- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.061
oy oy hemde pek cokmus :)))))evet gelsinler :))esime diyorum olurda bebis olursa popisine popisine hafif degip ne cektim sen gelene kadar diyecegim :))) yaaa tabi 40 indan sonra bi anne olda bakayim yapabiliyormusun dedigini diyo :))) hersey kismet .allah bize neyi nasip ettiyse o olur ....ya evet valla bir bir yapınca anlamıyosun da toplama bakınca hakkaten böyle oluyosun
hadi bakalım az kalmış senin de baya mutlu sona
amin canım hepimizi inşallah:))
ayy kendisi yese o iğneleri acaba ööle der mivalla ben her iğne yaparken heyecanlanıyorum, geriliyorum, kolay değil yaşadıklarımız maalesef
hahahhah ay canım ya ne kadar çok değil mi:)) ama bebişler gelsin yeter ki biliyorum ki aklımıza bile gelmicek bu günler..:))
Ben bursadan yaziyorum ,sizin sayfanizi farketmeden yazmisim sonradan anladim kaan beyin hastalari oldugunuzu ama insanin ayni hisleri paylastigi ortamin olmasi rahatlatiyo yazismak isterim araniza alirsaniz , enim esimin sperm hareketsizligi vardi ,iki eebriyo transfer oldu hafta sonunu bekliyoruz test icin herkesin allah gonlundeki muradi versin
oncelikle hosgeldin .uzun bir surecin sonuna yaklasmissin .hafta sonunda insallah hayirli haberlerini aliriz .bizi sonuc ile ilgili haberdar et canimBen bursadan yaziyorum ,sizin sayfanizi farketmeden yazmisim sonradan anladim kaan beyin hastalari oldugunuzu ama insanin ayni hisleri paylastigi ortamin olmasi rahatlatiyo yazismak isterim araniza alirsaniz , enim esimin sperm hareketsizligi vardi ,iki eebriyo transfer oldu hafta sonunu bekliyoruz test icin herkesin allah gonlundeki muradi versin
Canım ya çok tatlısın ne güzel güldürdün beniKomik geldi yazı Yüzümü güldürdün canım Allah da seni güldürsün:) benzer iğnelerimiz bende yüksek dozda kullandım.Hatta bir kontrolde Kaan bey sordu nasılsın diye bende çok heyecanlıyım ve stresliyim dedim hani o kadar iğne falan.Kaan bey de abartma organ nakli yapmıyoruz yumurta büyütüyoruz dedi:) bu sözü bana
Gmat merhaba,Sana birey söyleyeceğim.İlk siteye üye old seninle burdan konuşmuştuk.Sonra eşim yasaklayınca çıktım.Ama senin transfer tarihinin old gün kontrolüm vardı.Hemşirelere sordum dedim bugün transfer vardı evet dediler ama dedim adı GMat:) öyle bilemeyiz dediler.O zaman dedim iletin hayırlısıyla olsun transferi.Eşimde dedi sana deli diyecekler öyle sorulurmu:)
Tesekkur ederim canimoncelikle hosgeldin .uzun bir surecin sonuna yaklasmissin .hafta sonunda insallah hayirli haberlerini aliriz .bizi sonuc ile ilgili haberdar et canim
di mi :)) oyy bi gelsinler de sağlıkla, dokunmaya kıyamayız gibime geliyo benim:) kısmet canım valla, inşallah alırız emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla...Coo
oy oy hemde pek cokmus :)))))evet gelsinler :))esime diyorum olurda bebis olursa popisine popisine hafif degip ne cektim sen gelene kadar diyecegim :))) yaaa tabi 40 indan sonra bi anne olda bakayim yapabiliyormusun dedigini diyo :))) hersey kismet .allah bize neyi nasip ettiyse o olur ....
