Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hadi Hayırlısı canım.Benim eşim vurdu iğneyi bacaktan hiç acımıyor rahat ol.45derecelik açıyla yandan vuruyorsun.

Tamam canım Sağol.Ben eczacılar öyle deyince araştırmadım.Bulvar ecz den alıyoruz bizde hepsini.Benimde Kapsamlı aslında poliçem yarın sigorta Şirketine soracağım ilaç iğne isimlerini söyleyip.Sonuçta Hakkımızda kullanalım.

Arkadaşlar sormak istediğim birşey var bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Benim 2 embriyom istanbulda daha önce tedavi gördüğüm hastanede , şimdi biz kaan beyle irenbede tedaviye başladık ama kaan bey ordaki embriyoların (5. Gün embriyosu ) önemli olduğunu onların öncelikle kullanılmasını söyledi sorun şu ki önceki merkeze güvenimiz kalmadı embriyolar özel tüplerde bir yerden bir yere taşınabiliyormuş fakat şehirler arası önermiyorlar bu tarz bişi yapan varmı aranızda.

Kesinlikle hakkin varsa arstir. Biz ilaclarin parasini oduyoruz. Daha sonra sigorta sirketine faturayi, aldigimiz ilaclarin barkodlarini gonderiyoruz. Onlar hesabimiza parayi yatiriyorlar. Bizim sirket katkili oldugu icin farkli olabilir. Ama sen genede sor arastir tabi.

canim hadi gozun aydin az kalmis .ben gobekten yapmistim .insallah bol bol yumislerin cikar ve sonra kaliteli cikarlar
çok sağol canım az kaldı valla. valla göbekten mi yapsam direkt diyorum, beceremezsem gecenin yarısı sıkıntı yaşamiyim diye..

Hadi Hayırlısı canım.Benim eşim vurdu iğneyi bacaktan hiç acımıyor rahat ol.45derecelik açıyla yandan vuruyorsun.
sağol canım benim. valla sanki direkt göbekten yapıcam, cesaret edemedim gibi bacağa ama belli olmaz bakalım, yazarım burdan:)

Ben varim cmts test gunum ,insallah araniza katilirim
hoşgeldin canım aramıza. inşallah pozitif sonucunu alır gelirsin.. Kaan Hoca'nın hastası mıydın canım, problemin neydi?

H
hadi canım hayırlısı az kalmış sona ben eşime göbekten vurdurtmuştum iğneyi bacağı ilk defa duydum demek Öylede oluyormuş güzel güzel yumişler olsun inşlh:)

Bence bildigin sekilde direkt gobekten yap .Bana direkt gobek demistiler .Nasilsa vurula vurula alistik

Wallahi canim ben yapmadim ama gecenlerde bir yazi okudum .Dokuz eylulde 7 embriyosun olan bir hanim merkezin kapanmasi sonucu transfer olamamis .en son hukuk savasini kazanmis ve ozel bir merkeze tasinmis embriyolar .Ancak en gec yarim saat icersinde tasinmasi gerekiyormus .HAtta yeni asirin aracina binip yolda hizli ilerleyip 20 dakikada yetistirmisler .Yani bu konuyu cok iyi arastirmalisin zayi olmasin sonra yumurtalarin .

H

hadi canım hayırlısı az kalmış sona ben eşime göbekten vurdurtmuştum iğneyi bacağı ilk defa duydum demek Öylede oluyormuş güzel güzel yumişler olsun inşlh:)
az kaldı valla canım. bacaktan emilimi daha iyi oluyomuş ama göbekten de vursan sorun değil dediler. inşallahh canımmm boş ve kaliteli yumurtlarım inşallah

Bence bildigin sekilde direkt gobekten yap .Bana direkt gobek demistiler .Nasilsa vurula vurula alistik
ay evet sorma canım yaa hakkaten alıştık pıt pıt yapıp geçiyoruz... alıştık ama bitsin artık valla yeter diyorum içimden

yarım saat çok kısaymış ya istanbul trafiğinde mümkün değil biraz daha araştırayım cevap için saol canım

yarım saat çok kısaymış ya istanbul trafiğinde mümkün değil biraz daha araştırayım cevap için saol canım
Başka merkeze taşıman bu şartlarda zor gibi görünüyor ama şöyle yapabilirsin. Transfer anına kadarki hazırlığını güvendiğin bir doktora yaptır sadece transferi embryoların olduğu yerde yapsınlar. Önemli olan hazırlık aşaması bence. Embryoyu Rahime vermek en kolay kısmı. Bence de 5.gün embryosu mutlaka denemelisin. Hakkında Hayırlısı olsun

az kaldi canim insallah kaliteli yumurtalarin olurda tekrar etmek zorunda kalmazsin .Ben iki kez opu oldum yumurtalarim hep gec buyudu yedigim ignenin haddi hesabi yok .su anda sadece bikac ilac kullaniyorum regl olmak icin birde opu sonrasi antibiyotik .ayrica deca oldum wallahi kendimi boslukta hissediyorum onca igneden sonra

Zaten kaan bey rahmi ben hazırlayayım bütün işlemlerini yapayım sonrasına sen karar ver demişti ona güveniyorum ama transfermide onun yapmasını çok isterdim doğrusu hayırlısı bakalım

Yarın 16.20 de kaan beyle randevum bakalım bundan sonraki süreç ne olacak. Bir aydır vitamin kullanıyorum bu vitaminler iştahı mı açıyor ne gene kilo almaya başladım.

rica ederim canim benim okudugum o .Ama sen yinede bir arastir bakalim nakil olamazsa acaba transferi baska bir doktor yapamazmi ? yada istanbulda yakinlarda baska bir merkez .

ya inşallah canım valla yapıyorum iğneleri ama inan her seferinde geriye sayıyorum ha gayret son 5- son 4 falan. ben saydıkça Kaan Bey ekleme yapıyor zaten inşallah tek seferde biter gider Allahım yardımcımız olsun.. yumurtam geç büyüyodu derken canım ne kadar sürede mesela? ben pzt. kontrole geldim mesela, çarş gel cuma opu olur büyük iht dedi, ama dünkü kontrolde gene iğne verdi 1 günlük, benimkiler de mi zor büyüyor acaba?
ya aynen iğneler bitince boşluğa düşcem dedim geçen kendi kendime, aman öyle boşluk olsun yeter ki yaa, delik deşik oldu göbişler

Yarın 16.20 de kaan beyle randevum bakalım bundan sonraki süreç ne olacak. Bir aydır vitamin kullanıyorum bu vitaminler iştahı mı açıyor ne gene kilo almaya başladım.
Kesinlikle aliyorsun canim .Ben ki cabuk kilo alabilen biri degilim. Gerci ben tedaviye baslamadan 3 ay kullandim yumurta gelistirmede de kullanmaya devam ettim .Sonrasinda ise ilac ve igneler .Benim hic kilo problemim olmadi surekli yememe ragmen .Bu tedavide 6 kilo aldim .Vucudum sis .Selilutun S sini bilmezdim herbisey oldu .Sende olacak diye birsey yok ama yinede hazirlikli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…