda 5 tane bebis dusundum yanyanagozlerim yuvalarindan cikti hi hi
Canım sakın sıkma canını.Benim de tedavi kötü gidiyormuş gibi gelmişti. Hatta 2. yumurta geliştirmede Kaan Bey bile çok ümitli konuşmamıştı. Ben de ilkine göre 1 fazla gittim kontrole. Ama ilginç bir şey oldu son anda 2 gün kala gelişiverdi yumurtalar. Hatta Kaan BCumaya tekrar kontrole çağırdı doktor öncekinde tek kontrol yeterli olmuştu ilaclarim farklıydi iğneler farklıydi daha doğrusu bu sefer biraz ağır ilerledi gibi geldi bu iğneler bana iyi gelmedi mı acaba canım sıkıldı açıkcasi biraz
Kaan Bey, toplama sonrasında kadınların yumurtaları da kendileri gibi belli olmuyor demişti.Canım sakın sıkma canını.Benim de tedavi kötü gidiyormuş gibi gelmişti. Hatta 2. yumurta geliştirmede Kaan Bey bile çok ümitli konuşmamıştı. Ben de ilkine göre 1 fazla gittim kontrole. Ama ilginç bir şey oldu son anda 2 gün kala gelişiverdi yumurtalar. Hatta Kaan B
Ayy okurken tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu:))) hakikaten Allah'ım nasıl ayarlıyor 5iz olsa baya zor olurdu:)
Benim kuzenim 4.denemede 3üz hamile kaldı,doktor birisinin alınması gerektiğini söyledi ama o aldırmadı ben çok Aradım dedi.Fakat doğumdan 1gece önce 1 i öldü maalesef.Sonra aradan 5yıl geçti normal yoldan doktorlar imkansız derken hamile kaldı ve üçüncü yine tamamlandı.Allah ona 3 çocuk Yazmış çünkü.Allah isteyince olacak inşallah.
Hopebaby ayni sey benim de basima geldi ilk yumurta takibinde 3 yumurta alindi ikisi hic dollenmedi digeride cok kotu bir dollenme pek umut yok demisti kaan bey .bende nasilsa olmayacak dedim son gun telefon geldi bizim arkadas atak yapmis bir anda ve 2 nci kalite olarak donduruldu .O sebeple sana katiliyorum sayi az olsun ama kaliteli olsun .Yaradan isteyince hersey olabiliyor .Biraz sabir ve moral :))Kaan Bey, toplama sonrasında kadınların yumurtaları da kendileri gibi belli olmuyor demişti.Yani ne yapıyoruz? Son ana kadar ümidimizi kaybetmiyoruz.
Inanmıyorum sende yaşamıştım ucundan.O anda kimse anlayamaz Haklısın.Benimde bu durum her seferinde tüylerimi diken diken eder.Herkes aldır Demişti kuzenimden ama aldırmadı 9ay hiç kalkmadan yattı ve son gece bu durum olunca narkozdan çıktığında uzun süre söylenmedi.E tabi üçüz diğerlerinizde etkiliyor gelişimlerini ve kalan ikizler prematüre Doğdu avuç içi kadarlarda.Ama şimdi Üçünde çok sağlıklı:)Ayy okurken tüylerim diken diken oldu gözlerim doldubenimde üç tane kese gorundu ilk başta.kaan bey şok oldu sekiz yıldır ilk kez başıma geldi dedi ve birini alicaz gelisrse dedi kalp atisi duyulana kadar sürekli ağladım hep dua ettim Allahima nolir hayirliai neyse o olaun senden gelen kabulum diye ama kaan bey kesinlikle ucuz olamaz tasiyamazsin hepsini kaybedersin dedi.sonra kalp atusinda iki tandanslı olduğunu gördük biri gelismemis kendiliğinden gitmiş. Allahima şükür o stresi yaşamadım çünkü gerçekten kafayı yicektim herkes bir fikir soyluyodu kimse senin ne hisaettigiini dusunmiyo
9ay değil 6 ay :)Inanmıyorum sende yaşamıştım ucundan.O anda kimse anlayamaz Haklısın.Benimde bu durum her seferinde tüylerimi diken diken eder.Herkes aldır Demişti kuzenimden ama aldırmadı 9ay hiç kalkmadan yattı ve son gece bu durum olunca narkozdan çıktığında uzun süre söylenmedi.E tabi üçüz diğerlerinizde etkiliyor gelişimlerini ve kalan ikizler prematüre Doğdu avuç içi kadarlarda.Ama şimdi Üçünde çok sağlıklı:)
Masallah Allah sağlık versin onlara.iste çok zormus ucuz taşımak.Allahım ikiz nasip etti onlara sağlıklı ixin ömür nasip etsin inşallahInanmıyorum sende yaşamıştım ucundan.O anda kimse anlayamaz Haklısın.Benimde bu durum her seferinde tüylerimi diken diken eder.Herkes aldır Demişti kuzenimden ama aldırmadı 9ay hiç kalkmadan yattı ve son gece bu durum olunca narkozdan çıktığında uzun süre söylenmedi.E tabi üçüz diğerlerinizde etkiliyor gelişimlerini ve kalan ikizler prematüre Doğdu avuç içi kadarlarda.Ama şimdi Üçünde çok sağlıklı:)