Kizlar ,bekleme surecinde bilgisayar kullandinizmi ,annem tableti elimde gorunce hemen aliyor radyasyon var kullanma diye ,arad bir giriyorum internete ama annem hakli olabilir diyede dusunmuyo degilim zararlimidir sizce doktor bisey dedimi sizeTesekkur ederim canim
Canım cumartesi kaçta toplaman?di mi :)) oyy bi gelsinler de sağlıkla, dokunmaya kıyamayız gibime geliyo benim:) kısmet canım valla, inşallah alırız emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla...
bol bol kaliteli yumurtalarin olsun canim .dualarimiz seninleKızlar son iğnemi bu gece 22 de vurulacagım. Cumartesi8.30 ta toplamam var.. Dua edin bana..
allah yardımcın olsun canımKızlar son iğnemi bu gece 22 de vurulacagım. Cumartesi8.30 ta toplamam var.. Dua edin bana..
Masallah tosuna büyümüs. Allah hepimize göstersin o günleri insallah. Allah bagislasin hayirli evlat olsun insallah..Oyyyyy kaç ay olmuş topiğe girmeyeli:) Bir çok arkadaş eklenmiş. Hepiniz hoş geldiniz. Rabbim bu sabır dolu yolculukta yar ve yardimciniz olsun. Bizi hatirlayan teyzelerimiz; Kaan bebek artik 4 aylık:) İnanılmaz bir çocuk. Doktoru ve adaşı Kaan Bey gibi enerjik maşallah. Kök söktürmekle meşgul. İnşallah en kisa surede sizlerde meleklerinize kavusursunuz. Dualarimiz her daim sizlerle. Sevgiler:)
Adet bitiminden hemen sonra yapiliyor. Adetin bitmeye yakin arayip randevu aliyorsun.Histo ne zaman çekiliyor kızlar adet bitiminden kaç gün sonra
Çok teşekkürler adet bittikten 1-2 gün içinde yapılıyor o zamanAdet bitiminden hemen sonra yapiliyor. Adetin bitmeye yakin arayip randevu aliyorsun.
Maşallah kocaman olmuş pasamiz rabbim hayırlı ve uzun ömürler versinOyyyyy kaç ay olmuş topiğe girmeyeli:) Bir çok arkadaş eklenmiş. Hepiniz hoş geldiniz. Rabbim bu sabır dolu yolculukta yar ve yardimciniz olsun. Bizi hatirlayan teyzelerimiz; Kaan bebek artik 4 aylık:) İnanılmaz bir çocuk. Doktoru ve adaşı Kaan Bey gibi enerjik maşallah. Kök söktürmekle meşgul. İnşallah en kisa surede sizlerde meleklerinize kavusursunuz. Dualarimiz her daim sizlerle. Sevgiler:)
Evet Kaan Bey bana da demişti, fırsat buldukça okuyorum diye. Zaten herkesin problemini bildiği için tahmin ediyordur kimin kim olduğunu.bir ara girip bakmak lazım diyorlardı ama böyle bir topikten haberdarlar.farklı şehirlerden buluşmalarımız oldu ve onlarda şahit oldular. çok mutlu oluyorlardı bizi öyle birlik içinde gördüklerinde.
Esmacım nasılsın, ne yapıyor oğluşlar? Az kalmış senin de?Maşallah kocaman olmuş pasamiz rabbim hayırlı ve uzun ömürler versin
evet hatırlıyorum whatsup grubu kurulduğunu. hangi arkadaş doğum yapıyor düşündüm eskilerden aklıma gelen olmadıEvet Kaan Bey bana da demişti, fırsat buldukça okuyorum diye. Zaten herkesin problemini bildiği için tahmin ediyordur kimin kim olduğunu.
Biz de buradaki katılmak isteyen arkadaşlarla whats up grubu kurmuştuk. Hala hergün yazışıyoruz. Hatta yarın bir arkadaşımız Allah'ın izniyle bebişlerine kavuşuyor. Darısı başına canım
canım nasılsın? nasıl gidiyor paşalarınla. 31. haftanın içindesin maşallah, herşey yolundadır inşallah.Maşallah kocaman olmuş pasamiz rabbim hayırlı ve uzun ömürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?