Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ewet ya bi daha yok başka doktor falan sadece kaan bey:)

Kizlar Merhaba , Okudugum kadariyla benimle ayni sorunu tasiyan arkadaslar var .AMH dusuklugu cikolata kisti .Az yumurta gelismesi ve bolunme sorunu .Sevgili Blackeyes a da yazdim birkez daha burdan herkese yazmak istiyorum .Bana faydasinin dokundugum bir kur satin aldim ve harfiyen talimatlari yerine getirdim .Ve ikinci toplamada 2 yumurtamdan 2 side dollendi ve donduruldu .Gerci ikinci kalite ama hic yoktan iyidir .Yedigim ignelerin haddi hesabi yok cok zor buyuyorlardi .Bana yardimci oldugunu dusunuyorum tabiki once allahin izniyle.Belki sizede yardimci olur .Tabiki karar sizin ama denemekte fayda var diye dusunuyorum .Ve olurda sizlere de faydasi dokunursa bende sizin adiniza cok mutlu olurum .İlgilenen arkadaslar varsa detay verebilirim .Hersey gonlunuzce olsun .

keşke dediğin gibi olsa canım.kendimi kandırmak istemiyorum olumsuza alıştırayım ben şimdiden .olursada süpriz olur

Canım çok güzel birşey söylemişsin bakmadan transfer etselerdi neden diyecektin? Maddi manevi sen zararda olacaktın. Ben önceki tedavimde aynı şeyi yaşadım. Ilaçlara ramen transfer zamanı 2 koca yumurtam oluyordu buna ramen transfer yapıyorlardı. Bu sadece ticaret. Beni çok ama çok yıpratmışlardı. Sen ne de güzel söylemişsin doğruyu. Kaan hocaya Güven,geç olsun güç Olmasın.

Merhaba berlin74, bendede rezerv azlığı ve çikolata kisti var.Yaşım 34.İlk denememde 2 yumurta toplandı ama Döllenme 3.güne bile gidemedi Çok üzgünüm ama tevekkel olmaya çalışıp sabrediyorum.İnşallah Allah evlat sahibi yapar bizimde hayırlısıyla.Bana kürü yazabilirsen sevinirim.Arı sütü bal polen yiyorum.Çörek otu bal tarzınızda Yaptım ama hormon iğneleriyle Kür yapılmaz die okudum.Senin adına çok şevindim.2 tane dondurulmuşun var hayırlısıyla tutunurlar inşallah transferinde.

Bebitom sakin uzulme .Ben kuru kullanmadan once yumurtalarim ignelere ragmen buyumedi dusun .Diger denemede sadece 3 tane yumurta alindi ama sadece 1 i donduruldu ama kotu dollenmeydi son anda degisti .İbrahim saracoglundan aldim 250 liraya .kodu 043 du galiba .Kutunun icinde urunler geliyor ve bir kullanma talimati .Ben hic aksatmadan yaptim .Tabiki allahin yardimi ile bir sonraki toplamada 2 yumurtadan ikiside 2 nci kaliteye ulasti .Bunada sukur diyorum .Sen ibrahim saracoglunu sayfasina gir ordan satin alabilirsin .Ozellikle Amh dusuklugu icin yaziyor .Yanliz hic aksatmadan ve zamaninda yapmaya calisirsan iyi olur .Bana yardimci oldu insallah sanada yardimci olur ve hayirli haberlerini aliriz .

Canim bu arada 1 nci opuda 1 tane 2nci opuda 2 tane donduruldu .Yani 3 embriyom var .Onlar hayirlisiyla transfer edilecek .Eger bahsettigim urunu almaya karar verirsen bir uyarim olacak ama baska hic bir bitkisel karisim vs hic birsey yememelisin sadece bunu kullanmalisin .

Tamam canım bakıcam Saraçoğlunun sitesine çok Sağol.Ben 2tane anlamışım,3tane dondurulmuş embriyon olması daha da güzel:)Benim 2tane yumurtam alındı ama 3.gün Bölünme güzel değil dedi Kaan Bey Hayırlısı değilmiş diyorum vardır bundadır benim göremediğim bir hayır..

Canım baktım net den.Yayla balı ve karışım diye geçiyor,kutu olarak resmi.Doğrumu dur.

evet canim 1 ncide kotu dollenme dediler ama 3 ncu gun kendine geldi 2 nci kalite digerleri de 2 nci opudan cikti .herseyin hayirlisi adet olmayi bekliyorum sonra histo ve transfer .seninde insallah bir sonraki sefere kaliteli embriyolarin olusur .

İşin ilginç yanı benzer bir gariplik bende de var. Benim de fsh çok yüksek yani öyle böyle değil 30 falan ... Buradaki doktorlar bunu görünce direkt tüp dedi zaten. Sonra biri amh da yaptır demişti amh iyi çıktı yani 4.29 onu buradaki hastane İstanbul Gelişime göndermişti. Buradaki doktor sonuçlar tutarsız ama ultrason görüntüsü fsh ı doğruluyor demişti. Sonra Kaan Bey ilk kontrolde bence ultrason amh ı doğruluyor. Ben fsh a güvenmem dedi ama yine de bir amh yapalım dedi. Bu sefer sonuç için düzene gitti ve yine 4.2 geldi. Yani 2 farklı laboratuvar sonucu aynı çıkmış oldu. Bunların üzerine Kaan Bey senin normal yolla da olabilir dedi. Ama beni buradaki doktorlar strese sokmuştu bile... Hatta buradaki doktorum doktorundan emin misin gibi bir ima bile yapmıştı Kaan Bey için... Yani bu FSH ve amh ın ikisini de çöpe atmalı ve yeni bir yöntem geliştirmeliler sanki. Bana amh daha mantıklı geliyor çünkü FSH beyinden salgılanan hormon olduğundan stresten falan da etkileniyormuş zaten sadece adetin 2 v 3. günü doğru sonuç veriyor bu bile FSH ın ne kadar değişken olduğunu gösteriyor.

Evet fsh normal günde ölçtürsen normal çıkabiliyor strese bağlı değişkenmiş bende duydum.Ama Amh daha nete yakın bir sonuç veriyor.amh ve fsh I çok güzel olanlarda tüp bebek tedavisine geliyor sebepsiz infertilite diye birşeydenvar.Yine iş aynı yere Dönüyor aslında Doktorumuza güvenip gerekli iğne ilaç kullanmak dua etmek gerisini Allah a bırakmak...Bugün bir ayet de duydum;Allah buyurmuş:Hiçbir Dişi benim ilmim olmadan doğurmaz.Tüylerim diken diken oldu.

evet canim 1 ncide kotu dollenme dediler ama 3 ncu gun kendine geldi 2 nci kalite digerleri de 2 nci opudan cikti .herseyin hayirlisi adet olmayi bekliyorum sonra histo ve transfer .seninde insallah bir sonraki sefere kaliteli embriyolarin olusur .
Âmin canım inşallah çok Sağol duan için..

Canım baktım net den.Yayla balı ve karışım diye geçiyor,kutu olarak resmi.Doğrumu dur.[/QUOTE
Canım baktım net den.Yayla balı ve karışım diye geçiyor,kutu olarak resmi.Doğrumu dur.
Bebito bir notum daha olacak sana kur yaklasik 2,5 ayi kapsiyor ve benim bittikten sonra yumurtalarim toplandi .sen su anda hangi asamadasin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…