Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Sağolun arkadaşlar bende taze ayda kuru tüketeyim.1buçuk ay falan oldu biteli tekrarı hormonları etkileyebilir.

Canım sakın sıkma canını.Benim de tedavi kötü gidiyormuş gibi gelmişti. Hatta 2. yumurta geliştirmede Kaan Bey bile çok ümitli konuşmamıştı. Ben de ilkine göre 1 fazla gittim kontrole. Ama ilginç bir şey oldu son anda 2 gün kala gelişiverdi yumurtalar. Hatta Kaan B

Kaan Bey, toplama sonrasında kadınların yumurtaları da kendileri gibi belli olmuyor demişti.Yani ne yapıyoruz? Son ana kadar ümidimizi kaybetmiyoruz.

Ayy okurken tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu benimde üç tane kese gorundu ilk başta.kaan bey şok oldu sekiz yıldır ilk kez başıma geldi dedi ve birini alicaz gelisrse dedi kalp atisi duyulana kadar sürekli ağladım hep dua ettim Allahima nolir hayirliai neyse o olaun senden gelen kabulum diye ama kaan bey kesinlikle ucuz olamaz tasiyamazsin hepsini kaybedersin dedi.sonra kalp atusinda iki tandanslı olduğunu gördük biri gelismemis kendiliğinden gitmiş. Allahima şükür o stresi yaşamadım çünkü gerçekten kafayı yicektim herkes bir fikir soyluyodu kimse senin ne hisaettigiini dusunmiyo

Kaan Bey, toplama sonrasında kadınların yumurtaları da kendileri gibi belli olmuyor demişti.Yani ne yapıyoruz? Son ana kadar ümidimizi kaybetmiyoruz.
Hopebaby ayni sey benim de basima geldi ilk yumurta takibinde 3 yumurta alindi ikisi hic dollenmedi digeride cok kotu bir dollenme pek umut yok demisti kaan bey .bende nasilsa olmayacak dedim son gun telefon geldi bizim arkadas atak yapmis bir anda ve 2 nci kalite olarak donduruldu .O sebeple sana katiliyorum sayi az olsun ama kaliteli olsun .Yaradan isteyince hersey olabiliyor .Biraz sabir ve moral :))

Inanmıyorum sende yaşamıştım ucundan.O anda kimse anlayamaz Haklısın.Benimde bu durum her seferinde tüylerimi diken diken eder.Herkes aldır Demişti kuzenimden ama aldırmadı 9ay hiç kalkmadan yattı ve son gece bu durum olunca narkozdan çıktığında uzun süre söylenmedi.E tabi üçüz diğerlerinizde etkiliyor gelişimlerini ve kalan ikizler prematüre Doğdu avuç içi kadarlarda.Ama şimdi Üçünde çok sağlıklı:)

9ay değil 6 ay :)

Masallah Allah sağlık versin onlara.iste çok zormus ucuz taşımak.Allahım ikiz nasip etti onlara sağlıklı ixin ömür nasip etsin inşallah

Masallah Allah sağlık versin onlara.iste çok zormus ucuz taşımak.Allahım ikiz nasip etti onlara sağlıklı ixin ömür nasip etsin inşallah
Âmin inşallah canım.Tek olsun ikiz olsun sağlıklı sıhhatli olsun önemli olan o.Darısı Başıma inşallah.Gerçi benim az yumurtam var tek bile zor çıkarken ikiz hayal gibi benim için ama Allah tan umut kesilmez

Biz de 3 embriyo transferi düşünüyoruz Kaan bey 3 tane transfer edersek daha iyi olur demişti. o yüzden toplamaya devam. ama bu kararla birlikte ben de korkmuştum. ya 3 kese görünürse ve dr birini alalım derse diye.
neyse uzaklaştırdım o düşünceleri hızlıca..
bir tane olsun yeter , ha ikiz süper olur ama onun da hamileliği çok zor geçiyor.
Allah neyi hayırlı görüyorsa sağlıklı hayırlı olacaksa o olsun. Hep böyle dua ediyorum.
Sanırım akışta kalmak ve olumsuzu düşünmemek , rahat olmakta fayda var. Bu tedavi bana sabırlı, daha rahat olmayı ve tevekkülü öğretti.
Böyle öğrenecekmişiz ne yapalım, sonun da mutlu olalım da..
Allah daha büyük zorluklarla sınamasın..

Arkadaşlar üzülerek aranizdan ayrilmak zorunda kaliyorum benim tedavi surecim sona erdi doktor bey benim icin yapilacak bisey olmadigini anlatti bugun opudan sonra. diger tedavilerimde oldugu gibi yine yunurtalarim gelişmedi cok uzuldum agladim anlayacaginiz tip benim derdime care bulamadi ama insallah sizin yuzunuz guler hoscakalin (((

Merhaba
Problemin tam ne kaçıncı denemen bilmiyorum şu an ne desem de üzüntünü hafifletmez biliyorum.
Sadece şunu bil en sağlıklı kadının bile anne olup olmayacağını tıp değil Allah biliyor.Kaderinde yazıldıysa olur yanılmadıysa olmaz.Bu bizim için senin için değil en sağlıklı hormonları süper kadınlar içinde geçerli.
Herşeyin Hayırlısı..Hoşçakal.

Ay canım seninkide mi böyleydi sen çok güzel bir sonuç aldın rabbim inşallah benimki de seninki gibi sonradan gelişir ama zaten yumurta sayısı çok da değil tekrardan yumurta oluşacak değil ya olanlar gelişir gelişirse valla canım sıkıldı biraz ama kısmetten öteye yol yok tabiki sen doğal bişey yeptın mı ekstra o dönemde? senin söylediğin arı sütü bal polen propolis karışımını kullanıyorum,günde 2 tane incir yiyorum 1 bardak ada çayı içiyorum başka ne yapsam ki bilmiyorum eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum ondan ben de mi içsem diyorum..... yumurta sayısının çok önemli olmadığını biliyorum ama ne kadar çok olursa da şansımızı arttıracağını düşünüyorum zaten süreç içerisinde bazılarını da kaybediyoruz kaliteydi döllenmeydi derken endişem ondan yani... inşallah senin aldığın güzel sonuç bana da umut olsun :)))

canim nasil yaa nasil gelismedi?? cok uzuldum ama nolur umidini kesme bakarsin biraz kafani dinlersin hersey yoluna girer... hay Allah hakkaten cok uzuldum yaa

Gerçekten bende çok üzüldüm ama rabbim büyük Millet senelerce uğraşıyor çocuğu oluyor sen kafanı rahatlat

ayyy canım ne güzel söylemişsin tek büyümüş bir kız evlat olaak hep diyordum ki benim 5 tane kızım olsun birbirlerine destek olsun arkadaş olsun diye şimdi sen böyle deyince o aklıma geldi sonra 3 e düştüm sayıyı sonara bu deneyimleri yaşayınca 1 tane de olsa yeter diyorum hayırlısıyla !!!!

canım allah ulaşamayacağımız şeyin hayalini kurdurmazmış bir gün seni ikiz annesi olarak görürsek şaşırmamalı !!! O yoktan var eden, ol deyince olduran, gücü kudreti herşeye yetendir !!!

canım allah ulaşamayacağımız şeyin hayalini kurdurmazmış bir gün seni ikiz annesi olarak görürsek şaşırmamalı !!! O yoktan var eden, ol deyince olduran, gücü kudreti herşeye yetendir !!!
agzina saglik ne kadar guclu ve kararli yazmissin canim... Allahim nasip etsin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…