- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.041
Soyle soyleyeyim sana gun olarak 8 + 5 + 2 veya 3 doz dahaya inşallah canım valla yapıyorum iğneleri ama inan her seferinde geriye sayıyorum ha gayret son 5- son 4 falan. ben saydıkça Kaan Bey ekleme yapıyor zateninşallah tek seferde biter gider Allahım yardımcımız olsun.. yumurtam geç büyüyodu derken canım ne kadar sürede mesela? ben pzt. kontrole geldim mesela, çarş gel cuma opu olur büyük iht dedi, ama dünkü kontrolde gene iğne verdi 1 günlük, benimkiler de mi zor büyüyor acaba?
ya aynen iğneler bitince boşluğa düşcem dedim geçen kendi kendime, aman öyle boşluk olsun yeter ki yaa, delik deşik oldu göbişler
Her aşamasını Kaan Bey yapsın istiyoruz tabii seni anlayabiliyorum.Ama transfer anı her doktor yapabilir önemli olan o ana hazırlamak getirmek..Ben hemşirelere birsey sorduğumda bile Kaan Beyden muhakkak onay aldıttırıyorum.Sadece ona güveniyorum.Önce Allah a,sonra Kaan Bey e emanetizbu yolda..Zaten kaan bey rahmi ben hazırlayayım bütün işlemlerini yapayım sonrasına sen karar ver demişti ona güveniyorum ama transfermide onun yapmasını çok isterdim doğrusu hayırlısı bakalım
ben toplam 7 doz saizen kullandım, tedavi sonuna kadar 5 doz gonapeptyl, 12 doz merional+fostimon+8 doz cetrotide+ 2 doz ovitrelle kullanmış olucam sanırım. yazınca tırstım, amma çokmuşSoyle soyleyeyim sana gun olarak 8 + 5 + 2 veya 3 doz daha
benim yumisler nazli yavas yavas buyuyorlardi .dusun ilk sefer olmadi buyumediler .ikinci ve 3 uncude ancak .heryerim delik desik.artik yer kalmamisti .sukur 3 tane bebisim var dondurulmus .
ben dun yazilan ilac kullanim cizelgesine baktim da nasil yapmisim bu kadar igneyi ve ilaclari icmisim saskinimben toplam 7 doz saizen kullandım, tedavi sonuna kadar 5 doz gonapeptyl, 12 doz merional+fostimon+8 doz cetrotide+ 2 doz ovitrelle kullanmış olucam sanırım. yazınca tırstım, amma çokmuşgün olarak saymak istemedim ayy ne güzel maaşallah, tutunsunlar annelerine inşallah canım:) senin transferin ne zaman olacak kısmetse canım?
Komik geldi yazı Yüzümü güldürdün canım Allah da seni güldürsün:) benzer iğnelerimiz bende yüksek dozda kullandım.Hatta bir kontrolde Kaan bey sordu nasılsın diye bende çok heyecanlıyım ve stresliyim dedim hani o kadar iğne falan.Kaan bey de abartma organ nakli yapmıyoruz yumurta büyütüyoruz dedi:) bu sözü banaben toplam 7 doz saizen kullandım, tedavi sonuna kadar 5 doz gonapeptyl, 12 doz merional+fostimon+8 doz cetrotide+ 2 doz ovitrelle kullanmış olucam sanırım. yazınca tırstım, amma çokmuşgün olarak saymak istemedim ayy ne güzel maaşallah, tutunsunlar annelerine inşallah canım:) senin transferin ne zaman olacak kısmetse canım?
