Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Coo
oy oy hemde pek cokmus :)))))evet gelsinler :))esime diyorum olurda bebis olursa popisine popisine hafif degip ne cektim sen gelene kadar diyecegim :))) yaaa tabi 40 indan sonra bi anne olda bakayim yapabiliyormusun dedigini diyo :))) hersey kismet .allah bize neyi nasip ettiyse o olur ....

oncelikle hosgeldin .uzun bir surecin sonuna yaklasmissin .hafta sonunda insallah hayirli haberlerini aliriz .bizi sonuc ile ilgili haberdar et canim

Canım ya çok tatlısın ne güzel güldürdün beni Keşke çıksaydın yukarıya tanışsaydık. Bende kalbiminozu ile konuşuyordum burdan sonra tesadüf aynı gün transferimiz vardı Kaan Hoca'yı görmeden yukarıya onun odasına çıktım tanıştık öpüştük aynı Odayı paylaştık susmadan konuştuk :) keşke Hepinizle karşılaşabilsek. Eskiler toplanmışlar bile ne güzel keşke o dönemlerde de irenbede Kaan hocayla yol alıyor olsaydım. Belki diğer kızları bende tanırdım ve geçmişte Yaşadığım kötü deneyimlerim olmazdı. Ama hayatta herşey kısmet.
Seviyorum burayı ve sizi. Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum.

di mi :)) oyy bi gelsinler de sağlıkla, dokunmaya kıyamayız gibime geliyo benim:) kısmet canım valla, inşallah alırız emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla...

Tesekkur ederim canim
Kizlar ,bekleme surecinde bilgisayar kullandinizmi ,annem tableti elimde gorunce hemen aliyor radyasyon var kullanma diye ,arad bir giriyorum internete ama annem hakli olabilir diyede dusunmuyo degilim zararlimidir sizce doktor bisey dedimi size

Oyyyyy kaç ay olmuş topiğe girmeyeli:) Bir çok arkadaş eklenmiş. Hepiniz hoş geldiniz. Rabbim bu sabır dolu yolculukta yar ve yardimciniz olsun. Bizi hatirlayan teyzelerimiz; Kaan bebek artik 4 aylık:) İnanılmaz bir çocuk. Doktoru ve adaşı Kaan Bey gibi enerjik maşallah. Kök söktürmekle meşgul. İnşallah en kisa surede sizlerde meleklerinize kavusursunuz. Dualarimiz her daim sizlerle. Sevgiler:)

Eklentiler

• 20150712_125634.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 83
Masallah tosuna büyümüs. Allah hepimize göstersin o günleri insallah. Allah bagislasin hayirli evlat olsun insallah..

Maşallah kocaman olmuş pasamiz rabbim hayırlı ve uzun ömürler versin

bir ara girip bakmak lazım diyorlardı ama böyle bir topikten haberdarlar. farklı şehirlerden buluşmalarımız oldu ve onlarda şahit oldular. çok mutlu oluyorlardı bizi öyle birlik içinde gördüklerinde.
Evet Kaan Bey bana da demişti, fırsat buldukça okuyorum diye. Zaten herkesin problemini bildiği için tahmin ediyordur kimin kim olduğunu.
Biz de buradaki katılmak isteyen arkadaşlarla whats up grubu kurmuştuk. Hala hergün yazışıyoruz. Hatta yarın bir arkadaşımız Allah'ın izniyle bebişlerine kavuşuyor. Darısı başına canım

evet hatırlıyorum whatsup grubu kurulduğunu. hangi arkadaş doğum yapıyor düşündüm eskilerden aklıma gelen olmadı amin inşallah. bu arada sende ara vermiştin tedaviye. senin durumunu da merak ettim. inşallah herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…