- 27 Temmuz 2014
- 521
- 479
- 23
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.081
Ay sizi facetende goruyorum çok tatlisiniz maşallah:) hatta kaan bey resminizi eklemişti ziyarete gitmissiniz onu.Allahım bizede göstersin inşallah o günleriOyyyyy kaç ay olmuş topiğe girmeyeli:) Bir çok arkadaş eklenmiş. Hepiniz hoş geldiniz. Rabbim bu sabır dolu yolculukta yar ve yardimciniz olsun. Bizi hatirlayan teyzelerimiz; Kaan bebek artik 4 aylık:) İnanılmaz bir çocuk. Doktoru ve adaşı Kaan Bey gibi enerjik maşallah. Kök söktürmekle meşgul. İnşallah en kisa surede sizlerde meleklerinize kavusursunuz. Dualarimiz her daim sizlerle. Sevgiler:)
canıımm senle çok yakınız, ben de 00.30da vuruldum son iğnelerimi:) benim opu 11.30da canım, arka arkaya olucaz nerdeyse demek ki:) Allah yardımcımız olsun, bol ve kaliteli yumurtalarımız olsun inşallahKızlar son iğnemi bu gece 22 de vurulacagım. Cumartesi8.30 ta toplamam var.. Dua edin bana..
Esma merhaba :) doğuma Şafak sayıyorsun sen şuanda maşallah. Umarım sıkıntılı geçmiyordur ve inşallah bizde o haftaları görebiliriz. Biraz bahsedebilir misin günlerin nasıl geçiyor? Yatıyor musun sürekli yoksa işlerini yavaş yavaş yapıyormusun? Dışarıya çıkabiliyor musun ? Maalesef her anımız tedirgin geçiyor tecrübeli annelerden destek almak istiyoruzMaşallah kocaman olmuş pasamiz rabbim hayırlı ve uzun ömürler versin
Allah nazardan saklasın,hayırlısıyla büyüsün kocaman delikanlı olsun inşallah:) Senin Doğumunun old gün ben yeni üyeydim,senin için dua ettim ve inan senin yerine heyecanlandım o mutlu anının düşündükçe Sevinçten ağladım.İmkan olsa ziyaretine bile gelmek istedim.Gerçekten çok farklı duygular yaşıyoruz bu süreçte;birbirimizi hiç tanımıyoruz ama hislerimizi paylaşıp belkide kimseyle paylaşamadığımız duygularımızı yazıp birbirimiz adına sevinip üzülüyoruz.Allahım Herşeyin hayırlısını versin hepimize..Oyyyyy kaç ay olmuş topiğe girmeyeli:) Bir çok arkadaş eklenmiş. Hepiniz hoş geldiniz. Rabbim bu sabır dolu yolculukta yar ve yardimciniz olsun. Bizi hatirlayan teyzelerimiz; Kaan bebek artik 4 aylık:) İnanılmaz bir çocuk. Doktoru ve adaşı Kaan Bey gibi enerjik maşallah. Kök söktürmekle meşgul. İnşallah en kisa surede sizlerde meleklerinize kavusursunuz. Dualarimiz her daim sizlerle. Sevgiler:)
hadi kizlar hayirlisi olsun bol kaliteli yumisleriniz olsun insallahcanıımm senle çok yakınız, ben de 00.30da vuruldum son iğnelerimi:) benim opu 11.30da canım, arka arkaya olucaz nerdeyse demek ki:) Allah yardımcımız olsun, bol ve kaliteli yumurtalarımız olsun inşallah
Hayırlısıyla kaliteli yumurtalarınız olsun,güzel güzel kardan bebekleriniz olsun sonradan hamile kalıp kucağınıza bebek ayda bebekler olsun:)hadi kizlar hayirlisi olsun bol kaliteli yumisleriniz olsun insallah
sağol canımm inşallah aminnnhadi kizlar hayirlisi olsun bol kaliteli yumisleriniz olsun insallah
Hayırlı olsun tedavin inşallah hayırlısıyla mutlu sona ulaşırsın.Kaan Bey çok bilgili çok tecrübeli ve çok merhametli.Bence çok doğru bir karar vermişsin,doktor çok önemli bu süreçte ve tedavimizde.Ben ilk gün Ağlayarak odasına gitmiştik fakat anlattıkları,manevi desteği güç verdi.Hepimizin sorunları benzer ayda aynı fakat birimiz birimize uymuyoruz.Sen Kafanı rahat tut,Kaan Bey e güven ne diyorsa uygula ve dinle.Sonrası Allah a kalıyor.Yarın bir yol haritası çizersiniz zaten.Kizlar merhaba. Ben de yarin ilk kez kaan beye gidicem sizden duydugum icin ona guvendim. Adetimin 3. Gunu yarin o yuzden randevu aldim. Nasil bi surec bekliyor
Ay çok heyecanlı sonuçtan haberdar edin mutlaka opu hemencecik bitiveriyor derin ve guzel bir uyku :)canıımm senle çok yakınız, ben de 00.30da vuruldum son iğnelerimi:) benim opu 11.30da canım, arka arkaya olucaz nerdeyse demek ki:) Allah yardımcımız olsun, bol ve kaliteli yumurtalarımız olsun inşallah
