Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım ben amh daha belirleyici olduğunu okumuştum ama diğer testlerle de desteklanirse daha gerçeği yansıtıcı oluyormuş ama gerçekten tek bir etkeni baz alamıyorsun tabiki...benim tüm testlerim normal aslında fsb ta normal aralıklarda ama hani derler ya olmayacaksa bir bahanesi bulunur olacaksa da bir yolu bulunur diye aynı o durum bu tedavi çok gelir sağlayan bir tedavi o yüzden ben doktorların her dediğine inanamıyorum ama sadece şunu biliyorum kaan beyin maddiyati ön planda tutmadığını biliyorum o yüzden onun söyledikleri daha inanılır geliyor bu noktada doktora güveniyorum çözüm odaklı hareket ettiğini düşünüyorum

Kızlar merhabalar... Benimde önümüzdeki ay başlıyor iğnelerim sonrada transfer kısmetse.Transfer öncesi ve sonrası yaptıklarınız yedikleriniz,içtikleriniz,dinlenmeleriniz hakkında yaptıklarınızı paylaşırsanız çok sevinirim. Allah ım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah beni şimdiden sardı bir telaş :) zaten yaklaşık 3 aydır eşimde bende bir sürü ilaç kullanıyoruz. Bu bizim 3. olacak.bu sefer 10 gün annem yanımızda olacak. Yemek yemek ve tuvalet harici kalkmıcam yerimden

Hayirli olsun tedavin :) Yemrne icmene dikkat et duzenli ve sağlıklı seyler ye.transfer sonrasi kabak çekirdeği yedim bol bol, ananas yedim bir iki kere birde ben yemedim ama dut kurusu diyorlar.

Hayırlı olsun inşallah.Taze nane,maydanoz tüketme! Tutunmayı engelliyormuş,rahim kaslarını harekete geçirdiği için.Ben şimdiden yemiyorum,Ananas yiyorum,3aydırda Herkül muz yiyorum henüz kardan bebeğim bile yok ama İnşallah olursa faydasını görürüm:)

Hergün yazdım Herkül çıkmış:))

merhaba kızlar kızımdan vakit bulup bakamıyorum buraya 25 sayfa birikmiş hepsini tek tek okuyamadım mesajların hızlıca göz gezdirdim en çok dikkatimi çeken bi arkadaş merkezde herkes kötü kötü bakıyor yazmış size tavsiyem randevunuz olduğu gün buraya yazın beraber gideceğiniz olursa tanışın. eskiler bilir biz burdan biçok kişi ile öyle görüştük tanıştık hatta hala görüşüyoruz inşallah daha uzun yıllar görüşürüz
bide ilaçların bi kısmı aktı diye üzülmeyin benimde olmuştu hatta burdan anlatıp kötü örnek olmak istemediğim bi ilaç maceram var ki sormayın gitsin ama çok şükür oncacıklardan bi sıkıntı olmadı sadece tekrar olmamasına dikkat edin başka ne okuduğumu unuttum

İnşallah olur canım üzülme gönlünü ferah tut teşekkür ederim paylaşımın için ,muzu mesela hiç duymamistim..

Hayirli olsun tedavin :) Yemrne icmene dikkat et duzenli ve sağlıklı seyler ye.transfer sonrasi kabak çekirdeği yedim bol bol, ananas yedim bir iki kere birde ben yemedim ama dut kurusu diyorlar.
Teşekkür ederim cevabın için. Kabak çekirdeğini duymuştum bukez yicem hep. Sen hamilemisin peki ise yaradımı?

Hamile kalan arkadaslar ; transfer sonrası ve öncesi nelere dikkat ettiniz deneyimlerini anısını paylaşabilir mi??
En önemli şey ne biliyor musun ? Bu dönemde stresten uzak durman :) sebze meyve balık ve et tüket bol bol. Ben uzun suredir tavuk ve pirinç tüketmiyorum mesela. Transfer zamanı kabız olmaman çok önemli bunun için gün kurusu günde en az 2 tane ve günde 3 lt su. Destek olarak kabak çekirdeği bende yemiştim. Özetle sen Zararlı şeylerden uzak dur anneciğinde sana güzel güzel yemekler yapar zaten. Bol bol dua et dinlen Allah'ın izniyle Kaan hocanın tedavisiyle olur inşallah

arkadaşlar iğnelerime devam ediyorum herhangibir yan etki,şikayet fln gözlemlemedim. Bu süreci önceden yaşamış olanların yumurta gelişimini destekleme adına tavsiyelerini paylaşmaları beni çok mutlu edecek.
bir de özel sağlık sigortası olup da tedavi süresince faydalanan oldu mu merak ettim.
500tlyi İğneleri kullanmaya başlayacağımız zaman verdik.4bin tl nında yumurta toplamadan önce verileceği söylendi.Bu herkes de böyle mi?

Teşekkür ederim cevabın için. Kabak çekirdeğini duymuştum bukez yicem hep. Sen hamilemisin peki ise yaradımı?
çok şükür ben ikizlerimi bekliyorum ama tabi cok sukur Allahim nasip etti oldu. Ama yediklerim ictiklerim fayda ettimi etmedimi bilmoyorum ama denemekte fayda var :)sen olumlu düşün olumlu olsun inşallah bu kez olacak

Hamile kalan arkadaslar ; transfer sonrası ve öncesi nelere dikkat ettiniz deneyimlerini anısını paylaşabilir mi??
Ben transfer sonrasi 2 gun dinlendim. Ama oyle hep yatmadim. Ilk transferimi herkesle paylasmistim bu sefer kimsenin haberi yoktu. Kafa olarak daha rahattim. Yemegi bile kendim yaptim. Sadece ev isi supurge falan yapmadim. Agir kaldirmak, uzanmak kesinlikle dikkat ettim. Daha sonra disari ciktim ignelerim icin kendimi yormadan. Aman birsey olur mu diye cok kasmadim acikcasi. Biraz da kafa olarak rahat olmak gerekiyor. Ilac saatlerime dikkat ettim. Transferden sonra hastanede 2 saat yattim tuvaletimi surguye yaptim. Yarim saat sonra kalkabilirsiniz dediler ama ben kalkmak istemedim. Hatta ilk transferimde gene kalkmadim surgu istedim. Hemsire surguyu koydu tamam yapabilirsin dedi. Bende siz cikin beklemeyin dedim. Esim kaldi tek. Cisimi yapmaya basladim baktim sirtima ilik ilik birseyler gidiyor eyvah dedim ben altima yapiyorum galiba. O kadarda su icmistim ki doldum iyice tutamiyorum kendimi esim bakti ooo sulamissin yatagi coktan dedi ay cok utanmistim o gunu hic unutmuyorum

ya cok guldurdun beni allahta seni guldursun .hamileligin bir cabukta gecsin saglikla kucagina almayi nasip etsin

Igneler devam ederken ek birsey yapmak cok uygun olmaz ben sahsen yapmadim. Oncesinde yapmak daha uygun olur. Ama yapanlar varsa yazabilirler. Benim ozel sigortam vardi %70 ini odedi. Ama sigortadan sigortaya degisebilir. Sizin policenizde nasil geciyor bilmiyorum. Fiyat dogru herkes de ayni 4.500 lira ama birden fazla toplama olursa ek ucret oduyorsun onun icinde. Birde histo icin 1000 lira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…