Âmin inşallah canım.Tek olsun ikiz olsun sağlıklı sıhhatli olsun önemli olan o.Darısı Başıma inşallah.Gerçi benim az yumurtam var tek bile zor çıkarken ikiz hayal gibi benim için ama Allah tan umut kesilmezMasallah Allah sağlık versin onlara.iste çok zormus ucuz taşımak.Allahım ikiz nasip etti onlara sağlıklı ixin ömür nasip etsin inşallah
Ayy okurken tüylerim diken diken oldu gözlerim doldubenimde üç tane kese gorundu ilk başta.kaan bey şok oldu sekiz yıldır ilk kez başıma geldi dedi ve birini alicaz gelisrse dedi kalp atisi duyulana kadar sürekli ağladım hep dua ettim Allahima nolir hayirliai neyse o olaun senden gelen kabulum diye ama kaan bey kesinlikle ucuz olamaz tasiyamazsin hepsini kaybedersin dedi.sonra kalp atusinda iki tandanslı olduğunu gördük biri gelismemis kendiliğinden gitmiş. Allahima şükür o stresi yaşamadım çünkü gerçekten kafayı yicektim herkes bir fikir soyluyodu kimse senin ne hisaettigiini dusunmiyo
MerhabaArkadaşlar üzülerek aranizdan ayrilmak zorunda kaliyorum benim tedavi surecim sona erdi doktor bey benim icin yapilacak bisey olmadigini anlatti bugun opudan sonra. diger tedavilerimde oldugu gibi yine yunurtalarim gelişmedicok uzuldum agladim anlayacaginiz tip benim derdime care bulamadi ama insallah sizin yuzunuz guler hoscakalin (((
Kaan Bey, toplama sonrasında kadınların yumurtaları da kendileri gibi belli olmuyor demişti.Yani ne yapıyoruz? Son ana kadar ümidimizi kaybetmiyoruz.
canim nasil yaa nasil gelismedi?? cok uzuldum ama nolur umidini kesme bakarsin biraz kafani dinlersin hersey yoluna girer... hay Allah hakkaten cok uzuldum yaaArkadaşlar üzülerek aranizdan ayrilmak zorunda kaliyorum benim tedavi surecim sona erdi doktor bey benim icin yapilacak bisey olmadigini anlatti bugun opudan sonra. diger tedavilerimde oldugu gibi yine yunurtalarim gelişmedicok uzuldum agladim anlayacaginiz tip benim derdime care bulamadi ama insallah sizin yuzunuz guler hoscakalin (((
Gerçekten bende çok üzüldüm ama rabbim büyük Millet senelerce uğraşıyor çocuğu oluyor sen kafanı rahatlatArkadaşlar üzülerek aranizdan ayrilmak zorunda kaliyorum benim tedavi surecim sona erdi doktor bey benim icin yapilacak bisey olmadigini anlatti bugun opudan sonra. diger tedavilerimde oldugu gibi yine yunurtalarim gelişmedicok uzuldum agladim anlayacaginiz tip benim derdime care bulamadi ama insallah sizin yuzunuz guler hoscakalin (((
ayyy canım ne güzel söylemişsin tek büyümüş bir kız evlat olaak hep diyordum ki benim 5 tane kızım olsun birbirlerine destek olsun arkadaş olsun diye şimdi sen böyle deyince o aklıma geldi sonra 3 e düştüm sayıyı sonara bu deneyimleri yaşayınca 1 tane de olsa yeter diyorum hayırlısıyla !!!!Kafanda bu soruların olması çok normal, bunlar hep o kullandığımız bir dünya ilacın suçu :)) Hiç canını sıkma 5 yumurta 5 embriyo ve 5 transfer beşiz demek zaten, onu da istemeyiz di mi?Bir veya iki tanesi okeydir. :)
canım allah ulaşamayacağımız şeyin hayalini kurdurmazmış bir gün seni ikiz annesi olarak görürsek şaşırmamalı !!! O yoktan var eden, ol deyince olduran, gücü kudreti herşeye yetendir !!!Âmin inşallah canım.Tek olsun ikiz olsun sağlıklı sıhhatli olsun önemli olan o.Darısı Başıma inşallah.Gerçi benim az yumurtam var tek bile zor çıkarken ikiz hayal gibi benim için ama Allah tan umut kesilmez
agzina saglik ne kadar guclu ve kararli yazmissin canim... Allahim nasip etsin insallah...canım allah ulaşamayacağımız şeyin hayalini kurdurmazmış bir gün seni ikiz annesi olarak görürsek şaşırmamalı !!! O yoktan var eden, ol deyince olduran, gücü kudreti herşeye yetendir !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?