- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.001
ya cok guldurdun beni allahta seni guldursun .hamileligin bir cabukta gecsin saglikla kucagina almayi nasip etsin
En önemli şey ne biliyor musun ? Bu dönemde stresten uzak durman :) sebze meyve balık ve et tüket bol bol. Ben uzun suredir tavuk ve pirinç tüketmiyorum mesela. Transfer zamanı kabız olmaman çok önemli bunun için gün kurusu günde en az 2 tane ve günde 3 lt su. Destek olarak kabak çekirdeği bende yemiştim. Özetle sen Zararlı şeylerden uzak dur anneciğinde sana güzel güzel yemekler yapar zaten. Bol bol dua et dinlen Allah'ın izniyle Kaan hocanın tedavisiyle olur inşallah
benimde özel sağlık sigortam var ama eczacı tüp bebek ilaç ve iğnelerini karşılamaz dedi.Bende poliçemi incelemedim bu Yüzden.Fakat benim iğne ve ilaçlarım vitaminlerim ve testlerim,merkeze Verdiğimiz 4500 tl hariç,yaklaşık iki katına yakın tuttu.Feda olsun tabii o Yarıda sadece bilgi Amaçlı yazdım.Igneler devam ederken ek birsey yapmak cok uygun olmaz ben sahsen yapmadim. Oncesinde yapmak daha uygun olur. Ama yapanlar varsa yazabilirler. Benim ozel sigortam vardi %70 ini odedi. Ama sigortadan sigortaya degisebilir. Sizin policenizde nasil geciyor bilmiyorum. Fiyat dogru herkes de ayni 4.500 lira ama birden fazla toplama olursa ek ucret oduyorsun onun icinde. Birde histo icin 1000 lira.
Ama kişiden kişiye değişir iğne ilaç test vitamin.Ben Nisan'dan beri kullanıyorum hepsini.Herkesin farklı problem çünkü ona görede değişir.benimde özel sağlık sigortam var ama eczacı tüp bebek ilaç ve iğnelerini karşılamaz dedi.Bende poliçemi incelemedim bu Yüzden.Fakat benim iğne ve ilaçlarım vitaminlerim ve testlerim,merkeze Verdiğimiz 4500 tl hariç,yaklaşık iki katına yakın tuttu.Feda olsun tabii o Yarıda sadece bilgi Amaçlı yazdım.
Cnm Ben transferden sonra öyle özel bsy yapmadim hava Cok sicak oldugu icin evde yavas hareket ederek dolandim sürekli:) saolsun Annem de kaldigim icin yemek İş güc sorunumda olmadi.(Annemin hakkini ne yapsam ödeyemem ztn) ama elimden geldigimce yediklerime dikkat ettim kabiz olmamak icin.hamur islerinden uzak dur bu dönemde .sebze Meyer ye mümkün oldugunca.ben hergün kücük bi Käse kabak cekirdegi, 3 tane hurma yiyordum .meyva ve bazen meyva suyu.günde 3lt su..sürekli yatmanin faydasi oldugunu düsünmüyorum yavas yavas da olsa hareket et sikildiginda ki embriyoya kan gitsin.doktorun verdigi ilaclari da düzenli kullandin mi tamam.geriside allaha Kalmis cnm :) ins Allah sana ve Diger isteyen arkadslara da nasip Eder cnm :)Kızlar merhabalar... Benimde önümüzdeki ay başlıyor iğnelerim sonrada transfer kısmetse.Transfer öncesi ve sonrası yaptıklarınız yedikleriniz,içtikleriniz,dinlenmeleriniz hakkında yaptıklarınızı paylaşırsanız çok sevinirim. Allah ım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahbeni şimdiden sardı bir telaş :) zaten yaklaşık 3 aydır eşimde bende bir sürü ilaç kullanıyoruz. Bu bizim 3. olacak.bu sefer 10 gün annem yanımızda olacak. Yemek yemek ve tuvalet harici kalkmıcam yerimden
Siz eczacilara bakmayin benim policemde ödüyor. Nasil ödemiyormus. Hatta bulvar eczanesiyle anlasmasi varsa hepsini ödüyor. Benim ilk ignelerim 1300 tuttu. Sigortam hepsini ödedi. Gerci bizim daha kapsamli policemiz. Ama genede sigorta sirketinize sorunbenimde özel sağlık sigortam var ama eczacı tüp bebek ilaç ve iğnelerini karşılamaz dedi.Bende poliçemi incelemedim bu Yüzden.Fakat benim iğne ve ilaçlarım vitaminlerim ve testlerim,merkeze Verdiğimiz 4500 tl hariç,yaklaşık iki katına yakın tuttu.Feda olsun tabii o Yarıda sadece bilgi Amaçlı yazdım.
Hadi bakalim guzel haberlerle dön insallah. Vajinal bakiyor canim. 10. Haftaya kadar falan hep vajinal bakiyor. Sonra karindan.Kizlar cuma günü kese görmeye gidicem. Transferden sonra ilk kontrölümüz yani.cok heyecanliyim .ins hersey yolundadir .merak ettim ilk muayene vajinel mi yoksa karindan muayeneyle mi Yapilio?
