Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım allahın kudretine ve mucizlerine inan!!! allah doktorları eksik etmesin ama doktorun dediği değil Allah ın dediği olur!!! burda ve etrafımızda çok gördük doktorların kesinlikle olmaz dedikleri ama sonra anne olanları!!!üzülmemek tabibiki mümkün değil üzüleceksin ama ne olursa olsun allahtan ümidini kesme!!!

Canım bendeki ilginçlik de oydu zaten taslakta bile görünmeyen 3 yumurta cikiverdi Opu De. Ben de anlattıklarını yaptım ekstra birsey yapmadım canım. Ha bir de sabah akşam inofoliğe devam etmiştim.

Canım bendeki ilginçlik de oydu zaten taslakta bile görünmeyen 3 yumurta cikiverdi Opu De. Ben de anlattıklarını yaptım ekstra birsey yapmadım canım. Ha bir de sabah akşam inofoliğe devam etmiştim.
ayyy canım inşallah yaaa saklanmışlardır bir yere de opuda çıkıverirler ortaya :) canım inofoliğ ney ben hiç duymadım!!!

Kızlar 6 tane döllenmiş yumurtamın 6 sı da dondurulmuş bir tanesi 15 hücreliymiş neye göre kaliteleri belirleniyor yardımcı olur musunuz
Maşallah çok güzel sonucun.15hücreli iyi kaliteli diye biliyorum ki kaliteli oldukları için dondurulmuşlar.Allah hayırlısıyla transferinde tutunup kucağına almayı nasip etsin.
canım allah ulaşamayacağımız şeyin hayalini kurdurmazmış bir gün seni ikiz annesi olarak görürsek şaşırmamalı !!! O yoktan var eden, ol deyince olduran, gücü kudreti herşeye yetendir !!!
amin inşallah canım,Ne güzel demişsin Allah Razı olsun..

Saol cnm ins:) Allah ins sanada nasip eder tez zamanda üzme sikma canini gün dogmadan neler dogar

Allah senden, sizden, iyi niyetle bu gün bana destek olmaya çalışan herkesten razı olsun!!!burası öyle bir yer ki hani hep artık kalmadı dediğimiz birlik beraberlik insanların birbrine destek olması yardımcı olması hala burda var ne güzel hem de birbirlerini hiç tanımayan, birbirlerinin yüzünü görmeyen isimlerini dahi bilmeyen insanlar burda birbirine destek olmaya çalışıyor, birbirinin sıkıntısnı gidermeye çalışıyor bir amaç için herkes bribirne destek oluyor!!! allah hepinizden razı olsun, allah hepinizin yardımcısı olsun, dualarınız gerçek olsun!!!!

Canim herkesin dediği gibi Allah ol derse olur.Sen hiç bir zaman umudunu yitirme sadece kafanı boşalt umarım günün birinde bu sayfalardaki mucize hikayelerden biriside senin hikayen olur ve sen senin gibi umudunu yitirmislere umut olursun.

İnşallah canım rabbim isteyem herkese nasip etsin Bu süreçte çok güçlü olmalıyız onu anladım ama tabi ki rabbim ol demeden hiçbir şey olmaz

ayyy canım inşallah yaaa saklanmışlardır bir yere de opuda çıkıverirler ortaya :) canım inofoliğ ney ben hiç duymadım!!!
Canım inofolik, folik asit ve inositolden oluşan gıda takviyesi, bir nevi vitamin. Toz şeklinde eczanelerde satılıyor. Suya karıştırılarak içiliyor. Kaan Bey vitamin takviyesi döneminde günde 4 kere yazmıştı yumurtaların kalitesinde olumlu etki yaratıyormuş. Hatta buradaki doktorum onunla hamile kalan var diye söylemişti. Sonra yumurta geliştirme aşamasında vermedi Kaan Bey ama ben kendi kendime kullandım. Ama sona yaklaştın canım sen değil mi? Bundan sonra çok etkisi olmayabilir. Hatta belki bana da çok etkili olmamıştır onca iğnenin arasında...