Gmat merhaba,Sana birey söyleyeceğim.İlk siteye üye old seninle burdan konuşmuştuk.Sonra eşim yasaklayınca çıktım.Ama senin transfer tarihinin old gün kontrolüm vardı.Hemşirelere sordum dedim bugün transfer vardı evet dediler ama dedim adı GMat:) öyle bilemeyiz dediler.O zaman dedim iletin hayırlısıyla olsun transferi.Eşimde dedi sana deli diyecekler öyle sorulurmu:)Başka merkeze taşıman bu şartlarda zor gibi görünüyor ama şöyle yapabilirsin. Transfer anına kadarki hazırlığını güvendiğin bir doktora yaptır sadece transferi embryoların olduğu yerde yapsınlar. Önemli olan hazırlık aşaması bence. Embryoyu Rahime vermek en kolay kısmı. Bence de 5.gün embryosu mutlaka denemelisin. Hakkında Hayırlısı olsun
:)))))) Cok guldum canim sana yaKomik geldi yazı Yüzümü güldürdün canım Allah da seni güldürsün:) benzer iğnelerimiz bende yüksek dozda kullandım.Hatta bir kontrolde Kaan bey sordu nasılsın diye bende çok heyecanlıyım ve stresliyim dedim hani o kadar iğne falan.Kaan bey de abartma organ nakli yapmıyoruz yumurta büyütüyoruz dedi:) bu sözü bana
Gmat merhaba,Sana birey söyleyeceğim.İlk siteye üye old seninle burdan konuşmuştuk.Sonra eşim yasaklayınca çıktım.Ama senin transfer tarihinin old gün kontrolüm vardı.Hemşirelere sordum dedim bugün transfer vardı evet dediler ama dedim adı GMat:) öyle bilemeyiz dediler.O zaman dedim iletin hayırlısıyla olsun transferi.Eşimde dedi sana deli diyecekler öyle sorulurmu:)
hesapladim .Yeminle gozum portledi yerinden .nasil yemisim ben bu kadar igneyi .yazayim miben toplam 7 doz saizen kullandım, tedavi sonuna kadar 5 doz gonapeptyl, 12 doz merional+fostimon+8 doz cetrotide+ 2 doz ovitrelle kullanmış olucam sanırım. yazınca tırstım, amma çokmuşgün olarak saymak istemedim ayy ne güzel maaşallah, tutunsunlar annelerine inşallah canım:) senin transferin ne zaman olacak kısmetse canım?
Bende güldüm kendime valla:))):)))))) Cok guldum canim sana ya
benim de böyle bir anım var ama nickiyle bile gidip bulmuştumKomik geldi yazı Yüzümü güldürdün canım Allah da seni güldürsün:) benzer iğnelerimiz bende yüksek dozda kullandım.Hatta bir kontrolde Kaan bey sordu nasılsın diye bende çok heyecanlıyım ve stresliyim dedim hani o kadar iğne falan.Kaan bey de abartma organ nakli yapmıyoruz yumurta büyütüyoruz dedi:) bu sözü bana
Gmat merhaba,Sana birey söyleyeceğim.İlk siteye üye old seninle burdan konuşmuştuk.Sonra eşim yasaklayınca çıktım.Ama senin transfer tarihinin old gün kontrolüm vardı.Hemşirelere sordum dedim bugün transfer vardı evet dediler ama dedim adı GMat:) öyle bilemeyiz dediler.O zaman dedim iletin hayırlısıyla olsun transferi.Eşimde dedi sana deli diyecekler öyle sorulurmu:)
bebitom kontrolun ne zamanBende güldüm kendime valla:)))
Ilk regl dönemimde burdan haber veririm,aynı güne denk gelirsek tanışırız:)bebitom kontrolun ne zaman
Seninde komikmiş:) Öylemii bilmiyordum hemşirelerin falanda takip ettiğini..benim de böyle bir anım var ama nickiyle bile gidip bulmuştumhatta eşim arkadan deli olduğunu düşünmüşler diye söylendi durdu. ve o gün cycas ile arkadaşlığımız başlamış oldu. bu arada kaan bey de burayı takip ediyor arada. bir çok kişinin nickini de bilir ve hemşirelerde kadınlar kulübüne hiç yabancı değiller.
bir ara girip bakmak lazım diyorlardı ama böyle bir topikten haberdarlar.Seninde komikmiş:) Öylemii bilmiyordum hemşirelerin falanda takip ettiğini..