:) he he iyiymiş ya bende bu seferkinde sürgüye yapamadım kac saat bekledi hemşire başımda yok cikmiyo ben başladım ağlamaya cikmiyo diye.sonra yirmibeş dk gecti zzaten diye hemşire beni kaldırıp tuvalete götürdü.Ben transfer sonrasi 2 gun dinlendim. Ama oyle hep yatmadim. Ilk transferimi herkesle paylasmistim bu sefer kimsenin haberi yoktu. Kafa olarak daha rahattim. Yemegi bile kendim yaptim. Sadece ev isi supurge falan yapmadim. Agir kaldirmak, uzanmak kesinlikle dikkat ettim. Daha sonra disari ciktim ignelerim icin kendimi yormadan. Aman birsey olur mu diye cok kasmadim acikcasi. Biraz da kafa olarak rahat olmak gerekiyor. Ilac saatlerime dikkat ettim. Transferden sonra hastanede 2 saat yattim tuvaletimi surguye yaptim. Yarim saat sonra kalkabilirsiniz dediler ama ben kalkmak istemedim. Hatta ilk transferimde gene kalkmadim surgu istedim. Hemsire surguyu koydu tamam yapabilirsin dedi. Bende siz cikin beklemeyin dedim. Esim kaldi tek. Cisimi yapmaya basladim baktim sirtima ilik ilik birseyler gidiyor eyvah dedim ben altima yapiyorum galiba. O kadarda su icmistim ki doldum iyice tutamiyorum kendimi esim bakti ooo sulamissin yatagi coktan dediay cok utanmistim o gunu hic unutmuyorum
Kaan bey on kontrolume kadar hep vajinal muayene yaptı.sonuncudada hem vajinal hem karından bakti.yani 14 haftaliga kadar sadece vajinalHadi bakalim guzel haberlerle dön insallah. Vajinal bakiyor canim. 10. Haftaya kadar falan hep vajinal bakiyor. Sonra karindan.
Anladim cnm bana oyle soylemislerdi. Belki kisiden kisiye degisiyordur. Alttan üstten farketmez bebeklerimizi görelimde tek herseye katlaniyoruz artik.Kaan bey on kontrolume kadar hep vajinal muayene yaptı.sonuncudada hem vajinal hem karından bakti.yani 14 haftaliga kadar sadece vajinal
Anladim cnm bana oyle soylemislerdi. Belki kisiden kisiye degisiyordur. Alttan üstten farketmez bebeklerimizi görelimde tek herseye katlaniyoruz artik.Kaan bey on kontrolume kadar hep vajinal muayene yaptı.sonuncudada hem vajinal hem karından bakti.yani 14 haftaliga kadar sadece vajinal
Transferden sonra odaya geldiğinde sordum yapmamamız gereken ne var diye ? At binme ordan burdan atlama yeter dedi :)) araba kullanabilir miyim demiştim dikkatli bi şekilde tabiki dedi. 2-3 gün yattıktan sonra hergün arabayla geziyorduk annemle. Evde zaman geçmiyordu. Sende düzgün beslenip ilaçları zamanında Alıp çok yorulmadan normal hayatına devam edebilirsin yani. Unutmuşum cinsel ilişki yasak. [/QUOTE]Kızlar peki kaan hocanın transferden sonra yapmanızi istediği yada yapma dediği şeyler varmı? Hastanede nekadar süre yatiriyorlar irenbede?
[/QUOTE]Transferden sonra odaya geldiğinde sordum yapmamamız gereken ne var diye ? At binme ordan burdan atlama yeter dedi :)) araba kullanabilir miyim demiştim dikkatli bi şekilde tabiki dedi. 2-3 gün yattıktan sonra hergün arabayla geziyorduk annemle. Evde zaman geçmiyordu. Sende düzgün beslenip ilaçları zamanında Alıp çok yorulmadan normal hayatına devam edebilirsin yani. Unutmuşum cinsel ilişki yasak.
Belki dedigin gibi degisiyordur kişiden kisiye canim.ama bana dedi ki ikizlerde iki haftada bir mutlaka rahim agzi vs.görmem gerekiyoro yüzden alttanda bakcaz usttende dediAnladim cnm bana oyle soylemislerdi. Belki kisiden kisiye degisiyordur. Alttan üstten farketmez bebeklerimizi görelimde tek herseye katlaniyoruz artik.
Senin durumun ozel tabi cnm erken dogum riskine karsi bakmasi gerekiyor. Ben ayda 1 gidiyorum artik kontrollerime.Belki dedigin gibi degisiyordur kişiden kisiye canim.ama bana dedi ki ikizlerde iki haftada bir mutlaka rahim agzi vs.görmem gerekiyoro yüzden alttanda bakcaz usttende dedi
canim hadi gozun aydin az kalmis .ben gobekten yapmistim .insallah bol bol yumislerin cikar ve sonra kaliteli cikarlarkizlar selam,
bugun kontrolum vardi Kaan hoca 1 gun daha devam dedi ignelere. yarin aksam catlatma ignelerini vurucam. cumartesi de opu kismetse. heyecanliyim baya:) hayirlisi olur insallah
yalniz bu ovitrelle igneyi bacaktan yapacaksin dedi hemsire, nasil olcak bilmiyorum olmazsa gobekten de olur dedi. siz nerden vurmustunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?