Anladım canım cuma kontrole gidecem pazartesi de yumurtalari toplarız büyük ihtimalle dedi yani 5 gunum falan var bu saatten sonra etki etmeyebilir bana öyle bir ilaç vermemişti vitamin döneminde de elimde biosterin vardı kullanacaktim eşim dedi kullanma bende de çok sivilce yapmışti o ilaç onuda kullanmadim keşke kullansaydim bazen eşler hiç karışmasa daha iyi olacak valla :) sadece sperm günü örneği versinler ve gitsinler zaten çok da farklı değil de ancak bizi getir götür yapıyorlar bir nevi şoför gibi yani :) Canım dün senin yazdıklarını okuyunca aklıma ne geldi biz kaan beye gitmeden önce istanbulda çok tanınan bülent tıraşa gitmiştik aslında tedaviye de orda başlayacaktik muaynede dediki senin amh yanlış olmalı dedi muaynede az yumurtan gözüküyor ama amh değerin çok iyi dedi bu test yanlış dedi ben bir şok yaşadım bu testi türkiyenin neresinde yaptirirsan yaptır bunu inceleyen düzen ya da güven laboratuarlarinda inceleniyor nasıl olur dedim ki özel hastanede yaptırmıştik onlar da istanbuldaki bir laboratuara göndermişler sonuç ordan gelmişti yani o testi istanbulda yaptirsakda aynı laboratuar inceleyecekti başka bir açıklama yapmadı o kadar canım sıkıldıki çok güvenerek gittimiz o doktor tüm guvenimi yıkmışti sonra aynı gün amerikan hastanesinde de randevumuz vardı oraya gittiğimizde o doktorun dediğini söyledim bu testin yanlış olma ihtimali var mı dedim ordaki doktor amh değerine göre evet yumurta sayın az dedi ama sen kist hastasısın ve sol yumurtaligini kist kaplamış durumda buyuk ihtimalle o kistlerin altında da yumurtalar var ama Kistten dolayı biz muaynede onları göremiyoruz o yüzden amh değerin iyi yumurta sayın az oluyordur demişti dün senin yazdıkların doktorun bu söylediğini aklıma getirdi inşallah saklanmışlardir da yumurta toplamada büyüyüp ortaya çıkarlar !!!

Canim benimde kaan beyden onceki doktorum yapmıştı bana aynısını.benim fsh im yüksek çıkıyordu benden amh istemedi bile dedi ki yumurta rezervin çok az erken menapoza giriyosun.ben yıkıldım tabi sonra kkendi arastirmalarimla amh testini buldum gittim başka bir hastanede yaptırdım sonuc çok çok iyi olmasada normal sınırlar icinde çıktı doktora gitti gösterdim bana dedi bu test yanlış bi daha tekrarlayalim.bi dünya para aldı tekrar kendi yaptırdı testi yine aynı değer çıktı. Sen bana erken menapoz demeden yaptirsana o testi salak adam bide tutmuş test yanlış diyo

Bizde ilk farklı bir doktora gitmiştik.Test yaptırdık sonuçları bekliyorduk.Telefonla zar zor ulaştım doktora bana telefonda ay bir dk sonuçlarına bakayım bekleyin falan dedi.Sonrada sizin Çocuğunuz olmaz tüp bebekde denemeyin hem maddi hem manevi çok zor isterseniz evlatlık alırsınız dedi! Ben o anda yere yıkıldım evde yanlızdım.Dedim sorun ne?fsh çok yüksek dedi o nedemek dedim?nerden bileyim fsh Amh nedir İlaç iğne bir tedavisi yokmu dedim yok dedi.Bu ay gelin hemen transfer yapalım dedi.Tedavi uygulamadan düşünebiliyormusunuz!Buda doktor işte! Ismini vermeyeceğim bedduada etmedim adama allahından bulsun.Sonra çok şükür Kaan Bey i araştırdık bulduk gittik ve bana ilk dediği sonuçlar tahliller biryere kadar,evet bir durum var ama asla olmaz diye birşey yok menapoz değil dedi,Allah bilir dedi.Allah çıkardı karşımıza diyorum.