Güzel bir seçim yapmışsınız alanında uzman bir doktor şahsen ben kendisine çok güveniyorum herkesin problemine göre süreç ilerliyor siz kaan beye güvenin Problem neydi az çok süreçle ilgili tahmin edebiliriz belkiKizlar merhaba. Ben de yarin ilk kez kaan beye gidicem sizden duydugum icin ona guvendim. Adetimin 3. Gunu yarin o yuzden randevu aldim. Nasil bi surec bekliyor
FSH yüksekliğini tam olarak bilemiyorum ama eğer yumurtayla ilgiliyse kaan hoca birkaç kere yumurta toplama yapabiliyor tabi öncelikle vitamin kullandıriyor doktorumuz kaliteli bol yumisler olsun diye sonra opu bi adet dönemi bekletip arkasından histeroskopi ve rahim çizme yapıyor ve finalde de trasfer ben Histo için bekliyorum bu işlemleri hemen hemen bütün hastalarına yapıyor sadece kimimiz de süreç kısa kimimiz de ise daha uzunBenim prolaktin ve fsh hormonlarim yuksek aslinda sinirlarda. Esimin ise sperm hareketi dusuk. Yasadigim yerde guvenilir bi doktor bulamadim gittigim doktorlarin ikisi cok farkli konustu o yuzden tatil icin izmire geldim arastirip kaan beyi buldum.
evet valla çok heyecanlı:) inşallah herşey yolunda gider, heyecanlıyım:)) senin de sırada histo var sanırım ne zaman belli mi?Ay çok heyecanlı sonuçtan haberdar edin mutlaka opu hemencecik bitiveriyor derin ve guzel bir uyku :)
Yumurtalara bakiyor o zaman bakalim yarin gidicem ama bikac kez muayene olmama ragmen su vajinal ultrasondan hala stres oluyorumFSH yüksekliğini tam olarak bilemiyorum ama eğer yumurtayla ilgiliyse kaan hoca birkaç kere yumurta toplama yapabiliyor tabi öncelikle vitamin kullandıriyor doktorumuz kaliteli bol yumisler olsun diye sonra opu bi adet dönemi bekletip arkasından histeroskopi ve rahim çizme yapıyor ve finalde de trasfer ben Histo için bekliyorum bu işlemleri hemen hemen bütün hastalarına yapıyor sadece kimimiz de süreç kısa kimimiz de ise daha uzun
Slm hayırlısı olur inşallah.bende ilk tedavimi başka bir doktordan olmuştum.sonuc negatifti.kaan beye gittiğimde herşeye sifirdan başladık.esimede banada vitamin desteği uyguladı iki ay daha sonra iğneler sonra toplama Histo ve transfer.soyle soyliyim kaan beye ilk ocak sonunda gittim transferimel mayısta oldu ve çok şükür hamileyim. Yani öyle hemen tedaviye baslayim diye bir şey yok tedavi sureci zaten çok kapsamlı.o yüzden kaan beye gidecekseiz ona güvenip tüm süreçte dediklerini uygulamaiiz gerekiyor.3 yıllık evliyim 1 senedir bebek istiyoruz kısmet olmadı ..( benim yumurta rezervim azmışş. amh değerim : 0,7 ilaçlarla takviye yapıyoruz ama bakalım nasip kısmet bu işler.) rabbim hepimize şifa versin ben kent hastanesine dilek hanıma gidiyorum. bende çatlatma iğnesini 29 temmuzda oldum ama klomen kullanmadım..gebelik oluşmazsa bana direk tüp bebek dedi bekliyoruz bakalım sonuç nasıl olur..tüp bebek olacak olursa kaan beye gitmek istiyorum ama bu süreçte tekrar ilaç tedavisine başlarmıyız yoksa kaldığımız yerden devam mı ederiz orasını bilmiyorum 2015 mart ayından itibaren uğraşıyoruz ( tekrar kendinize süre verin deneyin bi kaç ay olmazsa öyle gelin vss ilaç takviyeleri bunları artık istemiyorum sıkıldım. elimde sonuç yok elde var sıfır..) eşimin değerleri iyiymiş arkadaşlar...bu konu da yorumlarınızı bekliyorum..
Evet Histo var adet olmayı bekliyorum o zaman randevu alıcam inşlahevet valla çok heyecanlı:) inşallah herşey yolunda gider, heyecanlıyım:)) senin de sırada histo var sanırım ne zaman belli mi?
hadi bakalım canım senin de az kalmış valla baya:)) güzel güzel haberler olsun inşallah:))Evet Histo var adet olmayı bekliyorum o zaman randevu alıcam inşlah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?