ben muayene olmayacagim direkt histo icin gun alacagim ama sen yinede yaz belki denk geliriz :))Ilk regl dönemimde burdan haber veririm,aynı güne denk gelirsek tanışırız:)
Kaan beyin meşhur sözü:)diyoki bi taransfer yapiyoz sanirsin organ nakli yapmissin hiç kimildamadan on gün yatiyolar.bide hamile içinde hastalık saniyolar yerlerinden diyo:) bideee hiç stres yapma transfer çok keyifli geçiyor sonrasindada kafana rahat olirsa bebislerin seninle:)Komik geldi yazı Yüzümü güldürdün canım Allah da seni güldürsün:) benzer iğnelerimiz bende yüksek dozda kullandım.Hatta bir kontrolde Kaan bey sordu nasılsın diye bende çok heyecanlıyım ve stresliyim dedim hani o kadar iğne falan.Kaan bey de abartma organ nakli yapmıyoruz yumurta büyütüyoruz dedi:) bu sözü bana
Ben bursadan yaziyorum ,sizin sayfanizi farketmeden yazmisim sonradan anladim kaan beyin hastalari oldugunuzu ama insanin ayni hisleri paylastigi ortamin olmasi rahatlatiyo yazismak isterim araniza alirsaniz , enim esimin sperm hareketsizligi vardi ,iki eebriyo transfer oldu hafta sonunu bekliyoruz test icin herkesin allah gonlundeki muradi versinçok sağol canım az kaldı valla. valla göbekten mi yapsam direkt diyorum, beceremezsem gecenin yarısı sıkıntı yaşamiyim diye..
sağol canım benim. valla sanki direkt göbekten yapıcam, cesaret edemedim gibi bacağa ama belli olmaz bakalım, yazarım burdan:)
hoşgeldin canım aramıza. inşallah pozitif sonucunu alır gelirsin.. Kaan Hoca'nın hastası mıydın canım, problemin neydi?
ya evet valla bir bir yapınca anlamıyosun da toplama bakınca hakkaten böyle oluyosunben dun yazilan ilac kullanim cizelgesine baktim da nasil yapmisim bu kadar igneyi ve ilaclari icmisim saskinimdur bende toplayayim bakyim
ben duphastona basladim adet olmak icin tatile gidecegim icin biraz fazla kullanacagim.agustosun son hastasina histo olurum sanirim . 15-20 gun sonrada allah kosmet ederse transfer :)))
amin canım hepimizi inşallah:))Komik geldi yazı Yüzümü güldürdün canım Allah da seni güldürsün:) benzer iğnelerimiz bende yüksek dozda kullandım.Hatta bir kontrolde Kaan bey sordu nasılsın diye bende çok heyecanlıyım ve stresliyim dedim hani o kadar iğne falan.Kaan bey de abartma organ nakli yapmıyoruz yumurta büyütüyoruz dedi:) bu sözü bana
hahahhah ay canım ya ne kadar çok değil mi:)) ama bebişler gelsin yeter ki biliyorum ki aklımıza bile gelmicek bu günler..:))hesapladim .Yeminle gozum portledi yerinden .nasil yemisim ben bu kadar igneyi .yazayim mi
Benimde randevum yarın ama saat 16.20 dekızlar yarın 11 de kontrol var başka kontrolü ya da başka işlemi olan var mı???
anladım canım hoşgeldin aramıza. hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz, aynı yollardan geçiyoruz. aa çok az kalmış senin de inşallah güzel haber verrsin bize hsonu canım:)Ben bursadan yaziyorum ,sizin sayfanizi farketmeden yazmisim sonradan anladim kaan beyin hastalari oldugunuzu ama insanin ayni hisleri paylastigi ortamin olmasi rahatlatiyo yazismak isterim araniza alirsaniz , enim esimin sperm hareketsizligi vardi ,iki eebriyo transfer oldu hafta sonunu bekliyoruz test icin herkesin allah gonlundeki muradi versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?