kızlar yarın test günüm.ama ben evde test yaptım bugün malesef olumsuz sonuç gene
Canim ben bu örneği sürekli yazıyorum yine yazayım yarına kadar hiç moralini bozma. Benim ilk testimiz 12. Gün 1400 çıkmıştı oldukça yüksek bir değer eve gelirlen eşime idrar testi aldırdım o çift cizGiyi bende görmek istiyorum diye ama tek çizgi çıktı.hiç guvenmr o testlere bosunada moralini bozma

Allahım ya ne dangalak doktorlar var. Geçen gün ben bir salaklik yaptım anlatayım bak. Gebelik belirtileri benim ayimda artık normale donermis bda gayet normalmis ama ben kafayı taktım illaki sorucam birilerine neden gitti bu belirtiler diye doktorsitesi diye bir yer varya ordan çok tanınmış bir doktora yazdım. Yarım saate cevap geldi Allahım korusun neler yazmış.ben iki göz iki cesme ağlıyorum.aradım kaan beyi anlattım dedim böyle böyle dediler bana.adama dediki her önüne gelen cahile diploma veriyolar onlarda bir şekilde isim yapıyor sonrada bütün vaktini Netten gelen sorulara cevap vermeyemi harciyomus dedi.hoca kafana takma öyle şeymiş olur sacmalamis cahil adam dedi:)ben tabi yinede gittim kontrole bin şükür hiç bişey yok

Sende niye başka doktora yazarsın be canım:)Neyse sonuç iyiymiş ya o Yüzden böyle diyorum.Kaan Bey bana dedi çok okuyorsun okuma,araştırma diye.Ben şimdi Kaan Bey in yazılarından,videolarından ve bu siteden başka biryere bakmıyorum.O doktorlarda dediği gibi işleri Güçleri yok ki net den mesaj yazıyorlar.Ellerindeki tıpbi bilgilerde biryere kadar.Tıpda üremede iki kere iki dört değilmiş unutma:)

Olumsuz sonucu aldiktan sonra pek giremedim ama liste baya artmis ne guzel hamile sayisi da epey var. Ben 2. Transfer icin beklemedeydim. Kaan bey cyclo prognova verdi bugun son dozu ardindan regl bekleyip transfer surecine girecektik. Fakat ben bu defa kendimi hic hazir hissetmiyodum bu yuzden kaan beyle transferi ertelemek icin bugun randevu aldim. Bilmiyorum dogrumu kizlar yaptigim kendimi bir garip hissediyorum. Icim aciyo boyle sanki vazgecmisim gibi geliyo ama degil cok uzgunum bu karamsarlik her sekilde su an beni olumsuz etkileyecek diye mantikli hareket etmeye calisiyorum. Umarim pisman olmam.

Sevgili blackeyes biraz kendimden bahsedeyim sana .41 yasindayim hic cocuk dusunmedim .Sonra esimle tanistim ve cocuk yapamaya karar verdik .Amh degerim 0,7 cikti ve iki tane cikolata kistim vardi .Yani durum pek icacici degildi .İlk yumurta takibinde ilaclardan kist olustu ve yumurtam gelismedi ara verdik .Bu ara ben arastirmaya basladim ve bir urun buldum .İbrahim saracoglunun sitesinden AMH dusuklugu icin bir kur hazirlamis .Kullanmaya basladim ve yardimci oldugunu dusunuyorum .Yumurta sayisini artirmiyor ama var olan yumurtayi kalitelestiriyor .Tabi kisiden kisiye degisebilirde .Lutfen canini hic sikma allah cok buyuk .Eger ilgilenirsen sana detaylari bildiririm .Belki sana da faydasi dokunur .

Bebitom çok ama çok teşekkür ederim. Rabbim inşallah sana ve isteyen bütün arkadaşlarımıza bu duyguyu nasip etsin. Pes etmemene çok sevindim. Lütfen sonuna kadar git. Ne hikayeler duydum sonu mutlu biten. Seninde mutlu Sonun çok yakındır inşallah. Dualarımız sizinle. Sizlerle hayırlı tedaviler,bebekli göbekler bizlere de sağlıklı zamanında Doğumlar diliyorum. Umarım güzel haberlerini de verirsin burdan. Sevgiyle kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…